Frans & Michelle är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans & Michelle i hjärtat av St. Michel. I bistron Frans & Michelle kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. Välkommen att njuta av samvaro, glädje och goda smaker!

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka todella hyvää! Miinusta lukuisat kärpäset sekä kuumuus, ilmastointia pitäisi säätää."”
“Hyvä ruokalista”
“"Muutoin miellyttävää, mutta muikut kaipasivat suolaa."”
“"Keittiö oli sulkeutumassa, mutta saimme vielä tilattua ruokaa. Otimme kokin suosittelemat annokset. "”
“Homma toimii”
“"Hyvä ravintola, jossa mukava henkilökunta. Menu suppea; ei haittaa, kun käy harvoin. "”
“Hyvä ravintola mutta ei mitään huippukokemuksia varmaan siksi että tunnelma/kalustus askeettinen. Palvelu ja tuotteet aivan ok.”
“"Ruoka oli hyvää mutta tarjoilu erittäin hidasta. Pääruuan saamisessa kesti tunti ja koko menussa eli kolmessa ruokalajissa kaksi tuntia, mikä oli ihan liian pitkä aika 1,5v ja 4v lasten kanssa. Unohdimme alennuskupongin hotellihuoneeseen eikä tarjoilijakaan kysynyt sitä, joten maksoimme ""turhaan"" lasten ruuat. Jatkossa emme asioi S-ryhmän hotelliravintolassa kiireisimpään loma-aikaan "”
“"Ruoka-annos oli sopiva, ruoka oli hyvää, miljöö ja henkilökunta olivat miellyttäviä. Annoksessani oli kanaa, josta koin ettei kaikki ollut syötävää (muutakin kuin vain lihaa), mutta ruoka oli muuten hyvää. Erityisesti kasvikset olivat mieleen. Henkilökunta oli ystävällistä. Meitä palveli Milla, joka suoriutui erinomaisesti työssään, vaikka oli ensimmäisessä työvuorossa. "”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä maistelumenu”
“"Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällinen, muttei tunkeva."”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Kaikki asiat oli ok.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“"Sujuva, ystävällinen palvelu. Ruoka ja juoma oli hyvää."”
“Hotellivieraalle helppo ja riittävän tasokas.”
“Ruokalista ei mielestäni ollut vuodenaikaan oikein innostava. Helteinen päivä ei houkuttele syömään perunasosetta lisäkkeenä yms. Valintoja ei ollut paljoa ruokalajeissa Ystävällinen palvelu”
“"Ruoka, palvelu ja ilmapiiri olivat erinomaisia."”
“"Sunnuntai-ilta ja olin viimeisiä asiakkaita, ajanut satoja kilometrejä majoittumaan hotelliin. Olin väsynyt ja taisi tarjoilijakin olla jo väsynyt. Ihan ok palvelua, mutta tuntui hieman päälleliimatulta. Mutta en missään nimessä moiti!"”
“"Tilasin itselleni paistettua maksaa ja annos oli erityäin maukas. Vaimoni tilasi itselleen Briossi sämpylä hampurilaisen lisukkeineen. Briossi oli reunoilta mustaksi kärähtänyt ja pihvi oli kartelle poltettu ja yritetty majoneesilla peittää. Meiltä kävi tarjoilija kusumässä , maistuuko ? Totesin että paistettu maksa on erinomainen, mutta vaimoni saama purilainen on poltettu. Tarjoilija ehdotti että tuo uuden tilalle, purilaisesta oli jo muutama palanen maistettu mutta ok voi tuoda uuden. Aikaa kului söin annokseni jottei se jäähtyisi, vaimoni sai uuden purilaisen jonka sämpylä oli hieman miedommin pariloitu mutta toki reunat tässäkin hieman kärähtäneet, purilainen oli toki parempi kuin ensimmäinen. Muutama sana hotellin (Vaakuna ))aamiaisesta : ei tuoreita sämpylöitä ollut ja kun kyselin nuorelta klopilta kohotti vain oökapäitään, karjalanpiirakat kovia kuivuneita , appelsiini tuoremehu koneesta litkua. Aamiainen ollut aiemmin tasokkaampi, ei voi verrata sokos Paviljongin aamiaiseen. Respan henkilökunta ystävällisiä . "”
“"Tilasimme menun. Meille unohdettiin tuoda siihen kuuluva viini. Piti käydä baaritiskillä huomauttamassa asiasta kesken ruokailun. Laskutettiin liikaa, menu oli tarjouksessa S-mobiilissa, mutta sitä ei huomioitu. Asia kyllä ystävällisesti korjattiin"”
“Käynti ravintolassa oli kaikin puolin miellyttävä kokemus”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija oli miellyttävä ja kaikki sujui hyvin, voin tulla toistekin."”
“Hyvää ruokaa ja miellyttävä tarjoilija. Lapset huomioitiin kivasti juttelemalla suoraan heille.”
“Ystävällinen palvelu. Melko nopeasti sai ruuan”
“Palvelu oli todella ystävällistä ja ruoka tuli hyvää ja tuli nopeasti pöytään.”
“"Ihana ruoka, paistetut muikut ja etanat alkuun loistavia. Hyvin ystävällinen tarjoilija."”
“Siisti viihtyisä paikka”
“Hyvä palvelu”
“Viihdyimme oikein hyvin ja palvelu oli miellyttävää. Ruoka olisi saanut olla kuumempaa muttei estä tulemasta uudelleen.”
“Hyvä palvelu ja monipuolinen lista”
“Kokemuksieni perusteella kertoisin hyvät puolet ja ei-täydelliset asiat.”
“"Ruoan laatu heikentynyt, kypsyysasteet neljässä pääruoassa epäonnistuneet, broccolini niin kovaa, ettei veitsellä saanut leikattua. Aikaisemmin annoksien ulkonäkö herätti jo ruokahalun - ei enää. Ruokalista vähän turhan suppea. Suklaakakku erinomainen (vaikka kokonaiset mustikat poistuneet annoksesta ?)"”
“"Mycket trevlig personal, maten var god och tillräckligt stor portion. Familjen njöt av besöket tack vare hela personalen också kockarna."”
“Henkilökunta oli tosi ammattitaitoista ja asiakaspalvelu oli loistavaa. Ruoka erittäin maukasta ja herkullista.”
“Ruoka ja juoma täys 10”
“Laadukasta maukasta ruokaa miellyttävässä miljöössä.”
“Tarjoilin ammattitaito oli ihailtavaa. Meitä palveli kaksi henkilöä. Molemmat loistavia. Ruoka oli erinomaista.”
“Jggjkvc”
“"Paikka oli hyvä kokonaisuudessaan, varsinkin ruoka."”
“Maittava ruoka ja rento palvelu.”
“Lämminhenkinen ravintola!”
“"Minulla on erityisruokavalio, se kuunneltiin ja ymmärrettiin erittäin hyvin. Kiitos keittiöhenkilökunnalle Mikkelin Vaakunassa."”
“Ystävällinen hlökunta ja maistuva ruoka. Hinta-laatusuhde hyvä.”