Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Salaattipöytä on parantunut,se on hyvä.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ihanaa että asiakas saa itse toivoa mieleisiä täytteitä pizzaan ja pizzat ovat olleet tuoreita kaikilla kerroilla kun olen vieraillut Halikon buffassa ❤️”
“edullinen ja tilava ravintola. Ruuat ehdottomasti liian suolaisia.”
“Voisin suositella, jos joku tuttava olisi siellä suunnalla”
“Ruokalista on usein samanlainen, joten ruokapaikan suosittelu riippuu vieraitten mieltymyksistä.”
“Hyvä palvelu, viihtyisää”
“Henkilökunta varsinkin oli hyvin ystävällistä ja palvelevaa ja hinta-laatusuhde oli mielestäni kohdallaan - vaikkakin olin huomaavinani, että hinta oli edellisestä käynnistä noussut aika paljonkin...”
“Asiointi sujui hienosti”
“Anser att man får mycket godheter där för ett skäligt pris, då man även får äta tills man är mätt!! Salladsbordet är trevligt med flera olika alternativ också.”
“Bra med olika alternativ för allas smaker”
“Ihania ruokia”
“Pizza& Buffa on aika hyvää paikka. Meidän perhe tyykkä sitä paljon. Se olisi jyvä jos Turussa kin on teidän ravintola.”
“Pizzat eivät ihan vastanneet odotuksia”
“Palvelu, ruoka hyvää ja monipuolista, ja tää on Salossa paikkana ollut se jossa käydään syömässä. Ruuan monipuolisuuden ja maun vuoksi. Nii kuin tänäkin. Tosin vasta 4 pöytä oli niin siisti, että pysty pysähtyy syömää. Nautinto kyllä häiriinty..ei tämäkään pöytä puhdas ollut mutta puhtain. Eikä ravintola ollut edes täysi. Kerettii muksujen kanssa pohtii, että eikö oikeesti löydetä puhdasta pöytää...”
“Pizzoja voisi olla useampia erilaisia ja salaatti pöytä houkuttelevampi”