Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!
 
Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli ystävällistä ja työntekijät mukavia.”
“Aiemmin olemme viihtyneet Rossossa, nyt ravintola on muuttunut valitettavasti. -On sellainen koliseva ruokapaikka nyt, entinen 'pehmeys' ja viihtyvyys on kadonnut. On nykyään niin kuin muutkin pikaruokapaikat. -Kuuluu kaikki naapuripöytien jutut, ei mitään omaa rauhaa, mikä oli ennen. -Palvelu ei ollut kovin sujuvaa, liikaa odottelua eli hidasta. Huom.Palvelu oli ystävällistä ja työntekijät mukavia. Valitettavasti emme nyt viihtyneet ravintolassanne ja teki mieli lähteä heti syötyämme pääruoan ja niin teimme.”
“Ruoka on ollut aina hyvää”
“Tapas/salaattipöytä alkuun”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Rossossa on hinta-laatusuhde ihan hyvä. Ehkä hieman yläkanttiin on hinnasto suhteutettuna ruuan laatuun (ruoka kyllä laadukasta, mutta ei kovin ihmeellistä). Ruokalista on klassinen, josta löytyy syötävää monenlaiseen nälkään ja makuun.”
“Ei kovin erikoista ruokaa, hinta hieman yläkanttiin.”
“Ikinä en ole Rossossa saanut huonoa ruokaa. Aina maistuu, ihan sama mitä listalta valitsee.”
“Lounasaikaan vähän kiireinen tunnelma, tuntuu että pitää nopeasti valita ruoka ja maksaa vielä nopeammin. Syödä saa toki rauhassa :). Toki ymmärrän että tuo juuri on varmasit se kiireisin aika päivästä.”
“Palvelu kohteliasta ja ruoka tuli nopeasti ei tarvinnut odotella????”
“Mukavat iloiset tarjoilijat”
“Jos haluaa perushyvää ja turvallista, niin Rosso ketjuna on hyvä valinta.”
“Tiukka konsepti ei tuo mitään uutta ja ihmeellistä. Lasten kanssa asioidessa tämä ei kuitenkaan ole ongelma: päinvastoin.”
“ravintola kaupungin keskustassa”
“Erittäin hyvä ruoka jatunnelma”
“Alupalapöytä ehkä monipuolisrmpi”
“Hyvä tunnelma, hyvä ruoka”
“Viihtyisä, hyvä ruoka.”
“Hymyilevät ja mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka”
“Kädenlämmin, seisahtanut vesi ruokajuomana”
“Täydellinen ravintola”
“Hyvä, edullinen ruoka. Foccacia on salaattipöydässä ihanaa, harmi vain, että sitä ei viimeksi ollut, vaan ilmeisesti jotain valmispatonkia.”
“Asiakaspalvelu on useimmiten huonohkoa. Välillä ei tulla kysymään ollenkaan tilausta, ruoista ei osata kertoa ja maksaminen on useimmiten se, mikä pahasti tökkii. Joukossa on muutama ihana asiakaspalvelija, kiitos heille, mutta joukossa on pari perusilmeeltään tympeää tarjoilijaa, jotka eivät luo asiakkaille tervetullutta vaikutelmaa.”
“Tarjoilija leikki lapseni kanssa sillä aikaa, kun söin. Tämä oli asiakaspalvelua parhaimmillaan ja täydellä sydämellä tehtyä työtä. Olin aivan äimänä ja niin kiitollinen tästä!”
“Hyvä ruoka.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija.”
“Hyvä ruoka”
“Levoton, hälyinen ympäristö tämän uudistuksen jälkeen. Vanha rauhallisempi.”
“Palvelu erinomaista.”
“Lounaslistaa voisi uudistaa.”
“Viimeksi olimme työporukan kanssa illallisella. Yllätyksenä tuli, että ravintola sulki ovensa jo klo 21. Illallinen loppui hiukan kesken. Illalliselle ei siis kannata seurueen kanssa tulla silloin, kun ruokaillaan pitkällä kaavalla.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Salaattipöytä on todella niukka, siinä voisi olla enempi valikoimaa Jälkiruoka kahvi on pahaa”
“Rossossa on monipuolinen ruokalista. Kun menee porukalla, kaikille löytyy jotain sopivaa syötävää, vaikka joukossa olisi kasvissyöjäkin. Myös hinta-laatusuhde on mielestäni kohdallaan.”
“Ehkä possunliha vaihtoehtoja voisi olla enemmän, kaikki eivät kuitenkaan ole luopuneet syömästä sitä:)”
“Mahtava henkilökunta!”
“siisti ravintola ja ruoka tuli pian”
“Lapsille hyvä leikkinurkkaus ja lasten annoksen hinta laatusuhde erinomainen. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja miellyttävää.”
“-”
“Olin teatteriporukan mukana bussiretkellä. Olimme varanneet etukäteen ruokamme neljästä vaihtoehdosta. Olen keliaakikkona keliakiaruokavaliota käyttävä ruokailija ja tarvin gluteenittoman aterian. sen olinkin jo varannut ja maksanut etukäteen yhdistyksemme tilille. en tilannut mitään erikseen maksettavaa juomaa, join vettä ja ateriaan kuuluvan kahvin. erityishuomiota kiinnitin gluteiinittomien leipien yksittäispakkauksiin, jotka oli aseteltu oikeaoppisesti ylähyllylle. yhden salaatin kohdalla minun oli varmistettava sen gluteenittomuus. vastausta odottelin jonkin aikaa. Olisi hyvä laittaa salaattipöydän tuotteisiin ja kastikkeisiin ym. merkinnät gluteenittomuudesta. Keliakian hoitotasapaino vaarantuu jopa vuodeksi, jos syö gluteenipitoista ruokaa. Tarjollepano on siksi ensiarvoisen tärkeää. Samaten työntekijöitä tulee kouluttaa ja perehdyttää tämän sairauden aiheuttamiin vaatimuksiin niin keittiö- kuin salityöskentelyssä. Tarvitaan erityishygieniaa, ettei tule kontaminaatiota gluteenisiin ruoka-aineisiin. Asiakkaan tulee saada luottaa, että ravintolahenkilökunta tekee huolella työnsä myös keliaakikkoasiakkaan ruokavaliolla hoidettavan sairauden huomioiden. Bussista oli hyvä ja lyhyt askel siirtyä suoraan meille varattuihin pöytiin. Kiitos! Anita Anttila Nokia”
“Todella hyvää ruokaa sekä erittäin ystävällinen henkilökunta!”
“Tarjoiliamme oli todella ystävällinen ja huomioiva, ruoka oli aivan loistavaa ja sitä ei tarvinnut odottaa kauaa. Pieni miinus tuli possun pihvistä jossa oli yksi kohta raakaa, mutta siitä annettiin hyvitys ja pahoiteltiin, ruoka vain oli niin hyvää että olisin halunnut syödä viimeisenkin palan! :) Aivan loistava paikka kyllä!”
“Lounas oli todella maittava, sen valinta oli helppoa ja sen sai nopeasti.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Joskus ruuhkaa”
“Hyvä tunnelma, iso plussa, kun myöhempään auki”
“Henkilökunta”
“14kk vanha lapseni otettiin erittäin hyvin huomioon ja tarjoilija antoi aikaansa hänellekin. Lasten leikkipaikka oli viihtyisä. Henkilökunta oli iloisia ja ystävällisiä.”
“Henkilökunta ja sisustus”
“Lounaan pihvi oli aika pieni”
“Ainakin yks meidän tarjoilija oli tosi kiva! Just lomalta palannut mimmi, käytiin pe 23.8. n klo 18, terkkuja jos tunnistat itsesi! Oli kiva kun höpöttelit takas :) ruoka tuli nopeesti ja oli freesiä!”
“Aika kauan saatiin odottaa pöydässä ennenkun tultiin kysymään että onko meidät jo huomioitu ja silloinkin tarjoilija luuli että meitä ollaan jo palveltu ja ollaan jo tilattu”
“Ruoka on aina jotekin huolellisemmin valmisteltu, ja maukkaampi kuin muissa Rossoissa. Vaikka se on konseptiruoka mielestäni kokin kädenjälki näkyy ja maistuu”
“Kiireisen oloinen paikka , musiikki taustalla häiritsevää”
“edullinen lounashinta”
“Kiva terassi kesällä kävelykadun vieressä, mukava tunnelma ja musiikki.”
“Harmitti, kun tilasin pizzan jossa oli jotain tulista öljyä. En ole tulisen ruoan ystävä lainkaan.”
“ystävällinen ja nopeapalvelu,hyvät antipastit”
“Kodikas,”
“Pizzan pohja palanut mustaksi. Saimme toki vaihdettua uuden tilalle”
“Lounas vaihtoehdot ovat monipuolisia.”
“ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta”
“Minulle ei suositeltu mitään, koska en halua semmosta tyhmää suosittelua, otan mitä itse haluan ja kysyn, jos on kysyttävää. Henkilökunnan ammattitaidon pitää ymmärtää tämmöisiä ärripurreja.”
“Tosi Hyvä jälkiruoka(suklaakakku :))”
“Pöydät olivat likaisia, varsinkin pöydän alustat. Minulle tuli sellainen olo, että minä ja 7v Tyttäreni emme olleet ihan niin tärkeitä asiakkaita kuin viereisissä pöydissä olleet asiakkaat :(”
“sijainti on hyvä ja ruokatarjonta monipuolinen”
“hyvä ruoka”
“Myös pizza kuului lounasvaihtoehtoihin. Siellä oli itse mahdollisuus ns. koota lounaansa. Kauniisti tehdyt annokset. Hyvä salaattipöytä.”
“Nyt oli 2 tarjoilijaa työssä, mikä nopeutti palvelua.”
“En ymmärrä, miksi remontissa yhdistettiin Fafa's Rossoon, eivät mielestäni sovi yhteen. Vanhempi tarjoilija palvelee jopa kuivan asiallisesti, melkeinpä tympeästi. Hänellä tuntuu olevan aina tarve jonkinlaiselle tärkeilylle (esim. pöytien täyttäminen yhdelle puolelle ravintolaa).”
“Ravintola Rosso on hyvällä paikalla, keskellä Seinäjokea. Voin koska tahansa suositella ravintolaa. Ja silloin kun käyn Seinäjoella, käyn aina samassa paikassa, Rosso Seinäjoki.”
“Roomalainen illallinen alkupaloineen oli hyvä.”
“Illalliseen liittyvä juomapaketti oli hiemanvaikeaselkoinen. Jälkiruoka drinkkinä olisi hyvä olla pari vaihtoehtoa.”
“Asiakaspalvelu, varsinkin meitä tiskillä vastaanottanut mieshenkilö oli oikein positiivinen, sekä asiakaspalveluhenkinen.”
“Lounasvaihtoehdot oli hyvät”
“Jonotus lounaan tilaamiseen/maksuun ja henkilökunnan 'olettamus', että kaikki tietävät mitkä ovat vaihtoehdot”
“Hyvä sijainti, hyvää ruokaa”
“Mukava sisustus, raikkaasti remontoitu”
“Hyvä ruoka”
“Asiantunteva tarjoilija, joka oli hyvin ajan tasalla ja varmisti, että ruoka oli tilauksen mukaista. Ruoka tuli odotettua noepammin, mikä oli positiivista. Vierailusta ei kuitenkaan jäänyt kiireinen vaikutelma.”
“Ruokalista joiltakin osin yllätyksetön, esi. pizzojen kohdalla toivon lisää variaatioita ja esim. gluteeniton vaihtoehto selkeämmin esille ruokalistoihin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tarjoilija täys 10??⚘”
“Rautatieasema on lähellä.”
“Erittäin miellyttävä palvelu ja tarjoilu. Kiitos teille!❤️”
“Ruoka oli viime kerrasta parantunut samoin henkilökunnan asenne.”
“Lasten lista oli erityisen hyvä! Nimet keksitty osuvasti ja houkuttelevaksi! Siitä täysi 10!”
“Ehkä tarjoilija olisi voinut huomioida lapsen innostuneet kysymykset vähän paremmin mutta ymmärrettävää että rankka viikonloppu ollut?!”
“Viihtyisä paikka tulla Espoosta Seinäjoen vierailulle.”
“Hyvä ruoka sekä siisti yleisilme. Mutta ennenkaikkea tarjoilijan ystävällisyys ja positiivisuus.”
“Sain tilata lasten annoksen pienen mahalaukkuni vuoksi.Oli todella ihana ja ammattitaitoinen tarjoilija,tuli ihana olo koko illalle mahtavasta tarjoilusta ja jutustelusta:)”
“Hyvä ruoka”
“Todella hyvä pizza, siinä oli kanaa, pestoa, tomaattia, ananasta ja aurajuustoa. Tosi kiva tarjoilija, antoi jäätelöpallon vietäväksi meidän lapsenvahdille. :) Kiva, kun keittiö oli arkenakin klo 22 auki.”
“Aivan ihana nuori mies tarjoilija. Ei kuumuuskaan haitannut. Kiitos Sinulle jatka saman malliin.”