Rosso är en okonstlad italiensk restaurang dit det alltid är lätt att komma. Rossos pizzor, pastor och biffar har fallit finländarna i smaken alltsedan år 1978! Rosso välkomnar också särskilt barnfamiljer. Barnen har en egen meny och i restaurangen finns barnstolar, skötbord och en lekhörna, och ibland kan det hända att barnens kompis Onni Ekorre tittar förbi. På Rossos meny finns det många alternativ även för den som håller en specialdiet. Ta del av vår meny eller fråga i restaurangen! Rosso och de övriga Lapinmaa-restaurangerna ligger alldeles i centrum av Rovaniemi.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Meidät otettiin hyvin huomioon, saimme syrjäisemmän pöydän sillä alussa meillä oli nukkuva lapsi mukana. Lapset otettiin huomioon, ruoka oli hyvää ja käynti oli onnistunut!”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka”
“Ystävällistä ja nopeampaa palvelua kuin pk-seudulla.”
“Suositelen harvoin. Ravintolassa ei erityistä”
“Tilauksessani tuli ensin väärin toinen lounas, joka korjattiin oikealla annoksella nopeasti. Hyvityspyyntöömme vastattiin hyvällä jälkiruoalla. Tarjoilijalta loistavaa palvelua korjasi virheensä hienosti.”
“Hyvä ruoka ja erittäin ystävälliset tarjoilijat”
“Ruokalista oli mielestäni aavistuksen suppea mutta ruoka oli hyvää”
“Oli hyvä pizza.”
“Hyvä kuva jäi.Tulen varmasti uudestaa.Erityisesti palvelu oli hyvää.”
“Lounasaika on kiireistä aikaa, joten kaikki sujui todella hyvin. Vesipullo puuttui pöydästä mutta tuotiin kun pyysin sitä. Voin suositella kaikille!”
“Hyvä ruoka, mukavat tilat ja ystävällinen henkilökunta”
“Käsien pesuaine oli loppu, korona !!!! Tarjoilija varmisti,että jaksettiin odottaa puoli tuntia. Kaveri kaipasi enemmän liharuokia”
“Rosso on ihan jees, perushyvä. Koskaan en ole kokenut ravintolassanne mitään sellaista joka saisi minut ehdottomasti tulemaan takaisin”
“Hyvä leikkinurkka ja hyvä lounas.”
“Paikkaan on helppo tulla ja helppo neuvoa sinne.Ja tilaakin löytyi helposti, koska turistivirta vähentynyt.”
“Miellyttävä, rentouttava kokemus ja hyvä ruoka. Tipin arvoinen käynti. ??”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Salaatti pöytä vois olla monipuolisempi.”
“Kaikki meni mallikkaasti, mutta Rollossa on useita saman hintaluokan ravintoloita, jotka ovat persoonallisempia ja siksi suosisin ja suosittelisin enemmän niitä. Ruoka-alustaruokalistat vetävät paikan arvokkuutta reilusti alaspäin, ne vaihtaisin heti pois kuvasta.”
“Loistava palvelu. Hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja hyvä sijainti.”
“Viihtyisä, hymyilevä henkilökunta, ruoka oli todella hyvää.”
“Lounas oli monipuolinen ja edullinen”
“Rosso on hyvä”
“Hyvä ja helppo ravintola”
“Hyvätasoinen ruokapaikka”
“Perussuoritus Rosso-ravintolalta, ei yllättänyt kumpaankaan suuntaan. Leivät ja salaatit loppu pitkään ja toistuvasti asioinnin aikana, sekin melko yleistä Rossoissa.”
“Ravintolan sisustukseen voisi panostaa vähän enemmän ts. lämmintä tunnelmaa esim. tekstiileillä.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä tuote”
“Keskeinen sijainti, yleensä hyvin tilaa.”
“Ihan ok lounasruoka ja hintakin aika hyvin kohdallaan”
“Yksi tärkeä asia, johon kiinnitän aina huomiota, kun tilaan ravintolasta jotakin, niin asiakaspalvelija/tarjoilija sanoo JOO. Olen itse ollut nuoruusvuosinani myyjänä kaupassa, baariapulaisena ruokabaarissa (joiksi niitä silloin nimitettiin). Meille opetettiin sanomaan aina tilauksen saatuamme KIITOS. Kaupassakin, kun palvelimme asiakasta tiskin takana. Baarissa, vaikka asiakas tilasi yhden kupin kahvia, aina sanottiin asiakkaalle KIITOS ja toisen kerrtan, kun asiakas maksoi KIITOS ja kolmannen kerran, kun asiakas lähti ja hyvästeli sanottiin NÄKEMIIN KIITOS tai KIITOS NÄKEMIIN. Tällaista pientä palvelua odotan.”
“Viihtyisä ravintola,jossa hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.Tuun toistekkin.”
“Viihtyisä paikka.Ruoka maukasta.”
“Kaikki sopivasti kohdallaan ja sijainti hyvä”
“Rovaniemen Rosso on erittäin viihtyisä ravintola, ruoka ja juoma maukasta. Henkilökunta ammattitaitoista ???? Voin lämpimästi suositella kaikille.”
“Hyvä lounaspaikka, joka kattaa lupauksensa.”
“Rento ja tilava paikka”
“Mukava ravintola ja sieltä saa erittäin hyvää ruokaa.”
“Siisti ympäristö ja ystävällinen palvelu. Kiva, kun ravintolasta saa kunnon ruokaa eikä vain hampurilaisia.”
“Ruokalista uudistunut. Tilasin 'BBQ kanapizzan' maku ei ollut BBQ , vaan aika pliisu edelliseen verrattuna. (Tiedän, ei saisi verrata?? ) Alkuruoka pöydän valikoimaa voisi päivittää vihdoin tähän päivään, se mielestäni ollut sama pitkän aikaa: Tuore salaatti, tomaatti.. säilyke artisokka, aurinkokuivattu tomaatti ja oliivi.. Tilalle: mm. pinaatti, verkkomeloni, papuja jne. Kyllä kokit tietää, tilalle ?? Mutta nämähän on ketju päätöksiä!”
“ruoka on hyvää ja sitä on (salaattipöydän/leivän kanssa) riittävästi”
“Laatu/hinta”
“Riippuu mitä on halemassa”
“Kaiken kaikkiaan hyvä lounaspaikka”
“Erittäin ystävällinen palvelu! Salaattivalikoima suppea mutta tuoretta. keskeinen sijainti, saimme auton pysäköintitaloon pakkasella.”
“Joskus joutuu odottamaan pitkään ruokatunnilla. Tussa paikassa tietää mitä on tarjolla ruoaksi. Se on ihan hyvää perusruokaa.”
“:)”
“Erittäin miellyttävä ja hyvä palvelu, tunnelmaa vain latistivat kitisevät lapset naapuripöydissä, ei siis mitään mihin henkilökunta olisi voinut sen enempää vaikuttaa. Rovaniemen Rossossa on aina ollut tosi helppo ja mukava vierailla, nopea ja sopivan rento palvelu, niin nykyisessä kuin myös edellisessä, Sokos hotellin tiloissa toimineessa. Ruokalistassa tapahtunut vuosien varrella tosi poitiivinen kehitys, eli täysi '10' listasta, kuin myös henkilökunnasta”
“Hyvät tuotteet ja hyvä palvelu. Persoonallinen työ ote.”
“Pizza oli ihanan italialaista, joskin suolan määrä oli mielestäni vähäistä ainakin margarita-pitsassa.”
“Melko edullinen ja nopea käydä lounaalla”
“Kaikki meni oikein hyvin ja vaikka keittiö vähän mokailikin parin ruoan suhteen (meitä oli kuusi), niin tarjoilija hoiti asian todella tyylikkäästi ja hyvitti ylimääräisen odotuksemme meille. Kiitos siitä. Minä en koskaan anna täysiä pisteitä kenellekään, ettei jäisi sellaista tuntumaa, että mitään ei tarvitse enää tehdä, silää aina tarvitsee skarpata.”
“Ystävällinen henkilökunta, neuvoivat meitä myös Rovaniemellä liikkumisessa, koska olimme juuri saapuneet kaupunkiin ensikertaa.”
“Lounas tarjolla joka päivä. Nopeaa toimintaa - kiireisille hyvä asia. Ruoka maistuvaa. Tarjoilu kohteliasta. Lasten pienet toiveet otetaan huomioon ( esim. 'Ei juustoa annokseen' , ' paljon juustoa annokseen' jne)”
“Ruoka hyvää, tarjoilu kiitettävää, viihtyisä paikka. Ruokailemme Rossoissa muillakin paikkakunnilla, ollessamme reissussa??”
“Mukava henkilökunta, hyvä sijainti, siisti ravintola. Hinta-laatusuhde hyvä. Ruoka ei mitenkään ihmeellistä, mutta hyvää. Rovaniemellä on kuitenkin muutama ravintola, jossa mielestäni on todella hyvä ruoka, niin Rosso ei ole ihan ykkössuositus. Tulen kuitenkin varmasti asioimaan uudelleen.”
“Ruoka oli herkullista ja annos reilu. Ei jäänyt nälkä. Alkusalaati oli myös tosi hyvä ja riittävän monipuolinen.”
“Salaattipöydän tarjonta surkea.”
“Laadukas ravintola.”
“Takuuvarma, luotettava”
“Miljöö siisti ja viihtyisä, mutta ruuassa parantamisen varaa joka kerralla.”
“Jouduttiin odottamaan koska kukaan ei siivonnut pöytiä. Koko siellä olo ajan oli suuri määrä pöytiä likaisena astiat pöydillä.”
“Keskeisellä paikalla, kiva ketjuravintola”
“Mukava ravintola, hyvin yksityisyyttä ja ihanat ruoat.”