Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ihana miljöö, ok menu. Tarjoilijalta toivoisin asiakasläheisyyttä."”
“Hyvää ruokaa. Nopea palvelu.”
“Erittäin viihtyisä ja siisti ravintola. Mielestäni juuri sopiva paikka käydä kun haluaa pientä arjen luksusta.”
“"Mukava illmapiiri, hyvää ruokaa."”
“"Hyvä ruoka, hyvä hinta-laatu - suhde"”
“Paikka on tunnelmallinen ja etenkin lounasruoka on hyvää. Normi menu voisi olla omaleimaisempi”
“Edelliset vastaukset.”
“"Kävin lounaalla, todella maistuva ruoka samoin illalla "”
“"Muuten oli kaikki ok, mutta päivän keitto ei maistunut seureesta kenellekään (6 henkilöä). Oli omituisen etikkaisen makuista. "”
“"Asuimme pari päivää hotellissa ja meille suositeltiin tätä reseptiossa. Olimme menossa illalla vierailulle, joten kevyt iltapäivän ateria sopi tilanteeseen. Valitsimme kanasalaatin, mikä oli todella hyvä. Tunnelma ravintolassa oli miellyttävä, joten viihdyimme - kiitos."”
“Ihan hyvä paikka. Siisti.”
“"ruoka hyvää , liian suppea valikoima,tunnelma vaisu,asiakkaita vähän,vaatimattomat puitteet"”
“"Taisi olla sijaisia töissä, kun vähän yksi jos toinenkin asia ei sujunut: kassa, vesi lopussa, ruokailuvälineet osittain lopussa jne. Myös kesämenyy oli aika hwikko esitys hintaan nähden. Suositeltu viini oli todella hyvä! Henkilökunta oli tosi ystävällistä, vaikka asiat tökkivät. Myös tilaus jonossa oli noloa. "”
“"Tarjoilija oli oikein ystävällinen. Huomioi myös seurueen pienet vauvat. Ruoka oli erittäin maistuvaa. Listalle toivoisi kuitenkin enemmän kasvisruoka vaihtoehtoja Jälkiruokaa/kahvia olisi voinut myös tilata, mutta olimme terassilla, jossa ei ollut pöydistä tilausta"”
“"Olen asioinut usein Bistro Tammerissa ja se on suosikkipaikkani Tampereella. Tunnelma, ruoka ja henkilökunta tekee paikasta ihan ykkösen !"”
“Kaikkea hyvää”
“"Pidän kovasti terassista, ympäristö on upea, niin rakennus kuin puistokin. Kesämenu oli kiva ja edullisempiakin pikkusyömisiä oli (ne ovat hyvä!). Vielä enemmän drinkkivaihtoehtoja esille tiskille kiitos! Usein on niin, että ei tiedä, mitä sellaista tilaisi, ja Aperol Spritz on niin nähty :). Edellisellä kerralla heinäkuun lopulla käydessäni naistarjoilija tiskin takana oli ihana: hän kertoi tehdessään, mitä kaikkea drinkkiin laittoi (taisin pyytää vain jotain raikasta ja jonkinväristä), se lisäsi drinkin houkuttelevuutta ehdottomasti. Kivaa! "”
“Yleisesti ottaen miellyttävä kokemus.”
“Olen jo suositellut. Lounastuoka oli ala carte tasoa.”
“Hyvä ruoka ja hyvä asiakaspalvelu”
“"Ruoka oli hyvää, sijainti kiva"”
“"Bistro Tammer saa pisteet miljööstä, mikäli kyseinen ravintola toimisi toisissa tiloissa, en asioisi ravintolassa"”
“"Tyylikäs paikka, kiva tunnelma, hyvä ruoka."”
“Erinomainen kokonaisuus meidän perheelle.”
“Ei valittamista. Palvelu sujuvaa ja nopeaa. Viinit tuotiin ennen ruokia (joka ei kaikissa ravintoloissa toimi).ruoka oli hyvää. Hinnat kohtuullisia.”
“"Hyvä ravintola, kun käy Tampereella"”
“Tammer on ihana hotelli ravintoloineen. Ihanalla paikalla sympaattisine henkilökuntineen. Hotelli on hyvin pidetty kunnossa HIENOSTI entistä kunnioittaen - silti nykyaikaan istuen. Oikea helmi.”
“ruoka oli tosi hyvää”
“"Mukava keskeinen paikka kauniissa ympäristössä. AINOA , mikä vaivaa minua on LIKAISET aterimet ja huonosti pestyt lautaset. TÄMÄ ON USEAN RAVINTOLAN ONGELMA!!!"”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus. Juomapuoli voisi olla 25% edullisempi.”
“"Erittäin ystävällinen henkilökunta, todella hyvää ruokaa. Kokemuksesta jäi erityisen hyvä mieli loistavan asiakaspalvelun takia! "”
“Miellyttävä ja sujava ruokailu lauantai-iltana.”
“"Ruoka oli loistavaa, varsinkin lakritsainen creme brulee. Tulen ihan jo sen vuoksi ravintolaanne"”
“Rakennuksessa on oma tunnelma. Rakennuksessa myös tapahtuu paljon ja siellä on ollut myös kavereitani esiintymässä. Itse Bistrossa on ollut aina hyvä ruoka ja rauhallinen ja hyvä tunnelma.”
“Oikein mukava henkilökunta ja tunnelma”
“Hyvä ravintola mukavalla paikalla. Hyvää ruokaa!”
“Hyvät salaatit ja muutenkin lounas hyvä”
“Hyvä ravintola ja hotelli mainiolla paikalla keskustan alueella.”
“"Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa, kiva, tauhallinen ulkoterassi."”
“Valitsemani ruoka oli hyvää. Tosin valintavaihtoehdot olivat aika vähäiset.”
“"Hyvä ruokaa, terassi, ystävällisyys, tunnelma."”
“"Ruoka hyvää, lautaset likaisia, tunnelma hälyisä"”
“Kaikinpuolin positiivinen kokemus”
“April Spritz yritin väärin. Juoman kaadettiin soodaa kuohuviinin sijaan ja lopuksi loraus kuohuviiniä. Suhteet väärin. Muuten terassi oli ok.”
“Fick bra svensk service av en dam från Vasa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Rauhallinen paikka ja hyvä ruoka.”
“Kiva miljöö”
“Hyvä kokemus itsellä??”
“"Ruoka oli erittäin hyvää. Aperol Spitz oli vetinen eikä maistunut oikealle. Olisikohan väärä sekoitussuhde. Mielestäni on kerrottava asiakkaalle jos jokin drinkin ainesosa on loppumassa, jos syy oli tässä. Muussa tapauksessa se vaan oli ala-arvoinen."”
“Todella hyvää ruokaa ja palvelu erinomaista. Sijainti ihanalla paikalla. Kehuin jo ystäville kuinka herkullinen kana Caesar salaatti teillä on eli Suomen paras.”
“Hyvä ravintola hienon hotellin yhteydessä.”
“Ihan hyvä vähän korona epäselvyyttä eikä seisova pöytä näinä aikoina kiinnosta”
“"Kaunein ja kaikin tavoin miellyttävin terassi Tampereella. Toivoisin, että ""kioskimyynti"" olisi avoinna aina, kun terassilla on asiakkaita. Suljettu ""kioski"" ei toivota tervetulleeksi. Muuten kaikki ok."”
“Kiva paikka syödä ulkona terassilla”
“"Ravintolan taso on laskenut huikeasti, mutta terassi on edelleen mukava paikka ruokailla."”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“"Kaunis paikka. Vähän aikaa piti ihmetellä, onko pöytiin tarjoilua. Vesi oli lopussa. Henkilökunta oli ystävällistä"”
“tilaa oli”
“Kaikinpuolin miellyttävä kokemus”
“Arvostettu paikka ja rauhallinen”
“"Suosittelen aina, ihana legendaarinen paikka."”
“"Kivassa kohtaa Bistro ja hyvä kokemus, ainut että pöytien siivous vaikutti minimaaliselta ulkona. Ulkona tarvittaisiin joku joka tarkistaa että ottimia on tarpeeksi koko ajan ja pöydät tyhjätään ja puhdistetaan koronan vuoksi paremmin, mutta ei niin että ei ole vapaata tarjoiliaa ulkona vastaanottamassa tai tarjoamassa juomat. "”
“"Ruoka hyvää, mutta henkilökuntaa joko liian vähän tai koulutus puuttuu. Kun kerroimme, että tulimme syömään, tarjoilija sanoi, että ruokalistan voi hakea tuolta. Hänelle ei tullut mieleenkään hakea sitä meille. "”
“Mielestäni ruoka oli hyvää ja saapui nopeasti. Mukava ilmapiiri.”
“Ulkoterassin miljöö miellyttävä helleiltana. Ruoka ja juoma onnistuivat. Lisätkää alkoholittomien juomien valikoimaa.”
“"Kiva, rauhallinen paikka ja tarvittavat kohteet lähellä."”
“Kaipaan edelleen trattorian brändiä ja ruokalistaa. Nykyinen ravintola on ravintola muiden joukossa. Trattoria oli uniikki ja erittäin hyvä tasoinen italialainen laaturavintolabrändi.”
“"Hyvä sijainti, tunnelma ja ruoka. "”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä sijainti. Miellyttävä tunnelma mm”
“"Mukava paikka, hintataso sopiva"”
“"Odotimme ruokaa lähes tunnin, tarkistin asian kuitistani. Terassi suljettiin kello 22 lauantai-iltana, mikä on mielestäni käsittämätöntä! Kuinka luulette ulkomaalaisten/keskieurooppalaisten suhtautuvan, kun ruokaa ei saa enää heidän normaaliin illallisaikaan terassilta, kun sää oli mitä parhain. Ps. rapupasta oli erittäin hyvää."”
“Ruoka ollut aina tosi hyvää ja kaunis paikka.”
“"Terassimenu liian suppea, olisin kaivannut siihen risottoa."”
“Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus.”
“"Hyvä ruoka, erinomaisen hyvä palvelu."”
“"Olimme terassilla ja ruokailimme. Paikka on viihtyisä ja ruoka hyvää hinta/-laatusuhteessa. Ainoa asia tilauksissa, joka neljän hengen seuruettamme ihmetytti oli se, ettei lämpimänä kesäpäivänä saanut Sangriaa. Henkilökunta totesi että valitettavasti heillä ei ole aineita sangrian tekoon ??"”
“Hyvä lounas!”
“Hyvä sijainti ja ruoka ratkaisevat.”
“Kaikin puolin loistava palvelu ja ruoka oli todella hyvää.”
“"Ruoka ja sijainti erinomainen. Olimme ainoat asiakkaat sisällä, mutta laskua saatiin silti odotella, muuten kaikki ok"”
“Hyvä sijainti”
“"hyvä ruoka, hyvä ympäristö,hyvä palvelu. Musiikista en osaa sanoa, ehkä musiikkia ei tarvita.Ihmiset ovat tulleet keskustelemaan."”
“Helppo asioida ja kiva ympäristö”
“kaunis kiireinen päivä/ajankohta -silti saimme hyvän palvelun suht.koht.nopeasti.”
“"Ystäväni kehui omaa ruokaansa, mutta omani ei mielestäni ollut hinta/ laatusuhteeltaan kovin hyvä. Söin kanabriossin, ja mielestäni paahdettu siivutettu leipä ei ole briossi. Leipä oli myös hieman kärähtänyt. Täytteessä ei mitään moitittavaa."”
“Hyvä.”
“Olen jo suositellut muille kiva paikka ja todella hyvä Palvelu”
“Miellyttävä paikka. Ruokalista aika yksipuolinen.”
“"Muuten kaikki sujui hyvin, mutta minä sain eri ruuan minkä tilasin. Tilasin broileripastan ja sain jättikatkarapupastan. Nälkä oli sen verran kova etten maininnut asiasta. Vaimo sai mitä hän tilasi."”
“Bistro Tammer on sekä sisällä että ulkona terassilla kodikas ja viihtyisä miljöö. Hyvää ruokaa ja juomaa ja ystävällinen palvelu. Siinä on kaikki mitä asiakas tarvitsee!”
“Korona huomioitu turvallisesti”
“Valitettavasti ruuan ja palvelun taso Tammerissa laskenut.”
“Sijainti on hyvä ja paikka melko rauhallinen ja viihtyisä. Alkoholittomia juomia on mukavasti tarjolla.”
“Viihtyisä paikka”
“Oli positiivinen ensikäynti”
“"Miellyttävä tunnelmallinen paikka. Hyvä ruoka, joskin valikoimaa voisi olla enemmänkin. Hieman kallis paikka. Erittäin hyvä sijainti."”
“Kesäaikaan terassi on varsin onnistunut ja viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihana paikka”
“"Tässä ravintolassa ei ollut mitään erottuvaa. Tavallista mättöä vähäisellä, joskin melko ystävällisellä palvelulla. Hinnat poskettoman kalliit ja ruoan saaminen kesti lähes tunnin. Paikka ja miljöö on kuitenkin hieno."”
“Meitä oli ruokailemassa 4. Minulle sattui erittäin(liian) suolainen ruoka.Muutkin maistoivat ja olivat samaa mieltä. Sain kyllä uuden annoksentilalle ja siinä vaiheessa muut olivat jo syöneet joten otin annoksen mukaan. Siitä syystä en voi antaa parasta arvostelua”
“"Ensimmäistä kertaa kävin ja tunnelma,ruoka ja henkilökunta olivat hyviä."”
“Lohiannos ei ihan vastannut toivettani ! Pieni annos ja kala mauton”
“Sisätilat ovat viihtyisät; viehättävää arvokkuutta ja siistit. Terassinkin siisteys menettelee. Terassin sijainti on hyvä.”
“Ok ruokapaikka. Koronaikaan riittävän väljä.”
“Miljöön puolesta on niin viehättävä”
“"Tammer trattoria oli suosikkimme vuosien ajan. Koko ajan listalta ovat kuitenkin kadonneet suosikkimme kuten klubileipä, bruchetta- leipä, ihanat ranskalaiset, kaupungin paras pizza ja jopa keskihintainen kuohuviini. Tilalle on tullut sitä samaa syötävää, mitä löytyy joka paikasta; lohta ja kanaa yms. Niitä voin syödä kotonakin. Harmillista, sillä tykkäsimme käydä varsinkin kesällä terassillanne ja talvella oli iltaisin töiden jälkeen kiva nauttia pizzoistanne ja muista italialaisista herkuista."”
“"Ravintolakokemukseni oli hyvä, ei kuitenkaan säväyttänyt."”
“"Ystävällinen henkilökunta, kaunis ja siisti ympäristö "”
“Ruoka on erinomaista”
“Hieman pienet annokset. Esim perusburger -ateria oli teinillä noin 30% pienempi kuin muualla. Lohikeitto oli aivan erinonmaista!”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli maittavaa ja tällä kertaa kaikkien seurueen ruoat tuli yhtä aikaa ja ne oli lämpimiä”
“Viihtyisä ympäristö”
“"Perus hyvä ravintola, mutta henkilökunnan toiminnassa parantamisen varaa. Lasku tehtiin väärin, lisäjuomien tilaaminen hankalaa eikä yritetty myydä tai suositella mitään."”
“"Ruoka on hyvää ja palvelu asiallista. Suuri puute on tilausten vastaanottaminen ja maksaminen terassilla syödessä. Erityisesti näin Pandemia-aikaan täysin tarpeetonta kulkea edestakaisin. Lisäksi aterimet ovat ulkona ja haettava itse koreista; ei hygieenistä. Olettaisin edes Tammer:n tasoisen ravintolan ottavan käytäntöön Keski-Eurooppalaisen käytännön, missä asiakas istuu pöytään ja henkilökunta liikkuu ravintolassa; pöytiin tarjoilu mukaan lukien juomat. Uskon että useimmat asiakkaat ovat valmiit maksamaan tästä. "”
“Terassi on kiva”
“Erittäin hyvä Skaken hyvä palvelu ka ympäristö”
“"Ruoka oli maittavaa, mutta annos hintaansa nähden todella pieni."”
“"Ruoka oli maistuvaa, palvelu pelasi ihan hyvin."”
“"Istuimme terassilla joten vastaukset terassinäkökulmasta. Tilaus tökki, kesti kauan."”
“"Paikka on siisti, viihtyisä ja hyvällä paikalla ja ruoka on yleensä ihan maistuvaa."”
“"Ympäristö kaunis ja viihtyisä , Palvelu olisi voinut olla parempaa"”
“"Pitkä odotusaika sekä tarjoilijaa, ruokaa että laskua odotellessa! Ja pitkä aika tarkoitti erityisesti ruokaa odotellessa, mikä kesti liki 60min., vaikka ravintolassa oli suht koht hiljaista eikä omassa seurueessa ollut kuin 8 hlöä. Ruoka oli erittäin hyvää!"”
“Hyvä hintalaatu suhde ja palvelu moitteetonta.”
“Ruoka hyvää.. Terassilla itsepalvelu. Alkupala ja pääruoka tuotiin yhdelle seurueen jäsenelle yhtäaikaa. Pääruuan laatu kärsi.”
“Todella hyvää ruokaa (ollut aina) ja mahtava tunnelma terassilla”
“"Kaikki sujui hienosti, ruoka oli hyvää ja nautimme olostamme."”
“"Istuimme terassilla vierailun aikana hotelli Tammerissa. Erityisesti henkilökunnasta jäi mieleen nuori miestarjoilija, jonka nimeä en tiedä mutta hän piti huolta, että me viihdyimme ja saimme tilattua juomaa sekä ruokaa."”
“Kasvisvaihtoehtoja oli liian niukasti.Siksi ei kaikille voi suositella.Nykyään on paljon vegetaristeja tai vegaaneja eri ryhmissä.”
“"Sinänsä kaikki toimii, perusok. Ei kuitenkaan mitään mieleenpainuvaa tai erityistä. Iso Skagen Briossi oli niin olematon, etten kyllä tiedä millainen se pieni sitten olisi. Tarjoilijat oikeastaan vain toivat ruoan pöytään, eipä siinä sitten paljon muuta kommunikaatiota ollut - lasku vaan lopuksi. Halutaanko asiakkaat saada viipymään ja viihtymään vain halutaanko heidät vain palvella minimiefortilla ja odotella agressiivisesti seuraavien saapumista vaivoiksi?"”
“Työntekijöiden pitäsi siivota terassilla pöydät nopeammin. Huolehtia siiteydestä paremmin”
“"Palvelu oli ystävällistä, mutta melko hidasta. Jouduimme pyytämään ruokalistat tarjoilijalta ja odottamaan pitkään, ennen kuin meiltä kysyttiin tilauksia. Plussaa baaritiskin tarjoilijasta, joka vaivautui hakemaan varastosta kylmän rosee viinipullon. Ruokavaliotoiveet otettiin hyvin huomioon ja ruoka oli hyvää. Terassi on kiva, mutta siellä on aggressiivisia lokkeja. "”
“"Ruoka on todella hyvää, palvelu lämminhenkistä "”
“"Ruoka oli hyvää, paikka viihtyisä ja palvelu pelasi"”
“Ruoka oli vaan niin hyvää ja kiva sijainti!”