Frans & Marie är en avslappnad fransk bistro som kombinerar en kärlek till god mat och njuter av det. Fransk mat och bubblande glädje i livet, kombinerar vi en charmig, optimistisk sätt. Vår mat är gjord av de finaste och färskaste ingredienserna. För oss är det en hederssak att betjäna våra kunder väl från början till slut. Det är ett bra exempel för oss kom genom Tripadvisor och Facebook feedback. Höst tillägg kommer att medföra nya smaker menyer. Glad personal välkomnar dig att njuta av lunch eller middag, eller tillbringa en mängd olika festligheter i atmosfären. Vi är Original Sokos Hotel Ilves, Tammerkosken sida. Välkommen! Välkommen att njuta av att vara tillsammans, glädje och goda smaker! Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen käynyt kyseisessä ravintolassa pari kertaa ja palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa sekä ruoka ja viinit erinomaisia.”
“Jonkun yrityksen suositteleminen ystävälle jollain tavalla ongelmallista. Jos suosittelemisen perustana pidetään hyvää palvelua, viihtyisää tilaa ja hyvää ruokaa, niin voin suositella paikkaa kaikille. Asumme Turussa. Tällöin suositteleminen on tässä tapauksessa vielä hankalampaa. Olemme jo kauan Tampereelle suuntautuvilla kulttuurimatkoilla ruokailleet tässä paikassa.”
“Aina käydessämme olemme saaneet hyvää palvelua ja ruoka on ollut maukasta. Tunnelma rauhallinen, joten aina kun haluamme seurustella menemme tähän ravintolaan. Ei pettymyksiä tästä ravintolasta.”
“Hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Mukava miljöö.”
“Tunnelma hyvä, palvelunihan ok (ei käyty pöydässä kyselemässä hirveästi) ja ruoka hyvää (joskaan ei huippua)”
“Ruoka ja palvelu hyvää, pienen pieni miinua kolkosta tilasta, jossa kaikuu”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää ja monipuolista, jopa terveellistä. Taidetaan raaka-aineena käyttää jopa lähipalveluita, jos en väärin muista. Palvelu toimii aina ja juomakin on maittavaa.”
“Kaikki odotukset täyttyi”
“Kiva tunnelma, seurueessa oli yksi allergikko ja hänkin sai sopivaa ruokaa. Pääruoka tuli tosi nopeasti, jälkiruoka hieman kesti.”
“Miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu yllätti ensimmäisellä kerralla. Suosittelimme ravintolaa seuraavana päivänä tutuillemme”
“Sain hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää ja vaikka olin tällä kertaa yksin, oli miellyttävä tilanne ja tunnelma.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja huomioon ottavaa”
“Suosikkiravintola Tampereelta.”
“Kokonaisarvosana voisi yhtä hyvin olla myös 10. Erityisesti ruuan korkea laatu teki minuun vaikutuksen. Voi olla, että olen nauttinut tässä ravintolassa tähän asti parhaan aterian. Mikäli vierailen Tampereella, tulen lähes varmasti uudelleen. Kiitokset ravintolalle, aivan erityisesti keittiöön.”
“Valitsen ravintolan esteettömyys-hinta/laatu-asiakaspalvelu -kolmikannan perusteella ja siinä Frans & Marie on jo edeltäjänsä aikana pärjännyt hyvin. Pyörätuolin käyttäjän näkökulmasta osa esteettömyyttä kun on mm. pöytien rakenne, polvien pitää mahtua pöytälevyn alle ilman että pyörätuolin jalkalauta ottaa kiinni pöydän jalkoihin. Suosittelen ystävilleni ja tuttavilleni itselleni fyysisesti sopivia ravintoloita, sillä tahdon kaikin keinoin tukea esteettömyyttä - monitasoratkaisuja loosheineen tai muuten esteellisine pöytineen löytyy jo yllinkyllin.”
“Loistava ruoka, syömme varmasti uudelleen. Maistoin jopa vaimomi tilaamia valkosipulietanoita jotka olivat maistamisen arvoisia.”
“Yhden käynnin kokemus on aika vajavainen.”
“Vastaanotto oli huono, viitattiin vaan kädellä suunta, että ' tuo keskimmäinen loosi taitaa olla teidän'. Kun tarjoilijaa ei kuulunut, niin heräsi epäily ollaanko ollenkaan oikeassa pöydässä. Henkilökunnan kesken näytti olevan epäselvää kelle 'kuulumme'. Kun palvelua sitten saimme, niin se oli hyvää ja erittäin kohteliasta, kiitos James!”
“Keskeinen sijainti, mukava palvelu, ruoka hyvää”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu osittain ystävällistä. Pöytään ohjausta kuitenkin piti odottaa vaikka ravintola oli tuskin puoliksi täynnä, samoin laskun saaminen kesti kauan. Tilatut viinit (pääruoan kanssa) tuotiin vasta kun niitä pyydettiin erikseen. Jäi vähän tunne, että asiakkaita/salin tilannetta ei huomioida riittävästi.”
“Olen saanut houkuteltua ystäviäni mukaan.”
“keskeinen sijainti, miellyttävä viihtyisä paikka”
“Todella herkkullinen pippuripihvi annos”
“Jouduimme odottamaan ruokaa (salaatti) yli tunnin, jolloin vasta ymmärsimme kysellä tilauksen perään. Tarjoilija oli unohtanut toimittaa tilaksen keittiöön. Henkilökunta ei ollut huomannut tilannetta vaikka asiakkaita ei ollut erityisen paljon. Vesi tuotiin vasta kun huomasimme pyytää (vaikka lasit tuotiin heti).”
“Hyvä ruoka, loistava henkilökunta+++”
“Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä monipuolinen sekä palvelu ystävällistä ja sujuvaa”
“Erinomaista ruokaa, hyvä palvelu, miellyttävä miljöö.”
“Kaikki oli palvelun ja ruoan puolesta ok paitsi että jouduttiin odottamaan pöytäänohjausta kohtuuttoman pitkään”
“Ruoka maistui, ravintola on keskeisellä sijainnilla ja mukavaan illanviettoon todella sopiva paikka.”
“Miellyttävä paikka ja hyvä ruoka”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja tarjoilijat olivat hyvän tuulisia, hymy kasvoilla. Ruoka oli todella laadukasta ja hyvää! Ruuasta jäi hyvä mieli ja se saa palaamaan ravintolaan uudelleen. Keittiölle iso kiitos kokemuksesta?? niin myös salin puolella olleille henkilöille???? Työn Iloa??”
“Ruoka oli erityisen hyvää (Maistelumenu) ja palvelu oli erittäin hyvää ja huolehtivaista.”
“Kokonaisuus oli erinomainen, palvelu,ruoka ja juomat”
“Viihtyisä ravintola , hyvä sijainti jos esim. Hotelli Ilveksessä yöpymässä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Hyvä vaihtoehto lounaspaikaksi”
“Olen suositellut lähes kaikille työkavereille. On mukava että on paikka jossa lounas on oikean kokoinen, maistuva ja ainekset on tuoreita.”
“Hyvä kokemus taas kerran”
“Paneroitu kuha jota söin oli mautonta ja kuhaa oli vain hyppysellinen. Kaverien syömä härkäpata oli kuulemma hyvää.”
“Ruoka maistui ja pysyi lämpimänä ruokailun ajan. Olin syömässä lapsenlapseni kanssa.”
“Maistelulautasen alku- ja pääruoka olivat lieviä pettymyksiä, jälkiruoka oli erinomaista. ja Pöytä joko liika korkealla tai sohvat liika matalia.”
“Ruoka on erittäin hyvää. Siitä täydet pisteet. Työlounasporukkaamme kuuluu yksi vegaani ja kävisimme paikassa useamminkin, jos hänelle olisi enemmän vaihtoehtoja.”
“Hyvä tunnelma palvelu ja tietysti tärkein hyvä ruoka vaihtoehtoja on”
“Palvelu erittäin ystävällistä”
“Viihdyimme,ja ruoka oli hyvää??”
“Laadukas”
“Pitkästä aikaa viihtyisä, helppo, tunnelmainen ravintola. Ihanan väljää ja rauhallista. Ruokaa täytyy tulla maistamaan toisenkin kerran, mutta eka kerta ei ollut huono. Ehdottomasti suositeltava!”
“Miksi en suosittelisi”
“Ruoka ja talon punaviini niin hyvää! Tarjoilijat hymyileviä ja palvelualtiitta ??pieni miinus siitä et jouduimme aikaa pitkään oottamaan pöytään ohjausta. Tulen varmasti piakkoin uudestaan! Hinta-laatusuhde just kohillaan??”
“Eilen olimme tyttären kanssa lounaalla ja tänään kaverin kanssa iltapalalla. Kaikki sujui loistavasti.”
“Ihana henkilökunta, lämmin ilmapiiri. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Bra mat och service”
“ruoka hyvää, hinta/laatusuhde kohdillaan”
“Minusta ravintolaan on helppo tulla ja palvelu on hyvää ja ammattitaitoista. Ruoka on hyvää ja maistuvaa sekä juomavalikoima on varsin hyvä.”
“Olen käynyt neljästi eli aina eka kerran jälkeen käydessäni Tampereella syömässä. Paikka rauhallinen, hyvässä paikassa ja ruoka hyvää”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Mukavaa oli”
“Ihan perus paikka. Ruoka oli hyvää. Miinusta siitä, että jouduimme odottamaan 10 min ennenkuin meidät ohjattiin pöytään, vaikka meillä oli pöytävaraus ja henkilökunnasta useampi näki meidän seisovan ja odottelevan.”
“Ruoka oli aivan superhyvää!!! Ravintola oli ihanan tunnelmallinen. Arvostin,kun oli kangasservetit,aito/tuore kukka maljakossa ja kaiken kruunasi kynttilä. Ehdottomasti tulen uudelleen,kun tulen Tampereelle.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista.”
“Ruokana lihapullia lounaalla. Pullat olivat mauttomia, mutta alkusalaatit tosi hyviä.”
“Ruoka oli maistuvaa ja erityisesti meitä palvellut tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“Olen jo kehunut monelle erittäin hyviä maksapihvejänne.”
“Suurimmalle osalle suosittelisin paikkaa. Osalle työkavereista en välttämättä, koska he suosivat buffetteja.”
“Ruoan laatutaso tuntuu laskeneen.”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Alkuun palvelu sujui loistavasti, mutta pääruokien jälkeen tapahtui jotain. Jälkiruuan saaminen kesti ja pöydässämme ei enää käyty. Laskua joutui odottamaan 25min ruokailun päätteeksi. Laskuttaminen ei ollut sujuvaa.”
“En yleensä suosittele, keskustelen kyllä ja annan ystävien itse tehdä päätöksen.”
“Tunnelmallinen ravintola jossa erinomaista ruokaa. Laskun saamista joutui itse ehdottamaan ja myöhemmin pettymyksekseni huomasin että minua laskutettiin väärästä juomasta.”
“Hyvä sijainti, palvelu ja ruoka.”
“Aina saanut hyvää palvelua ja ruokaa”
“Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Erittäin tunnelmallinen ja viihtyisä paikka, jossa vieraillemme aina tampereella käydessämme. Ruoka maukasta ja henkilökunta hyvin ystävällinen. Saimme jopa viime kerralla pöydän, vaikka ei ollut varausta ja ravintola oli hyvin täynnä! Voin varauksetta suositella.”
“Suhteellisen hyvä ruoka/hintasuhde”
“Käyn siellä lähes joka kerta Tampereella käydessä, koska on viihtyisä seurusteluravintola. Juomien kanssa tosin saisi olla aktiivisempi. Alussa tilatun juoman saa aikanaan, mutta lisätilaus on hidasta.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella maukas ruoka sekä tarjoilijan ehdottama viini sekä rauhallinen ja miellyttävä ympäristö, joten Tampereella käydessäni haluan todella tulla uudelleen.”
“Palvelu oli sujuvaa. Ruoka todella hyvää ja annokset reilun kokosia”
“meillä on vuosien kokmus tästä ravintolasta. Nyt yksi neljästä (porukastamme) pettyi pahasti: Boulabaise oli valju esitys entisistä kerroista. Se oli vetinen, mauton, vähäpätöinen.”
“Nopeaa ja palvelualtista toimintaa.”
“Ei ollut oo la laa...”
“Ravintola ja ruoka OK.Laskutuksessa virhe.”
“Hyvä ruoka. Nopea palvelu.”
“Miellyttävä käynti kerta , taas, ruoka ja juoma onnistunut kokonaisuus”
“Ruoka on ihan ok. Palvelussa hieman parantamisen varaa. Meiltä ei missään kohtaa tultu kysymään maistuuko ruoka. Tarjoilijallamme oli saman aikaisesti toinen isompi seurue, joka vaati toki enemmän. Mutta toki kuka tahansa muu seisoskelevista tarjoilijoista olisi voinut tyytyväisyyden varmistaa.”
“Parhaat blinit treella,käynyt jo useamman vuoden usein erilaisissa merkeissä.ruoka myös hyvää.”
“Ravintolassa oli rauhallinen tunnelma, ei kiirettä eikä meteliä. Ruoka oli kaunista ja tosi herkullista. Listalla oli hyviä vaihtoehtoja. Todella miellyttävä palvelu ja tarjoilijat olivat aidon tuntuisia, ei mitään tekopirteitä, vaan tuntuivat tykkäävän olla töissä. Haluan mennä uudelleen puolisoni kanssa tänne, sillä hänkin tykkäisi paikasta.”
“Muutaman viime vuoden aikana olemme enimmakseen siskoporukalla kayneet pitkan kaupunkipaivan valissa syomassa ja luomuvalkoviinilla/luomukuohuviinilla - ja olemme joka ainoan kerran olleet tyytyvaisia.Olemme myos suositelleet ystavillemmekin paikkaa.”
“erittäin ystävällinen ja osaava henkilökunta , kiitos kaikille”