Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka on hyvää, salaattipöytä ehkä kaupungin paras."”
“"Muuten kaikki kunnossa, mutta hieman mauton ruoka."”
“"Bistro Tammerissa on mukava vierailla. Henkilökunta on hyväntuulista, ystävällisen asiallista ja he liikkuvat humavaisesti asiakkaiden seassa. Palvelussa huomioidaan hyvin asiakkaan toiveet. "”
“"Caesar salaatti; kana ei maistunut ja salattina oli vain salaattia, joista osassa oli ruskeahkoja kantoja = ei hyvää"”
“Ruoka ja palvelu”
“"Käynti vastasi täysin odotuksia. Hyvä ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meille järjestettiin iloinen yllätys, koska oli hääpäivämme"”
“Oli hyvä kokemus”
“"Kiva ympäristö, hyvää ruokaa ja sopivan lähellä työpaikkaani. Erityisesti lounaan keitto & salaatti .yhdistelmä on hyvä"”
“"Viehättävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvää ruokaa sopivaan hintaan."”
“Miellyttävä kokemus??”
“"Hyvä valikoima, kiva miljö, iloinen palvelu"”
“"Kun menimme, niin ravintolassa oli hyvin tilaa. Heti meidän jälkeemme tuli kolmen hengen seurue, joka ohjattiin aivan viereiseen pöytään. Turvaväleistä ei. Välitetty yhtään. Aterian loppupuolella alkoi jo ahdistaa, kun ravintolassa oli niin paljon väkeä ja lähdimme itse pois."”
“"Salaattipöytä ja keitto lounaalla on pääsääntöisesti erittäin maittavaa, muutamia poikkeuksia lukuunottaatta. Siitä että silloin tällöin salaattipöydässä on lihana tarjolla ainoastaan tonnikalaa, -1p. Ilmapiiri erinomainen. "”
“"Tyylikäs paikka, oikein hyvä ruoka, laadukas kokonaisuus. "”
“Kaunis ravintola. Ruoka ei tällä kertaa vakuuttanut kuin jälkiruoan osalta. Blinitaikinassa maistui hiiva liikaa & ystävän pippuripihvi ei ollut oikein onnistunut.”
“Ruoka (lounas) ja asiakaspalvelu huippuluokkaa. Henkilökunta ystävällistä sekä iloisia.”
“"Siisti paikka,osaava henkilökunta ja hyvä"”
“"Erinomainen ravintola. Jo sisääntulossa huomaa, että on tullut ravintolaan, ei ruokalaan/baariin. Todella miellyttävä ympäristö syömiselle ja juomiselle."”
“Laadukasta ruokaa ja mukava henkilökunta. Yksi parhaimmista lounaspaikoista Tampereella.”
“"Hinta-laatusuhde hyvä, aina."”
“Mukava illallinen ja hyvää ruokaa sekä onnistunut palvelu :)”
“Ruoka oli todella hyvää. Palvelu ystävällistä. Saatan poiketa yksinkin lounaalle.”
“"Suosittelisin, koska ruoka ja palvelu ovat aina olleet hyviä."”
“Asiat hoituivat erittäin ammattimaisesti ja ystävällisesti. Miellyttävä miljöö ja hyvä ruokalista.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista.”
“"Siisti, hyvä tunnelma , hinta/laatu-suhde hyvä "”
“Tullelmallinen rauhallinen ruokailupaikka.”
“"Lounas OK, illallisella sienirisotto erinomaista, sisustus miellyttävä. Blinien gluteenittomuus ilahdutti, mutta ne olivat aivan liian paksuja ja isoja suhteessa lisukkeisiin."”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka herkullista.”
“"Miljöö hyvä, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää."”
“??”
“Palvelu ja ruoka toimivat moitteettomasti.”
“"Kaikin puolin miellyttävä tunnelma, turvallisuus huomioitu korona-aikana."”
“Ihana henkilökunta sekä salissa että keittiössä saa palaamaan aina uudestaan <3”
“Mukava paikka. Hyvä ruoka. Jäi hyvä fiilis.”
“"Miellyttävä, historiallinen miljöö ja rauhallinen tunnelma. Ruoka ja juoma arjen yläpuilella, ei silti ""liian hienoa""."”
“Hyvä kokemus”
“Ei ole ollut moittimista . Olen käynyt muutaman kerran hyvien ystävien kanssa eikä kukaan ole moittinut.”
“"Kaikki sujui ihan hyvin, tietysti korona pilaa tunnelmaa, ei ole asiakkaita kuin muutama."”
“"Se oli todella positiivinen kokemus, hinta ja laatu kohdillaan. Erityisesti suosittelisin järkevän hinnan vuoksi, ja tosiaan sen mitä sillä rahalla sai. Ruoka oli todella hyvää ja ihanan erikoista (salaattipöytä ja keitto). "”