Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kiva paikka Ruoka oli todella hyvää Palvelua jouduttiin jonkun aikaa odottamaan, mutta muuten oli mukava ravintola kokemus."”
“Hyvä ruoka”
“"Ruuan suolaisuus oli yllätys. Olemme syöneet ennenkin teillä, mutta 25.4. oli hampurilaisten pihvit niin suolaisia, että tökkäsi. Samoin majoneesia oli osassa annoksia ihan liikaa."”
“Hyvää palvelua??”
“Ruokalista vastaa ravintolan imagoa”
“"Jälleen kerran 4 tarjoilijaa illan aikana, tästä syystä eivät pysyneet kartalla."”
“Viihtyisä vakio ruokapaikka johon koko perhe aina haluaa”
“"Kaikki muuten hienosti, niin kuin jo vuosia ollut. Mutta uudet bataattitikut olivat suuri pettymys. Ennen bataattiranskalaiset ovat olleet ohuita, rapeita ja niin hyviä. Nyt en tiennyt uudistuksesta ja pettymys oli suuri. Tikut olivat aivan liian isoja, ei mitään rapeutta, jopa kovia ja todella pahoja. Samoin mozarellatikkujen esillepano oli pettymys. Maku niissä hyvä niin kuin aina, mutta keskelle lautasta oli laitettu oudon näköisesti dippiä ja päälle vain laitettu mozarellatikut. En muutenkaan pyytänyt dippiä kysyttäessä, joten dippi voisi olla erikseen yleisestikkin, koska on meitä monia jotka eivät siitä tykkää. Nyt mozarellatikut uivat jo siinä dipissä. Yleensä hyvää ruokaa, mutta nuo uudet bataattitikut olivat sekä minulle että ystävälleni pettymys ja dippi voisi kyllä olla kaikissa annoksissa erikseen kupissa jne. "”
“Kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus.”
“"Ei mikään huippukokemus tai makuelämys, mutta hinta-laatusuhde ok."”
“"Amarillo on kiva paikka, varsinkin perheen nuoriso tykkää. Mutta hintataso on turhan korkea."”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja meidän koko perhe huomioon ottavaa.Erityis kiitos muistaakseni Veera tarjoilijalle hyvästä palvelusta ja Mia kokille myös.”
“"Päiväaikaan ruokailu pubi-tilassa ei ollut kovin miellyttävä, varsin kun seurueessa oli lapsia mukana."”
“Helppo poiketa myös ostosten lomassa.”
“Porukkaa oli vähän. Palvelu juuri sellaista kuin halusin. Haluan ruokarauhaa.”
“Kaikki toimi hyvin ja korona ajan suositukset oli huomioitu erittäin hyvin. Ruoka oli maistuvaa.”
“"Ruokalistan tarjonta vähentynyt, annoskoko pienentynyt ja annosten hinta kuitenkin kohtalainen. En ole ihan varma toimiiko hinta-laatusuhde!"”
“"Amarillo Mikkelissä on todella mukava henkilökunta ja vaikka annokset ovat pienentyneet ja jotkut suosikkiannokset poistuneet listalta, on ruoka maistuvaa. "”
“"Mikäli Mikkelistä hyvää ruokapaikkaa tarvitsee, varmasti tämän mainitsisin. Ei siis negatiivista sanottavaa tai syytä miksi en tarvittaessasuosittelisi"”
“"Ruokailukokemus oli miellyttävä, tosin olisin halunnut rauhallisemmalta paikalta pöydän. Mutta jonkunhan se on istuttava kulkuväylänkin vieressä. Ruoka oli hyvää ja tuli suht nopeasti. Tarjoilija oli mukava vaikka selvästi (liian) kiireinen. "”
“"Ihan hyvä fiilis jäi, ei erikoisempaa mainittavaa"”
“Hyvää palvelua ja mukava ravintola keskellä kaupunkia! Menen syömään pian uusiksi”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”
“"Ruoka oli hyvän makuista,mutta seurueen kaikki ruuat olivat vaaleita,eivät lämpimiä. Tarjoilija oli kohtelias,hyvä ja nopea"”
“Hinta-laatusuhde erinomainen. Valikoima lounaalla suppea mutta minulle kasvissyöjälle löytyi huippuhyvä vaihtoehto.”
“"Ruokalista oli nyt korona-aikana aika suppea. Pepsi Maxin tölkkihinta oli turhan korkea, 4,30 €. Ruoka oli kyllä hyvää. Tarjoilija kävi vähän liian usein kysymässä olimmeko jo syöneet. Osasta seurueessa se tuntui hoputtamiselta kun söivät toisia hitaammin. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta tuntui kuin pöytä olisi haluttu pian tyhjäksi. "”
“"Tarjoilija erittäin miellyttävä, kuten aina. En pitänyt alkuruoasta. "”
“Todella hyvä paikka”
“Erittäin herkullista ruokaa. Ja viihtyisä paikka.”
“Suosittelen.”