Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Amarillo on kiva paikka, varsinkin perheen nuoriso tykkää. Mutta hintataso on turhan korkea."”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja meidän koko perhe huomioon ottavaa.Erityis kiitos muistaakseni Veera tarjoilijalle hyvästä palvelusta ja Mia kokille myös.”
“"Päiväaikaan ruokailu pubi-tilassa ei ollut kovin miellyttävä, varsin kun seurueessa oli lapsia mukana."”
“Helppo poiketa myös ostosten lomassa.”
“Porukkaa oli vähän. Palvelu juuri sellaista kuin halusin. Haluan ruokarauhaa.”
“Kaikki toimi hyvin ja korona ajan suositukset oli huomioitu erittäin hyvin. Ruoka oli maistuvaa.”
“"Ruokalistan tarjonta vähentynyt, annoskoko pienentynyt ja annosten hinta kuitenkin kohtalainen. En ole ihan varma toimiiko hinta-laatusuhde!"”
“"Amarillo Mikkelissä on todella mukava henkilökunta ja vaikka annokset ovat pienentyneet ja jotkut suosikkiannokset poistuneet listalta, on ruoka maistuvaa. "”
“"Mikäli Mikkelistä hyvää ruokapaikkaa tarvitsee, varmasti tämän mainitsisin. Ei siis negatiivista sanottavaa tai syytä miksi en tarvittaessasuosittelisi"”
“"Ruokailukokemus oli miellyttävä, tosin olisin halunnut rauhallisemmalta paikalta pöydän. Mutta jonkunhan se on istuttava kulkuväylänkin vieressä. Ruoka oli hyvää ja tuli suht nopeasti. Tarjoilija oli mukava vaikka selvästi (liian) kiireinen. "”
“"Ihan hyvä fiilis jäi, ei erikoisempaa mainittavaa"”
“Hyvää palvelua ja mukava ravintola keskellä kaupunkia! Menen syömään pian uusiksi”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”
“"Ruoka oli hyvän makuista,mutta seurueen kaikki ruuat olivat vaaleita,eivät lämpimiä. Tarjoilija oli kohtelias,hyvä ja nopea"”
“Hinta-laatusuhde erinomainen. Valikoima lounaalla suppea mutta minulle kasvissyöjälle löytyi huippuhyvä vaihtoehto.”
“"Ruokalista oli nyt korona-aikana aika suppea. Pepsi Maxin tölkkihinta oli turhan korkea, 4,30 €. Ruoka oli kyllä hyvää. Tarjoilija kävi vähän liian usein kysymässä olimmeko jo syöneet. Osasta seurueessa se tuntui hoputtamiselta kun söivät toisia hitaammin. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta tuntui kuin pöytä olisi haluttu pian tyhjäksi. "”
“"Tarjoilija erittäin miellyttävä, kuten aina. En pitänyt alkuruoasta. "”
“Todella hyvä paikka”
“Erittäin herkullista ruokaa. Ja viihtyisä paikka.”
“Suosittelen.”
“"Olen käynyt useamman kerran aikaisemminkin amarillossa, mutta tällä kerralla oli aivan ihania tarjoilijoita/harjoittelijoita. Pelkkää plussaa näille tarjoilijoille. "”
“Kaikki muuten ok. Mutta itseäni häiritsi suunnattomasti salaattipöydän asettelu korona aikaan. Salaattipöytä on ihmisten naaman korkeudella ja maskeja ei ihmisillä ole silloin kun ottavat salaattia. Ihmiset höpöttää ja köhii ihan suoraan salaattikulhoihin. Mielestäni voisi olla ohjeistus käyttää maskia niin kauan että on salaattipöydästä käynyt aannoksensa hakemassa.”
“Supistettu ruokalista jäi hieman harmittamaan. Siksi vaibn 9”
“Suosittelisin mielelläni”
“"Sijainti hyvä ja ruokalista hyvä, vaikka listalla ei enää olekaan muutaman vuoden takaista suosikkiannostani. "”
“Mielestäni amarillon ruoka on miltei joka kerta onnistunutta ja palvelu mukavaa.”
“Hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen palvelu”
“Mikkelin Amarillossa on kiva käydä koska kaikki on kohdillaan.”
“"Palvelu pelaa, hinta laatu suhde hyvä. "”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“"Lounasaikana perus-/ok ruokaa. Lista on lounaalla aika niukka, eli aina ei välttämättä kaikille löydy mieluista vaihtoehtoa."”
“"Käynti oli mukava, rento ja juuri hyvä pakkaspäivän herkku löytyi suoraan listalta."”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“"Palvelu oli mutkatonta, mutta ravintolan yleisilme alkaa olla nuhruinen."”
“"Meille oli varattu tilava pöytä, lasten oli helppo istua pöydässä. Meidät huomioitiin hyvin ja lapsetkin tykkäsivät olla. Ruoka maistui kaikille erittäin hyvin. Aivan ihana tarjoilija/palvelupäälikkö palveli meitä! Kaikille jäi hyvä fiilis!!!"”
“"Pääpiirteittäin ja asiakaspalvelun perusteella suosittelisin paikkaa. Ruoka on myös erittäin hyvää, mutta ruokalistaa on karsittu aivan liian paljon ja mielestäni listalle voisi lisätä muitakin ruokia, kuin hampurilaisia ja pihvejä. Muita ruokia voisi olla esimerkiksi pastat."”
“"Tilaus piti tehdä tiskillä,ei pöydässä. Saöaattipöytä vajaa. Mausteista sinappia ei tarjolla."”
“"Muuten kaikki hyvin, mutta tuntuu että enemmän meksikolaistyyliset ruoat tippuu hiljalleen listoilta pois."”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvän ruuan hyvä kohtaamis paikka keskustassa ja lähellä toria??”