Frans & Marie är en avslappnad fransk bistro som kombinerar en kärlek till god mat och njuter av det. Fransk mat och bubblande glädje i livet, kombinerar vi en charmig, optimistisk sätt. Vår mat är gjord av de finaste och färskaste ingredienserna. För oss är det en hederssak att betjäna våra kunder väl från början till slut. Det är ett bra exempel för oss kom genom Tripadvisor och Facebook feedback. Höst tillägg kommer att medföra nya smaker menyer. Glad personal välkomnar dig att njuta av lunch eller middag, eller tillbringa en mängd olika festligheter i atmosfären. Vi är Original Sokos Hotel Ilves, Tammerkosken sida. Välkommen! Välkommen att njuta av att vara tillsammans, glädje och goda smaker! Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava, kotoinen tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ihana kanttarellikeitto ;)”
“-lisäksi hyvä sijainti hotelliasukkaalle”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista.”
“Keitto ja tuore leipä oli hyvä”
“Olisin kaivannut raikkaampia salaatteja. Usea oli majoneesi tms vastaavia mössöjä, joista ei tiennyt mitä sisälsi ja osa oli marinoituja. Pitäisi olla lista, mitä missäkin on, tai edes salaatin nimi, itselle eivät olleet tuttuja.”
“-erittäin maukkaat ja tuoreet raaka-aineyhdistelmät -kauden vihanneksia tarjolla innovatiiviseen tyyliin -hienosti upgreidattu perus-salaattilounaasta ylemmälle tasolle”
“Asialliset tarjoilijat, ainakin käynnillämme. Rauhallinen tunnelma. Hyvä ilmastointi ja miellyttävän viileä lämpötila (oli helle!). Niin ja tietysti maistuvaa ja hyvää ruokaa!”
“Olen tarkka liharuokien suhteen ja pihvini oli erinomainen. Se vaikuttaa paljon. Jos haluaa nauttia hyvän liharuoan, salaatit, juoman ja jälkiruoan, niin lihan sitkeys pilaa koko päivällisen. Näin ei käynyt ja palvelu oli todella ystävällistä. Kiitos!”
“Henkilökunta ja hyvä ruoka!”
“Laskun saaminen, mutta kai joka ravintolassa välillä hankalaa! En tiedä laskisiko se suosittelevuuttani sentään. Tylsä vain istua pöydässä eikä kukaan huomioi että olemme valmiita maksamaan.”
“Kiitos”
“maistuva ruoka, hyvä palvelu”
“Ihana viileätä kesä kuumalla. Ruoka. Sijainti.”
“Vesi voisi tulla pöytään aluksi nopeammin.”
“Huolimatta lähestyvästä keittön sulkemisajasta palvelu oli ystävällistä. Harmillisesti aika vaan ei sitten riittänyt jälkiruokiin.”
“Harmillisesti aika vaan ei sitten riittänyt jälkiruokiin.”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.Ruoka oli hyvä”
“Syntymäpäiväni vietto sukulaisten kanssa sujui hyvin kaikki olivat tyytyväisiä sen onnistumiseen ja erikoisesti ruoka oli hyvää sekä näin helteellä tila oli hyvin ilmastoitu. Lisäksi oli erittäin miellyttävä tarjoilija.”
“Grillipihvi annoksessa oli tämmöstä perus ABC tasosta ranskanperunoita , olisivat saanut olla laadukkaammat”
“Ruokalista liian tavanomainen eines tyyppinen ja rasvainen.”
“Rauhallinen tunnelma teki vaikutuksen, koska oli sukulaispäivällinen.”
“tunnelma ja maukas ruoka”
“halusin alkoholittoman ruokajuoman . viini osoittautui mehumaiseksi.harmitti etten ottanut olutta.”
“Hyvä tunnelma ja carte lista”
“Kaikki”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja ravintola on tunnelmallinen”
“Intiimi ja mukava tunnelma”
“Suosittelen Tampereen ravintolaa todella ystävällisestä palvelusta, hyvästä ruuasta ja toivoisin myös Turun ravintolan olevan samaa tasoa.”
“Turun ravintolan ruoka ei ole ollut yhtä maukasta ja valikoimassa ei ole yhtä hyvä kuin Tampereella.”
“HYVÄ RUOKA SEKÄ ERITTÄIN HYVÄ JA MIELYTTÄVÄ TARJOILIJA.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja tuoreet raaka-aineet”
“Maksamisen kanssa oli vähän ongelmia (johtui laitteista)”
“Seuralaisen erikoisruokavalio pidettiin mielessä koko asioinnin ajan, vaikka tarjoilija vaihtui.”
“Alkuruoan ehdottaminen useita kertoja. Yksi suositus riittää ja jos siihen ei tartuta, asian pitää olla selvä. Siihen ei palata.”
“Todella herkullinen ruoka ja ihana, ystävällinen tarjoilija”