Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu hyvää mutta hidasta, aika kauan sai odottaa ruokalistaa ja laskua. Jos haluaisit tilata esim juomaa lisää se tuntui lähes mahdottomalta koska henkilökuntaa ei juuri näkynyt. Lapsille niin kuin aikuisillekin todella suppea ruokalista. Kävimme tässä ravintolassa syömässä koska se sijaitsi hotellimme alakerrassa ja olisi ollut kiva jos palvelu olisi ollut ripeämpää. Pienen lapsen hermo ei kestä odottamista, varsinkaan syömisen jälkeen ja sitten siinä kuumenee jo vanhempikin hermot. Varsinkin lapsiperheitä kohtaan voisi panostaa ripeydellä ja lasten ruokalistaan keksiä jotakin uutta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä ruoka ja fiilis.”
“Listaa voisi täydentää..”
“Ruoka oli hyvää, tarjoilija hauska, kaikki sujui hyvin.”
“Hyvä ruoka”
“Aina hyvä tunnelma, iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät ja maistuvat ruoat!”
“Ihan ok paikka.”
“Hyvä sijainti. Siisti paikka”
“Koronarajoitukset oli otettu huomioon. Tarjoilija siivosi pöydän ennenkuin istuimme (pöydässä ei siis ollut edellisen asiakkaan jäljiltä mitään). Tarjoilijan kanssa riitti juttua pitempäänkin??”
“Amarillo Seinäjoki ❤️”
“Hyvää perustasoa”
“Henkilökunta oli ystävällistä, mutta ruoka vain kohtalaista.”
“Tyttärelle tilattu 'jäätelöannos' oli kyllä säälittävin viritys mitä olen koskaan nähnyt. Ehkä pingispallon kokoinen jäätelöpallo ja vähän kastiketta päällä, hinta 5,50. Oltiin niin hämmästyneitä, ettei edes hoksattu kysyä tarjoilialta heti, että tällainenko tämän kuuluu olla!”
“Ruoka oli hyvää ja annoskoko oli sopiva.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, ainoana miinuksena HITAUS. Odotimme ruokaa yli 45 min, samoin jälkiruoan tulo kesti todella kauan.”
“Ruoka on hyvää, juomat ovat hyviä, henkilökunta ystävällistä ja paikka on mieluisa!”
“Hyvä ruoka. Hinta/laatusuhde kohdillaan.”
“Perusravintola. Iso plussa siitä, että lasten hampurilaiseen sai veloituksetta vaihdettua kasvispihvin. Eli kasvissyöjäperheille suosittelen varmasti.”
“Hyvä”
“Itse olen ulkopaikkakuntalainen, joten voisin suositella jos tuttuni tulisi käymään Seinäjoella. En koitenkaan ketään kehottaisi ajamaan Amarillon takia Jyväskylästä Seinäjoelle.”
“eräs tarjoilija puhui kyllä ERITTÄIN kovalla äänellä , onneks ei ollu pää kipiä”
“Hyvä palvelu,mahdollista syödä ulkona.Varma valinta!”
“Tarjoilija oli oikein avulias ja reipas. Huomioi meidät koko käyntimme ajan.”
“Hyvä ja maukas ruoka”
“Amarillossa on amarillo-takuu. Tiedät mitä saat.”
“Paikka on hyvä ja ruokakin yleensä. Tosin ruokalista vaatisi hieman vaihtelevuutta ja uusia ruokia. Viime kerralla ikävä kyllä taisi olla kiirusta ja emme saaneet kovinkaan helposti palvelua. Saatika meiltä ei tultu kysymään maistuuko ruoka ja siksi jäi kyllä kokonaan burgeri syömättä.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja mukava hymyilevä naistarjoilija teki ravintolakokemuksesta täyden kympin arvoisen ja kaiken lisäksi ruoka oli todella hyvää. Olimme yllättyneitä niin hyvästä palvelusta. Kiitos tarjoilijalle! :)”
“Hyvä maistuva ruoka, suola pöytään et ei tarvi aina pyydellä sitä ??”
“Liian suppea menu. Lisää valikoimaa saatava. Ruoka on kyllä hyvää.”
“Ruoka on aina ollut hyvää ja henkilökunta mukavaa!”
“Meillä oli sujuvaa ruokailua, iloinen tarjoilija Jaana, ja lapset tykkäsi. Ei moitittavaa!”
“Tosi hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu, siistit tilat. Ainut miinus on, että ruuhka-aikoina ruoan saanti kestää. Mutta niinpä se on joka ravintolassa”
“Hyvä ruoka ja miljöö”
“Ihan perus ok, hamppari oli tosi hyvä”