Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ihanat burgerit”
“LÄHDIMME RAVINTOLASTA TYYTYVÄISENÄ JA HYVIN SYÖNEINÄ. EHKÄ OLISIMME OTTANEET JÄLKIRUUAN VIELÄ, MUTTA MEIDÄN TÄYTYI JATKAA MATKAA. KIITOS.”
“Sujuva palvelu, hyvä ruoka.”
“huomasin että olen tervetullut”
“Ruoka oli loistavaa ja muutokset annoksiin helppoja tehdä”
“Amarillo on keskeisellä paikalla ja asiakaspalvelu on aina hyvää. Tulit sitten kaksistaan, isommalla porukalla tai lasten kanssa. Ruokalistalta löytyy mieluista purtavaa ja lisukkeita saa vaihdeltua ja lisäiltyä mielen mukaan.”
“Ruokalistalta on lähtenyt muutamia omia suosikkeja, mutta toisaalta pitäisi opetella kokeilemaan uutta!”
“Hyvä ruoka, osaava henkilökunta.”
“Melko vähän vaihtoehtoja listalla. Esim osasto classic: viisi vaihtoehtoa, joista kolme oli kanaa.”
“hyvä ruoka”
“salaatti vaihtoehdot huonot”
“Iloinen henkilökunta”
“Erittäin maukas ruoka ja kevyt tunnelma myös lapsiperheille.”
“Viime kerralla tarjoilija otti lautaseni jo käteensä ja sanoin vievänsä sen pois kun sanoin, että ei. Minulla on vielä ruokailu kesken. Sain syödä loppuun mutta laskua sain odotella kauan.”
“Musiikki on paskaa, valaistus huono ja muut asiakkaat on perseestä. Ruoka ihan ok, juoma vähän vetistä kun väkisin tungetaan jäitä sekaan.”
“Taustamusiikki soi kuuluvasti mutta miellyttävästi taustalla koska kaiuttimet oli sijoitettu kauemmaksi pöydistä, ehkä pelkästään yleiselle alueelle. Näin ainakin tämänkertaisessa pöydässä.”
“Viihtyisä, loossit luovat yksityisyyttä”
“ravintola on tunnelmallinen ja ruoka on herkullista”
“Nuori mies tarjoilija oli kyllä todella skarppina ja iloisella ja positivisella asenteellaan jätti hyvän mielen. Näki että oli aidosti työssään asiakasta varten.”
“En ole kertaakaan saanut allergista reaktiota ruuista, vaan vaikeat allergiani on otettu hyvin huomioon. Ruuat on saanut sovellettua joustavasti. Palvelu on pääasiassa nopeaa. Palvelu on oikein ystävällistä. Ruuat maistuvat hyvälle.”
“Useammin käyvälle, lounaslista on aika pitkään sama, ja aika suppea. Talvella haluaisin salaatin sijaan syödä lämpimiä kasviksia. Bataattilohkot perunoiden sijaan tulevat jo korvista =D. Eli toiveena olisi kana/tms proteiinilähde, ja sen kanssa lämpimiä kasviksia (paprika ja sienet eivät itselleni käy), esimerkiksi lämmin paksoi, tomaatti, kaali, parsakaali, porkkana, kiinankaali jne... = iso annos kasviksia esimerkiksi kanan kanssa. Kun on kylmä, ja muutenkin jäässä, ei kylmä salaatti innosta. Salaattiin voisi myös olla jokin vinaigrette -tyylinen kastike, nykyinen lisukesalaatti on hieman kuivaa...”
“Ruoka oli tosi hyvää. Ja yhtä tarjoilijaa lukuunottamatta muut tosi mukavia!”
“Tullessamme ravintolaan, tuli sellainen olo että emme olleet kovin tervetulleita. Meillä ei valitettavasti ollut pyötävarausta, ja vastaus oli hieman sellainen että no, katsotaan jos saadaan teidät johonkin tukittua. Viivyimme 1,5 melkein, ja koko sen ajan ravintolassa oli runsaasti tyhjiä pöytiä, joten kylmä vastaanotto hieman ihmetytti.”
“Ystävällinen palvelu ja mukava tunnelma”
“Ruokalista on vähän tylsä. Itselläni on keliakia ja toivoisin enemmän sopivia vaihtoehtoja. Burgerit on kyllä hyviä mutta gluteeniton sämpylä maistuu todella omituiselta. Parempia vaihtoehtoja löytyy ihan lähileipomoilta :)”
“Todella hyvää ruokaa, ruokalista on monipuolinen ja henkilökunta on ystävällisiä!”
“Ruokia pitää odottaa melko kauan.”
“Kaikki sujuu jouhevasti, palvelu on nopeaa ja mukana olevat lapset huomioidaan hyvin”
“Tarjoilijat erittäin mukavia ja iloinen asenne asiakkaita kohtaan. Ruoka todella hyvää aina!”
“Loistava asiakaspalvelu! Jenni <3”
“Joskus ruokaa joutuu odottamaan kauan”
“Liian harvoin vaihtuva ruokalista”
“Tasainen laatu ruuassa”
“Huono pieni ruokalista. Korkeat hinnat”
“Ruuan laatu on mielestäni aina ollut tasalaatuista.”
“Musiikki miellyttävää, hyvät burgerit”
“Aina pitää odottaa kauan että saa maksettua.”
“Kokonaisuus ja sijainti.”
“Syön usein samaa ruokaa ja laatu voi vaihdella paljon. Esim. halunnut pihvin nuijittuna lehtipihviksi ja se ei ole sinne päinkään. Tai hampurilaisesta pyytänyt jättämään täytteen pois ja sitten se on sielä.”
“Rento paikka.”
“Musiikki pienemmälle.”
“Tosi hyvä ruoka, kiva henkilökunta, ruokavalioiden kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia eli voi luottaa siihen että ruoka on sopivaa”
“Henkilökunta on ystävällistä ja saa olon aina tervetulleeksi!”
“Ruoka oli erittäin maittavaa ja henkilökunta ystävällistä.”
“Musiikki ja ystävällinen henkilökunta”
“Annosten koko ja niiden suppea valikoima”
“Ilmoitettu odotusaika keittiöstä piti aika hyvin paikkansa (45 min.) Iloiset tarjoilijat.”
“Joskus ruoan odotuaika on liian pitkä. Varsinkin lasten kanssa.”
“tarjoilija (kamomilla) oli hyvin tietävä ja mukava!”
“Laadukas ja nopea palvelu. Kilpailukykyiset hinnat ja monipuolinen menu.”
“Esimerkiksi Fajitas annosta tulisi kehittää huomattavasti. Idea ja toteutus annokseen on hyvä mutta seuraavassa muutama vinkki. -Kunnon tomaattisalsa mukaan (samanlainen kun alkupala nachoissa) -Kurkkua ja tomaattia -Lämpimien täytteidein esillepanoa ja määrää tulisi pohtia -> annoksessa on potentiaalia!”
“Ruokaa joutui odottamaan 50 min vaikka pöydät ei ollu edes täynnä ??”
“Hyvä ja maukas ruoka, mukava ja hauska, ammattitaitoinen henkilökunta, aukioloajat myöhäisemmällekin ruokailijalle, keskeinen sijainti. Aina mukava käydä!”
“Hyvä ruoka ja ilmaiset alkupala nachot!”
“Positiivisella asenteella työskentelevä henkilökunta”
“Viikonloppuisin melko täyttä ja pitkät odotusajat ruoan saamisessa”
“Mukava henkilökunta, valtava siiderituoppi”
“tulinen ruoka, mutta listassa olisi hyvä olla myös 'ei tulisia' vaihtoehtoja, että emäntäkin lähtisi mieluusti mukaan”
“ei ole mietoja ruokia / ei tulisia vaihtoehtoja”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Ravintola oli siisti ja viihtyisä.”
“Palvelu oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut paljoa. Lisäksi asiakkaille ei kerrottu heti ravintolaan tullessa, että kortilla maksaminen ei onnistu, vaan vasta ruoan jälkeen (tiesimme jo ravintolaan tullessa tästä häiriöstä ja panimme merkille ettei tästä informoitu sisääntulossa eikä tilauksen yhteydessä). Tarjoilija ei myöskään tiennyt, onko majoneesi laktoositonta.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti, viihtyisä ravintols”
“Ruoan odotusaika oli melko pitkä”
“Seinäjoen amarillo on parantanut asiakaspalveluaan viimeisen parin vuoden aikana valtavasti. Ennen välttelin kyseistä paikkaa, nyt tulen oikein mielelläni. Iloinen, positiivinen, osaava, innokas henkilökunta. :) Paljon parempaa palvelua kuin esim. vieressä Talriikissa välillä saa (mikä sääli, koska voisi odottaa toisinpäin?!). 5/5, hyvin te vedätte! Yhtään ei haittaa nuori tarjoilijaporukka. :)”
“nooh, viinilistaa voisi parantaa. lisää gluteenittomia oluita! juomapuoli siis ainut miinus”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Pitkää pitää odottaa ruokaa,jos kiire aikataulu niin en voi suositella”
“Sijainti ja hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu”
“Sisustus...pimeä ja nuhruinen vaikutelma.”
“Ruokalistoissa ei mainita mitä tuote sisältää. Cheddar juustokastikkeessa ei ollut pelkästään sitä vaan siihen oli lisätty paholaisen hilloa. Allergiselle ihmiselle tämä on suuri katastrofi”
“Hyvä ruoka, ystävällinen ilmapiiri!”
“Siisteydessä parantamisen varaa. Pöytä oli likainen!”
“Ruoka erinomaista”
“Erittäin ripeä henkilökunta”
“Olut valikoima laajemmaksi”
“Ruoka oli todella hyvää:)”