Frans & Michelle är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Michelle i hjärtat av St. Michel. I bistron Frans & Michelle kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, safka ok, ei mietenkään huippua mutta ei huonoakaan hintataso hieman korkea kokonaisuuteen nähden"”
“"Minulle suositeltiin Octoberfest annosta, jossa piti olla mm. possun kylkeä ja ranskankermassa haudutettua hapankaalia. Pitkän odottelun jälkeen minulle tarjoiltiin annos, joka ei vastannut tuotekuvausta. Ei ollut kylkeä, vaan jotakin sitkeää ""kengänpohjaa"" ja hapankaalia ei ollut haudutettu ranskankermassa. Pyysin tarjoilijalta uutta annosta, mutta hän suosittelikin toista annosta. Tiedustelin, että onko possun kylki loppu vai mikä on ongelma. Tarjoilija ei osannut sanoa, mutta suositteli toista annosta. Nälkä alkoi olemaan jo aika kova. Hän suositteli grillipihviä. Tilasin sen. No, annos vei nälän, mutta ei se mikään ranskalaisen bistron taidonnäyte ollut. Harmitti, kun edellisiltana syömäni hanhea punajuuririsotolla oli laadukas. "”
“"Erittäin hyvää ruokaa hyvistä aineksista ja hinta/laatu kohdallaan. Mukava, asiallinen palvelu ja illallismenun ruuat saapuivat juuri oikeaan tahtiin. Suht tyylikäs paikka osittain. Odotin kyllä sisustukseltaan rennompaa paikkaa, jollaista pari vuotta sitten koin joitakin kertoja Kotkan Seurahuoneella vastaavassa Frans... paikassa (paikkakunnalla ajoittain työskennellessäni)."”
“"Todella hienoa, että koiramme Rudolf oli myös tervetullut ja sai nauttia lasten aterian. Hän sai myös henkilökunnalta kehut hyvästä käytöksestään."”
“"Hyvä kokki, joka pystyi tekemään menusta gluteenittoman ja hyvän sellaisen."”
“"No Mikkelissä on parempikin ravintola, mutta voisin suositella tuota esim.S-Cardin haltijalle joka yöpyy hotellissa"”
“Todella hyvä ruoka ja kattava ruokalista. Parasta asiakaspalvelua ja ammattitaitoista mitä olen saanut.kiitos”
“"Hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä sijainti kaupungissa, siisti, hinta/laatu ”linjassa”, maistuva lounas (kala), aamiainen monipuolinen."”
“"Henkilökunta oli hyvin palvelualtis ja ystävällinen. Paikka oli aika meluinen, iso yhteinen kaikuva tila. Johtuiko akustiikasta, kun häiritsi aulabaarissakin."”
“Kaikki ruokalajit eivät olleet ihan maukkaita (syötiin maistelumenu) ja alkoholijuomia tuputettiin hieman liian innokkaasti”
“Helppo asiointi.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka hyvää”
“ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta”
“"Ruoka ei vastannut ihan odotuksia, mutta palvelu toimihyvin. Pöytävarausta netin kautta tehdessä sivu väitti ravintolan olevan suljettu sunnuntaina klo 14. Soittamalla varaus onnistui."”
“"HUolimatta siitä, että ravintolassa oli vähän henkilökuntaa, kaikki sujui kohdallani ajallaan, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Ranskalaistyyppinen ravintola Mikkelissä yllätti iloisesti. Hauhalan hanhesta valmistettu annos todella herkullinen kokonaisuus - ja oli käytetty lähiruokaa. Jatkakaa samaan malliin! "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta usein jään kaipaamaan erityistä makua, jotta tulisi vau-elämys ja ruoka ylittäisi kotioloissa tehdyn ruoan. Viimeksi kasvistofu oli kyllä hyvä, mutta raskas/rasvainen. Olisi kaivannut jotain raikasta seuraksi."”
“Kokemus vastaanotosta poislähtöön oli todella elämyksellisen hyvä ja mieltä lämmittävä. Olimme todella toivottuja asiakkaita.”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen palvelu, hyvä sijainti."”
“"Hyvä tunnelma, miellyttävä henkilökunta, ruoka ok."”
“"Miellyttävä miljöö, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu"”
“Perus kamaa”
“"Tarjoilijamme oli aivan ihana, upea persoona. HIenoa, että alalla on vielä tällaisiä ihmisiä. Hän oli varmasti pitkän uran tehnyt ja niin oikealla alalla. Iso kiitos, tulimme myöhään ja aikaakin syödä oli vähän mutta hän teki illastamme ikimuistoisen olemalla niin sydämellinen."”
“Hyvä palvelu ja korkeatasoinen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Kaikki sujui hienosti ja ruoka oli hyvää sekä tarjoiluja suositteli ja kertoi lähiruuasta”
“Henkilökunta oli erittäin miellyttävää. Vaikka kiirettä heillä oli niin kohtaaminen oli vaikuttavaa ja lämminhenkistä.”
“Siisti ja keskeisellä paikalla”
“Vuoiropäällikkö suositteli päivän liha-annosta. Se oli erinomaisen murea ankan koipi ja herkullinen ja iso punajuuririsotto.”
“Kaikki toimii upeasti”
“Hyvä palvelu”
“"Tarjoilija suositteli asiantuntevasti ruokani kerrottuani hänelle toiveistani. Tarkensin vielä kantarellikeiton koostumusta. Hän ei antanut ymmärtää , että hänellä olisi kiire. Hän otti ystävällisesti huomioon, millaisena capuccinon haluaisin. Koko ateriointi meni paremmin kuin hyvin, mistä häntä kiittelinkin. "”
“Ruoka oli täydellistä”
“"Ruuan laatu vaihteli paljon, osa ylihinnoiteluja määrään ja laatuun nähden"”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Asiakaspalvelija Janette oli ihana ja kyseli miten maistuu, tarjosi lisää juomista ja kysyi laitetaanko piikki auki ni voidaan miettiä rauhassa vielä ruoan jälkeen. No tunnelma oli ihana ja päätettiin vielä jäädä syömisen jälkeen istumaan iltaa. Ruoka oli hyvää! "”
“"siisteys , joustava , nopea , bonus, lämmin henkinen"”
“It was our first time and the food was absolutely delicious. We were recommended to try the taster menu and we were so grateful we took the suggestion!”
“Hyvä positiivinen kokonaisuus”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta ja maistuva ruoka.Tunnelma rauhallinen ja kiireetön,vaikka palveltavia riitti henkilökunnalle.Seurueesamme oli 7-vuotias tyttö;joka huomioitiin hyvin ja yksilöllisesti.Lapsi antoikin tarjoilijalle suoraan hyvää palautetta."”
“Kaikki toimi ja ruokahyvää”
“Kokonaisuudessaan positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka ja palvelu myös”
“"Ruoka todella hyvää! Miinusta lukuisat kärpäset sekä kuumuus, ilmastointia pitäisi säätää."”
“Hyvä ruokalista”
“"Muutoin miellyttävää, mutta muikut kaipasivat suolaa."”
“"Keittiö oli sulkeutumassa, mutta saimme vielä tilattua ruokaa. Otimme kokin suosittelemat annokset. "”
“Homma toimii”
“"Hyvä ravintola, jossa mukava henkilökunta. Menu suppea; ei haittaa, kun käy harvoin. "”
“Hyvä ravintola mutta ei mitään huippukokemuksia varmaan siksi että tunnelma/kalustus askeettinen. Palvelu ja tuotteet aivan ok.”
“"Ruoka oli hyvää mutta tarjoilu erittäin hidasta. Pääruuan saamisessa kesti tunti ja koko menussa eli kolmessa ruokalajissa kaksi tuntia, mikä oli ihan liian pitkä aika 1,5v ja 4v lasten kanssa. Unohdimme alennuskupongin hotellihuoneeseen eikä tarjoilijakaan kysynyt sitä, joten maksoimme ""turhaan"" lasten ruuat. Jatkossa emme asioi S-ryhmän hotelliravintolassa kiireisimpään loma-aikaan "”
“"Ruoka-annos oli sopiva, ruoka oli hyvää, miljöö ja henkilökunta olivat miellyttäviä. Annoksessani oli kanaa, josta koin ettei kaikki ollut syötävää (muutakin kuin vain lihaa), mutta ruoka oli muuten hyvää. Erityisesti kasvikset olivat mieleen. Henkilökunta oli ystävällistä. Meitä palveli Milla, joka suoriutui erinomaisesti työssään, vaikka oli ensimmäisessä työvuorossa. "”