Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ok !”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Hintataso ravintolalla hyvä.”
“Meillä oli tosi mukava ja ammattitaitoinen tarjoilija Jenna joka palveli meitä todella hyvin.”
“Saimme hyvää palvelua. Työntekijä palveli meitä hyvin luontevasti vitsiä heitellen. Mukava ilmapiiri ja hyvää ruokaa.”
“Mukava tarjoilia ja hyvää ruokaa.”
“Palvelu hyvä ruka”
“Tämä oli parempi käynti kuin viime vuotinen, jolloin päätin, että en tulisi toiste. Luomuviinit saisi olla paremmin asiakkaan ulottuvilla eikä salaista tietoa jota pitää kysellä ja tarjoilijan etsiä tietoa.”
“Gluteenittomuus otettiin hyvin huomioon”
“Helppo käydä, mukava tarjoilija.”
“Saimme niin hyvää palvelua etten aikaisemmin ole missään saanut ?? Varsinkin meitä palvellut Ronja V oli aivan ihana!!!❤️ Ystävällinen ja osasi ottaa meidät 'omakseen' heti ??❤️”
“Lapsi huomioitiin erittäin hyvin. Ruokailu sujui hyvin ja lapsikin kiitti mukavaa tarjoilijaa.”
“Hyvää ruokaa, sopivan rauhallista”
“Ei moitittavaa”
“Ruoka oli hyvää sekä palvelu,”
“Mukava ravintola”
“Mieluisin ravintola Seinäjoen keskustassa”
“Hyvä ruoka aikuisille mutta vähän turhan kallis hintataso, lapsille jotain vaihtoehtoja oli mutta ei oikein löytynyt sellaista lastenlistalta mikä olisi maistunut. Ehkä vähän miettimisen paikka että onko tarkoitus pitää profilia perheravintolana vai selkeästi enemmän aikuisille tarkoitettuna ravintolana”
“Hyvä palvelu, ruoka erinomaista ja siisti paikka.”
“Tultiin ilman pöytävarausta, mutta löytyi hyvinkin nopeasti vapaa pöytä. Tarjoilija ehdotti juomaksi Budweiseria, mikä oli erittäin onnistunut ehdotus. Palvelu oli nopeaa, vaikka pahoiteltiin ruuhkaa. Olimme lähdössä, niin tultiin hyvin nopeasti tarjoamaan vielä tyhjää pöytää, mikä huvitti sekä teitä että meitä, mutta kertoo myös palvelualttiudesta paljon hyvää. Rento meininkin, ainoa huono puoli, että pitää pystyä käymään useammin ja olin kuskina.¨ Jatkakaa samaan malliin.”
“Hyvää ruokaa ja mukavat tilat.”
“Hyvä ruoka ja loistava palvelu!”
“muutamille ruoka ei maistunut, osalle kyllä. ensimmäinen kontakti asiakkaaseen vei liikaa aikaa”
“Amarillo on aina yhtä hyvä ????”
“Paljon asiakkaita joten kannattaa testata”
“Miellyttävää tulla syömään perheen kanssa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Erityiskiitos Cimi nimiselle tarjoilijalle joka oli erittäin asiallinen, ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“Isommalle seurueelle (yli 7henkeä) haasteellista löytää tilaa”
“Erityisruokavaliota noudattavan voi olla vaikea löytää itselleen sopivaa annosta. Esimerkiksi burgervalikoimasta ainut laktoositon annos oli vegeburger, mikä ei itseä miellyttänyt. Garlic chicken annoksessa paljon enemmän perunaa kuin sitä chickeniä -> puolet annoksesta jäi syömättä. Muuten kaikki sujui hyvin ja ehkä ensi kerralla sopiva ruokakin löytyy helpommin.”
“Viihtyisä tunnelma ja mahtuu isommallakin porukalla ruokailemaan.”
“Amarillo on sellainen varma paikka mennä kavereiden, miehen tai vaikka perheenkin kanssa. Lounaalla on kiva käydä kuten myös illalla syömässä. Listalta löytyy aina kaikkea sopivaa ja tarjoilijat ovat mukavia ja yleensä suositellaan ruokaa/juomaa jne. Viime kerralla sain suosituksen kyllä dipistä, kun vähän hätäseen huutelin ja kyselin siitä tilaukseni perään ja aavistuksen jäi harmittamaan juomani puuttuminen tai siis kun tarjoilija unohti tuoda sen. Hän kyllä pahoitteli sitä laskua maksaessamme ja oli muuten mukava ja ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella. Olimme tiistai-iltana kavereiden kanssa syömässä.”
“Hintataso hieman kallis, muuten hyvä.”
“Annos oli maukas ja tunnelma hyvä. Musiikki oli niin pienellä, että se ei kuulunut. Toki se ei haitannut. Tarjoilijaa oli hankala vinkata pöytään. Muuten reissu onnistunut.”
“Meidät vastaanottanut tarjoilija tuntui kiireiseltä, jota tuntui ahdistavan jo melko täyteen ravintolaan tulevat lisä-asiakkaat. Onneksi tarjoilija, joka sitten hoiti meidän pöytää ruokailumme ajan, oli todella mukava, iloinen ja ammattitaitoinen tapaus. Seurueemme vegaaniruokailijatkin saivat vatsansa syötyä täyteen ja poistuimme hyvin tyytyväisinä kohti seuraavaa kohdettamme.”
“Perus hyvä paikka.. Valikoima oli ihan ok”
“Erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä tarjoilija. Olimme isommalla porukalla, mutta kaikki tarjoilu yms oli sujuvaa. Ruuat tuli yhtä aikaa ja ruuat olivat kaikilla lämpimiä. Ja hyviä!”
“Ruokailuvälineet puuttuivat pöydästämme. Palvelu ok välikyselyn puutteesta huolimatta.”
“Häiritsi, kun ensimmäiseksi tuli kiireen tuntu ja vaikutelma, ettei asiakkaita enää olisi toivottu - kun oli toki jo myöhäinen ajankohta. Kun oli syöty, tultiin jo hätistämään ulos, vaikka olisimme ymmärtäneet itsekin poistua ihan normitahtiin...”
“Chevreburgeri vaan on niin hyvää”
“Mukava henkilökunta, viihtyisä ilmapiiri ja hyvää ruokaa”
“hyvä palvelu ja ruoka”
“Monipuolinen ruokalista ja edullinen ravintola.”
“Vanhempi miestarjoilija/asiakaspalvelija oli huippuammattilainen. Hänelle kyllä ihan 10 pistettä!”
“Meidän tarjoilijana toiminut nuori mies palveli niin hyvin, että ikinä en ole saanut niin hyvää palvelua.”
“Kaikinpuolin mukava paikka, mutta 'ketjumaisuus' sisutuksessa, tunnelmassa ja ruoassa latistaa yleisvaikutelmaa.”
“Amarilloon tullessa tietää, että ruoka ja palvelu on hyvää. Ei tarvitse koskaan lähteä pettyneenä pois.”
“On sata kertaa parempi kun vaasan vaikka sälää ketjua onkin”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu oli ripeää ja kohteliasta (vanhempi) miestarjoilija. 9 kympin sijaan siksi että pancho amarillon kilpailijana saa minut helpommin asiakkaakseen edullisemman burgerhinnastonsa avulla. Syön kyllä Amarillossakin silloin tällöin, mutta kävisin useammin jos burgerhinnasto olisi samaa luokkaa :)”
“Kiva sisustus, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Ravintola on ihan hyvä, muttei mielestäni erityisen mainitsemisen arvoinen.”
“Ruoka on aina hyvää, sanoisinko jopa parasta verrattuna muihin Amarilloihin. Palvelu on joka kerta yhtä ystävällistä, muodostunut meidän lempipaijaksi??”
“Ravintolan sisustus kaipaisi päivitystä, muutenhan ruoka ja palvelu on vallan mainiota.”
“Ruoka on aina hyvää. En ole koskaan pettynyt.”
“Nopea lounas!”
“Sijainti on hyvä. Ravintolan kalusteiden sijoittelu toimii esim. etäisyydet pöytien välillä sopivat. Äänimaailma mahdollistaa keskustelun niin, ettei viereisessä pöydässä istuvat häiriinny...”
“Ehdottomasti!”
“Ruoka oli hyvää ja perheen kanssa oli mukava käydä. Pieni miinus siitä, että vanhaa, isoa annosta (tulinen hampurilaisateria) ei enää ollut listalla ja mies joutui tyytymään pienempään, muuten samantyyppiseen.”
“Hyvää perussuorittamista, ei aiheuta pettymyksiä”
“Ruokalista vaatisi uudistamista.”
“Seurueen molemmat tilaukset eivät vastanneet toiveita. Lisukkeet molemmissa tilauksissa eivät olleet toivotun laisia, vaan annokset tarjoiltiin tavallisten ranskalaisten kanssa. Kertaakaan ei tultu kysymään ruoan maistuvuudesta tai juomien tarpeesta eikä henkilökuntaa tuntunut klo 23.00 olevan enää riittävästi koska ketään ei saanut edes huikattua käymään pöydässä. Laskun sai vihdoin pyytämällä, mutta sekin hoidettiin niin kiireesti ja kysymättä maistuiko ruoka että mahdollisuutta reklamaatioon ei ollut.”
“Täyden kympin luokkaa.”
“Asiakaspalvelu on aina todella ystävällistä sekä ammattitaitoista. Ruoka todella hyvää. Minua infottiin, että jälkiruokaan kuuluva kastike oli loppu ja minulle ehdotettiin jotain muita kastikkeeksi ja burgerista kysyttiin saako pihvi olla medium ja nämä seikat ovat omasta mielestä todella tärkeitä.”
“Kyllä suosittelisin. Hyvä ruoka”
“Tarjoilija teki vaikutuksen, oli todella mieleen.”
“Käyty vuosia paikassa,laatu on huonontunut ruuan suhteen,ja kaipaisi uudistusta.”
“Palvelu oli todella hyvää ja meitä palvellut tarjoilija erittäin hyvä työssään”
“Perus hyvää ruokaa, tuttu konsepti. Jotain uutta kaioaa.”
“Erinomainen ruoka, hyvä palvelu ja rento tunnelma. Erityiskiitokset tarjoilijallemme Ropsulle.”
“Ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelu oli kyllä täyden kympin arvoista. Ravintolassa ei ollut aluksi muita asiakkaita, oltiin puolison ja 5v lapsen kanssa. Vähän pelättiin miten lapsi jaksaa olla sen ajan kun ruokailtiin. Muksu meni jututtamaan tarjoilijaa, joka otti kyllä upeasti tämän huomioon. Tarjoilija näytti muksulle keittiötä, yms. Lapsi, jonka pienen elämän ajan haaveena on ollut tulla kokiksi sai koko rahan edestä elämyksiä.”
“Kaikki toimi erinomaisesti alusta loppuun”