Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja melko nopea palvelu.”
“Lätt att besöka”
“Siisteys on puoli ruokaa ja tämä paikka on viihtyisä. Ruoka on aina hyvää ja henkilökunta hymyilee.”
“Toin tuttavaperheen oman hyvän kokemulsen myötä”
“Nopea toiminta. Lounaspöytään kuuluvat asiat voisi luettaa. Ja kertoa mitä saa ottaa mistäkin.”
“siisti paikka”
“Mukava paikka ruokailla ja odotella autoa huollosta.”
“Hyvä ja monipuolinen buffet”
“Pizzoja olisi voinut olla useampaa laatua. Siisteydessä toivomisen varaa.”
“hintaan nähden hyvä valikoima ja ystävällinen hlökunta.”
“Hyvä paikka Seinäjoella mutta kaukana keskustasta”
“Loistavaa,kun saa toivepizzaa!!Ja niin monipuolinen valikoima ja edullinen hinta??”
“kyllä siinä masu täyttyy ja matka jatkuu”
“Helppo, nopea (buffet) ja maukas ateria”
“Pidän itse paikasta kovasti. Suurkuluttaja en ole, koska asun kauempana ja tulee käytyä aika harvoin. Monena vuonna pizza Buffa on ollut minun ja isäni vakio päivällispaikka. Jos seinäjoen sisällä ollaan oltu, niin Buffa on autossa huudettu yhtäaikaa. Nopea, monipuolista ruokaa helposti otettavissa. Henkilökunta pitänyt huolta tarjottavien päivityksestä. Salaattipöytä on mahtava! Moitteita ei juuri ole tullut. Sotkuisten asiakkaiden jälkeen on joskus ollut pöydät pyyhkimättä, mutta pöydistä/paikoista on meidän läsnäolon aikaan ollut yleensä varaa valita. Epäsiivoa taikka sotkua muuten ei ole ollut häiriöksi asti. Henkilökunta on ollut nopeaa ja asiallista. -Kiitos!”
“Pitsat ovat parantuneet selvästi. Ja verrattuna SJK:n muihin buffetteihin, on buffa nykyään ykkösketjua. Tosin nykyisellä hinnalla pitääkin olla!”
“Ruoka on hyvää ja kiva että voi pitsoihin toivoa omaa herkkua. Siisteydestä sen verran että tuolit ovat osaltaan todella likaisia, tähän voisi kiinnittää enemmän huomiota.. Pöydässämme yksi tuoli oli niin tahmea että siihen istuessa olisi housut jääneet varmaan kiinni ja muut ympärillä olevat tuolit selkänojistaan ihan lähmäiset ja tummassa liassa. Kieltämättä vaikutti omaan ruokailuun..”
“Annoksen hinta korkea.”
“Joustava palvelu, keskeinen paikka”
“Salaattipöytä riittävän monipuolinen, lämpimiä ruokia ja pizzoja oli riittävä valikoima.”
“Matkan varrella”
“hyvä kokonaisuus”
“Ensi kertaa tulevana olisin toivonut, että neuvonta ja ateriajärjestyksen toiminta olisi ollut selkeää. Kysymykseeni, miten toimitaan, sain neuvon, että kaikki kuuluu hintaan. Ravintola oli hieman epäsiisti, esim. ruokaa oli lattialla. Toivoisin, että henkilökuntaa olisi riittävästi ravintolan pöytien ja lattioiden siistimiseen, myös ruokailun aikana.”
“Pizzat kaupungin parhaat! Pohja hyvä ja reilusti päällä hyviä aineksia! Kahvi ja kahvileipä suhteessa muihin kallista!”
“Hyvät tilat”
“Kiva ruokapaikka.”
“Mukava ja iloinen asiakaspalvelu.”
“Nopea ja sujuva palvelu”
“Mukava ja siisti , viihtyisä paikka. Henkilökunta samoin:)”
“Ravintola on siisti ja palvelu on ollut hyvää. Ruoka (muut kuin pitsat) kaipaisi vähän vaihtelua enemmän tai monipuolisuutta lisää.”
“Kaikki tuntui toimivan hyvin asiakkaan kannalta hyvin. Hyvä valikoima vielä illallakin. Gluteeniton pizzakin oli maukasta. Kiitos ????.”
“Toivepizzan mahdollisuus on kiva. Salaattipöytä hyvä.”
“Lapsiravintola lapsiperheille jees, kavereiden kanssa valitsisin muuta”
“Tosi hyvä ruokapaikka, käydään myös perheen kanssa sielä syömässä jos ollaan Seinäjoella. Hyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta ystävällistä ja parempia pizzoja ja salaattipöytä saa etsiä maakunnasta :)”
“Lounaspaikaksi valikoimansa puolesta hyvä ja työporukalla tämän vuoksi helppo tulla lounaalle koska jokainen löytää omansa. Lisäksi vapaita pöytiä löytyy useimmiten, myös lounasaikaan, kohtuu helposti”
“Ruoka hyvää.”
“Helppo asioida, ei jonotusta.”