Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Där Rosso finns, finns också Italien

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta hyvä, ruuan hinta/laatusuhde ok. Kalusteet ovat epäsiistit mm. tuolien päälliset tosi saastaiset. Kaipaa ainakin pesua, jos ei muuta?”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka ??”
“Pizzaperjantai on kiva konsepti”
“Yleisesti ottaen Ruokailut Rossossa ovat olleet onnistuneita”
“Rosso on Rosso, paikkakunnasta riippumatta”
“Tilaamassani kalapitsassa kala ei ollut tuoretta ja siitä miinukset. En siis suosittele ottamaan kalaa mutta muuten ruoka on toivottavasti hyvää.”
“laskua korjatessa jäi s-bonus merkitsemättä ,ensimmäisessä pieleen menneessä laskussa se oli ,tarjoilija ei tiennyt pizza tarjouksesta vaikka se oli seinällä ,pizza ja viini 16,90 € eli se jäi saamatta, pizzan sain mutta en viiniä ei kuulema kuulunut siihen annokseen vaikka seinällä oli että kaikki paitsi fantasia .”
“Rauhallinen tunnelma ja hyvä palvelu. Lasten kanssa mukava käydä.”
“Ihan hyvä kokemus ruokailusta”
“palvelu nopeaa ja ystävälistä”
“Hyvä sijainti, hyvät tarjottavat, hinta ok????”
“Käytin syntymäpäivä tarjousta ja tilasin etukäteen pari pizzaa tarjouksen mukaisesti ja söin kotona. Hyviä olivat ja ajattelin ottaa noutopizzan joskus toistekin näin korona aikana”
“Tälläkertaa palvelu oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut montaa. Tuntui, kun tilauksemme olisi unohtunut. Pizza kesti yli puolituntia. Harjoittelija oli ystävällinen.”
“Ansaitsee paikkansa mikkeliläisessä ravintolakulttuurissa!”
“Miellyttävä mies henkilö ottamassa vastaan”
“Ruoan hinta-laatusuhde on hyvä, erikoisruokavaliot huomioitu ja lapsille löytyy leikkinurkka ja usea vaihtoehto listalta. Henkilökunta ystävällistä ja saatavilla.”
“Pizzat olivat erinomaisia ja ruispohja todella maukas!”
“Hyvää pizzaa ja ystävällinen palvelu, Hain takeawayna pizzat, joten siksi vastasin ei useaan kysymykseen, kuten suositeltiinko jotain”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka.”
“Sali oli autio, tunnelma oli kuin hautajaisissa seurakuntatalossa.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka kohtuuhintaan.”
“S ryhmällä on muunkin tyyppisiä ravintoloita Mikkelissä.”
“Standarditason mukainen käynti”
“Lasten kanssa kiva paikka käydä. Siisti leikkipaikka, kohtuuhintaisia annoksia ja annoksia jotka maistuvat myös lapsille. Rauhallinen tunnelma.”
“Asiointi sujui hyvin,henkilökunta kivan rentoa,kaikki hoitui ok”
“En halua perustella.”
“Olen henkilökuntaa, joten omaa pitää suosia.”
“Perus Rosso meininki hyvine ruokineen, ei mitään yllättävää tai ihmeellistä. Toisaalta paikalta puuttuu tietty persoonallisuus, jota voi löytää muista kuin näistä ketjuttuneista paikoista.”
“On kiva paikka ja hyvät ruuat”
“Rauhallinen ja turvallinen paikka näin korona-aikaan”
“Ruuhkaa oli ja yksi tarjoilija, joten palvelu on hidasta (ei tietenkään henkilökunnan vika) ja maksupäätteet ei toimineet.”
“Viihtyisä paikka, hyväruoka”
“Mikäli ystävilläni on aikaa keskustassa käynnin yhteydessä, suosittelen Rossoa”
“Ruoka oli hyvää, palvelu sujuvaa ja ystävällisistä.”
“Rauhallinen tunnelma. Asian tunteva henkilökunta.”
“Palvelu pelasi ja ruoka tuli nopeasti keittiöstä.”
“Kävin hakemassa Rosson pizzoja kotiin, siksi edellisessä kohdassa vastasin EI moneen kohtaan ;). Asiakaspalvelu puhelimessa oli ystävällistä ja joustavaa, samoin itse noutotilanne sujui hyvin. Ainut miinus on parkkipaikan etsiminen keskustassa noutoa varten, mutta siitä en nyt vähentänyt pisteitä.”
“Kaikki toimi niin hyvin. Ystävällistä palvelua!”
“Palvelu oli hyvä”
“Perustasoa. Ruoka ok. Palvelu yleensä ystävällistä. En pidä nykyisestä tyylistä tulla kysymään maistuuko ruoka. Jos on jotain vikaa, kutsun tarjoilijan sitten paikalle. Haluan syödä rauhassa.”
“Ruoan laatu on parantunut, kun seisovasta pöydästä luovuttiin. Pitsaperjantai on parhautta.”
“En antanut täysiä pisteitä, koska olisin toivonut salaattipöytään patonkia sekä perinteisiä Rosson hyviä kastikkeita.”
“Hyvä ravintola hyvällä paikalla”
“Hyvä henkilökunta”