En kaffepaus piggar upp   

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trevligt att stanna till på färskt kaffe varje dag. Doften lockar dig till färska bakverk och du kan äta dig mätt på rejält fyllda baguetter. En del av Presso-caféerna erbjuder även en omväxlande lunchbuffé.

Kundnöjdhet

4,5

Mat (4,4)
Betjäning (4,6)
Stämning (4,5)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kahvilan ja noutopöydän /lounastajien hieman hankala ostosten teko. Satunnainen kävijä harhailee ja lounastajat odottavat vuoroaan!!!”
“Uudet siistit tilat. Ystävällinen reipas henkilökunta.”
“Mukava paikka lounastaa kaupassa käynnin lomassa”
“Siisti paikka, hyvä palvelu ja tuoreet tuotteet”
“Hyvää ja laadukasta ruokaa, hyvää asiakaspalvelu”
“Se on viihtyisä , monipuolinen hyvällä paikalla”
“Hyvää ruokaa.”
“Minulla ei ole varsinaisesti tapana suositella kahviloita tai ravintoloita, mutta jos joku kysyisi Piispanristin Pressosta, todennäköisesti suosittelisin sitä.”
“Trevligt ställe och god mat”
“Trevlig personal O en speciellt trevlig å söt ung dam✌️”
“Tarvii jotakin asiointia siellä päin , pelkkä kahvin pulla ei riitä”
“Ihan ok lounaspaikka.”
“Miellyttävä paikka ja henkilökunta. Salaattipöytä loistava, piimä samoin. Pääruuissa joskus samana päivänä kaksi sellaista versiota jotka eivät maistu. Mielestäni selkeä liha ja kala olisi aina paras. Ei kiusauksia kiitos, paitsi Jansson.”
“Viihtyisä paikka”
“Koronasta johtuen oli hienoa päästä ruokailemaan paikassa, jossa oli otettu huomioon kaikki varotoimenpiteet.”
“Ilmapiiri on ystävällinen, ruoka on hyvää joskin eläkeläisalennusta lounaasta ole niinkuin muilla lounaspaikoilla.”
“Raaka-aineet hyvät. Liha maistuvaa ja mureaa. Kokki ymmärtää ja tietää miten haudutetaan kanat, porsaat, naudan lihat jne. Se tulee kokemuksesta ja sitä taitoa kannattaa varjella sekä opettaa tuleville uusille kokeille.”
“Presso on 'vanhaan Prisman' Pressoon verrattuna valoisampi ja viihtyisämpi ja siistimpi, tuotteet ovat (edelleen) hyviä ja palvelu erittäin miellyttävää. Käyn Pressossa usein montakin kertaa viikossa, yksin ja/tai kaverin kanssa. Kävisin myös sunnuntaisin ja toivon todella, että paikka tulee olemaan jatkossa auki myös silloin, vaikka lyhyemmänkin ajan. Se olisikin AINOA Kaarinassa sunnuntaisin auki oleva kahvila, tietääkseni, ja siksikin suosittelemisen arvoinen paikka.”
“Ks edell vastaukseni”
“Ingenting att klaga på!”
“Siisti, mukava palvelu sekä hyvä esillepano. Saaristolaislohileipä iso plussa”
“Hyvää ruokaa sopuhintaan ja ystävällistä palvelua”
“Kaiken tässä maintsemieni 10:n arvosanan lisäksi haluan mainita, että 1. Erikoisruokavaliot on hoidettu erinomaisesti myös Korona - aikana. 2. En voi millään ymmärtää, miten tällä seudulla on eletty, ennen kuin tämä kulinaarinen paratiisi tuli tähän.”