Frans & Michelle är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Michelle i hjärtat av St. Michel. I bistron Frans & Michelle kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta oli ammattitaitoista ja palveluista erinomaista”
“"Minua palvellut tarjoilija oli ystävällinen ja auttavainen, mutta laskun maksoin toiselle tarjoilijalle, joka oli tympeä "”
“Hyvä mieli jäi”
“Helppo mennä ja ilmava sali”
“kaikinpuolin hyvä kokemus.”
“"ravintolassa on ollut aina hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma"”
“palvelu ja ruoka erittäin hyvää.”
“Kaikki toimii. Puhdasta ruokaa ja hyvää. Siistiä ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä kokonaisuus”
“"Hyvää ruokaa, huomioitiin koko ruokailun ajan. "”
“"Hyvä ruoka, S-bonukset"”
“"Todella positiivinen kuva paikasta ja erittäin hyvä ruoka, meidän molempien mielestä!"”
“"Asun muualla, mutta kun tulen Mikkeliin niin voin tulla uudestaan"”
“"Ruoka erittäin maukasta. Ammattitaidolla laitettu lautaselle, siis myös silmän ruokaa. Olen suositellut tutuilleni."”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta, erittäin ystävällinen miestarjoilija"”
“Todella hyvä palvelu sekä siisti ravintola”
“"Osaava keittiö, asiallinen henkilökunta."”
“Ruuassa oli hyvä hinta-laatusuhde. Ympäristö oli miellyttävä ja palvelu pelasi.”
“Kaikki sujui moitteettomasti!”
“Hyvä palvelu ja ilmapiiri!”
“Koska koko vierailu oli ihan ok talon puolesta niin en näe mitään syytä olla suosittelemasta sitä muillekin”
“"Todella hyvä palvelu ja siisti ympäristö, myös ruoka yllätti hyvällä maulla."”
“Yleensä käymme Kuopiossa mutta nyt pysähdyttiin Mikkelissä. Aivan erinomainen palvelu. Vanhempi nais-henkilö oli tarjoilijana ja en muista milloin viimeksi saanut niin hyvää palvelua ja todellakin osasi myydä. Käyn paljon ravintoissa ja tämä oli suorastaan loistava.”
“"Kiva paikka jossa on aina ollut hyvä ruoka. Iso sali on ehkä vähän ""kolkko"", mutta toisaalta mahtuu istumaan väljästi."”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Voisin suositella.”
“Olin tyytyväinen”
“Varsin tunnelmallinen ravintoja ja ihan maistuvaisia annoksia.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu !”
“Tarjoilijamme oli erittäin pätevä ja miellyttävä.Sanoi olleensa 30v alalla”
“"ei mitenkään ihmeellinen ruoka, olisin kaivannut pasta-annosta, salissa oli kylmä"”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka??”
“Siellä oli kylmä.”
“Ruoka oli erityisen hyvää ja vasti rahalle löytyy.”
“"Asuimme hotellissa, joten sen ravintola oli helppo ja hyvä valinta. Kaikki toimi hyvin, joten voin suositella."”
“"Oli huono säkä, pääsalissa oli iso ryhmä ja äänekäs ohjelma. Pöytävarauksen yhteydessä ei ollut puhetta tästä isosta ryhmästä !!??"”
“"Homma toimi kiitettävästi: henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, miljöö toimiva ja ruoka erittäin hyvää."”
“"Vaimoni ja minä tilasimme kumpikin samanlaiset pihvit, toinen kypsänä, toinen mediumina. Toinen pihvi vietiin ensin viereiseen pöytään (=väärään pöytään), jossa se laskettiin toisen pöydässä istuvan henkilön nenän alle tarkasteltavaksi: Pihviä tutkittuaan hän totesi, että pihvi ei kuulu hänelle, minkä tarjoilijakin myönsi, jonka jälkeen pihvi palautettiin ravintolan tiskille. Hetken päästä SAMA pihvi tuotiin meidään pöytäämme toisen tilaamamme pihvin kanssa. Kun huomautimme tarjoilijalle, että pihivi oli jo käynyt toisessa pöydässä toisen henkilön nenän alla tarkasteltavana, hän vaivautuneesti nikotteli jotakin ja jätti pihvin siitä huolimatta pöytäämme. Toinen meistä söi sen, koska ajattelimme, että uuden pihvin saaminen ilmeisesti kestäisi liian kauan, koska tarjoilijakaan ei sellaista vaihtoehtoa suositellut. Lisäksi pöytäämme tuodut pihvit tarjoiltiin ensin väärin päin, kypsä mediumin tilanneelle ja päin vastoin. Kaiken kaikkiaan hyvin vaatimaton ja hyvin erikoinen suoritus henkilökunnalta - etenkin, kun ottaa huomioon, että korona on edelleen voimissaan."”
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, safka ok, ei mietenkään huippua mutta ei huonoakaan hintataso hieman korkea kokonaisuuteen nähden"”
“"Minulle suositeltiin Octoberfest annosta, jossa piti olla mm. possun kylkeä ja ranskankermassa haudutettua hapankaalia. Pitkän odottelun jälkeen minulle tarjoiltiin annos, joka ei vastannut tuotekuvausta. Ei ollut kylkeä, vaan jotakin sitkeää ""kengänpohjaa"" ja hapankaalia ei ollut haudutettu ranskankermassa. Pyysin tarjoilijalta uutta annosta, mutta hän suosittelikin toista annosta. Tiedustelin, että onko possun kylki loppu vai mikä on ongelma. Tarjoilija ei osannut sanoa, mutta suositteli toista annosta. Nälkä alkoi olemaan jo aika kova. Hän suositteli grillipihviä. Tilasin sen. No, annos vei nälän, mutta ei se mikään ranskalaisen bistron taidonnäyte ollut. Harmitti, kun edellisiltana syömäni hanhea punajuuririsotolla oli laadukas. "”
“"Erittäin hyvää ruokaa hyvistä aineksista ja hinta/laatu kohdallaan. Mukava, asiallinen palvelu ja illallismenun ruuat saapuivat juuri oikeaan tahtiin. Suht tyylikäs paikka osittain. Odotin kyllä sisustukseltaan rennompaa paikkaa, jollaista pari vuotta sitten koin joitakin kertoja Kotkan Seurahuoneella vastaavassa Frans... paikassa (paikkakunnalla ajoittain työskennellessäni)."”