Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“palvelualttius todella hyvä ja toiveeni huomioitiin todella hyvin”
“Voisin mennä ravintolaan mielellään uudestaan, joten voisin myös suositella muille.”
“Maukasta ruokaa, liha kotimaista, hintalaatusuhde hyvä.”
“Empaattisuus”
“Perushyvää ruokaa joka sopii myös nuoremmille”
“Hyvä paikka”
“Ruokaa jouduimme odottamaan yli 45 min, lapset olivat pitkästyä odottamiseen, joivat ruokajuomansa. Todella aivan liian kauan joudutaan odottamaan ruoka-annosten saapumista. Naapuripöydissä lapset hermostuivat odottamiseen ja itkua ja parkua sai kuunnella, se ei ollut mukavaa. Vaikka lapsille tekisivät ne ruuat nopeasti. Selvä heikkokohta tässä kohtaa, kokkeja lisää.”
“Pöytä jono 0,5h. Keittiö jono kerrottiin olevan 50min, mutta oli todellisuudessa yli 1,5h. Starttereissaki meni yli tunti. Hampparin pihvit tilattiin mediumina, tuli yli kypsänä.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Sijainti oli kätevä, ruoka hyvää”
“Ystävällistä palvelua”
“Hiihtolomaviikko oli ruuhkainen, joka näkyi pitkinä odotusaikoina.”
“Ruoka oli todella maukasta. Ravintolassa oli runsaasti ruokailijoita ja työntekijöille oli aidosti kiire palvella kaikkia. Ymmärrän, jos ei ennätetty kysyä välillä, onko kaikki hyvin. Laskuakin sai odottaa samasta syystä. Jouduimme odottamaan myös sisäänpääsyä ja pois lähtiessä oli myös jono uusista asiakkaista. Pohjoisen hiihtolomaviikon perjantai oli varmasti suurin syy ruuhkaan. Bisneksen kannalta hyvä juttu!”
“Hyvin toimi. Pieni virhe erikoistoiveisessa hampurilaisessa, mutta saimme nopeasti uuden annoksen.”
“Palvelu perusvarmaa s-ruokaketjujen toimintaa, valitsemamme annos oli mielestäni liian rasvaista (Amarillo sampler). Uppopaistetussa kanassa ei ollut juuri muuta kuin rasvainen taikinakuori, jaettavaksi tarkoitetussa annoksessa possun poskipalasia oli huikeat 2 kpl ja puolet niistä oli silavaa. Annoksen makkara oli erittäin suolaista. Ravintolan henkilökunnalle pisteet, annokselle ei voi hurrata.”
“Ravintolassa oli tosi kiva tunnelma. Viihtyisin Amarillo, missä olen käynyt!”
“Bonukset kotiin, hyvä palvelu - ruoassa parantamisen varaa, varsinkin lasten annoksissa.”
“Hyvä palvelu??”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“Miellyttävä miljöö, mukava henkilökunta. Jos olisimme tulleet ravintolaan 5 min myöhemmin (tulimme klo 18) emme olisi päässeet sisälle vaan olisimme joutuneet jonoon. Pöytävarauksia ei otettu vastaan. Tällöin olisimme kääntyneet ovelta toiseen paikkaan, etenkin kun mukanamme oli alle 2 vuotias lapsi”
“Tulimme (6 henkeä) ravintolaan 17.2.2020 klo 18.00 ennakkoon varaamaamme pöytään. Jokin on totaalisesti muuttunut sitten viime käynnin. Keittiö ei yksikertaisesti toimi, jos listalla olevia ruokia pitää odottaa 1h 45 min. Tehkää ihmeessä jotain ettei sana ala levitä.”
“Ok. Ei mitään poikkeuksellista.”
“Hyvää ruokaa. Tarjoilun taso tosin vaihtelee”
“Asiallinen paikka.”
“Ei tuotu alkunachoja pöytään, taaskaan. Palvelu ok”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Mukava nuori henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Perus Amarilloa tarjolla.”
“Laskua saa odottaa todella kauan ja viimeksi ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Muuten ruoka on ollut hyvää.”
“henkilökunta oli ammattitaitoista ja ruoka oli hyvää. ruoka tuli nopeasti pöytään.”
“Hyvä paövelu ja hyvää ruokaa.erottuu edukseen kylän muista paikoista”
“Ihan ok, aikasempi sisustus/kalustus oli parempi. Entertainer mikä lie idea on kyl vähän hassu”
“Kaikki meni mukavasti”
“Hyvä ja huolehtiva henkilökunta paikkasi hybin niitä pieniä puutteita, mitä muuten oli.”
“Tarjoilijan ammattitaito +11 erittäin ystävällinen ??”
“Erinomaista palvelua, hyvä ruoka, lapsi huomioitiin ihanasti. Kaikin puolin onnistunut vierailu alusta loppuun. Palvelusta jäi hyvä mieli.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka myös henkilökunta ystävällistä??”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: