På Fafa's får du läckra och mättande pitabröd, sallader och falaflar tillagade av färska råvaror samt smidig och vänlig service. 
 
Om du inte känner till delikatesserna på menyn sedan tidigare kan du kolla in Fafa's ordlista som har sammanställts för att göra det lättare för dig att hitta din favoriträtt. 
 
Välkommen att smaka på våra läckerheter!
 
Falafel – Smet av kikärter, örter, sesamfrön, vitlök och kryddor. Friteras gyllenbrunt frasig och serveras genast. Glutenfri/Vegansk
 
Hummus – Röra tillagad av kikärter, vitlök, tahini och citronjuice. Supergod med pitabröd. Glutenfri/Vegansk
 
Tzatziki – Sås tillagad av yoghurt, mynta, gurka och olivolja. Glutenfri/Laktosfri
 
Matbucha – Långkokt tomatsås som innehåller örter och rostad paprika. Inte eldig. Glutenfri/Vegansk
 
Tahini – Pasta gjord av enbart malda sesamfrön. Smaksatt med citronjuice och salt. Glutenfri/Vegansk
 
Halloumi – Hård, krämig ost vars smaker framträder perfekt när den friteras. Falafel & halloumi är Fafa's populäraste rätt. Glutenfri
 
Tabbouleh – Sallad gjord på bulgurvete, persilja och lök. Smaksatt med olivolja och citronjuice. Vegansk
 
Pita – Vetebaserat bröd som tack vare formen är lätt att fylla. Veganskt
 
Meze – Urval av olika röror och sallader. Perfekt att dela.
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yksii pieni miinus hinnasta, muutoin kaikki 5/5”
“Annoksesta unohtui falafel pullat, saatiin kun käytiin pyytämässä”
“Pitaleipä oli kylmä ja liha sen välissä tiivis kiekko. Fafas ravintoloiden taso on laskenut muutaman vuoden takaisesta”
“Kun tulimme ravintolaan tunsimme olevamme tervetulleita. Myyjä kertoi ystävällisesti ruoka-annoksista, ja suositteli meille hyvät ateriat. Ravintola oli siisti ja viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa hyvään hintaan ja nopeasti”
“Erilaista pikaruokaa”
“Ruoka on maistuvaa ja eroaa muusta kaupungin ravintoloiden tarjonnasta”
“ystävällistä, nopeaa, maukasta, jäi hyvä mieli”
“Kaupungin parhaat falafelit!”
“Annoskoot vaihtelee liian paljon. Otettiin mukaan ja omani näytti pelkältä tyhjältä pitaleivältä. Annoskoot on koko olemassaoloajan vaihdelleet. Viimeksi saatiin isot ranskalaiset niin, että paketti oli ahdattu täyteen. Nyt ne oli puolillaan. Myös halloumiranut oli ekalla kertaa isot ja siitä riitti hyvin, mutta nyt laatikon pohjalla oli muutama hassu ja pohjalla vielä täytteenä paperi. Isossa laatikossa oli alle puolet halloumiranskalaisia, vaikka tilattiin isot. Aina muissa kaupungeissa syödessäni pitat ovat olleet niin täynnä, ettei leipä haukatessa mahdu kokonaan suuhun. Seinäjoella pelkästä pitasta ei ole koskaan lähtenyt nälkä. Muuten Fafas on konseptina huippu. Tykkään Fafasin ruoasta ja terveellisyydestä.”
“Hyvä ruoka ja hyvän mielen palvelu. Vielä kun soittamalla onnistuisi tilata ruoan valmiiksi noudettavaksi. Puhelimella yritetty useaan otteeseen mutta ei vastausta”
“Hyvää ruokaa, hyvä hinta/laatusuhde”
“Helppoa ja hyvää ruokaa, mukavaa vaihtelua perus pikaruoalle!”
“Ystävällinen palvelu ja maukas ruoka”