Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Uusittu sisustus ja selkeä ilme.”
“Blokkari oli todella ystävällinen minulle ja kiukkuavalle lapselleni sekä ruoka tuli todella nopeasti.”
“jonotus sisään, lista piti pyytää erikseen”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Ystävällinen henkilökunta, siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Siisti yleisilme, mukava henkilökunta! ??”
“Sali oli suht tyhjä, mutta silti pöytiin ohjausta piti odottaa aika kauan.”
“Asiakaspalvelu mutkatonta, ruokia ei tarvinnut odottaa kauaa vaikka asiakkaita oli muitakin.”
“Musiikkilaitteissa oli ilmeisesti jotain vikaa, välillä musiikki kuului hiljaisella, yhtäkkiä aivan liian isolla. Välillä särisevästi. Mutta henkilökunta kuitenkin koko ajan koitti korjata asiaa, joten en nyt sen takia kuitenkaan jättäisi suosittelematta”
“Tunnelma oli hyvä ja ravintola oli siisti ja moderni”
“Hyvä ruoka.”
“Iloinen henkilökunta”
“Ruoka oli vähän mautonta”
“Uudistunut ilme”
“Ehkä ei niin avara kuin ennen. Onko enää tilaa bändille?”
“Katso edelliset vastaukset.”
“Ruuan laatu ja henkilökunnan riittävyys??”
“Henkilökunta”
“Grillikylki oli ylimaustettu ja ylikypsä. Ylikypsä sen kyllä pitikin olla.”
“- hyvä ruoka ja ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Lähellä majoitusta, hyvä ruoka”
“Viihtyisä ympäristö”
“Hidas palvelu. Muita asiakkaita palveltiin ennen omaa ryhmäämme, vaikka olimme paikalla aikaisemmin.”
“Maistuva ruoka, isot annokset ja hyvä esillepano. Henkilökuntakin oli miellyttävää.”
“Ihana uusi sisustus!”
“Tarjoilij oli hieman ulapalla. Olisin toivonut että sama tarjoilija olisi ollut alusta loppuun”
“Ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“Hyvä valikoima”
“Aika kauan joutui odottamaan maksutapahtumaa, vaikka tarjoilijoita oli useita ja väkeä ravintolassa vähäisesti käynnin aikana. Tämä on kyllä aika yleistä muissakin ravintoloissa ja siihen kannattaisi kiinnittää huomiota henkilökunnan koulutuksessa, mikäli sellaista on.”
“Remontoitu ja viihtyisä”
“Nyrenoverat, god mat”
“Palvelu”
“Tunnelmallinen, siisti ravintola”
“Kun menimme ravintolaan, odottelimme pitkään pöytään ohjausta. Tarjoilijoita pyöri useita siinä vieressä, mutta kukaan ei huomioinut meitä, tai sanonut että menee hetki.”
“Huomioiminen, vaikka ravintola oli aivan täynnä ja jonossakin oli porukkaa. Suositeltiin jäämmään odottamaan, pöytiä olisi pian vapautumassa. Odotellassa ehti hyvin jo tutustua listaan ja nauttia ihanaa mojitoa.”
“Pöytien siivous ruokailun jälkeen kesti, mikä taas johti ettei asiakkaita saatu jonosto nopeampaa pöytään. Onneksi baari tilasta ei suoraa näkymää ruokailupuolelle, joten ei aiheuta pahaa mieltä ruokailemaan odottavissa asiakkaissa.”
“Mukavat Tarjoilijat”
“Mukava meininki”
“Ketjuravintolan tuntua liikaa.”
“Amarillo Vuokatti on kokemuksieni mukaan paras niistä Amarillo- ravintoloista, joissa olemme käyneet eri puolilla suomea. Vaikka ruokalistat ovat samat, on ruoka Vuokatin Amarillossa selvästi parempaa kuin esim. Rauman vastaavassa ravintolassa. Olemme ruokailleet Vuokatin Amarillossa yleensä hiihtomaviikoilla ja kokemus on aina ollut positiivinen. Hyvä ruoka ja erinomainen, ystävällinen palvelu. Samaa ei voi valitettavasti sanoa muista Amarillo-kokemuksistamme.”
“Maistuva ruoka”
“en pitänyt uudesta pääkallosisustuksesta”
“Ruoka omi hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Rohkea uusi sisustus, meni vähän aikaa totuttautua.”
“Hyvä ruoka ja toimiva palvelu.”
“Ruoka oli maukas, myös lapsi tykkäsi.”
“Ruoat tuli tosi hitaasti. Tuntui että annoskoot olivat pienentyneet siihen nähden mitä ne olivat ennen remonttia. Nachoja piti itse pyytää, tarjoilija toi juomat mutta nachoja ei ollenkaan. Annoksesta puuttui tilattu dippi. Ravintolassa oli kova melu, ehkä ennen loossit vähän hillitsivät sitä.”
“Hyvä palvelu,ruoka,tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Ensimmäisenä iltana tarjoilija unohti alkupalat ja kesti aikakauan ennen kuin tilaus otettiin vastaan”
“Sopivaa musiikkia ruokaillessa”
“Ravintolan yleisilme kiva, ruoka hyvää.”
“Pitkä odotusaika kesti tunti ja 15 minuuttia! Kukaan ei varoittanut etukäteen odottelusta, eikä henkilökunta muutenkaan ollut kovin asiakaspalveluhenkistä :( Toisin oli kaikki aiemmilla käynneillämme.”
“Hieno uusi sisustus, hyvä palvelu ja mukavat tarjoilijat, laaja menu”
“Pöytiin ohjaaja ei tervehdi ollenkaan sisään tullessa vaikka käveli ohi monta kertaa. Tervehti ensimmäisen kerran vasta kun oli valmis ohjaamaan meidät pöytään. Lisäksi liian moni ruoka on kovin tulista ja hyviä vaihtoehto dippejä tulisille dipeille ei ole.”
“Hienot, uusitut tilat ja palvelu pelaa hyvin. Kaikki sujuvaa.”
“No ei niinkään negatiivista, mutta kaksi kehitettävää asiaa jäi mieleen. Kun Amarillossa on enemmän porukkaa niin sisääntulo välikkö (josta ohjataan pöytään) ruuhkautuu kovin helposti eli on vähän ahdas. Tämä erityisesti siinä tilanteessa kun osa jonottaa pöytiin ja osa käy pöydistä WC:ssä. Toinen asia on ruoan esillepano, joka hieman yllätti. Ranskikset korissa, jossa myös paperikääreessä hampurilainen. Ennen kokonaisuus oli sentään lautasella fiksusti. Lähinnä ajatuksenani tässä on, että tulee hieman grillikoju -meininki ja pidän kuitenkin Amarilloa suhteellisen laadukkaana ravintolana.”
“Mukava fiilis”
“Ruoan tulo kesti n. 2h tilauksesta. Oli lauantai-ilta ja paljon porukkaa. Me emme odotuksesta välittäneet, meillä riitti keskusteltavaa. Mutta lapset muissa pöydissä näkyivät olevan levottomia. Meille tarjottiin juomaa odotellessa, mikä oli hyvä asia. Hyvä olisi tullessa tarjoilijoiden sanoa, kuinka kauan ruoan tulossa menee aikaa. Muuten kaikki meni hyvin.”
“Erittäin ystävällinen ja reipas palvelu, varsinkin meitä palvellut vaalea, pitkähiuksinen, rillipäinen hoikka nuori neikokainen, kiitos”
“Pitkät jonot”
“hyvä palvelu”
“Ei tuoretta kalaa. Voisi hyödyntää lounaalla. Ei tule hävikkiä niin paljon.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, palvelu ja ruoan saaminen vain kestivät turhan kauan”
“Henkilökuntaa liian vähän, koska ruoan tilaaminen ja saaminen kestivät turhan kauan. Tunti odotettiin ruokaa ja se on liian kauan. Laskun odottaminen pyynnöstä kesti myös puoli tuntia. Palvelu itsessään oli hyvää.”
“Vähän asiakaspaikkoja. Me meinattiin jäädä ilman alkuruokia”
“Hyvä palvelu mutta pöytä pitää varata etukäteen jos aikoo päästä ruokailemaan illalla”
“Ilman pöytävarausta ainakin sesonkiaikaan on lähes mahdotonta päästä ruokailemaan tai pöydän odotus ainakin kestää...”
“Hiihtoloma-aikaan kun vierailtiin ravintolassa niin ruokia joutui odottamaan (1,5h) ja tämän lisäksi jälkkäreitä odoteltiin puoli tuntia koska meidän ”oma” tarjoilija katosi yhtäkkiä (työvuoro päättyi??) eikä korvaajaa tullut ennen kun me sitä pyysimme!”
“Hyvät ruoat”
“Mukava, rento henkilökunta. Hinta-laatusuhde kohdallaan juomissa ja ruoissa.”
“Hiihtoloma toi melkoisen ruuhkan sekä keskiviikko- että torstai-iltana ravintolaan, mutta se nyt ei kovin negatiivinen asia ole :)”
“Ravintola oli remontoitu pirteäksi, paljon mukavia yksityikohtia. Käyntimme oli tosi virkistävä ja ruoka oli erittäin hyvää!”
“pöydät kivasti kahdessa tasossa, nuorekkaat tarjoilijat”
“ruoka hyvää”
“musiikki diskomaista ja liian kovaa jo iltapäivällä ja seurueemme pöytään ilmastointi kovalla”
“Yleisilme remontin jälkeen loistava.”
“Liian kauan joutuu odottamaan tilausta jos et ole illallisella. Lounaspuoli liian aneeminen. Pitäisi panostaa sisustukseen enemmän. Enää ei ollut taulu-tv mistä pystyit rauhassa katsoa erilaisia kisoja. Lapsille ei mitään tekemistä. Ennen oli biljardi, ilmalätkä jne. Kaikki poistettu”
“Uudistunut, valoisampi ilme. Uusi menu.”
“Henkilökunta näytti keskimäärin olevan kovin hidasta, tarjoilijoiden keskinäiseen keskusteluun oli vaikea päästä väliin pöydässä istumalla. Ruoan tulo pöytään kesti 45 minuuttia - tämä on todella pitkä aika, varsinkin, kun tilattaessa ei sanottu, että keittiössä on ruuhkaa tms.”
“Hyvä, asiantunteva henkilökunta”
“Ruokien saaminen kesti vähän liian kauan”
“Raikas ja mielyttävä aamupala paikka, myöskin mukava iltakalja ympäristö. Onnistunut remontti.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvät aukioloajat”
“Ruokavalikoima sittenkin aika suppea, annokset liiaksi saman tyyppisiä. Kouluikäisille lapsille annokset olivat sittenkin liian mausteisia, vaikka pyysimme ilman niitä vahvimipia ainesosia. odotusaika päivällisaikaan melko pitkä. Hotellin valomainostauluilla vanhentunutta tietoa tarjouksista, tulimme toiselle käynnille näiden perusteella ja petyimme.”
“Hieno uusi ilme”
“Menu on aika kapea. Lisää vaihtoehtoja.”
“Hyvä ja ammattitainen henkilöstö. Hymyilevät työntekijät tuovat positiivisuutta:)”
“uusi ja parempi sisustus kuin ennen”
“tarjoilijat olisivat voineet olla varmistamassa tyytyväisyyttä. eikä vain olettaa.. musiikki oli liian kovalla ja aivan kamalaa , ei ollut hyvänkuuloista, joka olisi saanut jalan vippasemaan”
“Uusi ilme oli kaunis ja viihtyisä. Ruoka ja juoma maistuvia”
“Ravintola oli aika meluinen, koska oli aika täyttä”
“Hyvä ruokakeidas keskellä talviurheilun luvattua paikkaa !”
“Rauhallisempia pöytäryhmiä ja enemmän osastoituja pöytäryhmiä.”
“Kiva sijainti, mukava henkilöstö ja maistuva ruoka??”
“Siisti ja lapset huomioon ottava.”
“Asiakkaiden turhaa jonottamista (sunnuntai), vaikka kaikissa pöydissä ei ollut asiakkaita. Jäi vaikutelma, että asiakkaan edellytettiin tilaavan jotain baarista, ennen kuin pääsee sisälle syömään. Myös se oudoksutti, että pöytävarausta ei aiottu ottaa vastaan 9:lle henkilölle. Ylensä vuorovastaava tulee edes selittämään asiat parhain päin - nyt ei tullut.”
“Alku sähellystä. Odottaa sai pitkään eteisessä, että pöydässä. Laskua korjartiin monesti lopultakin se oli väärin.”
“tunnelma”
“sisäänkäyntiovi oli väärä”
“Hyvä tunnelma ja palvelu.”
“Ruoka-annos olisi saanut olla isompi.”
“Hyvä ruoka”
“Pihvin tilasin mediumina, tuli ylikypsänä”
“Kyseessä on ketjuravintola, enkä voi erityisesti suositella sitä enempää kuin muitakaan Amarilloja. Kuitenkin yleisesti ottaen voin suositella Amarillo Vuokatissa asioimista jos liikkuu alueella.”
“Käydessämme jouduimme odottamaan tarjoilijaa tuomaan laskua noin 10 minuuttia.”
“Maukkaat alkupalat ainakin tällä hetkellä, tulimme syömään niitä vartavasten. Guesadilloit ja tortillat!!!”
“Ruoka on ollut maukasta. Tarjoilijaneitokainen oli ehkä hieman kyllästyneenoloinen, vähäpuheinen eikä ollut kontaktissa muuten kun otti tilauksen toi ruuat ja otti rahat pois. En ehkä tällä kertaa vaatinut 'tehokkaampaa' palvelua mutta jatkossa kannattaa ehkä suositella ruokia yms. Asiakas voi ostaa / tilata jotain mitä ei ehkä tullessa ollut ajatellut tilata. Lisämyyntiin kannattaa panostaa. Ravintolassa ihmisten mielihaluja ja nälkää kannattaa hyödyntää. Ehkä uutuuksista maistiaisia keittiöstä yms houkutusta”
“Tarjoilijaneitokainen oli ehkä hieman kyllästyneenoloinen, vähäpuheinen eikä ollut kontaktissa muuten kun otti tilauksen toi ruuat ja otti rahat pois. En ehkä tällä kertaa vaatinut 'tehokkaampaa' palvelua mutta jatkossa kannattaa ehkä suositella ruokia yms. Asiakas voi ostaa / tilata jotain mitä ei ehkä tullessa ollut ajatellut tilata. Lisämyyntiin kannattaa panostaa. Ravintolassa ihmisten mielihaluja ja nälkää kannattaa hyödyntää. Ehkä uutuuksista maistiaisia keittiöstä yms houkutusta”

I Raflaamo hittades 3 lunchrestauranger nära dig: