Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä ruoka ja palvelu. Hintataso on myös sopiva. Laaja valikoima ruokaa, vaikkakin meinasi iskeä valinnanvaikeus ruokien välillä. Täytyy tulla toisen kerran testaamaan se mitä nyt en ottanut. "”
“"Nuori tarjoilija oli kiireinen. Ei esitellyt ruokia, annoksen lisukkeet jäi tilaamatta. Ruokailun aikana lisä juomatilauksen tilaamista joutui odottamaan. Olen syönyt saman annoksen aiemmin 2 krt ja nyt annos oli noin kolmanneksen pienempi (kuvistakin silmin nähtävissä), petyin, vaikka maku olikin entinen."”
“Amarilloon on aina mukava tulla ja henkilökunta on mukavaa.”
“Olin tyytyväinen palveluun.”
“Hienosti henkilökunta piti meistä huolta ja huomio myös pikkutyttöni erikoistoiveen ruuan osalta <3”
“Todella mukava ilmapiiri ja hyvää ruokaa”
“"Nuori naistarjoilija hyvä ja ystävällinen palvelu. Todella hyvä lounas. Kasvisvaihtoehtoa ei ollut valmiina, mutta tarjoilija ehdotti meille sopivat salaatit ja vegburger vaihtoehdon."”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu myös.”
“Hyvä ruoka.”
“????”
“Muuten Ok mutta se ruokalista on aika suppea ja joka sapuskaan on tungettu valkosipulia!”
“"Erittäin miellyttävä kokemus, palvelu oli hyvää ja hintataso sopiva perheelle. Kiitos tulemme varmasti uudelleen."”
“Hain take-away ruokaa - homma toimi nopeasti ja sujuvasti ja ruoka oli hyvää”
“Kaikin puolinmiellyttävä kokemus.”
“Ruoka maittavaa.”
“Hyvä miljöö ja ruoka”
“"Pöytäämme tarjoillut henkilö oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen, nimeä en muista mutta jäi hyvä mieli, hänelle erityiset kiitokset lasten huomioimisesta."”
“"Miellyttävä henkilökunta , hyvä ruoka "”
“"Hyvä henkilökunta, miljöö liikeideaan sopiva."”
“Perus hyvää Amarillo ruokaa!”
“Palvelu oli erinomaista.”
“"Ravintolasta hakemani annos hotellihuoneeseen oli varsin hyvä. Annokset oli pakattu hyvin lautasille mutta kuljetus hississä oli hiven hankalaa (2 lautasta ja haarukat+veitset). Se mitä ihmettelen on, että ruokalistaa en löytänyt hotellihuoneesta ja jouduin puhelimessa pyytämään Amarillon henkilökuntaa kertomaan/ehdottamaan vaihtoehtoja."”
“Ammattitaitoinen henkilökunta osasi suositella jännittävää alkuruokaa.”
“Ruoka oli hyvää... toista kertaa revolveria amarillossa ja huippu tuote... omaan makuun ainut miinus bbq kastike mistä en juuri välitä tarkoitus oli se vaihtaa mutta unohtui ei hirveästi kumminkaan haitannut”
“"Ruoka oli odotuksen mukaista, palvelu nopeaa. Tällä kertaa noudin annokset mukaan huoneeseen syötäväksi."”
“"Vuokatin Amarillo on erittäin siisti ja mukava ravintola. Negatiivinen palautteeni johtui ainoastaan uudistetusta ruokalistasta. Kaipaan amarillon listalle takaisin erilaisia nacho-annokisa, enchiladoja ja texmex tyyppistä kohtuuhintaista ruokaa. Annosten hinnat ovat nykyään kalliit"”
“Huomioitiin lapsi hyvin mukana.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Vetää hyvin vertoja näille Helsingin mestoille.”
“Ravintola siisti ja ruoka maukasta”
“"Amarillo ketjuna entuudestaankin hyvinkin tuttu, mutta tämäbkerta keseisessä ravintolassa oli erittäin miellyttävä"”
“"Mukava, rento mutta asiantunteva palvelu! "”
“Hinta/laatu ok ja ruoka oli syötävää.”
“Hinta-laatu suhde erinomainen”
“Ruoka oli hyvää”
“"Meillä oli mukana 2 v lapsenlapsi, ja hänen huomioimisesta täys 10 ! - toki lounasruoka ei nyt parasta lastenruokaa silloin ollut, mutta sitä tuunattiin ja se oli maksuton :) "”
“Hyvä hinta/laatusuhde!”
“Hyvä palvelu ja mukava paikka!”
“Helppo asioida”
“"Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka :)"”
“Perustelut löytyvät aiemmista vastauksista”
“Mukava tunnelma ja ammattitaitoiset työntekijät!”
“"Henkilökunta oli todella ystävällistä ja auttavaista. Meistä huolehdittiin kuin kuninkaallisista, tunsimme olevamme erittäin tervetulleita ja tärkeitä, mikä ei yleensä ravintoloissa ole itsestäänselvyys. Näin korona aikana myös terveytemme oli huomioitu hienosti, saimme ruokailla vailla huolen häivää rauhallisesti omassa pöydässä kaukana muista. Huippukokemus, erityiskiitos tarjoilija Teemulle! "”
“"Ihan kiva paikka ruokailulle, lista on huonontunut"”
“"Erittäin ystävällinen palvelu,siisti paikka ja lapset otettiin huomioon hyvin"”
“Hyvä hinta laatu suhde”
“esim. sunnuntaisin monet ravintolat kiinni.”
“"Tilasin tuotteet puhelimitse ja noudin tuotteet ravintolasta. Kaikki oli valmista juuri sovittuun aikaan, hienosti pakatuttuihin valmiisiin annoskohtaisiin pakkauksiin."”
“"Ei mitään erityistä negatiivista sanottavaa, tosin ei mitään yllättävääkään, sellaista pitäisi olla jotta voi saada 10 arvosanan"”
“Lounaspöytään kuului runsas salaattipytä. Lounasannokset olivat myös kovin mieleeni. Ruoka oli maukasta. Söin lounasannoksena chevre-tortillan.”
“"Erittäin hyvä palvelu, huumorintajuset tytöt. Jatkakaa sammaan malliin."”
“Kaikki onnistui lähes täydellisesti ja täytti kaikki odotukseni.”
“Hyvän perustaso. Ruuan tasoon voisi panostaa. Esimerkiksi kanafileet olivat kuivia.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki oli ok ei mitään valittamista”
“"Palvelu oli erinomaista ja ruoka herkullista. Musiikki oli turhan kovalla päivällisaikaan ajateltuna, mutta meteliä oli muutenkin."”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Noutolounas on hyvä juttu”
“Kaikki kohdallaan”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi.”
“"Loistava ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden ansiosta rento ja välitön tunnelma. Kävimme la-iltana ja ravintolassa oli paljon asiakkaita, mutta siitä huolimatta saimme ruuat nopeasti ja tilaukset menivät monesta lisätuotteesta huolimatta oikein (ja tarjoilija kävi vielä erikseen kysymässä, löytyikö lautasilta kaikki mitä piti, huippua asiakaspalvelua!). Pitäkää hyvästä tiimistänne hyvää huolta, tulemme uudestaankin :)"”
“kaikki sujui mallikkaasti.”
“Noudettiin ruoka. Ruoka oli hyvää ja se oli valmiina kun mentiin hakemaan.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Kaikin puolin oli sujuvaa ja henkilökunta ihan huippu luokkaa. Asiakkaat huomioitiin hyvin ja sama tarjoilija palvelija meitä koko illan.”
“Hyvä ruoka nopea palvelu”
“Lounaalla kana oli hieman kuivaa”
“Todella täydellinen pihvi paistoltaan ja ranskalaiset just eikä melkein. Henkilökunta todella ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“"Ystävällinen tunnelma, hyvä asiakaspalvelu sekä erittäin maukas ruoka tekivät minut tyytyväiseksi, varmaan myös ystäväni ja tuttavani. "”
“"Ravintola hotellin yhteydessä, eli silleen hyvä paikka. Ehkä menua voisi jonkin verran monipuolistaa. "”