Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aziakaspalvelu”
“Ei kasvismaitoa”
“Ruoka on hyvää ja palvelu ystävällistä. Tarjoama sopii hyvin perheellisille ja kaveriporukoille”
“Ravintolassa on usein paljon porukkaa,joten tilauksissa menee aikaa ja lisätilauksissa ja maksamisessa saattaa mennä yllättävän pitkään”
“Vegaanisia tuotteita listalla.”
“Osa ketjua, jonka ravintoloita on myös muualla. Ruokailukokemus ei siis ole kovin uniikki.”
“Ruokaa ja juomaa”
“Minun laskuun oli laitettu kaverin ekstradippi. Listalla ei ollut mitään gluteenitonta ja laktoositonta jälkiruokaa kaverilleni.”
“Tätä ei saa kotona ;)”
“Mukava henkilökunta”
“ravintolan sijainti keskustan alueella, ruoka on hyvää. sisällä muitakin asiakkaita”
“annos ei sisällä salaattia vaan suolaisia alkupaloja, sisustus on vähän kivikaudelta”
“Ystävälliset tarjoilijat”
“Vuosi vuodelta suppempi valikoima. Kasvisvaihtoehtoja todella niukasti, eikä texmexiä ole kovin tarjolla. Hinnat nousseet. Kahvi voisi kuulua aterian hintaan.”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Asiakas tuntee olevansa tervetullut ja hänestä huolehditaan hyvin. Olimme viimeksi kuuden hengen seurue ja reipas nuori tarjoilija huomioi meitä koko ajan, vaikka oli pikkujouluaika ja ravintola oli aika täysi.Emme joutuneet odottelemaan juomia, ruokia eikä laskua. Henkilökuntaa on perehdytetty tosi hyvin.”
“Ravintola on kahdessa kerroksessa ja se tuntuu jotenkin sokkeloiselta.”
“Ainoa 'tex-mex' ravintola Mikkelissä, keskeisellä paikalla keskustassa”
“Ruoka näyttää tex-mex ruoalta, mutta ei maistu oikein siltä. On tehty laimea versio mauista, joka menee lapsille, mutta ei oikeille tex-mex ruoan ystäville. Jäi vähän paha mieli viime kertaisista Fajitaksista. Jättikatkarapu oli suolatonta ja kastike mautonta (ei mitään makua). Onneksi otin toiseksi vaihtoehdoksi lampaan jauhelihasta tehdyn täytteen, jossa sentään oli suolaa ja muutakin makua. Mukana tarjoillut dipit olivat täysin mauttomia. Makuina tällaisesta ruoasta pitäisi löytyä yhdistelmä tomaattista mehukkuutta, kevyttä happamuutta, yrttisyyttä (mm. korianteri) ja aitoa meksikolaista chilin makua. Käykää katsomassa Prisman tex-mex hyllystä ja valitkaa ulkomaalaisten toimittajien kastikkeita. Pyrkikää tekemään aidon makuisia salsoja, maustakaa täytteet hyvin esim. savun makuisilla kastikkeilla ja jättäkää se mauton hapankerma/smetana annoksista pois, niin tulen 2-3 kertaa kuukaudessa syömään tex-mexiä.”
“Äärimmäisen hyvä asiakaspalvelu; hymyillään asiakkaalle, osataan heittää läppää oikeista aiheista tai pysyä asialinjalla, riippuen asiakkaasta. Mukava palvelu!”
“Ruoka tuli nopeasti ja salaattipöytä on nykyisin vähän parempi kuin aiemmin.”
“En nyt sanoisi negatiivisena, mutta ehkä kehitysajatuksena: Kahvi voisi olla tummapaahtoista.”
“Alkoholiton glögi oli hintatasoltaan samaa kun muualla glögi terästettynä.”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Siisti, miellyttävä paikka.”
“Hyvä ruoka.listalla jokaiselle jotain . Ihan perusruokaa. Hintataso kohdillaan .”
“Yleisilme kulunut ja nuhjuinen. Kuluneet kalusteet voisi uusia.”
“Tarjoilija lupasi tuoda ne nachot jotka aina kuuluvat alkuun, mutta unohtikin tuoda ne. On noloa pyytää asiakkaana että saataisiinko ne.”
“Kokonaisuus ja maistuvat ruuat”
“Viime asioinnilla ruoka oli muuten todella hyvää, mutta: Koristeeksi oli laitettu erittäin tulista punaista chiliä ilman minkäänlaista etukäteisvaroitusta. Se oli niin tulista, että osa annoksista jäi syömättä, koska tulisuus vei muuten hyvät maut täysin taka-alalle! Mitenkähän olisi käynyt jollekin herkälle allergikolle... Henkilökunta oli tietoinen asiasta ja kommentoinutkin sitä listojen tultua, mutta oli kuulemma ketju/ylempi taho kieltänyt laittamasta tätä listaan esille!”
“tosi hyvä ruoka”
“Hidas palvelu. Tuotiin väärä annos joka kyllä hyvitettiin laskussa”
“Asiantunteva palvelu ja maukas ruoka.”
“Hyvä ruoka ja alakerran hyvä tunnelma! Palvelu on myös aina hyvää varsinkin alakerran tiskillä.”
“Valitettavasti viimeksi asioidessamme a la carten puolella palvelu jäi vähän kehnoksi. Jouduimme odottelemaan kauan, ennen kuin tilausta tultiin kysymään vaikkei ravintola ollut edes puolillaan. Lisäksi yksi tarjoilijoista vaikutti todella tympeältä. Toivottavasti hänellä oli vain huono päivä. Yleensä asioin vain alakerrassa ns. baarin puolella, ja siellä en onneksi ole kohdannut vastaavaan palveluun. Mainitsen vielä yläkerrassa olevista tv:istä. Mielestäni sellaiset eivät sovi ravintolaan, varsinkin kun niissä pyöri välillä alusvaatemainos. Lisäksi muuten hämyisässä ravintolasalissa kirkkaat ja värikkäät mainokset poistavat ”hienostunutta” tunnelmaa.”
“Keskiviikon visailut ja perjantain bingo ihan parasta! Hyvää ruokaa ja palvelu pelaa :)”
“Yleisesti sanoen miellyttävä ravintola”
“Maistuva ruoka. Tällä vierailulla myös poikkeuksellisen nopea palvelu, odotusaika kerrottiin ja se alitettiin.”
“Jos ravintola on täydehkö (viikonlopun ostosajat), joutuu ruokaa odottamaan melkoisen kauan”
“Hyvä kaakao ja tunnelma”
“Viihtyisä ilmapiiri ja hyvä ruoka!”
“Nuoret reippaat tarjoilijat.”
“Sattui ruuhka-aika.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta (joku nuori nainen palveli meitä, hän oli todella mukava), erittäin hyvä salaattipöytä ja annoskin oli hyvä.”
“Palvelu, sijainti, miljöö, bingo”
“Ruoan ravintosisältö”
“Kun oli kaksi lasta mukana niin katsottiin vähän kieroon suoraan sanoen ja jäi sellainen kuva ettemme olleet oikein tervetulleita :(”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu arkena.”
“Tuotteiden esillelaitto ja runsaus annoksessa oli positiivinen yllätys. Taso on selvästi noussut. Vau!”
“Rento tunnelma, nuorekas ja ystävällinen henkilökunta sekä hyvä ruoka”
“Sisällä oli viileää, onneksi oli kaulahuivi jonka pystyi kietomaan lämmikkeeksi”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka,mukava henkilökunta.”
“Hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Herkulliset ruuat”
“Hyvä ruokalista Ystävällinen henkilökunta”
“Välillä annoksen maukkaus tuntuu olevan vuorossa olevasta kokista kiinni”
“Erittäin hyvä henkilökunta, nopea palvelu, lapsetkin viihtyy. Rauhallisessa ja miellyttävässä ympäristössä mukava ruokailla.”
“Portaita paljon jos huono liikkumaan”
“Hieno tunnelma! Kävin syyslomaviikolla ja ilahdutti nähdä jo halloweenkoristeita”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Väsähtänyt sisustus”
“Mukava paikka käydä”
“Yleisilmeen sopivuus ruuan kanssa.”
“Tulisuus asteet pitäisi olla selvemmin esillä Ruokalistassa. Viimeksi oli kokkien oma suunnittelimia hampurilaisia ja oli niin tulinen, että vei maun ruuasta. Tästä ei oltu muistettu varoittaa etukäteen.”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Toki ei ollut ruuhkaa. Ruoka myös ihan Ok.”
“Tarjoilija Jouko on mahtava työssään”
“Viimeksi ruokien saamisessa kesti neljän hengen seurueellamme yli puoli tuntia, vaikka saavuimme paikalle heti lounasajan alettua eikä paikalla ollut juurikaan vielä asiakkaita. Huomasimme myös, että muutama meidän jälkeen saapunut ja ruoan tilannut asiakas sai ruokansa ennen meitä. Ruoat olivat myös jo hieman haaleita ne saatuamme. Meillä oli kuitenkin kiire syödä ja jatkaa takaisin töihin, joten emme tehneet asiasta sen suurempaa numeroa. Tarjoilija myös pahoitteli tapahtunutta.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Moi, olimme kokoustamassa n 30 henkilöä. Ruat oli sovittu etukäteen. Tarjoilu oli sujuvaa ja kohteliasta. Paistetut juurekset ja vihannekset olivat erityisen maittavia.”
“Erittäin positiivinen henkilökunta joka huolehti kaiken olevan hyvin useaan otteeseen.”
“Mukava henkilökunta”
“Lounaslista heikentynyt/supistunut.”
“Hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Viihtyisä. Maukas salaattiannos”
“Ruoka oli todella hyvää, kiitokset keittiöön 13.10.18 ja palvelu oli hyvää”
“Hyvä ja nopea palvelu.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.”
“Pubivisa”
“Asiakaspalvelu yläkerrassa, ruuan maku”
“Mielestäni paikka on tosi viihtyisä, kun mahdollisuus syödä yläkerrassa mistä ihanat näkymät. ja tunnelma muutenkin on mahtava!”
“Ehkä jotkin hinnat on pikkuisen liian korkeat. mutta on kyllä mahtavatkin.”