På Fafa's får du läckra och mättande pitabröd, sallader och falaflar tillagade av färska råvaror samt smidig och vänlig service. 
 
Om du inte känner till delikatesserna på menyn sedan tidigare kan du kolla in Fafa's ordlista som har sammanställts för att göra det lättare för dig att hitta din favoriträtt. 
 
Välkommen att smaka på våra läckerheter!
 
Falafel – Smet av kikärter, örter, sesamfrön, vitlök och kryddor. Friteras gyllenbrunt frasig och serveras genast. Glutenfri/Vegansk
 
Hummus – Röra tillagad av kikärter, vitlök, tahini och citronjuice. Supergod med pitabröd. Glutenfri/Vegansk
 
Tzatziki – Sås tillagad av yoghurt, mynta, gurka och olivolja. Glutenfri/Laktosfri
 
Matbucha – Långkokt tomatsås som innehåller örter och rostad paprika. Inte eldig. Glutenfri/Vegansk
 
Tahini – Pasta gjord av enbart malda sesamfrön. Smaksatt med citronjuice och salt. Glutenfri/Vegansk
 
Halloumi – Hård, krämig ost vars smaker framträder perfekt när den friteras. Falafel & halloumi är Fafa's populäraste rätt. Glutenfri
 
Tabbouleh – Sallad gjord på bulgurvete, persilja och lök. Smaksatt med olivolja och citronjuice. Vegansk
 
Pita – Vetebaserat bröd som tack vare formen är lätt att fylla. Veganskt
 
Meze – Urval av olika röror och sallader. Perfekt att dela.
 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa.”
“Ruoka on hyvää ja tuoreista raaka-aineista valmistettua.”
“"fafasin ruoat ovat mielestäni erittäin maistuvia, joissa erottuu aina monia makuja, niin seinäjoella, jyväskylässä kuin lappeenrannassakin"”
“Kanaton pita oli outo kokemus. Toki ihan nimensä mukainen kun en kokenut sen olevan kovin kanan kaltainen. Oudoksuin että proteiini oli kylmää? Odotin mielessäni kuitenkin lämmintä pitaa. Muuten ruoka oli maittava vaikka vähän valui vettä.”
“"Henkilökunta ei ollut heti paikalla, piti odottaa hetken"”
“"Ruoka on minun makuuni. Paras pikaruokaloista mitä tiedän. On myös kasvisvaihtoehtoja. Olen suositellutkin mutta kollegat arastelevat tuon tyyppistä ruokaa ja mausteita, mutta mieheni, tytär poikakavereineen todella tykätään."”
“Hieman erilaista ruokaa kuin mitä muista Seinäjoen ravintoloista saa. Ruoka on erinomaista ja sen vuoksi vierailen ravintolassanne säännöllisen epäsäännöllisesti.”
“vegeruokaa saa useampaa sorttia jos sellainen kiinnostaa”