Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“ruokalistat olivat selkeät helposti luettavat. Kiitos Fonttikoko oli hyvä. Ei tarvinnut tiirata.”
“Ruoka maistuvaa”
“Ympäristö, palvelu ja ruoka”
“Musiikki liian kovalla. Maidon hinta”
“Henkilökunta on aina iloista, ja tuntuu että on aidosti tervetullut. Ruokalista tuttu ja turvallinen, toki toisinaan toivoisi jotain pientä lisää. Joskus oli niitä extralistoja, nyt ei ole ainakaan oman käynnin aikana niitä ollut?”
“Uusitun ravintolan 'ikkunapuolen' paikoissa ei ole juurikaan mitään yksityisyyttä, tätä kumminkin toivoisi jos tulee syömään omalla porukalla. Harmittavasti vieras seurue istuu melkein oman seurueen kanssa samassa pöydässä ja tilaisuus yksityiseen jutusteluun jää vähiin.”
“Todella hyvä ruoka ja osaava henkilökunta”
“Maistuva ruoka”
“Nyt ei tule mitään mieleen”
“Maksamisen vaikeus . Mutta niin se on kaikissa suomalaisissa eavintoloissa”
“Viihtyisä ja ruuhkasta huolimatta henkilökunta huomioi kaikki. Lauantai iltana syömäni burger oli erittäin hyvä ja täyttävä sekä runsas.”
“Perjantai iltana syömäni annos oli pieni. Lisukkeita oli riittävästimutta pihvi olematon hintaan nähden.”
“Iloinen ilmapiiri, nopeasti tulee ruoka”
“Rauhallinen ja viihtyisä”
“Hyvä ruoka”
“Ruokaa sai odottaa”
“Siisti, oli tunnelmaa, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tilattu ruoka tuli nopeasti”
“Sisustus on erittäin kiva ja henkilökunta mukavaa. Ruoka tietenkin hyvää.”
“burgerit oli tosi hyviä”
“Hlökunta”
“Ravintola oli remontoitu lähestulkoon kokonaan. Se on jotenkin viihtyisämpi ja avaramman oloinen ja sisustus väreineen kaikkineen on aikas kiva. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Erittäin maistuva ruoka”
“Henkilökunta, siisteys, uudistettu sisustus”
“Hieman kylmä/viileä, hankala olla varma onko allergeeneistä ruoassa,”
“Hyvä palvelu, hyvä (ilmeisesti uudistunut) menu.”
“Vessa oli pimeän käytävän päässä ja vaikea löytää.”
“Mukava henkilökunta!”
“Osaava henkilökunta”
“Viihtyisä, hyvä ruoka, tosi mukavat tarjoilijat ja rento paikka. Juuri meidän perheen makuun sopiva.”
“Ruoka ja juoma on hyvää, henkilökunta asiantuntevaa ja jokaisella pöytäseurueella on oma rauhansa.”
“Siisti ylei-ilme, melutaso miellyttävä ja oma rauha pöydissä, ei liian tiivis tunnelma”
“Ruokalistaan muutama vaihtoehto lisää, ihan perus grilli annoksia”
“Hyvänmakuinen ja kokoinen ruoka annos”
“Ruoka ja viihtyvyys”
“Henkilökunnan jäsen joka välillä meitä palveli oli ajoittain töykeä, ja kyseiseltä työntekijältä olen aikaisemminkin saanut huonoa palvelua sekä olematonta kritiikin vastaanottoa”
“Uudistunut ilme, en ollut ennen käynyt uudistuneessa ravintolassa, paljon asiakaspaikkoja, tilat hyvät, henkilökunta asiantuntevaa, ruoka erittäin hyvää”
“palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa alusta alkaen ja ruoka oli erinomaista.”
“Tulimme ravintolaan 18 jälkeen ja jonotimme pääsyä ruokailemaan. Jonotus sujui jouhevasti. Emme olleet tehneet varausta, koska olimme kylpylässä, ja lomalla ei aina halua juosta kellon perässä. Pelkäsimme, miten lapset jaksavat jonottamisen, mutta hyvin meni. Kun vuoromme tuli, tarjoilija kertoi, että ruoan tarjoiluaika voi olla 1 - 1,5 h. Siinä vaiheessa iski pieni paniikki, miten lasten nälkä ja mahdollinen kiukku hoidetaan. Toki kysyimme lapsilta (ikä 8 ja 10 v), haluatteko jäädä, vai mennäänkö toiseen paikkaan. He halusivat jäädä. Tarjoilija toi hetimmiten sipsejä ja juomat pöytään sekä kertoi, että heiltä löytyy pelejä. Kävimme hakemassa Yatzy-noppapelin ja aika hurahti peliä pelatessa. Juuri, kun olimme lopettelemassa peliä, ruoat saapuivat. Iso kiitos tarjoilijalle hyvästä tilannetajusta! Illan kruunasi vielä se, että lapset pääsivät pelaamaan aitoa flipperiä! Vielä seuraavana päivänä he sanoivat, että oli mukava ruokapaikka, että he haluavat sinne uudestaan, kun seuraavan kerran tullaan.”
“-”
“Ravintola oli tyylikäs ja bonuksena se että ravintola sijatsi hotellin alakerrassa.”
“Huoneisiin tarjoilu olisi maksanut 10€ ja mielestäni se on ryöstöhinta, kun tuote pitää toimittaa ainoastaan hissillä ylös. Ei olisi kova vaiva.”
“Uusittu sisustus miellytti. Ruoka oli hyvää ha muokattavissa itselle sopivaksi.”
“Yhden tarjoilijan asenne kummaksutti, se oli välinpitämätön ja ylenkatsova. Liekö huono päivä vai huono ammatinvalinta. Jäi häiritsemään. Muut olivat ystävällisiä.”
“Hyvä ruoka. Mukava henkilökunta. Siisti ja mielenkiintoinen yleisilme”
“Ruoka maistui.Tarjoilu/tarjoilija aivan huippu.Jäi miellyttävä kuva koko kokonaisuudesta.”
“Rauhallista pöytää vaikeaa löytää mihin musiikki ei pauhaisi. Ruuhka-aikana ruokaa saattoi odotella tunnin verran”
“Pelirahaa.”
“Ruokanoli erityäin hyvää”
“Asiakaspalvelua voisi parantaa, tarjoilija joka meitä palveli, töksäytteli asioita ja häntä ei ilmeisemmin kiinnostanut meitä palvella.”
“Ruoka”
“Sisustus ei miellytä silmää, välillä on likaista”
“Ruoka oli hyvää ja maittavaa, sekä kauniisti esille pantua”
“odotimme ruokailun jälkeen tarjoilijaa pöytään yli 1/2 tuntia, olisimme tilanneet jälkiruokaa, mutta emme tilanneet koska laskun pitkä odottelu kyllästytti ja sai meidät pahalle tuulelle.”
“Mukava henkilökunta”
“Hinta ja s ryhmään kuuluminen”
“Siisteys”
“Hintataso”
“Hyvät ruuat ja annoskoko riittävä.”
“Paljon ruokia missä valkosipulia tai vuohenjuustoa. Jos olisi tarjota annos myös ilman niitä niin valikoima tavallaan laajenisi. Kaikki ei kehtaa kysyä muutoksia annoksiin.”
“Hyvä ruoka. Hyvät tarjoilijat. Rauhallista.”
“Hieman viileää oli, piti istua kaulahuivi hartioilla, ovesta tuli kylmää ilmaa.”
“Tunnelmallinen”
“Parhaat ribsit suomessa”
“Asiakas huomioidaan ja tullaan palvelemaan. Mahdollisista jonoista ilmoitetaan ja näin sitä osaa odottaa miksi mahdollisesti annoksen teko kestää. Se on hyvä niin ei tarvitse ihmetellä. Ruoka on hyvää ja palvelu toimii.”
“Uusi ilme on avarampi kuin vanha, mikä on hyvä. Mutta samalla tausta hälyt muista pöydistä ovat nousseet. Ei siis isosti haittaa mutta kiinnitin huomiota että aikaisempaan nähden tausta äänet kaikuvat omaan pöytään isommin kuin aiemmin.”
“Sopii sellaiselle henkilölle, joka ei odota yllätyksiä eikä elämystä, vaan mahdollisimman tuttua ennakoitavaa ruokaa. Hotellissa on kaksi ravintolaa, joten vaihtoehtoja on vertailua varten.”
“Ilta oli hiljainen ilta keskellä viikkoa, mutta silti palvelu oli aika hidasta ja välinpitämätöntä. Yhden kerran tarjoilija kävi kysymässä 'onko kaikki hyvin'. Mutta sitten taas jälleen kerran ei tultu kysymään, haluaisinko jälkiruokaa tai muuta. Tämä on tosin yleinen puute suomalaisissa ravintoloissa, joista suurin osa on S-ryhmään kuuluvia. Miksi yleisin kysymys asiakkaalle on 'tuliko masu täyteen'? Pitäisi kysyä, oliko ruoka maukasta, hyvää vai ei. Kysymys on yksinkertaisesti typerä, missähän sitä opetetaan. Masun voi tankata täyteen vaikka nakkikioskilla. Laskun saantikin kesti.”
“Hyvän makuinen ruoka. Lyhyt ruoan odotusaika, hyvät juomat.”
“Pöytiin piti odottaa pääsyä melko pitkään. Musiikkia olisin toivonut soivan.”
“Meitä pöydässä palvellut tarjoilija oli ihanan positiivinen ja rauhallinen. (Vaaleat lyhyet hiukset, 35v tuntumassa, nainen). Valot sammutettii tulishown ajaksi, jotta näki paremmin, maukas ruoka ja juoma, palvelussa näkyi rentous, vaikka kesken ruokailumme alkoi pahin illan kiire.”
“Lisätilaus unohtui lautaselta (dippi), samoin alussa pyytämämme vesipullo. Dipin saimme kun pyysimme, vettä ei viitsitty enää pyytää. Pöytiinohjauksessa kesti pitkä tovi, ennen kuin ketään edes edellä olijoita huomioitii, vaikka vieressä tiskillä pörräiltiin. Olisin kaivannut edes 'pieni hetki' huomiointia.”
“Tilasin Mansikkamargaritan. Pitkän odottelun jälkeen ilmoittivat että blenderi on rikki eikä minulle ehdotettu toisen juoman tilaamista”
“Hotelli samassa rakennuksessa”
“Ruokalista burger pitoinen”
“Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta”
“Viihtyisä ja uusi sisustus on hieno. Ruoka on hyvää.”
“Tunnelma, henkilökunta ja ruoka”
“Ystävällinen palvelu. Ruoka-annoksien muokkaus onnistui helposti ja suosituksia saatiin. Hyvä ruoka, selkeästi parempi keittiö verrattuna moneen muuhun Amarilloon--> pitäkää tästä kiinni!”
“Ruoka tuli nopeasti ja hyvä palvelu”
“Bra sysselsättning för barnen så länge vi väntade på maten”
“En del personals tatueringar”
“Ruokalistalla ei mitään mielenkiintoista; hampurilaiset eivät kiinnosta.”
“Uusi sisustus, hyvä ruoka”
“Hieman kallis ehkä opsikelijalle”
“Hyvä ruoka”
“Jättimäinen tila tyhjillään.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu.”
“Siisti ja viihtyisä ympäristö, hyvä ja pirteä palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Annokset sopivan isoja, mistä aikuinenkin tulee kylläiseksi”
“Parkkipaikat ravintolan edessä rajalliset”
“Kohtuulliset hinnat”
“Ruokalistan yksinkertaisuus (gluteeniton)”
“Mielyttävä ilmapiiri, mielyttävä henkilökunta ja hyvä hotellihuone.”
“Hyvä ruoka.”
“Yksi tarjoilija oli flunssassa töissä. Yski ja pärski siellä sekä pyyhki nenäänsä. Myös ruokia kantarssaan. Onneksi ei tarjoillut meilke, koska olisi ruokahalu mennyt. Flunsainen henkilökunta pitäisi ohjata muihin hommiin tai kotiin ei ruuan tarjoiluun.”
“Nopeasti tuli ruoka pöytään. Maistui myös lapsille.”
“Tarjoilija oli räkätaudissa. Se oli hieman epämiellyttävää.”
“Riittävän monipuolinen ruokalista ja gluteeniton sekä laktoositon merkitty hyvin annoksien kohdille”
“Tiedustelu kesken ruokailun 'maistuuko' on ihan turhaa ja keskeyttää yleensä keskustelun pöydässä.”