Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tyylikäs paikka, hyvä keittiö ja palvelu. Arvorakennus."”
“"Hyvä sijainti, mukava tunnelma, sopiva lounasmenu"”
“"Aina hyvä palvelu, laaja ruoka- ja juomalista"”
“"Helppo tula, terassi hyvä "”
“Lounaan salaattipöytä hyvä.”
“"Olimme terassin puolella, on täysin ymmärrettävää, ettei siellä pystytä ihan samalla tavalla huomioimaan asiakkaiden saapumisia yms."”
“"Tilasimme Skagen-leivät. Leipä oli hyvä, mutta lisukkeena vain muutama salaatinlehti. Odotimme kunnon salaattia, tai ainakin enemmän."”
“"Ruoka ja palvelu oli loistavaa, kiitos! Tullaan varmasti uudestaan ja puhutaan muille hyvää!"”
“Mukava ilmapiiri ja hyvä ruoka.”
“"Paikka oli kiva ja tunnelmallinen, henkilökunnasta ei saanut kovin ammattitaitoista kuvaa, viiniä ei osattu esitellä eikä kerrottu onko jotain talon ruokaa. Ei kerrottu, että asiakasomistajaviinejä. Pääruoka oli täysin mautonta, oli pettymys. Toast skagen oli ok. Ihmettelen kun aamuainen oli aivan huippua, miten ravintolan ruoka oli alle keskitason"”
“"Ihana lounasbuffet, saalaattipöytä todella runsas ja monipuolinen ja keitot erittäin maukkaita.Ihanaa ruokaa.Kasvissyöjälle paljon eri vaihtoehtoja salaattipöydässä, siitä iso kiitos!"”
“"Kasvisruokalista oli sisällöltään hyvin suppea, mutta keittiön puolella pystyttiin joustavasi vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Tästä syystä voin suositella kasin verran Bistroa muillekin. "”
“Miellyttävä ja asiallinen ravintola.”
“Kokonaisuus ok Hinnat kohdallaan Miellyttävä henkilökunta Sopivan nopea palvelu”
“Suosittelisin ystävilleni: Hyvä sijainti. Viihtyisä terassi. Joustava palvelu. Hyvä ruoka.”
“"Oli miellyttävä vierailu, kiitos. Mukava pöytä, johon ryhmämme mahtoi. "”
“"Kiva sijainti, tunnelma kansainvälinen, ruoka todella maukasta. "”
“"Toisaalta hieman kalliimpi, muutoin kaikki priimaa"”
“Ainutlaatuinen paikka Tampereella”
“Ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu”
“"Ravintola on siisti ja erittäin viihtyisä. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erityistä. Tarjoilija oli aktiivinen, mutta palvelu oli ehkä hieman väkinäistä. "”
“Miellyttävä paikka lounastapaamisiin. Hyvä hinta-laatu suhde.”
“"Siisti paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka."”
“"Hyvää ruokaa, tunnelmallinen ravintola. Todellakin voin suositella paikkaa muillekin."”
“Pöytiintarjoilu lounaalla on ihan mahtavaa! Hyvä hinta-laatu!”
“Hyvä ravintola”
“"Ihana parsamenu ja todella maistuva ruoka. Rento, asiantunteva ja mukava palvelu."”
“"Melko harvoin käyn, mutta joka kerta olen positiivisesti yllättynyt. Voisin suositella ystävälle."”
“"Kivat puitteet, hyvä ruoka ja palvelu. "”
“Lounas on TODELLA hyvä mutta esim. Lauantain lista suppea. Entisessä versiossa alkupala lautanen ja kiviuuni pizza oli Tampereen paras.”
“"Hyvä sijainti. Hyvät puitteet, esim. Bistron verhoilla eristettävä tila ryhmälle. Ammattitaitoinen, miellyttävä henkilökunta. Ja lounaspöytä monipuolinen ja maistuva. Se varmaan palaa, kunha korona hellittää. Kaveriryhmämme (6-7 henk.) on valinnut Tammer Bistron kuukausittaiseksi tapaamis- ja lounapaikaksi."”
“"Hyvä ruoka. Edullinen lounashinta. Olisin antanut kympin, jos olisi ollut helpompi löytää edullisempi parkkipaikka lähempää, kuin nyt on mahdollista. "”
“"Kaikinpuolin osaava henkilökunta, maukas ruoka ja hyvä tunnelma. Aivan varmasti tulen uudestaan! "”
“Jäi hyvä fiilis??”
“Ruoka oli maistuvaa ja erityisesti tarjoilijamme parrakas pitkähiuksinen mies oli erittäin ammattitaitoinen ja kävi säännöllisesti pöydässämme varmistamassa viihtymisemme.”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä paikka ja henkilökunta"”
“"Käyntini 27.4.2021 perusteella en voisi suositella ruokailemaan. Kyseessä oli siika ja risottoa. Annos olisi mahtunut pikkulapsen kouraan. Siian pala oli n. 5 cm x 5 cm, siis todella pieni, katetta tuli ainakin siltä osin. Meitä oli 7 henkeä ja kaikki totesivat annoksen koon, muidenkaan annokset eivät juuri isompia olleet. Muilla kerroilla, tosin silloin on ollut seisova pöytä, ei näin surkeaa esitystä ole ollut. Ehkä se johtui ravintolan aukeamisesta juuri koronasulun jälkeen. Mutta nälkä jäi!"”
“"Koko talon tunnelma, näkymät uloskin Hyvä palvelu - viiveen huomiointi makoisalla hyvityksellä "”
“Palauttaisin italialaisen menuun.”
“Viihtyisä ravintola hyvällä paikalla. Ystävällinen palvelu. Ruokalista on suppea verrattuna aiempaan (Trattoriaan).”
“Ei ollut hullumpi kokemus. Sijainti on kiva ja tarjolla oli riittävästi hyviä vaihtoehtoja .”
“"Ruoka on hyvää, salaattipöytä ehkä kaupungin paras."”
“"Muuten kaikki kunnossa, mutta hieman mauton ruoka."”
“"Bistro Tammerissa on mukava vierailla. Henkilökunta on hyväntuulista, ystävällisen asiallista ja he liikkuvat humavaisesti asiakkaiden seassa. Palvelussa huomioidaan hyvin asiakkaan toiveet. "”
“"Caesar salaatti; kana ei maistunut ja salattina oli vain salaattia, joista osassa oli ruskeahkoja kantoja = ei hyvää"”
“Ruoka ja palvelu”
“"Käynti vastasi täysin odotuksia. Hyvä ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meille järjestettiin iloinen yllätys, koska oli hääpäivämme"”
“Oli hyvä kokemus”
“"Kiva ympäristö, hyvää ruokaa ja sopivan lähellä työpaikkaani. Erityisesti lounaan keitto & salaatti .yhdistelmä on hyvä"”
“"Viehättävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvää ruokaa sopivaan hintaan."”
“Miellyttävä kokemus??”