Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,3)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hinta laatusuhde hyvä. Ruoka oli maistuvaa.”
“Kaikki meni 100% nappiin, hyvä palvelu, hyvä ruoka, hinta... Olen kyllä muistanut mainostaa ko. paikkaa täällä pk-seudulla. ??”
“Hyvä ruoka ja palvelu pelaa”
“Sinne on kiva tulla .on keskellä kaupunkia . Ja hyvä palvelu .viimeksi oli harjoittelija ja annan täydet pisteet ??”
“Rosso on ihan mukava ja viihtyisä paikka, sekä rauhallinen entisen työporukan kanssa ruokaillessa ja rupatellessa.”
“Ystävällinen palvelu, ruoan laatu on varma joka kerta.”
“Taso pysyy samanlaisena kerrasta toiseen. Siis varma 'hankinta'.”
“Palvelu sekä ruoka oli hyvää. Harjoittelija tyttökin osasi hakea kysymykseeni vastauksen. Erittäin positiivinen fiilis jäi.”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.Hyvä ruoka.”
“Todella hyvä salaattipöytä, maukkaita ja ei sitä perussettiä! Tarjoilija oli erittäin ystävällinen!”
“Palvelu ja ruoka erittäin hyvää. Tilojen siisteydessä huomautettavaa, ruokajätteitä lattialla. Ehkä tarjoilijan hyvä tarkistaa tila ennen kuin ohjaa asiakkaat pöytään.”
“Helppo asioida, hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvällä paikalla keskellä Mikkeliä. Hyvä ruoka, runsasvalikoima. Kaikki toimi hyvin. Hinta laatusuhde ok.”
“Erittäin miellyttävä käynti. Tarjoilijat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Meille suositeltiin vaihtoehtoa, joka osoittautui mielenkiintoiseksi ja maistuvaksi.”
“Hyvä salaattipöytä, puitteet sopivat lounastamiseen, mutta ravintola voisi olla viihtyisämpi.”
“Tuttua turvallista laatua ja palvelua”
“Asiointi oli sujuvaa. Pieni miinus tuli kun pitsa oli jäähtynyttä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Ruoka kuitenkin vaikutti eniten, pihvi suorastaan suli suuhun.”
“Lapsen syntymäpäivät olivat silloin. Täydelliset juhlat, sopivat 11 vuotiaalle. Ystävällinen palvelu. Olen suositellut jo muillekkin kutsuja. Muut lapset automatkalla suunnittelivat omia synttäreitä siellä järjestettäväksi eli se kertoo hyvin onnistumisesta. Hinta oli sopiva. Harvoin käyn Rossossa, koska vasta olin opiskelija ja meitä perheessä 5. Mieheni kanssa kyllä voitaisiin lähiaikoina ruokailla, laatuaikaa silloin.”
“Helposti Mikkelin paras ravintola lapsiperheille”
“Kiire oli henkilökunnalla, kun asiakkaita oli melko paljon. Salaattilautaset loppuivat kesken, salaattipöydissä olleet kastikkeet/öljyt olivat valuneet pullosta niin että pullot jätti kädet likaiseksi. Miksi ei laitettu esim lautasliinaa estämään valumista????”
“Minä ja kaverini olimme kummatkin yllättyneitä/tyytyväisiä paikkaan.”
“Rosso edustaa vahvasti konseptoituja ravintoloita, enemmän arvostan yksilöllisiä ja persoonallisia ravintoloita. Jos sellainen on vaihtoehtona valitsen tai suosittelen sellaista enemmän. Ketjuravintolat ovat laadullisesti hyviä ja niiden ruoka on kaavamaisen hyvää, mutta oma arvostukseni on yksilöllisissä ravintoloissa.”
“Takuuvarma hyvä pizzapaikka ja ystävällinen henkilökunta”