Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,7)
Stämning (3,9)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja palvelu asiallista”
“Hyvä ruoka ja ympäristö, hieman kesti palvelu”
“Amarillossa oli täyttä ja pitkähkö varausjono, mutta kaikki asiakkaat otettiin vastaan ja pöytäkin järjestyi lopulta alle jonotusjuoman loppumista. Työntekijät olivat varmasti uupuneita, mutta he jaksoivat kuitenkin palvella kaikkia ystävällisesti. Olimme todella tyytyväisiä.”
“Ainoa miinus korkea hintataso”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ystävällinen henkilökunta. Ruoka hyvää ja annos sopivan kokoinen.”
“Ihan siisti ja miellyttävä ruokapaikka. Hyvä ruoka ja ehkä liian isot annokset itselle!”
“Hyvä ravintola, hyvä palvelu ja uusittu ilme”
“Kiireestä huolimatta meitä palveltiin hyvin. Pääruoka oli maittavaa ja saimme sovittua siihen helpolla muutoksia. Myös meille suositeltu jälkiruoka oli hyvää. Kiireestä johtuen ruuat toki vähän kestivät, taisi mennä tunti. Mutta ei niin haitannut sadepäivänä :)”
“Lapsille ei leikkipaikkaa,pöytään ohjaaminen kesti kauan vaikka oltiin jonossa ensimmäisiä,kaikki tarjoilijat kävelivät vain ohitse muutenkin nyrpeällä naamalla.”
“Söin kasvisannoksen ja se oli herkullinen ja ulkonäöltään erittäin houkutteleva, värikylläinen. Annos oli erittäin runsas ja sopi minulle loistavasti. Kiitos”
“Todella osaava ja ystävällinen palvelu.”
“Tarjoilija oli nihkeä ja kyllästyneen oloinen.. Vanhempi musta tukkainen nainen.”
“Huone oli siisti ja tilava. Palvelu kaikin puolin ystävällistä.”
“Todella hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Ruoka oli erinomaista. Tilaaminen oli takkuista ja ruokaa joutui odottamaan noin 1 tunnin. Lisäksi osaa tuotteista ei ollut saatavilla.”
“Toimiva ravintola”
“Mielestäni perusketjuravintolaruokaa. Suosittelisin perheille tai aikuisille joille käy perusravintolaruoka, mutta kulinaristisia elämyksiä ei täältä saa. Täytti nälän kylpylän jälkeen. Minun makuuni amarillo käyttää liikaa rasvaa ja suolaa, ja liian vähän mausteita.”
“Palvelu sujuvaa ja nopeaa. Ruoka oli herkullista. Ravintola on tunnelmallinen.”
“Hyvä ruoka, mukava paikka.”
“Ravintolassa onnopea palvelu.”
“Mustatukkainen tatuoitu nainen osasi tehdä hyviä drinkkejä ja oli todella ystävällinen”
“Vuokatin tarjonnassa parhaasta päästä. En ensin meinannut saada tehdä pöytävarausta mutta onnistui kun meitä oli kahdeksan. Lastenlista suppea. Ei aina ranskanperunoita.”
“Perus hyvä ravintola”
“Erinomaista ruokaa”
“Kaikki kunnossa!”
“Tunnelma oli hyvä ja palvelu erittäin ammattitaitoista”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija, jonka toiminta on sujuvaa ja luonnollista. Hän teki erittäin hyvän vaikutuksen.”
“Oli epäselvää missä tilataan vai odotetaanko pöytäänohjausta ja tilataan sitten. Tilaamamme ruoka kiersi ympäri salia ennenkuin pöytämme löytyi.”
“2 aikuista ja kolme alle 14 vuotiasta huomioitiin koko ruokailun ajan. Pöytiin ohjaus ja tervetuloa toivotus ovat mukava lisä.”
“Palvelu ja ruoka erinomaista.”
“Perussetti.”
“Todella kova ruuhka mutta kaikki hoidettiin ammattitaitoisesti ja nopeasti pelisilmää käyttäen”
“Palvelu oli hyvää ja oli siisti ja viihtyisä ravintola”
“Kaikki toimi, ruoka erinomaista.”
“Sopivaan aikaan sopivassa paikassa??”
“Ruoka hyvää, palvelu ok. Palvelu ei millään tavalla erityisen ystävällistä, mutta sellaista suomalaisen ravintolan perustasoa. Nuoremmilla tarjoilijoilla oli paremmin yritystä ystävälliseen palveluun. Sellainen asia jäi kummastuttamaan, kun päivällä yritimme tehdä ravintolaan pöytävarauksen, meille vastattiin etteivät ota lainkaan pöytävarauksia kyseiselle illalle. Kun sitten tulimme illalla syömään, meitä edellä olevalla pariskunnalla oli pöytävaraus ja meiltäkin kysyttiin, olemmeko tehneet pöytävarauksen. Ilmeisesti kaikilla tarjoilijoilla ei ollut selvää, miten varausten osalta toimitaan. Syömään kuitenkin onneksi pääsimme, joten loppu hyvin.”
“Hyvä kokonaisuus”
“Sokos Hotellin alueella ei ole kovin paljon ravintolavaihtoehtoja joten siksi on ns. pakko asioida ko. ravintolassa jos haluaa syödä hotellilla. Käydessämme ravintolassa siellä oli todella paljon ruuhkaa, jonotimme pelkästään vuoronumeroa pöytää varten 45 min. Pöytä vapautui onneksi tuon jälkeen nopeasti ja pääsimme ruokailemaan. Ruoka ja juoma tuli nopeasti. Mutta tuo pöytään jonotus oli melko katastrofaalista ja sekavaa, vuoronumeroita jaettiin kahdesta jonosta mistä toisesta (baaritiskiltä) vuoronumeron sai nopeammin ja meidän jälkeen tulleet saivat pöydän meitä aiemmin. Myös vuoronumeron jälkeen pöydän vapautumista odottaessa osalle tarjoiltiin baaritiskin sivusta juomaa ettei tarvitsisi jonottaa vielä siihen baaritiskille mutta osalle todettiin että ei ole mahdollista ja odoteltiin pöytää kuivin suin. Käytännöt selvästi hakusessa eikä yhtenäiset toimintatavat sovittuna henkilökunnan kesken. Jos olisi ollut muita ravintolavaihtoehtoja, olisin kääntynyt jonosta pois mutta hotellin toinen ravintola oli kiinni.”
“Ruoka oli hyvää, tosin äitini olisi kaivannut miedompaa vaihtoehtoa jossa ei olisi chiliä tai valkosipulia. Sen verran kiirettä henkilökunnalla että meni kauan ennenkä sain huomion ja laskun pyydettyä”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Hyvää ruokaa.”
“Hyvä paikka”
“Pääpiirteittäin hyvä vierailu. Vesikannu saatiin vasta toisella tilauksella pöytään ja 6v tyttö ei saanut pilliä juomaan vaikka erikseen sievästi tarjoilijalta kysyi asiasta.”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Kokemus oli positiivinen”
“Ihmisiä oli paljon ja jonotus epäselvää. Korona sekoittanut tilanteen.”
“Ainut paikka mikä oli auki.”
“Varsinkin meitä palvellut tarjoilija oli erittäin mukava,.tunsimme itsemme todella tervetulleeksi.”
“Olen käynyt useamman kerran Amarillo Vuokatissa ja aina on ollut miellyttävä kokemus. Viime kerralla jouduimme valitettavasti odottelemaan pitkäänkin tilauksiamme (pääruokaa reilu puoli tuntia ja jälkkäriä 45 min). Toki hlökunnalla oli kiirettä, jonka ymmärrän täysin. Harmitti vain, kun olimme varanneet 3 tunniksi lapsille hoitajan, jotta pääsemme aviomieheni kanssa juhlistamaan 6-vuotis hääpäiväämme ja jouduimme hotkimaan jälkkärin, että ehdimme ajoissa takaisin kotiin.”
“Hyvää ruokaa, kallista tosin”
“Jäi ravintolasta mukava kokonaisvaikutelma. Ruoka sekä palvelu oli hyvää ja tasokasta.”
“Hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Mukava ja kiva käynti taas kerran”
“Antaisin 10 ,mikäli henkilökuntaa olisi riittävästi. Vietimme ravintolassa 2h 40 min.Liian pitkä aika.Tämä oli kolmas kerta kun palvelu oli tosi hidasta.Tavalla tai toisella henkilökuntaa on saatava lisää.Henkilökunta on erittäin ystävällistä vaikka paine on todella kova.”
“Ystävällinen palvelu ja perushyvä ruoka”
“Maukas ruoka”
“Yleisesti hyvä ravintolakokemus. Sisään tullessamme kesti kauan ennen kuin henkilökunta huomioi ja ohjasi pöytään. Ehti jopa tulla sellainen olo, että huomasikohan kukaan, vai mitä tulisi tehdä. Muuten hyvä kokemus.”
“Palvelu oli keskivertoa parempaa ??”
“Paikka on ok.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.”
“Pöydän, ruuan ja kaiken palvelun saaminen kesti kohtuuttoman kauan. Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä, vuoroesimiehet olivat kummallakin käyntikerralla töykeitä ja ilmoittivat heti ovella että pöytiä ei ole vapaana ja ruuan saamiseen menee vähintään tunti.”
“Oikein ystävällistä palvelua kaikilta asiakaspalvelijoilta ja ruoka oli erinomaista. Alunperin pyytämäni annos oli päässyt loppumaan, niin tarjoilija osasi suositella toista samankaltaista annosta. Myös ruoka-ainerajoitukset otettiin asianmukaisesti huomioon. Ylipäätään erottuu positiivisesti kaikista ravintolakokemuksista, joita on PALJON. Erittäin hyvä, tulemme uudelleen!”
“E n”
“Rento paikka, edullinen ja hyvä ruoka ??”
“Palvelua ja ruoka hyvää”
“Olin yllättynyt hyvässä mielessä ????”
“Käytössä oli kesäistä, joka oli eri kuin netissä. Yksi seurueesta oli valinnut etukäteen ruuan, jota ei sitten saanut. Toisessa annoksessa sanottiin, että on 3 pientä kiekkoa vuohenjuustoa, jota olikin vain 2.”
“Hyvä ruoka. Ruuhka-aikana pöytiinohjausta odottaessa henkilökunta ei huomioi odottajia mitenkään eikä kerro jonotustilanteesta selkeästi. Tähän toivon selkeää parannusta. Esim. vuoronumeroita odottajille ja tieto mahdollisesta jonotusajasta. Vaihtoehtoisesti henkilökunta voisi tervehtiä jonottajia ja kertoa minkä aikaa pöydän saanti arviolta kestää jotta tietää kannattaako jäädä odottamaan.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi”
“Hidas palvelu”
“Miellyttävä henkilökunta ja hyvä palvelu. Olimme varanneet pöydän valmiiksi joten emme joutuneet ruuhka aikaankaan jonottamaan.”
“Asiakaspalvelu todella hyvää. Kolme pientä lasta huomioitiin todella hyvin. Palvelu nopeaa. Ruoka todella maukasta ja herkullista. Olen todella positiivisesti yllättynyt. Annokset kauniit ja annoskoko hyvä. Ehkä olisin toivonut broilerin rintafileen paistopinnan tummemmaksi ja uuniperunan majoneesi oli mauton--> jotain mausteisuutta olisi tarvinnut tai sitten korvattu maustetulla tuorejuustolla. Jatkossa kun lomailen Katinkullassa, tulen syömään vähintään kerran Amarillossa. Lastenannokset hyvät. Koko pöytäseurue neljä aikuista ja kolme lasta olivat tyytyväisiä palveluun ja ruokaan. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Lämmin kiitos! :-”
“Amarillon ruoat ovat perusvarmat niille jotka pitävät jotka texhenkistä ruokaa haluavat, kaikki eivät mausteisista ruuista pidä, siksi en voi täysin suositella kaikille, koska listalla ei isommin ”perusruokia” ole ??”
“Ystävällinen palvelu, hinta-laatusuhde oikea”
“Ruokalista todella suppea”
“Ruoka on hyvää”
“Sopiva lounaspaikka”
“Kaikki toimi loistavasti ja myös Urho-koira sai olla terassilla mukana.”
“Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa, vaikka ravintola olikin täynnä. Ruoka maistui hyvältä, mutta kasvisvaihtoehtoja oli normaalia suppeamman listan takia harmillisen vähän tarjolla.”
“Koska kaikki edellä mainitsemani toteutuivat erinomaisesti!! En viitsi tähän kirjoittaa samoja asioita. Joten katso edellä.”
“Ketjuravintolan tasainen valikoima ja laatu, sekä ravintolan hyvä sijainti ovat Vuokatin Amarillon plussat.”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Ei juuri moititttavaa”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu”
“Kiireen tuntua, vaikka pöytävaraus oli klo 18:00, pöytään päästiin huomattavasti myöhemmin. Mm. jälkiruoka kesti pitkään ja unohdettiin kokonaan toiselta ensin, muistettiin kyllä myöhemmin. Kokemattomuus paistoi liikaa läpi.”
“Asiallista ja luontevaa palvelua”
“En asu alueella”
“Palvelu oli niin hyvää”
“Hyvä perusravintola, asiointi sujuvaa”
“Yksi lomani suosikkiasioista on aina ruokailut Vuokatin Amarillossa. Paikka on ihanan viihtyisä, helppo tulla ja paras ruokapaikka paikkakunnalla. Säilyttäkää ihana sisustus & hyvä meininki <3”
“Nälkä lähti ja ruoka oli maittavaa”
“Amarillo on taattua laatua, samat listat kaikkialla Suomessa”
“Ruoka tuli erittäin nopeasti ja kyllä maistui!”
“Tunnelma oli hyvä, samoin ruoka.”
“Perheystävällinen hyvän palvelun ravintola.”
“Paikkakunnalla on vähän ravintoloita, joten valinnanvaraa ei ole. Henkilökunta antaa välinpitämättömän fiiliksen”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka-annos oli pieni”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka sekä voimassa olkut S-Mobiili etu”
“Taattua Amarillo tasoa - Tasalaatuinen verrattuna edellisiin kertoihin. Uusi leiska ok vaikka loosit onkin poistettu.”
“Korkea hintataso, mausteet, hammastikut hakemisessa, musiikki jytkytti ja häiritsee keskustelua”
“Aika hiljaista oli Koronan-epistolan aikana. Ruokalista oli mielestäni hieman suppea.”
“Toimiva palvelu”
“Hyvä ravintola jossa on mukava käydä koko perheen kanssa. Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää. Olen aikaisemmin esittänyt toiveen henkilökunnalle, että menussa olisi hyvä olla mainittuna ruoka-annosten tulisuusaste, muutama ruoka jäänyt minulla siten syömättä kun ruoka on ollutkin tulisempaa kuin ajattelin, enkä ole tilatessani sitä henkilökunnalta kysynyt. Tämä toive ei ole ainakaan vuoden aikana edennyt listalle asti.”
“Kokonaisuus miellytti eli käyn paikassa myös itse uudestaan.”
“Hinta laatu suhde on hyvä.”
“Henkilökunta ei vastaanottanut , ohjeen mukaan odottelimme kauan ennekuin tarjoilija ohjasi meidät pöytään. Ainakin 5 tarjoilijaa oli kyllö koko ajan lähellä ja huomasivat meidät. Meinasimme jo luovuttaa ja lähteä toiseen ravintolaan. Tästä jäi huono maku.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Hinnat saisi olla hiukan edullisemmat ja pienemmille lapsille pienempiä annoksia tarjolle.”
“Erikoisoluita saisi olla hieman laajemmin”
“Hyvä ruoka, koko perheelle maistuu. Kuponkitarjous S-ryhmän järjestelmässä houkutti.”
“Aina perushyvää burgeria”
“Oikein maukas ruoka molemmilla kerroilla ja kaunis ja nuorekas ravintola,”
“Kaikki toimi hyvin ja hyvä ruoka :)”
“Hyvä paikka kaikin puolin”
“Hyvä kokonaisuus”
“Vastaanotto pöytiinohjauspisteessä oli varsin tympeä. Eri tarjoilijat hoitivat palvelun pöydässä ja he taas hoitivat hommansa erittäin hyvin. Ruoka oli yleisesti erittäin hyvää.”
“Ruoka oli maittavaa. Pöytiin ohjaaminen olisi voinut tapahtua ripeämmin.”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: