Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 

 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erinomainen palvelu ja ilmapiiri. Ruoka oli hyvää.”
“Mukava asiakaspalvelu ja erittäin hyvä ruoka”
“"Mukava paikka, jossa viihtyä. Ruokalista ei ehkä ole kaikkien makuun, mutta keittiö teki osaltani kivan muutoksen allergian vuoksi. "”
“"Ruoka oli hyvää, henkilökuntaa taisi olla liian vähän kiire aikaan."”
“"Nopea, ystävällinen ja asiantunteva palvelu"”
“Hyvä ja tuttu turvallinen valinta”
“Perus hyvä ravintola.”
“"Siisti ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli ns. perus-Amarilloa, jota osaa suurin piirtein odottaa ja toivoakin, tosin nyt hampurilainen todella, todella suolainen."”
“Mukava paikka. Mukava henkilökunta. Olen käynyt useita kertoja jo.”
“"Mukava paikka, hyvä ruoka"”
“"Oli sesonki aika, jouduimme odottamaan, mutta se kerrottiin ja pikkusyötävää nachoja ja dippiä oli sopivasti. Jäi hyvä fiilis, kiva paikka suosittelen."”
“Hyvää ruokaa mukavassa ympäristössä”
“Hyvää ja asiallista palvelua.”
“Listalla lukee että kaikki burgerit -30% lounasaikaan. Tilasimme myös lapsille burgerit mutta tyly miestarjoilija tokaisi ettei tarjous koske lapsia”
“Amarillon ruoat ovat parhaita annoksia mitä olen missään maistanut!”
“"Oltiin työporukalla järjestetyssä tilaisuudessa hlömäärä noin 70. Ruokailut toimi erinomiasesti ja ruoka oli mahtavaa. Juoma tarjoiulu ym toimi myös moitteettomasti. Meitä oli iso porukka Hellassa niin sotkun määrä ja tyhjien pullojenn ym määrä valtava, mutta hlökunta siivoili ja keräili koko ajan joten yleisilme säilyi siistinä Kiitos siitä. "”
“Bra ställe och bra mat”
“"Ruoka ja juoma oli todella maukasta ja asiakaspalvelu todella hyvä, vaikka oli kiireinen ilta. "”
“"Ravintolassa oli kylmä , vaikka olin pukeutunut pitkähihaiseen paitaan, seuralaisen mielestä myös. Samoin kiinnitin siisteyteen huomiota, lamppujen päälliset paksussa pölyssä, ikkunalaudalla myös ja ruuanmuruja."”
“Voisin Suositella!”
“Kaikki toimii”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Kattava ruokalista”
“Bra helhetsintryck”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Henkilökunta ystävällistä ja huomioi hyvin :)”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukava.”
“Perustelut tuli jo kyselyn numeroissa”
“Konseptin mukaista toimintaa ja vähän yli”
“Melko moittetonta toimintaa ja ruoka oli aivan huippua”
“"Suosittelisin hyvän ruoan ja ravintolan tunnelman perusteella. Asiakaspalvelu oli kuitenkin huonoa.. Meitä palveli nuorempi miestarjoilija ja hänellä ei oikein ollut tilannetajua, kuinka tulla tarjoilemaan/keskustelemaan. Tarjoilijan kuuluisi olla reipas ja selkeästi sanoa jotain kun tulee pöytään kysymään tilausta tmv. Tarjoilija ”hiippaili” paikalle eikä oikein saanut sanotuksi mitään, eikä tullut reippaalla asenteella. Usein saattoi käydä niin, että emme edes huomanneet tarjoilijan läsnäoloa pöydän nurkassa. Tsemppia ja reippautta toivotaan tarjoilijalle!"”
“"Erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta, hieno sisustus"”
“Kaikki ok”
“hyvä kokonaisuus”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka.”
“"Amarillon ruoka ei erityisemmin ole minun makuuni. Söimme Kipossa, jonka ruokaan en ole koskaan pettynyt. "”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka.”
“"Kokille kiitos, ruoka oli erittäin tuoreen ja maukaan makuista. Ruoka ei ollut jäähtynyttä kenelläkään seureessani. Tarjoilijat olivat ystävällisä ja vastasivat kysymyksiin asiallisesti. Paikalla oli paljon ruokailijoita, silti kaikki oli sujuvaa. "”
“Toimi hyvin”
“Hyvää ruokaa eikä tarvinnut jonottaa.”
“Vierailumme ajoittui kiireiseen syyslomaviikonloppuun. Ravintola oli varsin täynnä mutta mielestäni henkilökunta onnistui hyvin hoitamaan tehtävänsä.”
“"Koiran sai ottaa baarin puolelle mukaan, se oli plussa ja sen vuoksi itse asiassa tultiinkin. Mutta baarin puolella ei palvelu kyllä pelannut. Tiskiltä piti tilata, sen ymmärrän, mutta tarjoilijaa siihen ei riittänyt. Tyydyttävä arvosana tulee muutenkin henkilökunnan vähyyden vuoksi. Syysloman aikana ruuhka oli ihan valtava, työntekijöitä olisi tarvittu lisää. "”
“"Amarillossa on aina ihanan tunnelmallista, todella hyvää ruokaa ja erinomainen henkilökunta. Kiitos!"”
“"Aivan mahtavan hyvää ruokaa kauniisti tarjoiltuna, viihtyisä ympäristö. Kävisin mielellään useamminkin, mutta asun Kajaanissa niin valitettavan harvoin tulee käytyä."”
“Ruuat yleensä hyviä. Mukava ilmapiiri. Vuokatissa hyvä sijainti lähellä asumispaikkaa.”
“Saatiin alkuruoka ja jo minuutin päästä pääruoka. Alkuruokia odoteltiin melko kauan ja sitten ei ehditty ku alottaa niiden syönti niin tuli jo pääruoka”
“Hyvä ruoka”
“Ravintola oli hyvä. Ei ollut liian ruuhkainen.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu ystävällistä. Mutta ruuan saaminen kesti liian kauan (>tunti) vaikka ruuat oli tikattu etukäteen.”
“ruoka oli hyvää .”
“"Ravintola oli siisti, henkilökunta ammattimaista, mutta ruokalista oli aika suppea."”
“"On tietyn tyyppinen ravintola alueella, eikä samaan genreen ole muita toimijoita lähistöllä. Sunnuntaina ei pari muuta lähistön ravintolaa ollut auki, joten muuta vaihtoehtoa ei ollut."”
“Vaikka oli paljon ihmisiä palveltiin hyvin.alkupalat olisi saanut tulla nopeammin jotta lapset jaksaa ruokaan. Lasten ruokaan olisi kiva kun olisi vaikka lasten tortilla tms vaihtoehto..vuokatin amarillossa oli kyllä tähän mennessä paras ruoka ja palvelu.useammasa ollaan käyty :)”
“"Ei ollut mitään sellaista miksei. Kaikki sujui hyvin, ei liian pitkää odottelua missään vaiheessa."”
“"Palvelu oli nopeaa, tunnelma rauhallinen ja miellyttävä. Etenkin ruoka-annokset olivat maistuvia. "”
“"Suosittelen, koska olimme tyytyväisä palveluun."”
“"Kukaan ei edes tervehtinyt kun tulin kyltin ”odota pöytiin ohjausta”, olisi voinut ohikulkiessa sanoa jotain. En yhtään tiennyt että olenko oikeassa paikassa odottamassa. Odotin noin 20-30min ennenkuin yksi hlö pysähtyi minun kohdalle ja olin ainoa hlö odota kyltin edessä! Halusin tilata huoneeseen ruoat kun ravintolassa olisi pitänyt odottaa kait seisten noin tunnin. Kysyin respasta että voiko tilata huoneeseen ruoat, ehkä olisi voinut tilata puhelimitse myös???? Meillä oli tällä kertaa tiukka aikataulu, ei olisi ollut aikaa istua ravintolassa noin kahta-kolme tuntia. Käytännössä jonotin respaan, jonotin ravintolassa että sain jonkun palvelemaan, jonotin uudelleen kassalle jotta sain tehtyä tilauksen ja vielä olisi piänyt tulla hakemaan ruoka ja Taas jonottaa (älysin onneksi kysyä että tuotteko ruoan huoneeseen) Voisiko tätä kuviota tehdä joustavammaksi???! Vaikka ruoka olisi hyvä niin tällainen moneen paikkaan jonottaminen vie halun yrittää tilata ruokaa edes huoneeseen, helpompi ajaa muualle syömään. "”
“"Kyseisenä lauantai iltana , ravintola oli tupaten täynnä. Silti odotus aika oli todella lyhyt ja ruoka tuli pöytään tosi nopeasti! 10 pistetttä henkilökunnalle. Tosi tyytyväisiä olimme!! "”
“"Hyvällä paikalla, siisti ravintola."”
“Lapsi otettiin erittäin hyvin huomioon ja kuunneltiin hänen toiveita :)”
“"Koko rahan edestä , saa hyvää ruokaa ja palvelua."”
“Kaikki toimi hyvin ja käynnistä jäi hyvä mieli”
“Hyvä sijainti ja muutenkin OK.”
“Hinta laatu suhde kohtasi hyvin”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka.”
“Asiointi toimi hyvin ja ruoka oli hyvää. Huomaakin tuli heti tilauksesta ja lisää nopeasti kun entinen loppui.”
“Kokonaisuudesta jäi positiivinen vaikutelma.”
“ok”
“Kaikki sujui mallikkaasti”
“Sijainnin puolesta ei paljon vaihtoehtoja.”
“"Amarillo Vuokatti oli ainoa ravintola, jonka tiesin Vuokatissa. Olimme matkalla Kuusamosta Joensuuhun ja ruoka-aika oli käsillä. Tulimme lounasajan loppupuolella ja sen huomasi; ruoat olivat loppumassa, mikä oli huono asia. Palvelu oli kuitenkin ok."”
“Ihan on”
“Hyvä ruoka ja avoinna kaikkina päivinä.”
“Oli ruuhkainen aika - tarjoilija mm .kertoi miten kauan menee ruuan valmistumiseen.. ystävällinen tehokas palvelu”
“Perussiisti ja asiallisen palvelun ravintola.”
“"Hyvä palvelu, asiakasmyönteinen Hyvä ruoka. "”
“Oikein hyvä ravintola ja hyvä ruoka. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista”
“Kaikki oli ravintolassa just eikä melkein.”
“"Amarillo on rento, siisti ja mukava paikka käydä syömässä perheen tai ystävien kanssa. Henkilökunta on ystävällistä ja välittävää on mukava tulla uudestaan."”
“Hyvä”
“Ruoka hyvää mutta musiikki soi ravintolassa aivan liian kovalla jonka takia ihmisten oli pakko puhua kovemmin että tulee kuulluksi ja tämän takia yleisllemus ravintolassa oli hälyisä.”
“Hyvä ravintola ja hyvä ruokaa”
“Hyvä ruoka”
“Paikka oli kiva ja ruoka maittavaa”
“Hyvä lounas aina!”
“Paikka oli täpötäynnä. Meinasi olla jotain häikkää meidän varauksessa??? Kiireen tuntu. Lista oli hieman sekava. Osa ruuista oli loppu ( just se mitä olisi halunnut ). Kyllä sen söi ennenkuin selkäänsä otti.”
“"Ravintola oli siisti, ruoka oli hyvää. Tarjoilija olisi saanut olla hieman iloisempi!"”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Uusi lounas oli erittäinhyvä. ??”
“"Ruoka oli maittavaa ja hinta-laatu suhde hyvä. Emmi tarjoilija oli aivan mahtava asiakaspalvelija, parasta palvelua tämän astisista käynneistä."”
“Kaikki toimi.”
“"Hyvä mukava palvelu,ei pitkää jonotus aikaa."”
“Ihan kiva ravintola. Ruokalista saisi olla laajempi.”
“Perunat olivat liian kuiviksi paistetut. Muuten OK.”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Jouduimme odottamaan ovella, jonka jälkeen meitä pyydettiin siirtymään tuoleille odottamaan kertoen, että olemme seuraavat, kun pöytä vapautuu. Kuitenkin meidät ilmeisesti unohdettiin, koska suurempi porukka ohjattiin heti salin puolelle. Toinenkin pariskunta meinattiin ohjata ennen meitä, kunnes toinen tarjoilija muisti meidät, ja pääsimme pöytään. Huomion kiinnitimme siihen ettei hrnkklökunta ehtinyt tiedottaa asiakkaille tilanteesta, että on ruuhkaa tmv. Eivätkä he ehtineet oikein muutoinkaan huomioida tarpeeksi asiakkaita. Parannusehdotus olisi sellainen, että voisi jo pöytään ohjattuaan tiedustella juomia. Koska niitäkin sai odottaa pitkään. Ruoka oli hyvää, mutta kanapocketissa kanaa oli tosi vähän, olisiko unohtunut toinen pihvi tai jotain. Sain kuitenkin lisää kanaa kerrottuani asiasta. Henkilökunta oli nuorta, ja se selvittäneen pienoisen kiireen tunnun. Muutoin ruoka oli hyvää. Ja maksaminen sujui hyvin."”
“Kaikin puolin siisti ja viihtyisä paikka”
“"Hiukka hämärää, valaistusta lisää"”
“Juurikin hyvän asiakaspalvelun ja maistuvan ruuan vuoksi.”
“Kiitos Helille erinomaisesta palvelusta??”
“Mukava ja viihtyisä paikka. Henkilökunta ystävällistä ja iloista. Pitäisi käydä joskus illalla tai viikonloppuna. Millainen tunnelma mahtaa olla silloin....”
“"Kaikki sujui hyvin , ruoka oli ihyvää. Palvelu sujui sai neuvoja."”
“Mukava ravintola ja kohtuu hintainen lounas”
“kaikki toimi mallikkaasti”
“Meidät ohjattiin pöytään ja selostus ateriasta ja tominnasta sujui erittäin hyvin. Tarjoilija toimi asiantuntevasti (aterian liekitys onnistui hyvin ja oli varsin näyttävä). Koko ajan tunsimme olevamme toivottuja asiakkaita. ( 4 h.)”
“Varma.taattu laatu kaikinpuolin”
“Hyvää ruokaa.”
“"aika perusmättöä, ei mitään erityisempää tarjolla"”
“Ihan ok lounaspaikka”
“Ruoka oli erittäin hyvää sekä tarjoilijan suositus ko. ateriasta sai ison plussapisteen ??”
“"Olin tyytyväinen sekä palveluun, että ruoan laatuun"”
“Palvelu oli loistavaa ja hääpäivämme huomioitiin ihanasti. Kiitokset henkilökunnalle ja kokeille”
“Aina sieltä poistuu vatsa täynnä ja hyvällä mielellä! <3”
“Ruoka hyvää ja palvelu.”
“"Todella mukava ja ammattitaitonen henkilökunta, ruoka erittäin hyvää. Rento ja miellyttävä tunnelma myös sisustustuksessa."”
“Paikka on sopivasti Vuokatin tuntumassa ja ympäristö mäntymetsineen huikea.”
“Tulin ruokailemaan. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kovinkaan kauan ja ravintola ei ollut liian täysi asiakkaista.”
“"Hyvä palvelu, ruoka hyvää. "”
“jos näillä nurkilla lomailee niin ehdottoman hyvä vaihtoehto ruokapaikaksi”