Frans & Michelle är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Michelle i hjärtat av St. Michel. I bistron Frans & Michelle kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Huomaavainen palvelu ja hyvä after work-tarjoilu”
“Runsas maistuva ateria ja hyvä palvelu.”
“Ihan OK ruokapaikka nälkäiselle matkustajalle”
“Ruokalista voisi olla monipuolisempi ja yhden aterian sisällä pitäisi voida helposti tehdä muutoksia”
“Hain noutoruokaa ravintolasta ja se toimi hyvin. Tähän kyselyyn vastaaminen oli hankalaa, koska tätä vaihtoehtoa ei ollut kyselyssä huomioitu lainkaan.”
“Liha oli kypsää, edellisellä kerralla raakaa”
“Vietimme mieheni kanssa hääpäivää ja tuntui ihanalta, että henkilökunta huomioi tärkeän päivämme tuomalla kuohuviinilasilliset talon puolesta. Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia.”
“Olin tyytyväinen oikeastaan kaikkeen, joten suosittelisin, erityisesti vegaaneille”
“Ravintolatilassa oli kotoisa olo, saattoi viettää mielellään pidemmän aikaa tuntematta oloaan vaivautuneeksi. Ruoka oli hyvää ja tilanteeseen sopivia vaihtoehtoja riittävästi.”
“Hyvä ravintola ja ruoka, tosin hiukan yllätykseetön.”
“Ihan hyvä paikka”
“Hyvä palvelu Riika onnistunutta”
“Ruoka-annos oli todella hyvää! Liha oli suussa sulavaa...”
“Tarjoilija oli oikein miellyttävä ja ystävällinen. Valitsemamme ruoka vastasi hyvin odotuksiamme ja meille suositeltu viini täydensi hyvin aterian.”
“Erinomainen palvelu 20.08. Mikkelissä. Miestarjoilija Huomioi meidät hyvin??”
“Perus hyvä paikka”
“Gluteenitonta ruokaa löytyi hyvin listalta ja tilatessa vielä varmistin glutenittomuuden. Silti tarjoilija toi alkuleivät normaaleina, mutta korjasi kun kysyin gluteenitonta. Ei haitannut tunnelmaa??”
“Siisti, miellytävä paikka, ruoka hyvää ja henkilökunta leppoista:))”
“Ruoka ei ollut niin hyvää kuin olisin toivonut, mutta muuten kaikki oli hyvin ja lasten listalla oli hyviä vaihtoehtoja ja lapsille ruoka maistui hyvin.”
“Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta ja ruoka aina yhtä maistuvaa ja kauniit ruoka annokset riittänee perusteluihin.”
“Ruoka oli maukasta, mutta emme ehkä olisi tulleet ravintolaan jos emme olisi yöpyneet Sokos hotellissa.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa. Ruoka maistui hyvältä. Tunnelma oli miellyttävä.”
“Palvelu oli hyvää ja nopeaa, olimme toki tuolla hetkellä ainut aterioiva ryhmä. Meitä oli seitsemän ja homma sujui nopeasti. Tarjoilija ei aivan ollut ajan tasalla ruoka-allergia asioista, mutta varmisteli niitä keittiöstä hyvin.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Oli todella hyvä paikka.”
“Hyvä ruoka joka kerran kun olemme käyneet, miksi siis en suosittelisi?”
“Koin ruoka-annokset tavanomaisina ja pettymys oli kyllä lisukkeena tilattu vihersalaatti, jossa ei ollut mitään mausteita eikä kastiketta tarjolla (johtuikohan Koronasta ettei suolaa ja pippuria tai salaatin kastiketta ollut tarjolla pöydässä), joten salaatti oli täysin mauton. Hampurilaisessa on hivenen liian pieni annos kastiketta, loppui kesken. Hampurilaispihvi oli oikein onnistunut. Talon punaviini oli hyvää ja tarjoilijat olivat oikein ystävällisiä. Siksi annoin numeron 8, ruoka ei oikein yllättänyt positiivisesti.”
“Kaikin puolin hyvä ravintolakokemus.”
“Ruoka oli maittavaa”
“Pysähdyimme syömään kesälomareissulla ollessamme Mikkelin ohi ajaessamme. Ruoka ja palvelu oli erinomaista ja varmasti, kun seuraavan kerran käyn Mikkelissä, tiedän mihin menen syömään.”
“Hyvä palvelu tarjoilijalle 10, olisikohan ollut Keila nimeltää”