Frans & Marie är en avslappnad fransk bistro som kombinerar en kärlek till god mat och njuter av det. Fransk mat och bubblande glädje i livet, kombinerar vi en charmig, optimistisk sätt. Vår mat är gjord av de finaste och färskaste ingredienserna. För oss är det en hederssak att betjäna våra kunder väl från början till slut. Det är ett bra exempel för oss kom genom Tripadvisor och Facebook feedback. Höst tillägg kommer att medföra nya smaker menyer. Glad personal välkomnar dig att njuta av lunch eller middag, eller tillbringa en mängd olika festligheter i atmosfären. Vi är Original Sokos Hotel Ilves, Tammerkosken sida. Välkommen! Välkommen att njuta av att vara tillsammans, glädje och goda smaker! Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maksa oli hyvää”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka”
“Miellyttävä lounaspaikka”
“Toinen pihvi puuttui omasta tilauksesta ja tuli vasta kaksi kertaa pyydettyäni ja sitten se oli raaka. Ei sillä kyllä senkin suomalainen syö mutta vaimo ei olisi syönyt. Hyvityksenä jälkkärit ok. Kuva kun on keittiössä hoppu näin Korona aikana”
“Kaikki ok. Miinusta se ettei seisovanpöydän tuotteita ole mitenkään roiskesuojattu.”
“Olin tyytyväinen palveluun ja ravintolaan. Annoskoko aika suuri.”
“Kaikki toimi hienosti. Näin korona-aikana olisin toivonut että olisi saatu pöytä kauempaa muista ruokailijoista, tilaa olisi kyllä ollut.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Kaikki sujui hyvin. Vaikka vastassa oli harjoittelijoita, jotka ei oikein osanneet vastaanotossa sanoa mitään, kokeneempi asiakaspalvelija otti meistä samantien kopin ja asiointi jatkui sujuvasti.”
“Tykkäämme käydä ystävien kanssa. Rauhallinen tunnelma. Seurustelu onnistuu hyvin. Miellyttävä henkilökunta. Ruoka oli meillä maukasta, mutta aavistuksen liian suolaista.”
“olen käynyt säännöllisin väliajoin ja saanut joka ainoakerta todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua tulen taas käymään, kun on juhlanaika. Kiitos ! !”
“Aina erinomainen ruoka ja palvelualtis henkilökunta!”
“Erittäin ammattitaitoiset tarjoilijat, erittäin hyvä ruoka, huomaavaista, asiakaslähtöistä, miellyttävä kokemus.”
“Sain uuden ruoka-annoksen, kun kalaruoassa oli kuitenkin valkosipulia jauheena. Uusi annos oli todella hyvä ja maukas. Ravintolassa oli turvallista syödä, kun sai olla etäällä muista asiakkaista.”
“Kaikki pelasi hyvin. Ruoka oli hyvää ja palvelu. Sai rahoille vastinetta :)”
“Erittäin hyvä ruoka kerta toisensa jälkeen. Ja ammatti taitoiset tarjoilijat jotka tietää mitä keittiöstä tulee”
“Ruoka oli hyvää ja kauniisti esillä. Tunnelmallinen ravintola.”
“Hyvä sijainti, mukava ympäristö. Ruokalistalta löytyy monipuolisesti kaikkea”
“Ihana tarjoilija ja ruoka oli todella hyvää.”
“Pysäköinti alakerrassa Moovy-sovelluksella, lounaan pääruoka tarjoillaan pöytään, maukasta lounasruokaa ja hyvin valmistettua. Ravintolassa väljät tilat.”
“Muuten oli mukava ilta mutta maksun aikaan,ketään ei meinattu saada kiinni asiaa hoitamaan.”
“Ilveksessä majoittuessa ykkösvaihtoehto.”
“Muuta vikaa ei ollut, kuin että tarjoilija ei tuonut lupaamaansa gluteenitonta leipää kahdesta pyynnstä huolimatta. Asiakkaita oli vähn joten kiire ei ollut. Erikoismaininta hyvstä salaatipydästä ja muuten ystävällisest palvelusta.”
“Mukava paikka”
“Kiva intiimi paikka. Oli vain pieni nälkä ja tuli tilattua kolmen lajin menu - se oli liikaa. Aivan loistava tarjoilija, pelasti monta pistettä teille. Kun pyydettiin lisää kanttarellikastiketta, sitä saatiin heti.”
“Simpukat olivat erinomaisia ja muutenkin jäi positiivinen fiilis”
“Ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista lounaalla.”
“Kaikki toimi hyvin tulemisesta lähtemiseen”
“ystävällinen palvelu ja ruoka oli erittäin hyvää”
“Ruokalistassa oli usea sopiva vaihtoehto, hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka,hyvä palvelu. Uskallan suositella.”
“Viihtyisä ravintola. Ruoka oli hyvää! Jälkiruokaa syön harvoin mutta tällä kertaa oli piste i:n päälle!”
“Ruoka oli maukasta ja valinnanvaraa oli monipuolisuudesta johtuen. Viinilista moni puolinen ja sitä maistatettiin, virvoitusjuoman suhteen yhden pöytäläisen kanssa palvelu oli hieman hajamielistä.”
“Vierailu oli kaikin puolin mukava, mutta kasvisvaihtoehtoja en löytänyt kuin yhden ja se oli täysvegaaninen. Olisin kaivannut laktovegetaristista vaihtoehtoa, sillä pidän juustosta. Vaihtoehtoja vegaanillekin voisi olla useampi tai annoksia joista esim. juusto on helppo jättää pois. Vegaaninen annos oli kohtalainen ja en tulisi sen takia uudelleen ravintolaan, vaikka alkupaloista ja jälkiruoista hyviä vaihtoehtoja löytyikin. Tämän vuoksi en myöskään voi suositella ravintolaa kovin vahvasti sillä ystäväpiirissäni on paljon kasvissyöjiä.”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyväö”
“Erittäin viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“Yleisesti ok”
“Mukava paikka ja herkullinen lounas”
“Kävimme aikoinaan usein Fransmannissa mutta mielestämme ruokavalikoima/laatu ei ollut viimeisinä vuosina enää samalla tasolla kuin ennen, joten emme enää käyneet siellä. Nyt päätimme kokeilla Frans & Marieta (7.10.) ja olimme todella iloisesti yllättyneitä: ruokalista oli hyvä ja valitsemamme ruuat (alkudrinkit, alkuruuat, pääruuat, jälkiruoka) olivat erittäin maukkaita ja hyvin valmistettuja. Erityinen kiitos tarjoilijallemme, joka vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja 'took that extra step' keskustellakseen keittiön kanssa laktoosittomasta vaihtoehdosta minulle. Viihtyisyyttä voisi hieman lisätä 'pehmentämällä' miljöötä tavalla tai toisella. Käynnistä jäi todella hyvä mieli ja varmasti palaamme uudelleen. Olemme jo kertoneet myös ystävillemmekin hyvästä ruuasta ja palvelusta. Tsemppiä jatkossakin!”
“Käynti oli miellyttävä, tarjoilijamme löysi toiveideni perusteella täydellisen viinin juuri minulle ruokani kanssa. Ruoka oli aivan erinomaista! Suosittelinkin jo läheiselle, joka aikoo tulla kokeileman ensikertaa!”
“Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa. Tarjoilija auttoi annoksen valinnassa ja valinta meni nappiin. Alkuruoka unohtui tuoda, mutta saatiin sitten pääruuan kanssa eikä haitannut. Lisämyyntimahdollisuus olisi ollut juomalle ruokailun aikana.”
“Ruoka oli todella hyvää. Täysi kymppi!”
“Hyvä sijainti ja riittävän laaja menu. Hyvin huomioitu koronarajoitukset.”
“Onnistunut iltapäivä”
“Hyvä ruoka”
“Loistava asiakaspalvelua.”
“Maistuvaa ruokaa”
“Meidän tarjoilijamme oli asiantuntija, tiesi mitä teki. Sai aikaan mukavan tunnelman, osasi tarvittaessa suositella ruokia ja juomia jne”
“Kelpo lounaspaikka.”
“Frans & Mariessa on aina ollut erinomainen asiakaspalvelu ja ruoka on aina ollut herkullisen maistuvaa eli mestarikokkeja paikalla. Ravintola on muutenkin erittäin viihtyisä kokonaisuudessaan.”
“Söimme maistelumenun. Kaikki annokset eivät miellyttäneet ollenkaan maultaan. Pääruuan lisukkeet oli sekavia. Liha (poro ja kana) sitkeää. Suklaamantelimousse jälkiruokana maistui pelkästään likööriltä. Omituinen koostumus. Olen käynyt aiemmin Frans&Mariessa lounaalla ja siihen verrattuna ruokailu oli tällä kertaa pettymys.”
“Oikein mukava paikka mutta kovin usein en Tampereella käy niin että yövyn siellä”
“Riktigt bra restaurang! Lugn och stressfri miljö.”
“En saanut alkuruokaa muiden kanssa samaan aikaan. Vaan paljon myöhemmin ja se kanttarellikeitto, oli mitäänsanomatonta 'luirua' . Eikä pihviannoskaan, ollu hyvää se ei maistunu tarpeeksi, eikä se perunagratiinikaan. Tosin olin tyytyväinen, kun sain 15 % alennuksen, se auttoi asiaa. Ja aikaisemmin olen saanut hyvät ruuat.Se ilta kyllä näytti olevan kiireinen. Tsrjoilija rouva oli kyllä ammattitaitoinen.”
“Majoituin hotelli Ilveksessä ja kävin syömässä Frans&Mariessa, palvelu oli hyvää ja iloista. Sain tehtyä toisen pöytävarauksen vierailulleni helposti. Huonepalvelu hotelliin toimi moitteetta ja ruoka oli herkullista. Myös merkkipäiväni huomioitiin, mikä oli ihana ja odottamaton yllätys. Ja kun olin väsynyt ja halusin syödä lopun ateriastani huoneessa, henkilökunta toi sen huoneeseeni. Henkilökunta oli kerrassaan ystävällistä ja huomioi hienosti, viini suositukset oli juuri sopivat ateriaan. Ja sanoinko jo, Ruoka oli herkullista, kertakaikkisen herkullista. Sitä ei luullakseni voi kyllin kiittää.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu”
“Kaikki toimi, kunhan ei ole kiire. Odottaa sai kyllä hyvän tovin taisi mennä 3h illallisessa.”
“Muuten ruoka oli erittäin maittavaa, mutta medium + pihvini oli todella kehnosti kypsennetty. Tiedän miltä medium + pihvin tulee näyttää, mutta oma pihvini oli raaka. Asiasta en paikanpäällä maininnut, koska sain aterian hotellihuoneeseen, enkä sieltä jaksanut enää vaivautua alakertaan. Aion silti asioida paikassa toistekin. Henkilökunta oli todella mukavaa.”
“Hyvä ruoka”
“Tuttu paikka, entinen tunnelma. Ei muutoksia mihinkään suuntaan.”
“Tällä käynnillä oli kyseessä hääpäivämme. Olin kertonut sen tilatessani pöytää ja asia huomioitiin. Meille jäi hyvä tunne myös yöpymisestä Ilveksessä.”
“Palvelu ja ruoka hyvää, siistiä, hyvä sijainti.”
“Kun haluaa lounaalta luksusta niin täältä saa.”
“Kaikki kohdallaan ja ruoka oli todella hyvää.”
“Tuttu ravintola. Yksi vakkari ravintoloista. Ei ikinä tarvitse pettyä. Tänne palataan aina uudestaan.”
“Suosittelen eläkepariskunnalle kerran viikossa ulkona lounastamista. Se juhlistaa arjen ja koko viikon samalla kertaa.”
“Suurena lihan ystävänä täältä aina saanut aivan täydellisen sisäfileen haluamallaan kypsyydellä (minulle medium tai medium-).”
“Ihana henkilökunta, hyvä ruoka ja viini tunnelmallisessa miljöössä.”
“Henkilökunta oli iloinen ja ystävällinen ja huomioi hyvin lapset”
“Vähäinen kokemus/ensimmäisen kerta johtivat nyt tuohon 8:n.”
“Miellyttävä kokemus kaikin puolin”
“Ruoka oli TÄYDELLISTÄ, erityiskiitos kokille. Tarjoilija oli myös aidon ystävällinen, kiitokset myös hänelle. Kiireetön ihana tunnelma. Sanalla sanoen täydellistä.”
“Monet työkaverit olen saanut mukaan syömään vaikka ovat olleet kaavoihin kangistuneita useitakin vuosia ja käyneet muuqlla. Joka kerta olemme olleet tyytyväisiä. Korona aikana jo hieman kaipasi mekin Frans ja Marien lounaita. Kiitos osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle. On mukava käydä ravintolassa johon on tervetullut.”
“Ruokailun aikana sattui ja tapahtui yllätys, henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja avulias. Ruokailun lopetus onnistui hienosti,vaikka jouduinkin hetkeksi poistumaan. Keittiöstä tullut lämminruoka maistui erinomaiselta. Vielä kerran kiitos kaikille todella hienosta palvelusta.”
“Hyvällä paikalla oleva laadukas ravintola.”
“Hyvää ruokaa ja hintataso ok, mutta omassa ruoassani oli vihanneksia liian vähän.”
“Tunsin oloni turvalliseksi ja ruoka oli kaikkiaan hyvää”
“Salaattipöytä tuntui 'köyhemmältä'.”
“Kaikki meni muuten hyvin paitsi suositeltu viinivalinta lopulta ihmetytti sillä se ei ollut asiakasomistajaviiniä vaan kalliimpi vaihtoehto eikä kumminkaan yhtään parempaa kuin as.om.viini tod.näk. olisi ollut. Ruoka oli erinomaista!”
“Perussuomalainen konstailematon, hyvä ruoka, jossa perinteillä merkitystä. Sopii suomalaiseen makuun. Kiireetön ilmapiiri. Muutama todella hyvä annos kuten perinteinen härkäpata. Kotimaisia juureksia lisukkeina. Hyvä sijainti.”
“Vegaanisia vaihtoehtoja voisi olla enemmän. Jälkiruoista ne puuttuivat kokonaan.”
“Hyvä ruoka ja ihana henkilökunta .”
“Tunnelma oli erittäin lämmin ja tarjoilija todella mukava.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä ympäristö ja hyvä palvelu. Fodmap-dieettini tuottaa usein vaikeuksia. Nyt se otettiin hyvin huomioon.”
“Kaikki hoitui moitteetta??”
“Muuten kaikki oli ok eli tyydyttävä numero,paitsi vaimon tilaama grillipihvi oli sitkeä ja mauton. Sikäli oli erikoista ,että keittiö jopa suositteli grillipihviä ja tällä suosittelun perusteella vaimokin valitsi grillipihvin. p.s. valituksen jälkeen tarjoilija tarjosi tilalle uutta pihviä, mutta eipähän kiinnostanut. Vierailtiin ravintolassa 20.8.2020.”
“Palvelu toimi, mukava tarjoilija ja ruoka maistui?? Rento meininki??”
“the interior is dates and old. There are no windows to see outside. But I liked the staff behavior here at frans and marie and i felt more welcome”
“Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällisiä.”
“Aina yhtä hyvää ruokaa”
“Hyvällä paikalla oleva ravintola jossa kiva henkilökunta ja hyvä ruokalista.”
“Siisti paikka. Ehkä hieman epävarmoja tarjoilijoita, hiljattain aloittaneita?”
“Palvelu oli niin ystävällistä ja ammattitaitoista sekä ruoka super hyvää!”
“En perustele.”
“Hinta/laatu kohdallaan.”