Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,2)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (2,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, ravintolan sijainti mukavalla paikalla lähellä hotellia torin reunalla.”
“Hyvä ruoka ja joutuisa palvelu :)”
“Korona aikana ravintolassa oli väljää. Tunnelma on parempi, kun on enemmän väkeä.”
“Kaikin puolin erittäin hyvä kokemus”
“En”
“Erittäin maukasta ruokaa mukavassa ympäristössä ja erittäin hyvä palvelu ja kaikki tämä vieläpä kohtuuhintaan.”
“Hyvällä paikalla ja hyvä ruoka”
“Toista kertaa paikassa. Pöytä ja penkit eriparia, pöytä liian matala istuimeen nähden ja koen sen hankalaksi aterioidessa. Liian vähän henkilökuntaa töissä joten maksamista sai odotella liian kauan. Ruoka maistui kyllä.”
“Palvelu oli kyllä yliampuvaa, ei luonnollista”
“Kiva ja rento paikka, loistavaa asiakaspalvelua.”
“Kiva henkilökunta, Ok ruoka ja loistava sijainti!”
“Palvelu oli ystävällistä ja asiallista, tarjoilija oli luultavasti alan opiskelija tai muu harjoittelija mutta epävarmuus ei sinänsä heikentänyt palvelun laatua sen vain huomasi suhteessa kokeneempaan henkilökuntaan. Ruoka oli hyvää, saimme sen kohtuullisessa ajassa ja mahdollisia tarpeitamme tiedusteltiin riittävästi mutta ei liikaa.”
“Kaikki sujuu aina mainiosti ja ruoka on herkullista”
“Amarillossa on takuu hyvä ruoka ja ravintola on viihtyisä ja keskeisellä paikalla.”
“Keittiö menee suht aikaisin kiinni la illalla”
“Amarillo Mikkelissä saa aina todella hyvää palvelua ja hyvää ruokaa! Yksi vakkariruokapaikoista Mikkelissä.”
“Yleisilme oli siisti, mutta kalusteet kuluneet ja rikkinäiset. Kivat ruokaannokset ja aika helposti saa annoksen maidottomana, tosin olisi kivemp i jos maidollinen raakaaine korvattaisiin maidottomalla, eikä vaan jätettäisi pois.”
“Kaikki ok, ruoka ja tunnelma.”
“Sijainti ja ruoka hyvää. Aurinko paistaa kivasti terassille.”
“En”
“Ravintolassa oli ystävällinen palvelu. Vauvansose lämmitettiin ja tuotiin lautasella lusikan kanssa meille pöytään. Tarjoilija myös toi terassille syöttötuolin. Ravintola oli vasta auennut kun oltiin asioimassa joten terassin pöytiä ei ehkä tästä syystä oltu ehditty pyykkiä ja ne oli melko likaiset. Odotimme myös pöydässä jonkun aikaa ennen kun meille tultiin sanomaan että tilaukset voi tehdä vain sisältä kassalta.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä, mutta unohtivat tuoda osan juomista, jouduimme muutamaan kertaan pyytämään ja odottelemaankin jonkin aikaa”
“Mukava paikka. Hyvä ruoka.”
“Helppo tulla, houkutteleva lista.”