Det skandinaviska kökets rättframma stil i en historisk miljö. Välkommen till Gastropub Eino. Eino charmar med en avslappnad stämning samt ett utmärkt mat- och dryckesutbud.

Gastropub Eino bjuder på maträtter från det skandinaviska köket. Kärnan utgörs av fisk, kött, potatis och olika spannmålsprodukter. Den skandinaviska maten, varav den finländska maten med sina präktiga smaker utgör en del, värderas ute i världen! Ingredienserna i maten från södra Savolax är mycket enkla och tydliga, vilket stämmer även för maten som serveras i Eino. I södra Savolax finns det mycket insjöfisk och mujkan har alltid spelat en viktig roll i vardag och fest både i Savolax och i Eino. Vi savolaxare tillreder maten med kärlek. På Einos lista hittar du lokala produkter, bland annat mujkor från Puruvesi, produkter från Puula Särvi, bröd från lokala bagerier, maltfläsk, jordgubbar...

I Eino serveras även utmärkta drycker till maten eller som sådana. Njut av en avslappnad kväll genom att smaka på våra öl, cider och viner. I Eino kan du även fira stämningsfulla kvällar eller ordna fartfyllda fester! På Vintti på andra våningen finns stadens elegantaste festlokal, där det går att ordna fester för upp till 100 personer. På stämningsfulla Vintti finns en bar, scen och den teknik som behövs för fester. I källaren har vi en fin vinkällare, där ett följe på upp till 12 personer kan äta och fira en stämningsfull kväll.

Välkommen till Eino!