Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki onnistui lähes täydellisesti ja täytti kaikki odotukseni.”
“Hyvän perustaso. Ruuan tasoon voisi panostaa. Esimerkiksi kanafileet olivat kuivia.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki oli ok ei mitään valittamista”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka herkullista. Musiikki oli turhan kovalla päivällisaikaan ajateltuna, mutta meteliä oli muutenkin.”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Noutolounas on hyvä juttu”
“Kaikki kohdallaan”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi.”
“Loistava ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden ansiosta rento ja välitön tunnelma. Kävimme la-iltana ja ravintolassa oli paljon asiakkaita, mutta siitä huolimatta saimme ruuat nopeasti ja tilaukset menivät monesta lisätuotteesta huolimatta oikein (ja tarjoilija kävi vielä erikseen kysymässä, löytyikö lautasilta kaikki mitä piti, huippua asiakaspalvelua!). Pitäkää hyvästä tiimistänne hyvää huolta, tulemme uudestaankin :)”
“kaikki sujui mallikkaasti.”
“Noudettiin ruoka. Ruoka oli hyvää ja se oli valmiina kun mentiin hakemaan.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Kaikin puolin oli sujuvaa ja henkilökunta ihan huippu luokkaa. Asiakkaat huomioitiin hyvin ja sama tarjoilija palvelija meitä koko illan.”
“Hyvä ruoka nopea palvelu”
“Lounaalla kana oli hieman kuivaa”
“Todella täydellinen pihvi paistoltaan ja ranskalaiset just eikä melkein. Henkilökunta todella ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“Ystävällinen tunnelma, hyvä asiakaspalvelu sekä erittäin maukas ruoka tekivät minut tyytyväiseksi, varmaan myös ystäväni ja tuttavani.”
“Ravintola hotellin yhteydessä, eli silleen hyvä paikka. Ehkä menua voisi jonkin verran monipuolistaa.”
“Gluteenitonta hyvin tarjolla <3”
“Hyvää ruokaa”
“Take aWay toimi hienosti isommallekin porukalle. Ruoka hyvää, hinta-laatu täsmäsi.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Lounas oli todella maittava, riittävästi vaihtoehtoja. Salaattipöytä erinomainen. Palvelun nopeaa ja leppoisaa.”
“Siisti paikka ja erittäin hyväpalvelu”
“Miellyttävä kokemus”
“Maukas ruoka, erinomainen henkilökunta”
“Tilasin takeaway-lounaan itselleni ja vaimolleni. Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ruoka oli maukasta, annokset sopivan kokoisia ja palvelu ystävällistä eikä liian 'jäykkää'”
“Hyvä ensikokemus”
“Ok paikka”
“Tarjoilu pelaa.”
“Varma valinta ruoka paikaksi, hieman saisi olla laajempi valikoima esim kana burgereita. Viihtyisä ja ei ollut ruuhkaa.”
“Perus varma ja hyvä asiakaspalvelu. Lattia tahmainen. Ruoka hyvä”
“Ruoat oli hyviä, mutta tilauksesta puuttui useita tuotteita ja kun pyydettiin puuttuvia tuotteita niin vasta toisella kysymällä niistä saatin osa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Siisti, tykkäsin sisustuksesta. Hyvä palvelu, ei liian hyökkäävä.”
“Jäi hyvä mieli kaikin puolin”
“Lounas oli hyvä”
“lounas oli mautonta ja väritöntä”
“Hyvä ruoan laatu.”
“Oli lähestulkoon ainoa vaihtoehto korona-rajoitusten aikaan, joten söimme Amarillossa melkein joka päivä. Lista tuli liiankin tutuksi. Lisää vaihtoehtoja olisi loman loppupuolella kaivannut.”
“Hyvä palvelu ja sijainti. Bonukset on plussaa.”
“Aina iloinen hlökunta”
“Erilainen ruoka valioni otettiin erittäin hyvin huomioon.”
“Kaikki sujui”
“Ystävällistä henkilökuntaa, ruoka sai tilattu vaikka ravintola oli menossa kiinni puolen tunnin sisällä.”
“maistuva ruoka”
“amarillo on aina amarillo....hinta -laatusuhde on aina kohdallaan ja nälkä ja jano lähtee! mutta uusittu ruokalista pieni pettymys näin ensi puraisulla :)”
“Palvelu, ruoka ja viihtyisyys olivat mieluisia.”
“Palvelu hyvää vaikka tultiin lähellä keittiön kiinnimeno aikaa . Tarjoilija reipas ??”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvä paikka, hyvä ruoka.”
“Hjk”
“Sujuva palvelu ja hyvää ruokaa. Lounas oli hyvä”
“Kokonaisuudessaan käynti meni ihan OK, meillä oli vauva rattaissa eikä oikein meinannut löytyä paikkaa minne mennä rattaiden kanssa, aina ne olivat jotenkin haitolla tai keskellä käytävää. Ruoka oli hyvää, eikä tarvinnut kuivin suin istua, mutta tarjoilija ei missään vaiheessa suositellut mitään, mietin ääneen hänen läsnäollessaan mitähän söisin ja kumpikohan olisi parempaa. Jälkkärin kanssa olisin tilannut samalla juotavaa, mutta tarjoilija kerkesi poistua paikalta ennenkuin kerkesin sanoa mitään juomisista. Harmitti juoksuttaa tarjoilijaa edes takas tilaamalla jälkkärijuomaa vasta sitten kun jälkiruoat tulivat pöytään. Mutta syötyä saatiin ja mahat täynnä lähdettiin nukkumaan, eli kai se oli onnistunut reissu.”
“Erittäin hyvä TakeAway annos. Ystävällinen palvelu. Kuuluu nyt kerran viikossa Katinkultalomaamme.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Isot annokset.”
“Tavallinen paikka, ei erikoista”
“Kaikki meni hyvin”
“Kaikki sujuu, ruoka on hyvää ja paikka on viihtyisä”
“Ruoka oli ihan ok, mutta annokset ylisuuria. Kysyin saisinko kahden hampurilaispihvin sijaan vain yhden, vastaus oli, että voidaan tehdä, mutta hinta on sama. Haluaako ravintola, että asiakkaalle jää kokemus, että ravintolassa pitää ylensyödä? Tilasin sitten toisenlaisen hampurilaisen, mutta sekin vastasi kooltaan kahta ateriaa.”
“Hyvä mesta”
“Kaikki sujui joustavasti”
“Ruokalistaan kaipaisin muutosta”
“Hyvä ruoka, osaava henkilökunta ja viihtyisä ympäristö.”
“Hyvä perustason lounas”
“Miellyttävä asiakaspalvelu ja ruoka todella hyvää. Oli tervetullut olo??”
“Ihan hyvä, turvavälit olisi voinut olla isommat (tyhjiä pöytiä oli paljon käytettävissä”
“asiointi sujuvaa,ympäristö oli siisti ja mielyttävä,henkilökunta oli ystävällistä”
“Omien kokemusten perusteella”
“Sisääntulo ravintolassa olin jokseenkin sekava. Tilaukset tehtiin samalta tiskiltä, josta ilmeisesti myös hotellihuoneita varattiin, joten jouduimme odottamaan pitkään tilausvuoroamme. Ruoka kuitenkin oli maistuvaa ja pakattu huolellisesti, otimme ruat take-awayna.”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Petyin ruoka-annokseen, en voinut ymmärtää miksi grillattu lohi oli päällystetty tulisella kuorrutteella, vaikka sitä ei ole mainittu listassa. En ymmärtänyt kysyä asiasta ennen maistamista. Henkilökunta kyllä olisi vaihtanut annoksen, mielestäni kuorrutus tulisi mainita jo listassa KEHITYSEHDOTUKSENI siis”
“Hyvä ja ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Jos tulen Vuokattiin uudelleen, tulrn varmaankin Amarilloon”
“Homma skulaa ja hintataso on kohtuullinen verrattain esim katinkultaan.”
“Erittäin hyvää ja mukavaa palvelua! Ruoka maistui erittäin hyvin ja paikka oli hienosti sisustettu ??”
“Kiva ätmos”
“Hyvää ruokaa ja palvelua.”
“Erinomaista ruokaa ja hyvä tunnelma, mutta ehkä ruuhka-ajasta johtuen juomien sekä myöhemmin laskun saaminen kesti kohtuuttoman kauan.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Tilasin pippuri pihvin. Hinta 37e. Pelkkä pihvi ja ranskalaiset. Tilasinfresh salaatin alkuun a 5e. Olin listalla katsonut texmex pihvi kasviksilla. Kun ruoka tuotiin tarjoilija sanoi texmex pihvi jolloin sanoin että tilasin pippuripihvin jolloin tarjoilija lähti keittiöstä kysymään ja sanoi eytä se on pippuripihvi. En ruvennut asiasta valittamaan paikan päällä. Texmex pihvi oli samankokoinen kuin pippuripihvi mutta 10e halvempi. Mielestäni se oli texmex pihvi mutta lasku oli pippuripihvin mukainen. Harmittaa että uusi sukupolvi valehtelee asiakkaalle. Mikään ei ole muuttunut 40 vuodessa. Siinä mielesdä etniset ravintolat ovat hyvä vaihtoehto. Siellä ei viilata linssiin. Ei ihme kun katsoo televisioista Välimäen tai aikaisempia ohjelmia niin rupeaa itkkettämään kun toiminta on niin ammattitaidotonta. Eikö poruukkaa koulutetta olemaan ylpeä omasta ammattitaidostaan. Pettää ei voi kuon kerran. Kynnys tulla uudestaan nousee entisestään.”