Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Harmillista oli, ettei seuruettamme noteerattu pitkään aikaan odottaessamme pöytäänvientiä. Meillä oli tehtynä pöytävaraus ennakkoon. Pieni huikkaus: tervetuloa, odotatteko hetken - olisi riittänyt. Ruokien tulon aika-arvio venyi melkoisesti. Mutta ruoka oli erittäin maukasta ja palvelukin ihan ystävällistä. Se on ymmärrettävää, että joskus on kiire ja asiat venyy, silloin toivooso henkilökunnalta tähän ystävällistä reagointia. Kaikkiaan viihdyin kyllä ja varmasti tulen uudelleen. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä”
“Kaikki meni hyvin ja ruoka oli hyvää!”
“"Det var en lugn och avslappnad atmosfär bland personalen och besökarna även om det var lång tid till att få maten (45 minuter som vi blev tillsagda om ??????) vi blev rekommenderad en förrätt som var utsökt, skulle inte annars testat den. Kunnig och tillmötesgående personal ❤️"”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Hieno uusi sisutus”
“Perus hyvä ja varma valinta”
“Palvelu ystävällistä”
“"Tunnelma oli hyvä, henkilökunta hyväntuulista ja palvelualtista. Ruoka tuli ajassa joka ilmoitettiin tullessa ruuan viiveajaksi. Ruoka oli hyvää ja suosituksesta ostetut alkupalat myös todella hyviä"”
“"Miksipä ei, ruoka on hyvää ja hintalaatusuhde on linjassansa :-)"”
“Miellyttävä kokemus ja hienosti remontoitu”
“"Siisti ravintola, maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta."”
“Harvoin tulee käytyä Seinäjoella.”
“"Mukava paikka, tarjoilu kuitenkin epäonnistui. Odotimme tunnin ruokaa ja tästä ei varoitettu etukäteen. "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola oli viihtyisä ??”
“Hyvä ruoka”
“"Ruoka oli hyvää. Söin jotain broileria ja bataatti tikkuja. Nyt kun asiaa tarkemmin pohdin, niin kasviksia olisi saanut olla annoksessa enemmän, mutta tykkään ehkä kasviksista keskivertoa asiakasta enemmän. Ravintolassa toteutui hyvin korona suositukset ja asiakkaita ohjattiin joka toiseen pöytään. "”
“"Remontti oli oikein onnistunut, tyylikas! Amarillon vikana olen aina pitänyt jopa päiväaikaan liian lujaa soivaa musiikkia."”
“"Aivan ihana paikka! Ruoka on monipuolista ja maistuvaa, ja ravintolan uusi ilme on todella freesi ja tyylikäs! Edelleen meidän perheen ykkösravintola! "”
“"Mukava paikka käydä pitkästä aikaa Amarillossa syömässä, jäi hyvä mieli."”
“"Paljon Amarillossa käyneenä 30 vuoden kokemuksella miellyttävin ja maistuvin ravintola ruokineen, juomineen ja henkilökuntineen nam ❤️"”
“"Tultiin lounaalle, lounas listaa ei ollut. Maksoimme turhan paljon lounaasta lounas aikaan. Kun olisimme tienneet, että lounasta ei ole. Emme olisi tulleet. "”
“"Hyvää ruokaa, hyvä palvelu"”
“"Uusi ilme, hyvä ruoka, hyvä palvelu. Lopuksi flipperikolikot oli kiva bonus! "”
“"Ravintolaan mennessämme jouduimme odottelemaan hyvän tovin, vaikka meillä oli pöytävaraus. Kiireiset työntekijät eivät sanoneet edes ""Hei, pieni hetki, tulen ihan kohta"" tms. Siksi jäi vähän huono maku. Myös laskun saaminen kesti kauan, piti yrittämällä yrittää kiinnittää tarjoilijan huomio laskun saamiseksi."”
“"On outoa, miten vuodesta toiseen Seinäjoen Amarillossa on sama ongelma: Tarjoilijoilla kestää hyvin kauan siinä, että asiakkaat tullaan ottamaan vastaan. Työntekijöiden juorukerho baaritiskin takana vaikuttaa olevan usein kiinnostavampi. Ruoka on kuitenkin aina hyvää"”
“Remontin jälkeen yleisilme on muutunut paljon paremmaksi kuin ennen.”
“"Hieno uudistunut paikka ja tarjoilu pelasi hyvin. Ruokalista ei ollut liian pitkä, ja se selkeytti, nopeutti valintaa. "”
“"Mukava siisti ympäristö, miellyttävä henkilökunta ja hyvä ruoka."”
“Ruokalista nykyään aika suppea ja bataattiranskalaiset eivät olleet maukkaita.”
“Ihan jees”
“"Amarillossa on hyvä tunnelma ja mielenkiintoinen, hieno sisustus. Erittäin hyvää ruokaa ja näyttävät juomat. Henkilökunta huomioi asiakkaat ja pitävät hyvää huolta. Amarillosta tuli meidän lempiravintola!"”
“"Sen jälkeen kun oli ohjattu pöytään ja tilaus saatu, unohdettiin pöytään... Toki miehitys näytti vajavaiselta ja henkilökunta ei kerinnyt palvella kaikkia."”
“"Erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen tarjoilija. Paikka muutenki on omaan mieleen sopivan rento, ei mikään ns pönötysravintola, jossa hienostella. Vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet."”
“"Vaikka paikka oli melkein tyhjä ja lounasaika, ruoassa kesti todella kauan n. 30min. Meiltä ei käyty kysymässä maistuiko ruoka, tai otettaisko jälkiruokaa. Odottelun jälkeen menimme tiskille maksamaan. Siellä kolme ihmistä hääräsi eikä kukaan näyttänyt huomaavan meitä. Ja lopulta oli vielä maksamisessa jotain ongelmaa ja jouduimme odottamaan eri tarjoilijaa."”
“Sisään tullessamme tarjoilijat eivät tervehtineet ja jouduimme odottamaan pöytiinohjausta kauan. Muuten vierailu sujui mukavasti.”
“"Hyvä asiakaspalvelu, ruoka tuli nopeasti vaikka oli isompi ryhmä."”
“"Kaikki muu oli loistavaa, paitsi se että jouduimme tyttöystäväni kanssa odottamaan pöytää puoli tuntia ja alkupalaa ja pääruokaakin todella kauan. Täytyy silti ottaa huomioon, ettemme olleet etukäteen varanneet pöytään ja saavuimme juuri kiireiseen aikaan. "”
“Amarillossa on paras ruoka ja palvelu.en muualla käykkään”
“Viihtyisä uusi ilme ravintolassa remontin jälkeen”
“Mukavaa oli”
“"Amarillo on aina ollut yksi lempipaikoista Seinäjoella mutta nyt olemme olleet pettyneitä ruokalistan muutokseen, kun se viimeksi vaihtui. Suosikki texican chicken poistui listalta sekä lisäksi lista pieneni muutenkin tai vaihtui pikkuannoksiin. Remontti oli hienosti toteutettu ja näytti hyvältä mutta vähän ehkä intiimimpää/yksityisempää fiilistä osittain saisi olla. Nyt ravintolassa oli melko avointa. Tulemme taas mutta toivottavasti ruokalista joskus taas vaihtuu. Bataattitikut ovat olleet myös pettymys, sillä nyt kahdesti ne ovat olleet melko raakoja, eivätkä mitenkään rapeita. Ehkä saisivat olla oikeasti tikkuja eli ohuempia. "”
“Palvelu oli rentoa ja ammattitaitoista”
“"Hyvä ruoka ja juoma, parempi mieli."”
“"Ainoastaan tuntui, että alkoholia tyrkytettiin liian innokkaasti. Perjantai-ilta ja kaveriporukka ei aina automaattisesti tarkoita alkoholia ;) mutta muuten asiat sujui kivasti!"”
“"Viihtyisä ravintola missä hyvää ruokaa, harmillisesti muutoksen myötä oli poistunut vanhoja lempparituotteita. Ainoa miinus ravintolan valaistuksesta, istuimme 6hlön pyöreässä pöydässä baaritiskin kulman kohdalla ja nuorillakin silmillä oli haasteita nähdä lukea listoja. "”
“"Ruokalistan lihattomat vaihtoehdot on vähän kehnot. Mielestäni Seinäjoella amarillo on nyt todella hienosti remontoitu, mutta ruokalista ei jotenki enää sovi uuteen paikkaa. "”
“Koronan aiheuttamat erityistoimenpiteet oli otettu hyvin huomioon.????”
“Kaikki meni oikein hyvin. Aina on mennyt :) Ruoka ja palvelu oikein mainiota!”
“Ihan Ok paikka”
“"Sinihiuksiselle iloiselle tarjoilijalle kymmenen pistettä, todella ammattitaitoinen ja iloinen tapaus! Kyseessä Seinäjoen Amarillo. Ruoka oli oikein maistuvaa!"”
“Hyvä paikka.ruokaa varmisti jokaselle.”
“"Amarillossa on hyvä palvelu, eikä tunnelmassakaan ole muuttamista! Ruoka on todella maistuvaa eikä tarvi kyllä koskaan poistua pahoilla mielin."”
“.”
“"Vasta remontoitu ja yllätti, että ovet olivat jo avoinna. Tarjoilijat ( Noora jäi nimelä mieleen, Ihan Huippu, Kympit hänelle asenteesta, ilosta ja palvelusta! ) Jätti todella hyvän mielen käynnistä ja siten miten kaikki asiat toimi!"”
“Olen useamminkin käynyt amarillossa juhlistamassa parisuhteeni merkkipäiviä ja olen suositellut paikkaa jo monille ystävilleni koska tiedän sieltä löytyvät täydellistä laaturuokaa”
“"Kävimme juuri amarillon avattua ovensa uudestaan. Asiakkaita oli jonoksi asti, mutta kaikki huomiointiin erittäin hyvin! Meillä oli jatkuvasti työntekijä palvelemassa vaikka ravintola oli täynnä asiakkaita. Pienet sekaannukset ymmärrän varsin hyvin, varmasti tuli itse kullekkin yllätyksenä , kuinka paljon väkeä avausilta veti puoleensa! "”