Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,8)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pintxo-viikon vierailu oli lyhyt, mutta kaikki vaikutti hyvältä, joten ehdottomasti tulen käymään uudestaankin.”
“monipuolinen salaattibuffet”
“Kaikki sujui erittäin mukavasti, joustavasti.”
“Lounasaikaan oli todella paljon ihmisiä. Jonoja muodostui vähän väliä ja ne olivat pitkiä. Koronavaarasta ei välitetty mitenkään.”
“Asiakaspalvelu ei edellisellä kerralla ollut kuin mkorkeintaan asiallista. Jonkinlaista lämmintä säteilyä tai hymyä jäin kaipaamaan. Harmi, että lempiannokseni jokirapurisotto oli poistunut listalta. Se oli loistavaa, kuten muutkin aiemman listan tuotteet.”
“Viihtyisä ravintola, kiva sijainti, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Laatu ja palvelu oli hyvää, mutta tuotteet aika hintavia.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Lounaan salaattipöytä on loistava sekä keitto erittäin maukas. Molemmissa erinomainen vaihtelevuus.”
“Ihana terassi ja miellyttävä tunnelma Helppo, nopea, edullinen lounas, hyvä hinta-laatu -suhde”
“Hyvä ystävien tapaamispaikka. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja sujuvaa. Ruoka oli todella maistuvaa. Meidän ryhmämme huomioitiin kaikkien toiveidemme osalta, joten käynnistä jäi erittäin hyvä fiilis.”
“ihan kiva peruspaikka !”
“Siisti, hyvä ruoka aina ollut, miellyttävät tarjoilijat!”
“Jälleen miellyttävä kokemus”
“Sujuva, kohtelias palvelu, hyvää ruokaa kauniisti esillepantuna.”
“Ihan hyvä lounasbuffet.”
“Lounaaseen sisältyvä salaattipöytä oli hyvä.”
“Monipuolisempaa ruokalistaa olisi toivonut.”
“Olimme terassilla, tilaus piti hoitaa sisäööä, samoin maksaminen.”
“Ruokalastanne oli uudistettu. Vanha oli parempi ja monipuolisempi. Asiakasomistaja kuohuviinistä ei ollut mainintaa vaan jouduin kysymään asiasta. Kaipasin Italialaistunnelmaa.”
“En ymmärrä, mitä lisäarvoa ulkona terassilla kaiuttimien kautta soitettu musiikki tuo Tammerin terassille? Ympäristössä on ääniä aivan tarpeeksi. Pyysin laittamaan musiikkia pienemmälle tai sammuttamaan sen, koska minulla on kuulon kanssa ongelmia. Tarjoilija ehdotti ratkaisuksi, että voisin/voisimme siirtyä toiseen pöytään, kauemmaksi kaiuttimista. Tämä sopi minullekin, mutta se pöytä olisi ollut toisessa ravintolassa ja näin olisin toiminutkin, ellei toinen tarjoilija olisi puuttunut tilanteeseen. Lisäksi en ole tyytyväinen Bistron ruuan tasoon, joten käynti oli kesän ensimmäinen ja viimeinen kaveriporukalla.”
“Aivan loistava salaattibuffet, ja ystävällinen palvelu, myös ruoka oli hyvää. Olen jo ehtinyt suosittelemaan kaverilleni”
“hyvätaoinen ruokapaikka”
“Terassin tunnelma ja tila, asiakaspalvelu ja ruoka”
“Annoskoko oli hintaan nähden vaatimaton. Ruoka oli hyvää, mutta edelliseen paikalla toimineeseen verrattuna ehkä turhan fiini. Perinteinen tammer in terassin kokouksemme siirtynee nyt toiseen paikkaan ensi kesänä.”
“Muuten mainio, mutta hieman hintava kun annosten koko otetaan huomioon”
“Helppo ja hyvää hyvällä paikalla Tamperetta. Kaikki ok.”
“Ruoka annos oli pääruuaksi tosi pieni ja jälkiruuan kuvaus menussa hiukan harhaanjohtava”
“Maukasta ruokaa eikä liian kallista.”
“Kesäruokalista oli melko suppea, ei montaa sopivaa vaihtoehtoa. Muuten ihan ok, ei mitenkään erityinen ketjuravintola”
“Ruuan/annosten laatu ja monipuolisuus on ollut aina huippua ja varmaa laatua MUTTA nyt terassikesän annos oli kokonaisuudessaan pettymys valitettavasti. Samoin ruokalistat sottaisessa kunnossa, rypistyneet paperit. En ihan heti palaa terassille, harmi että laatukokemukseni kärsi.”
“Palvelu oli hyvää sekä sujuvaa. Annokseni esillepano oli kaunis ja maku hyvä. Tunnelma aurinkoisena kesäpäivänä terassilla viihtyisä.”
“Ruoka oli todella hyvää, tunnelma mukava sekä tarjoilijat olivat ammattilaisia ja erittäin asiakaspalvelu henkisiä, tampereen reissun parhain ruokapaikka.”
“Lounastapaaminen sujui kaikin puolin hyvin”
“Todella mukava ja tunnelmallinen paikka! Käyty ravintolassa joskus vuosia aikaisemmin! Myös viihtyisä ulkoravintola!”
“Hyvä lyhyt lounaslista. Ruoka tuli nopeasti. Ei mitään valittamista.”
“Hyvä ruoka, kaunis annos. Hyvä sijainti. Mukava tunnelma, jazz kaijuttimista!”
“Olen jo suositellut. Loistava kesäajan ruoka ja seurustelupaikka, hyvä ruoka, sijainti ja rauhallinen ympäristö”
“Lounasvalikoima oli suppea ja lounaslista tiskillä oli epäsiisti.”
“Viihtyisä rauhallinen paikka. Mukava kaunis miljöö. Palvelu hyvää.”
“Mukava paikka käydä lounaalla tai ystävien kanssa illallisella”
“Erittäon hyvä ruoka, Kala lohi, ystävällinen ja huomaavainen tarjoilija”
“Erittäin hyvää ruokaa, mainio palvelu.”
“Olisi ollut täydellinen ilta, mutta tilan ilmastointi/viilennys oli aivan liian kovalla. Seurueemme kaikki jäsenet palelivat. Henkilökunta sanoi, että ilmastointia ohjataan Hotelli Ilveksestä ja he eivät voi asialle mitään.”
“Siisti, rauhallinen, hyvä ruoka”
“Hyvä Ravintola”
“Osa seurueemme annoksista oli ravintolatasoa, osa lähinnä hyvää kotiruokaa.”
“Kiva siisti kesäterassi, hyvää ruokaa ja juomaa,”
“Asiallista ruokaa hyvässä miljöössä”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Kiva paikka ja mukava henkilökunta”
“Upea, rauhallinen miljöö. Asiakaskunta sopivan varttunutta”
“Kaikki sujui moitteettomasti”
“Söimme illalla ulkoterassilla. Sisätiloja suosittelisin helpommin.”
“Ruokalista on melko pieni, mutta löysimme mieheni kanssa monta herkullista annosta. Ensi kerralla tiedämme mainita tilausta tehdessä että meillä tietenkin on s- etukortti, jolloin myös saisimme tilaamamme annokset ilmoitettuun etuhintaan. Viimeksi emme tajunneet tätä tehdä ja jouduimme maksamaan annoksista täyden hinnan. Muuten palvelun taso oli erinomaista.”
“Aina käviessämme kaikki ovat toimineet hienosti ja sujuvasti.”
“Viihtyisä paikka hieman suppea ruokalista ja ainakin olutvalikoima nykypäivänä todella vaatimaton. Edellisellä kerralla oli enemmän mielestäni Bistro tyyppinen, mutta nyt hieman 'amerikkalais' tyylinen. Ruoka silti erittäin hyvin tehty ja maukasta. Henkilökunta mukava ja varmasti tulemme uudestaan.”
“Tosi hyvää ja edullista ruokaa lounasaikaan!”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka, hyvä sijainti”
“Herkullinen ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu”
“Uusi kesän lista olisi tullut vasta seuraavana päivänä, mutta saimme tuolta listalta vaihdettua aterian vierailupäivälle. Olimme lukeneet juuri kesän listan ja suurin osa olisi valinnut tietyn ruona tuolta listalta. Tämä oli joustavaa keittiöltä. Omaan ruoka-aineiden yhdistelmään en ollut täysin tyytyväinen, kylläiseksi tulin ja suosittelen ravintolaanne siitä huolimatta. Aiemmassa kävin useasti ja uskon saman tason jatkuvan.”
“Loistavaa ruokaa ja palvelua. Varsinkin katkarapuleipä oli tosi hyvää,”
“Terassen trivsam men det var kyligt o regnigt så vi kunde inte sitta där. Insidan inte så trivsam, mörk o lite dyster.Passar bättre vintertid än på sommaren. Matlistan suppea.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja rento tunnelma”
“Tagliatelle pastaa ja sienikrokettia aiolilla. Ihana annos. Ravintola on muutenkin tasokas ja siisti.”
“Vierailin juhannuksena, koronan vaikutus näkyi. Suljettiin aikaisin, ruokaa ei saanut enään myöhään. Tunnelma oli lattea, ihmisiä kun oli vähän. Ohjelmaa ei ollut:)”
“Asioin ravintolan terassilla, jossa juomat ja ruoat tilataan tiskiltä, mutta ruoka tuodaan pöytään. Tilaus, maksu ja toimitus sujuivat hyvin. Terassin ruokalista oli suppea, mutta löysin listalta sopivaa ruokaa. Caesar-salaatin broileri oli keskeltä hieman alikypsää. Muuten OK. Aperol Spritz oli kallis. Lokit kävivät nappaamassa tyhjilleen jääneestä naapuripöydästä ruokaa. Lokkien torjumiseksi voisi ajatella verkkoa tai pelottimia. Päivä oli tämän kesän kuumin tähän mennessä, mutta terassilla oli miellyttävää olla.”
“Ruokatarjonta mennyt surkeaksi, ennen oli tosi hyvä. Tarjoilijoita ei näy missään, pitää huhuilla takahuoneesta että saa tilattua ja maksaa! Tuhjä sali ja kaikkea joutui odottamaan. Oli parempi Trattoria aikana.”
“Olut-valikoimaan kaipaa pientä laajennusta ja freesausta. Koronan myötä salaatit ovat valmiina lautasella ja odotin siitä vähän enemmän. Lisukkeita oli todella vähän ja pienestä lautasellisesta salaatin lehtiä sekä pari grillattua munakoison siivua ei ole 11 euron arvoinen lounas. Yleisesti ennen koronaa olen ollut todella tyytyväinen muutaman kerran käynteihin.”
“Aurinkoisella ja lämpimällä säällä ulkoterassi on viihtyisä ruokailu- ja seurustelupaikka. Myös sisätila vaikuttaa edelleen viihtyisältä. En ole ruokailut vielä sisällä muutosten jälkeen. Ulkoterassilla pitäisi ehdottomasti olla palvelu pöytiin. Ymmärrän, että lounasruokalassa tehdään tilaus/haetaan ruoka tiskiltä, mutta ravintolassa pitää saada palvelua!”
“Tila on miellyttävä ja keskellä kaupunkia. Ruoka oli myös hyvää ja palvelu ystävällistä. Valitettavasti vain on niin, ettei eläkeläisellä ole varaa usein käydä ravintolassa.”
“Ihan kiva paikka”
“Olen käynyt teillä aiemmin usein lounaalla. Lounasannokset ja salaattibuffet ovat olleet erinomaisia. Nyt otimme vuohenjuustosalaatit terassilla ja olimme hiukan pettyneitä annoksiin, hinta-laatusuhde ei ihan kohdallaan. Annos olisi kaivannut vielä jotain lisää.”
“Miellyttävä ympäristö, kirjasto ja terassi, osa Tampereen historiaa, ainutlaatuinen rakennus.”
“Ruosn taso epätasainen, ensimmäisellä kerralla loistava. toisella kerralla keskinkertainen. Bistro on loistava sijainniltaan.”
“Suosittelin vierailun ainana tuttavalle”
“Tosi kiva terassi, vaikka ilta-aurinko ei lämmittänytkään. Viltit oli siksi mukava lisä. Näkymä suihkulähteelle on kaunis ja solina rentouttava. Henkilökunta tunsi tuotevalikoiman hyvin ja saimme mitä halusimme. Jäi tosi kiva muisto vierailusta!”
“Sillä varauksella, että on aikaa odottaa. Ruoka tuli yli puolen tunnin odottelun jälkeen, vaikka meillä oli samat annokset.kyseessä oli kuitenkin vielä Lounasaika, mutta onneksi oli juuri loma alkanut.”
“Ruoka oli maukas ja tehty tuorreista raaka-aineista. Ruoan tuonti pöytään toimi. Pientä sekoilu viinin toimittamisessa, sovittua viini pulloa piti kysellä. Pihalla on lokkien kanssa haasteita ja pöydät pitäisi siivota heti, muuten lokit hyökkää”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää Ja itseasiassa suosittelin jo paikkaa muillekin”
“Näin korona-aikaan taso ei ihan ollut sitä mitä se aiempina käyntikertoina on ollut, mutta tulen varmasti uudelleen.”
“Mukava terassi”
“Viime kerralla asiat eivät menneet hyvin ruokailun suhteen. Saimme väärät annokset (molemmat). Tilasimme pippuripihvit ja saimme grillipihvit. Liha oli todella sitkeää, kastike sekä lisuketomaatit olivat niin suolaisia, että niitä ei voinut syödä. Emme halunneet syödä annokseen kuuluvaa perunaa ja kysyimme vaihtoehtoa. Sanottiin, että onnistuu vaihtaa kasviksiin. Kasviksina oli sitten keitettyä parsa- ja kukkakaalia isoina paloina. En edes kotona tarjoaisi tällaista annosta. Olisi ollut ennemmin ok, että olisi sanottu, että ei voi vaihtaa kasviksiin. Annoimme palautetta ja saimme hyvitykseksi jälkkärit, kahvit ja hieman alennusta koko tilauksesta. Tämä kyllä hoidettiin hyvin, joten siitä pisteet kotiin.”
“Ankkalammen terassi on ollut suosikkipaikkojani pitkään. Bistrossa ruoan taso on kovin vaihtelevaa. Sama lohisalaatti voi olla joko täysin tylsä tai taitavasti koottu. Välillä pöydät ovat sotkuiset ja joskus todella hygieeniset. Lista on liian lyhyt. Äkkiä syöty. ABC-ketjuohjauksesta tulee saada irrottautua kokeiluihin.”
“Ks edelliset”
“Sijainti ja miljöö erinomainen”
“Oli k8va ilta, rauhaisa ympäristö”