Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä tunnelma, maukkaat ruuat ja ystävällinen henkilökunta”
“Nopea palvelu. Ystävällinen henkilökunta. Maukas ruoka.”
“Henkilökuntaa liian vähän lounasaikaan. Eivät ehdi siivota pöytiä seuraaville asiakkaille.”
“kyllä”
“Tarjoilija oli erittäin miellyttävä ja palvelu hyvää”
“Koko yleisvaikutelma oli hyvin miellyttävä. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja samalla hyvin mukavaa.”
“Kokkien taso vaihtelee...joskus saa hyvää ja taas toisinaan surkeeta ruokaa.”
“Aivan mahtava henkilökunta, tunsimme itsemme enemmän kuin tervetulleeksi. Ensimmäinen kerta Seinäjoella, mutta ei varmasti ollut viimeinen. Tulemme varmasti uudelleen. Paljon terveisiä pe 17.9 klo 22 jälkeen meitä palvelleelle tarjoilijalle, sinunlaisiasi palvelualan ammattilaisia pitäisi olla enemmän.”
“- Miellyttävä tila - Tilojen suuruus - Paljon ikkunapaikkoja kadullepäin - Hyvät ruuat - Tosin alkupalasalaatit noutopisteessä olivat aiemmin monipuolisemmat ja eksoottisemmat - yleensä mukavat jopa lupsakat tarjoilijat - mainio paikka tavata ystäviä ruokailun ja seurustelun merkeissä”
“ystävällinen palvelu ja nopea”
“Henkilökunnan ystävällisyys”
“WC:n huolto”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Iloinen ja välitön henkilökunta, nopea palvelu.”
“Lounaslistaan kaipaisin enemmän vaihtelua.”
“ystävällinen ja nopea palvelu”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka. Kohtuullinen ruoan odotusaika (1/2 h).”
“Aurinkovarjo ei toiminut pihalla ja aurinko paistoi kohti kasvoja koko ruokailun ajan. Henkilökunta olisi voinut tervehtiä meitä kun astuimme ovesta sisään (tiskillä huomattiin kyllä meidät kun tulimme) vaikka ei olisikaan ehtinyt heti ohjaamaan meitä pöytään.”
“Leipä oli lopuunut pöydästä sekä.meloni. Mielestäni henkilökunnan tulee tarkistaa, että salaattipöydän kaikkia antimia on koko ajan tarjolla.”
“Sijainti, leikkinurkka, maistuva ruoka ja hyvä tunnelma”
“Välillä tarjoilijat eivät osaa huomioida, lisäksi kestää kauan ennen kuin kukaan huomaa, että olemme valmiita maksamaan - usein olemme itse menneet kassalle maksamaan kun ei ole tultu pöytään kysymään”
“Kiitos henkolökunnan erinomaista palvelua ja tilauksemme pizzat olivat loistavasti tehtyjä ruiskuitupohja ja paisto onnistunut ei palanutta ja jälkiruuista kiitos maistui vielä ja kehuinkin hyvää ruokaa eteenpäin. Seinäjoen paras ruokapaikkani.”
“Ei tällä hetkellä tule negatiivista mieleen. Ravintola on nostanut tasoa ja paljon. Siisteys on plussaa aina,tätä kannattaa vaalia.”
“helppo tulla, hyvää ruokaa”
“Keskeinen sijainti, nopea palvelu.”
“Vähän nuhruinen viereisen juottolan takia.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä ja kohtelias henkilökunta”
“Aivan hyvä ruokapaikka.”
“Kiva terassi”
“Avara, hyvä palvelu, mukava henkilökunta”
“Muuten kyllä, mutta löysi loppu pitsan palasta Jonka otin pussiin kun en jaksanut syödä kaikkea lippuun. Iltapäivällä ken söin palan loppuun löysin palasta luun sirun jonka laitoin talteen että teen reklamaation Rossoa sivuille,mutta se katosi ennenkin ehdin kuvata sen. Luun palanen oli n1cm pitkä ja 1/2 cm leveä aivan selvä kanan luun palanen. Pitassa oli kanaa aurajuusto kuivat tomaattia ananasta ja ruokalaansa juustoa.Soitin illalla Rossoa ja sanoin että kuinka minun kävi ja he kehottivat minun ottamaan yhteyttä Rossoa palveluun, mutta nyt en ole sitä tehnyt kun luun palanen hävisi.Terveisin Anne Kalliomäki 0505854776”
“Edellä mainittu asia.”
“Siisti hyvällä paikalla henkilökunta”
“Ystävällinen”
“Lapseni otettiin hyvin huomioon, ammattitaitoinen palvelu.”
“Kiva tunnelma, hyvää ruokaa, maidoton ja viljaton ateria löytyi näppärästi.”
“Aina tuntee itsensä tervetulleeksi. Hyvä ruoka, tarjoilu ja yleensäkin paikan miellyttävä tunnelma ja sopiva sijainti:??”
“miellytävä henkilökunta”
“Asiantunteva ja avulias henkilökunta palveli miellyttävästi. Ilta-aikaan sai hyvää palvelua ja olo oli hyvä ja viihtyisä koko ruokailun ajan.”
“Tunnelma sopiva, sijainti hyvä”
“Ruoan taso vaihtelee, joskus hyvää ja joskus vain tyydyttävää”
“Ruokien esillepano lautaselle oli todella kaunista. Huomioitiin todella hienosti kehitysvammainen asiakas.”