Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti, hyvä tunnelma , hinta/laatu-suhde hyvä”
“Tullelmallinen rauhallinen ruokailupaikka.”
“Lounas OK, illallisella sienirisotto erinomaista, sisustus miellyttävä. Blinien gluteenittomuus ilahdutti, mutta ne olivat aivan liian paksuja ja isoja suhteessa lisukkeisiin.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka herkullista.”
“Miljöö hyvä, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“??”
“Palvelu ja ruoka toimivat moitteettomasti.”
“Kaikin puolin miellyttävä tunnelma, turvallisuus huomioitu korona-aikana.”
“Ihana henkilökunta sekä salissa että keittiössä saa palaamaan aina uudestaan <3”
“Mukava paikka. Hyvä ruoka. Jäi hyvä fiilis.”
“Miellyttävä, historiallinen miljöö ja rauhallinen tunnelma. Ruoka ja juoma arjen yläpuilella, ei silti 'liian hienoa'.”
“Hyvä kokemus”
“Ei ole ollut moittimista . Olen käynyt muutaman kerran hyvien ystävien kanssa eikä kukaan ole moittinut.”
“Kaikki sujui ihan hyvin, tietysti korona pilaa tunnelmaa, ei ole asiakkaita kuin muutama.”
“Se oli todella positiivinen kokemus, hinta ja laatu kohdillaan. Erityisesti suosittelisin järkevän hinnan vuoksi, ja tosiaan sen mitä sillä rahalla sai. Ruoka oli todella hyvää ja ihanan erikoista (salaattipöytä ja keitto).”
“Ensimmäisen lonkeron jäiden suloinen kilinä, saapuvan ruoan (grillipihvi ranskalaisilla) ruokahalua herättävä tuoksu ja jälkipalaksi nautittu irishcoffee; hääpäivän ruokailunautinto kahden kesken oli meille molemmille rentouttava kokemus. Tarjoilija tarjosi juuri sopivasti, huolehti aikuisesti. Kiitos, olemme vieläkin tyytyväisiä!”
“Kaikki meni niin hyvin ja ruoka oli erittäin hyvää, rahoille sai vastinetta.”
“Hyvä kokemus. Mainitsin ystävälle siitä, että juomat olivat turhan kalliita.”
“Pyytämämme muutokset annoksiin toteutettiin, meidät huomioitiin koko käynnin ajan, koronaturvallisuus oli otettu erittäin hyvin huomioon. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“Ruoka oli todella maistuvaa ja henkilökunta otti hyvin ja luonnollisesti kontaktia”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Hyvä, terveellinen, runsas ja vaihtuva salaattibuffa. Voisi aueta kyllä jo 10.30/10.45, harkitkaa!”
“Petraamista ruuassa ja sen asettelemisessa lautaselle. Tarjoiluhlöstö vaihtelevaa; osa tosi hyviä, osa ”mä oon täällä vaan töissä”..”
“Italialaistyylinen Trattoria oli selvästi ruokalistaltaan nykyistä parempi. Ruoka nyt liian näpertelevää, italialainen rehellinen kosketus hävinnyt.”
“Pääruoka oli pettymys, pihvu liian kypsä.”
“Tuttavapiirissä pari ruokahifistelijää joille ehkä en . Suurimmalle osalle hyvää ruokapaikkaa etsivistä kyllä.”
“Kokonaisuutena miellettyvä käynti.”
“Rauhallinen paikka”
“Kokemus asiakkaana oli kaikin puolin niin miellyttävä ja onnistunut, että ilman muuta suosittelen ko. ravintolaa eteenpäin. Erityismaininnan ansaitsee tarjoilija, joka 'lainassa' hotelli Ilveksestä. Mukavaa, rentoa, mutta kuitenkin asianmukaista ja ystävällistä huippuluokan asiakaspalvelua, joka jäi mieleen! Kiitos!”
“Ruokatuote oli hyvä (lounas), pöytiintarjoiltu lounas houkuttelee 8en pidä noutopöydistä), palvelu oli miellyttävää.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Todella hyvä keittolounas. Salaattipöytä on hyvä, toivottavasti kattavat tuotteet vaihtelevat”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä asioida. Hyvä lounaspaikka.”
“Hyvä palvelu ja mukava miljöö”
“Tunnelma hyvä, ruoka myös arvosana 8.”
“Tunnelmallinen kokonaisuus, ruoka ja juomat hyvät, hinta/laatusuhde hyvä myös.”
“Tunnelmallinen & viihtyisä, näppärä palvelu sekä monipuolinen ruokalista, hyvä vaihtoehto speciaalille tilaisuudelle kun haluaa arjesta tehdä hetken juhlaa.”
“Erinomainen lounasravintola”
“Palvelu oli loistavaa sekä ravintola oli siisti ja tunnelmallinen. Ruuan hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä sekä menu oli monipuolinen”
“Kiva paikka istua iltaa ja ruokalista houkutteleva”
“Ensikertalaisena erittäin tyytyväinen koko pakettiin: miljöö viihtyisä, henkilökunta ammattitaitoinen, palveluhenkisiä ja ystävällisiä. Ruoka ihan täydellinen ??ja näin korona rajoitteiden aikana oli nämäkin asiat hoidettu ravintolassa hienosti. Kiitos, teitte illastamme upean! Tulemme toistekin.”
“Yllätti positiivisesti. Annokset erittäin hyviä.”
“Miellyttävä paikka ja miellyttäva palvelu. Hyvä ruoka ja juoma.”