Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sopivasti käsillä kauppareissun yhteydessä”
“Miellyttävä henkilökunta, kohtuulliset hinnat, maistuvat tuotteet.”
“Mukava kahvila ja odotusten mukaiset tuottteet.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Kiva paikka. Siitä saa helposti kahvin mukaansa.”
“Olen aina tervetullut ja henkilö kunta tervehtii aina.”
“Ihan OK”
“Ostosten jälkeen on mukava istahtaa ja juoda kuppi kahvia tahi jotain muuta,leivonnaisissa löytyy valinnan varaa,makeissa että suolaisissa.Ystävällinen ja huolehtiva palvelu piristää mieltä!!!”
“Mukava kahvila jossa ihan kiva valikoima”
“Ystävällinen palvelu tuoreet hyvät tuotteet selkeästi siistit paikat. Kahvi tuoretta ja hyvää , ei valittamista me viihdyimme .”
“Ratkaisevinta ystävällinen henkilökunta. Valikoima voisi olla runsaampi, kaipaan pieniä leivoksia.”
“Siisti ja toimiva kahvila,ystävällinen palvelu aina”
“Pöytiä suljettu erikoisella tavalla, vierekkäisiä pöytiä oli käytössä ja kaumpana yksin olevat pöydät oli pois käytöstä. Epäsiisti yleisilme jollain tapaa, suolaisten syötävien valikoima melko suppea.”
“Käyn joka kerta juomassa hyvää kahvia ja tuoreen leivonnaisen.”
“Nykyiset supistetut aukiolo ajat eivät sovi minun aikatauluuni.”
“Kauppareissun yhteyydessä mukavaa istahtaa kahville. Olemme muuttaneet vasta lohjalta suomusjärvelle ja paikat on vielä vähän hakusessa”
“Asiointi oli vähän hidasta”
“Kahvilassa käynti oli kaikin påuolin miellyttävä.Tuotteet tuoreoita ja maukkaita. Todella suosittelun arvoinen kahvila.”
“Mielyttävä paikka.”
“Ok.”
“Viihtyisä paikka jonne on kiva mennä ennen tai jälkeen ostoksia.”
“Ihan kiva paikka, paitsi nyt koronan takia puolet pöydistä pois käytöstä. Muutenkin normaali tilanteessa liian vähän asiakaspaikkoja, jos ei halua mennä buffeen puolelle kahvin kanssa. Kahvilan valikoima vaatimaton. Ystävällinen henkilökunta.”
“Helppo,nopea”
“Myyjä neuvoi erittäin ystävällisrsti kahvin otossa miten toimia!”
“Kivalla paikalla, hyvää ja tuoretta tarjolla”
“Ystävälliset tytöt palvelevat iloisesti.”
“Ihan OK paikka.”
“Myyjä teki käynnistäni huikean! Erittäin ystävällinen, iloinen ja kaikin puolin mahtava henkilö!”
“Iloinen ilme henkilökunnalla sekä puhdas paikka.”
“Ei mitään moitetta kaikki sujui vaivattomasti”
“Paikan esimiehellä taisi olla huono päivä. Oli aika tyly porukkaamme kohtaan. Kaikki muut työntekijän ovat kyllä iloisia.”
“helppoa ja nopeaa asiointia”
“Hyvät ja tuoreet kahvila tuotteet. Kahvi hyvää juhla mokkaa eikä seisonutta sumppia (kulta katriina). Tila pieni ja pöytiä vähän.”
“Henkilökunta oli kohteliaita ja ystävällisi.”
“Piristävän mukava myyjä ja tuoreet & hyvät tarjottavat, ihana mokkakakku. Mukava poikkeus Fazerin kuiviin peruspulliin.”
“Tavallista ruokavaliota noudattaville on kohtuullisen hyvin valikoimaa mutta erikoisruokavaliota noudattaville valikoima yllättävänkin suppea ja muuttumaton.”
“kotoinen”
“Ei mitää moitittavaa, kiva teksti ovessa”
“Paikka, jonka Prismassa asioivat löytävät automaattisesti.”
“Hintataso kohtuullinen”
“Olen asioinut kuukauden aikana kahvilassa useasti , jokaisella kerralla kahvilan looseissa on ollut häiritsevä määrä kärpäsiä. Toivottavasti asialle tehtäisiin jotain eikä vaan pahoiteltaisiin asiaa.”
“Se lämmitetty vuohenjuustocroisantti oli NIIN hyvä! Pakko tulla uudelleen syömään se!”
“Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu”
“Kahvila on keskustasta syrjässä ja suuren kaupan yhteydessä, joten tuskin varta vasten kahvilaan asioimaan tulisin. Sen sijaan kauppakäynnin yhteydessä oiva kahvila. Meitä palveli oikein mukava ja asiantunteva työntekijä, joka otti myös lapset hyvin huomioon.”
“en osaa perustella”
“Hinta-laatusuhde ok. Hyvä arkikahvila”
“helppo käydä kaupassa-asioinnin yhteydessä”
“Viihtyisä,hyvä palvelu.”
“Perusasiat toimivia.miinus on astioiden palautuspaikkojen näkyvyys siis hankala löytää. Miinusta on myös isossa salissa syntyvä hälinä ja meteli.”
“Tuotevalikoima hyvä. Tilaa runsaasti.”
“Palvelu oli hyvää”
“Mukava rauhallinen paikka”
“Sijainti on hyvä”
“Tuotteet hyvät ja palvelu ystävällistä”
“.”
“Ihan mukva paikka. Kyllä sinne voi suositella menevän. Plussaa oli mustikkainen smoothie. Sopi vähän terveellisemmäksi vaihtoehdoksi pullalle!”
“Tuotteet hyvin esillä. Olen niin ihastunut, rypistettyyn leivinpaperiin jota käytätte tuotteiden alla.Pöytien sijoittelu hyvä, pääsee selin juomaan kahvin jos haluaa tai seurata kaupan asiakasvirtaa.”
“Mukava ja helppo asioida. Hyvät tuotteet.”