Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,4)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maukas ruoka”
“Hyvä palvelu ja vaativat asiakkaat otettiin hyvinhuomioon”
“"Mukava palvelu, hyvä ruoka, parempi mieli. "”
“"Kaikki sujui hyvin. Sain apua etukupongin etsimiseen s- sovelluksesta. Muuten alennus olisi jäänyt käyttämättä. Omat taidot ei riitä. Aiemmin oli mukavaa kun edut postitettiin kotiin, paperversio helpompi käyttää. "”
“"Kaikki meni loistavasti, eikä ollut mitään valittamista."”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvää ruokaa”
“"Homma toimi tosi hyvin. Ainoa asia oli, että juomaa, kun tilasi lisää niin siinä kesti kauan."”
“Kaikki sujui hienosti ja henkilökunta oli mukavaa??”
“Ei mitään huonoa sanottavaa”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ensimmäinen käyntini oli hyvä ja jäi hyvä mieli käynnistä.”
“"Amarillo on hyvällä paikalla Seinäjoen keskustassa. Palvelu on ystävällistä, iltaisin ravintolassa ei ole liikaa ruuhkaa, paikasta löytyy aina tilaa meidän isompikinlukuiselle työporukalle ja tietenkin ruoat ja juomat ovat herkullisia ja tasalaatuisia ???? iso peukku SJn Amarillolle!"”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu todella ammattitaitoista ja ystävällistä”
“"Parasta oli persoonallinen rock-musiikki! Hlökunta kivoja ja motivoituneita. Paikka oli kivasti sisustettu ja tilava, mutta tilavuus jakaa vähän mietteitä. Toisaalta koronan vuoksi hyvä iso ravintola ja eipähän muiden möly häirinnyt, vaan saimme kerrankin rauhassa syödä, mutta ehkä omaan makuun turhankin suuri. Miinusta, kun pöydissä ei ollut mausteita tai muuta osviittaa. Pöytiin ohjaus oli vähän huonosti järjestetty. Etsimme pitkään ensin kassaa... mutta kuten edellä jo todettua, palvelu oli silti ystävällistä. Ja se ruoka. Ruokaa oli paljon, kivoissa lautasissa! Lohi kasvisten kanssa oli todella hyvää, mutta lohkoperunat olivat hieman mauttomua, jauhoisia ja suuria. Jälkkäri-brownie oli ihan ok. Olisi saanut olla jotain mehukkaampaa kastiketta jäätelön sijasta."”
“Amarillo ei yleensä saa pettymään”
“Hyvä vaikutelma tuli”
“"Suosittelisin amarilloa kaverilleni, koska palvelu oli rentoa ja luonnollista. Tuli fiilis, että tarjoilija olisi jo tuntenut minut. Hän oli niin mukava ja tuttavallinen. Ruokaa en voi hirveästi kommentoida joska söin vain perus nachos con salsas ja sehän nyt toimii aina. Juomalista oli hyvä ja ytimekäs. Plussaa myös siitä, että drinkin makeutta onnistui etukäteen pyydettäessä vähentämään!"”
“Parhainta ruokaa Seinäjoella!”
“Ollen erittäin tyytyväinen”
“Suppea valikoima ruuasta.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, allergiat huomioidaan hyvin. "”
“"Kaikki sujui,"”
“ihana henkilökunta ja ruoka maan mainioin”
“Uusi ilme ravintolassa oli miellyttävä ja pidin myös uudesta ruokalistasta”
“"Pihvin laatu on mielestäni laskenut, tästä syystä 8."”
“"Hyvä palvelu, S-bonus, remontin jälkeen raikas ilme ja kiva sisustus. Trendikäs paikka. "”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Todella ystävällinen henkilökunta ja erittäin hyvää ruokaa.”
“Henkilökunta on on ihan huipputasoa!”
“"Palvelu oli ensiluokkaista ! Mutta THE PLATE (G, L) 59,- jonka tilasimme kerroottiin olevan erittäin lihaisa. 2 possun todella pientä bbq-ribsejä ja 2 pihvi -- paljon halpoja vihanneksia. Tämä oli pettymys ja laskee pisteet !!!!"”
“hieno uudistunut ilme ja lapset 11 ja 14 v pitivät cola-annosta posiivisena yllätyksenä”
“"Rento palvelu, hyvä ruoka"”
“Amarillo on tunnelmallinen ja ihana ravintola.Työntekijät ottivat ihanasti vastaan ja palvelu pelasi hyvin????”
“Amarillo Seinäjoki on viihtyisä ja mieleinen paikka.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Raaka-aineet olivat tuoreita ja maukkaita. Söin vege-annoksen ja vege ruuissa em. ei ole aina itsestäänselvyys.”
“"Kiva paikka ja hyvää palvelua. Kiitosta myös s-eduista. Miinusta suppeasta ruokalistasta, jossa ei juurikaan vaihtuvuutta"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ravintola on erittäin hieno uuden ilmeen myötä ja ruoka maistuu tosi hyvältä.”
“The Table oli ihana kokemus.”
“Kaikki sujui ihan hyvin”
“"Miellyttävä asiallinen henkilökunta, hyvä ruoka, kaikin puolin, tunsi itsensä tervetulleeksi ravintolaan."”
“Ruoka on hyvää ja täyttävää. Riittävä valikoima.”
“Ihan ok paikka vaikka pihviannoksia pitäisi olla useampia”
“"Uuden remontin myötä tunnelma ja kokemus kohosivat todella korkealle. Kunhan koronatilanne helpottaa, olisi ihana tulla istumaan iltaa pitkän kaavan mukaan sillä tunnelma ravintolassa on todella hyvä!"”
“siisti ja hyvä paikka”
“Tunnelma ja palvelu on hyvää. Ruokalista oli jotekin todella suppea ja ei meinannut löytää haluamaansa. Lisäisin pihvi ja kalaruokia listaan”
“Amarillossa on aina mukava ja ystävällinen henkilökunta ja ruoka on hyvää.”
“"Seinäjoella on monta hyvää ravintolaa. Tarjoilu pelasi vähänhitaasti, ehkä poikkeusoloista johtuen. Kokonaisuutena kuitenkin mukava kokemus."”
“Noudatan gluteenitonta vegaaniruokavaliota ja minulle ravintolassanne ei valitettavasti ole mieluisaa syötävää. Olen kuitenkin erityisen otettu miten ravintolanne valmisti minulle hieman menusta poikkeavan annoksen. En kuitenkaan jatkossa valitsisi tulla ravintolaanne kyseisen annoksen vuoksi.”
“"Rento paikka, ruoanlaatu ja hinta kohtaavat, enemmän voisi olla juomatarjontaa / isompi juomalista ja alkoholittomiakin drinkkejä tilattavissa. "”
“Saimme hyvää palvelua”
“"Kiva , rentouttava ravintola."”
“Texmex”
“Ok paikka”
“Tänä korona aikana oli hyvin järjestelty väljyys ja viihtyvyys.”
“"Ruoka hyvää, palvelu nopeaa"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Mukava, mutkaton paikka ruokailuun sekä pelkään seurusteluun."”
“Ei moitteita”
“"Harmillista oli, ettei seuruettamme noteerattu pitkään aikaan odottaessamme pöytäänvientiä. Meillä oli tehtynä pöytävaraus ennakkoon. Pieni huikkaus: tervetuloa, odotatteko hetken - olisi riittänyt. Ruokien tulon aika-arvio venyi melkoisesti. Mutta ruoka oli erittäin maukasta ja palvelukin ihan ystävällistä. Se on ymmärrettävää, että joskus on kiire ja asiat venyy, silloin toivooso henkilökunnalta tähän ystävällistä reagointia. Kaikkiaan viihdyin kyllä ja varmasti tulen uudelleen. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä”
“Kaikki meni hyvin ja ruoka oli hyvää!”
“"Det var en lugn och avslappnad atmosfär bland personalen och besökarna även om det var lång tid till att få maten (45 minuter som vi blev tillsagda om ??????) vi blev rekommenderad en förrätt som var utsökt, skulle inte annars testat den. Kunnig och tillmötesgående personal ❤️"”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Hieno uusi sisutus”
“Perus hyvä ja varma valinta”
“Palvelu ystävällistä”
“"Tunnelma oli hyvä, henkilökunta hyväntuulista ja palvelualtista. Ruoka tuli ajassa joka ilmoitettiin tullessa ruuan viiveajaksi. Ruoka oli hyvää ja suosituksesta ostetut alkupalat myös todella hyviä"”
“"Miksipä ei, ruoka on hyvää ja hintalaatusuhde on linjassansa :-)"”
“Miellyttävä kokemus ja hienosti remontoitu”
“"Siisti ravintola, maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta."”
“Harvoin tulee käytyä Seinäjoella.”
“"Mukava paikka, tarjoilu kuitenkin epäonnistui. Odotimme tunnin ruokaa ja tästä ei varoitettu etukäteen. "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola oli viihtyisä ??”