Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät pizzapohjat”
“Homejuusto uupui salaatipöydästä??”
“Hinta / laatu suhde oikea.”
“Sotkuiset pöydät ja lattia.”
“Pizzat hyviä ja paljon valinnanvaraa,salaattitarjonta raikas ja runsas .Paikka siisti ja valoisa ,sijaintinerinomainen. Hyvä henkilökunta.”
“Erittäin hyvät alkuruoat, salaatit ym.”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka.”
“Joskus ei meinaa löytyä vapaana olevaa pöytää.”
“Ok”
“Äärettömän hyvä ruoka”
“Good, fast and homemade food. Fast service. Many options.”
“The price for children under 5years is quite expensive, when you think about the amount of food they eat. More parents would come if they don't have to pay half price for children that might like or might not like to eat.”
“Ihan perusruokaakin olisi hyvä olla vaihtoehtona”
“Pizzat olivat todella hyvänmakuisia ja myös makuvaihtoehtoja oli monipuolisesti. Ruokaa ei joutunut odottamaan.”
“Ystävällinen palvelu ja hinta laatu suhde hyvä. Paikka siisti.”
“Ei mitään yllätyin positiivisesti”
“Buffetin laajuuteen nähden hinta on kohtuullinen”
“Lounasaikaan vaikea löytää istumapaikkaa. Tarjolla olevat pizzat maistuvat kovasti samanlaisilta, riippumatta täytteistä. Olisiko syynä kenties kastikkeessa?”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Ruuhka-aikana ravintola sotkuinen, sekä pöydät että lattiat.”
“Loistava salaattivalikoima ja erittäin makoisat pizzat eri täytteillä!”
“Hyvät pitsat ja perusruoka myös aivan ok”
“Linjasto oli jotenkin epälooginen. Siis ensin maksetaan ja sitten oli lisukkeet jonka jälkeen kotiruoka. Siinä vsiheessa tuli jo vastaan toisella kassalla maksaneet asiakkaat ja yhtä aikaa kahdesta suunnasta samalla ruokakupilla.”
“Hyvä palvelu”
“Siisti, ystävällinen henkilökunta, pitsan täytteitä saa toivoa”
“Parempi kuin kilpailijat”
“Ystävällinen henkilökunta. Pitsantekijä kysyi heti minulta kun kävelin pitsatiskin ohi m, että löysitkö haluamasi, voinko tehdä jotain muun makuista pitsaa sinulle? Se oli hämmentävä kokemus! Tuli niin hyvä fiilis!”
“Hyvät tilat, hinta-laatusuhde kohdillaan sekä hyvä palvelu.??”
“Vähän likaiset pöydät, ruuhka-aikana.”
“Hyvä ruoka, paljon vaihtoehtoja”
“Pizzat ovat tosi monesti loppu, joudut jonottamaan useamman ihmisen kanssa ja ottamaan sitä mitä tarjolle tulee (sen yhden palan, kun useampaa ei kehtaa, että jää jotain myös niille 5-10 muulle jonottajalle). Lähes joka kerta kun näin on käynyt, pizzoja on ollut tekemässä yksi ihminen. On tullut huomattua, että silloin tarjolla ei kovin monipuolisia pizzoja ole, toki ymmärtäähän sen, että se salami tai kinkku-ananas on nopeampaa siellä uunissa entä joku runsas täytteisempi. Salaattipöytä on myös monesti ollut tosi tyhjä, selvästi kaipaisi parempaa ”huolenpitoa”. Runsas asiakasmäärä on varmasti haastava tekijä, mutta useamman työntekijän voimin näitäkin asioita saisi varmasti parannettua? Monesti näillä asiointi kerroilla keittiön puolella on näkynyt useita työntekijöitä, ei niin kovin kiireisinä, kun se yksi raukka on yrittänyt niitä pizzoja yksin vääntää. Perus kotiruokapuoli on yleensä aina hyvässä kunnossa, mutta vaihtakaa ne siivet takaisin niihin mitä oli alunperin! Nykyiset ei ole läheskään yhtä hyviä.”
“Oman pizzan toivominen ja sen saaminen neljässä minuutissa, sekä kilpailukykyinen hinta.”
“Pizzojen hakupaikka ruuhkautuu. Pahimmillaan yksi ihminen voi tukkia koko noutopöydän!”
“Paikka on uusi,jooten kohtuullisen siisti ja tyylikäs.”
“Ruoka aina todella herkullista, tilat todella kauniit ja siistit. Ihan ehdottomasti paras buffa jossa olen käynyt. Ja käyn teillä aina kun olen rovaniemellä. Yleensä useammin kuin kerran reissun aikana :) iso kiitos kaikille.”
“Maukas ja monipuolinen ruokatarjonta, ystävällinnen ja avulias henkilökunta”
“Sekava, vaikea löytää esim. toista kassaa ja yleensäkin ruokatiskejä. Satuttiin paikalle lounasaikaan, väkeä oli paljon paikallam just silloin. Jotain selkeitä opaskylttejä jäin kaipaamaan.”
“Henkilökunta”
“Hyvä ruoka, lämmin vastaanotto, sujuvaa lounastaa työpäivän lomassa. Myös perheen kanssa käymme usein. Lasten lempipaikka”
“No pizzaa saa vetää kaksin käsin niin että napa rutisee, joskin sen jälkeen olo menee kehnoksi. Plussaa että ravintolassa on nättiä naisia töissä!”
“Salaattipöytä on kehno, lisäksi kaipaisin enemmän levitevaihtoehtoja leivälle esim.voi. Piimää voisi myös olla tarjolla. Lounaslista on aika suppea, ruuat liian saman tyylisiä päivästä toiseen.”
“Lämmin ruoka läpeensä mautonta. Saisi olla myös kuumempaa.”
“Haimme pizzat kotiin ensimmäistä kertaa. Pizzojen koko hämmästytti, odotimme paljon pienempiä. Pizzat oli erittäin maukkaita, paljon täytettä. Totesimme mieheni kanssa, että haemme kotipizzamme jatkossa Pizzabuffasta.”
“Henkilökunta kannusti esittämään toiveita siitä, minkälaisia pizzoja heidän haluaa tekevän tarjolle. Keliaakikkokaverilleni tehtiin toiveiden mukainen oma pizza. Kaikille löytyi riittävästi mieluista syötävää. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta. Syömään todella pääsi nopeasti, eikä täydestä ravintolasta huolimatta missään vaiheessa buffet ollut tyhjänä.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Sai toivoa millaista pizza haluaa”
“Henkilökunta ystävällistä ja tarjolla varmasti monelle sopivaa ruokaa. Tilat siistit.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Välillä lounasaikaan kassoilla ruuhkaa”
“Mukavan väljää,ei ole heti pöydästä ylös noustessa takinliepeet kenenkään pizzassa.Muksuillakin mukava nurkkaus.Ruoka sellaista että maistuu vauvasta vaariin ja muksusta mummuun,ei liikaa mausteita.”
“Kassalla ei saa olla niin kiire ottaa seuraavaa asiakasta että ei edellinen ehdi vaihtorahoja pörssiin laittaa kun jo seuraavalle työntää lautasta tarjottimelle, tänään koin sen. Mieskin tuumasi pöydässä että eipä ollutkaan tänään niin ystävällinen kassa kuin viimeksi,eihän se antanut sulle jäätelökuppiakaan lautasella vaikka tilasit myös jälkkärin.No eipä niin,sainhan nuo itsekkin mutta turhan kiireinen oli kyllä.. kun yksi pariskunta oli vain jonossa mejän takana.”
“Sopiva hinta lapsiperheille. Hyvä ruoka valikoma.”
“Saa syödä ja juoda paljon. Ruoka aika suolaista ettei jaksa kovin paljon syödä. Vaihtelua voisi olla joskus”
“Maukas ruoka, runsas salaattipöytä ja ystävällinen palvelu!”
“Ravintolapäällikkö tiedusteli lapsien toiveita pizzan täytteeksi. Tämä oli ensimmäinen kerta missään ravintolassa. Tästä iso kiitos!”
“Ruuhka-aikana pöytien siisteys on vaikea säilyttää.”
“Salaattipöytä on laaja, pizzatoiveet täytetään, henkilökunta ystävällistä.”
“Pöytiä saisi pyyhkiä useammin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Astioiden palautuslinja epäsiisti.”
“Salaatti tarjonta erittäin hyvä! Jokaiselle varmasti jotain.”
“Fresin näköinen salaattipöytä aina... Näyttää täydeltä ja suurelta vaikkei se itseasiassa ole! ????”
“Vain ????????”
“Pöytien siisteys olisi voinut olla parempi. Ravintolassa oli tosin vilkasta.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä henkilökunta ja viihtyisä sisustus”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, monipuolinen valikoima.”
“Syötävää ruokaa ja riittävästi”
“Ruuan esille pano ja siisteys. Vauhti ei saa heikentä pizzojen laatua, näköä ja tarjoilua.”
“Monipuolinen ja maukas ruoka, tilat siistit ja henkilökunta aivan ihanaa. Heistä huokuu yhteenkuuluvuuden tunne, toimivat ienona tiiminä.”
“Ei löydy negatiivistä”
“meitä palvellut kassaneiti oli todella ystävällinen ja neuvoi kun olimme ensimmäistä kertaa käymässä. Paikka oli tosi siisti(ainakin siihen aikaan aamupäivästä). Ruoka oli maittavaa NAM!??”
“Ei vaikuta suosittelemiseen, mutta, pöydissä tai kassalla voisi olla käsipyyhkeitä(savetin tyylisiä kosteita).”
“S-ryhmän mobiilisovelluksella olen käyttänyt alennuksia mutta ikinä ne eivät ole toimineet kunnolla. On pitänyt itse huomata virhe ja sitten hyvin vaivalloisesti he ovat sen korjanneet”
“Jokaiselle jotakin, monipuolinen ja helppo ateriointi perheelle.”
“Pizzoja riittää joka makuun.”
“Lapsille vaihtoehtoja on heikosti, maissit, vesimelonit, pikkunakit, lihapullat ilman kastiketta, jne. Myös kanansiivet ovat aika löllöjä kun ne UI siellä kastikkeessa, voisiko niitä paistaa enemmän ja kaataa sen kanakastikkeen pois. Edelleen kana ei maistu lapselleni, golden raxin kanaa lapset kyllä syö.”
“Todella hyvät pizzat. Mukava että saa esittää toiveita.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä gluteeniton valikoima. Salaattivalikoima raikas ja runsas.”
“Toivoisin gluteeniton merkinnät myös muihin ruokiin kuin pizzat. Alussa esim lihapullat sisälsivät gluteenia. Nykyään ei. Varmuuden vuoksi olisi kuitenkin hyvä olla merkintä ettei aina tarvitse henkilökunnalta kysyä.”
“Salaattipöytä kiva”
“Missän ei lue mitä ne sisältää. Mies kalaallerginen.. henkilökunta kiireinen niin ei kehtaa kysyä.. toivon vakiotuotteisiin sisällysluettoloja. Myös salaatti pöytään. Kiitos”
“Hyvää pizzaa, taitava pizzan tekijä. Sai toivoa täytteitä. Hieno sisustus.”
“Astioiden palautuksen vieressä oleva plytä ihan liian lähellä. Luo kujan sinne päähän missä ei pääse ohittamaan.”
“Ihana,tuore,siisti salaattibuffa.Siisti ravintola.Selkeä ja tilava.”
“Lapsinurkkauksessa oli kylmä, koska ulko-ovi oli vieressä.Lapset leikkii ilman päälyvaatteita.”
“Pizzoja saa toivoa omien makumieltymysten mukaan”
“Lounasbuffan ruokia ei oltu nimetty tarjoilupöytään, lounasmainoksesta löytyi kyllä sitten ruokalajit”
“Herkullinen salaattipöytä. Ainekset näyttivät siltä että esim. Kurkut siivutettu keittiössä eikä kaadettu suoraan pussista. Novelle-hana.”
“Ruoka maukasta ja kuumaa joka on hyvä asia.”
“Hyä antimet...”
“Vähän sais pittää enempi siistinä tarjoilupöytää...”
“Hyvä”
“Sujuva ja ystävällinen palvelu. Henkilökunnalle erityis kiitos. Myös lasten toiveet huomioitiin sujuvasti pitsan osalta. Vaikka oli ruuhka-aika, homma pelasi ja ruuhka ei tuntenut palvelun tai muun osalta”
“Siistit tilat, hyvät ruuat ja mukava henkilökunta”
“Siisti”
“Hyvin toimiva myös kiireiseen aikaan. Riittävästi vaihtoehtoja ja hinta kohtuullinen”
“Ravintolassa oli turhan viileä”
“Sopivan hintaista, hyvää ja laadukasta ruokaa hyvällä palvelulla.”
“Tuoreet tuotteet ja pitsat. Väkeä oli suhteellisen paljon, mutta silti pitsaa tuli kivasti tarjolle ja täytettiin muutenkin salaattipöytää yms. Hyvä salaattipöytä.”
“Astioiden palautuksen vieressä on pöytä hyvin lähellä palautuslinjastoa. Se oli siinä epämiellyttävän lähellä kun pöydässä oli vielä väkeä istumassakin. Myös käsienpesupaikka oli astioiden palautuslinjaston päässä sivussa. Sitä oli sieltä vaikea löytää ja ruuhkasta johtuen sitä oli vaikea käyttää.”
“Hyvä salaattipöytä, hyvät pizzat, limsat kuuluu hintaan. Pizzabuffan lisäksi perinteisempää buffaruokaa”
“Yhdellä kerralla oli pizzan tomaattikastikkeeseen tipahtanut reilusti suolaa. Niinkin paljon ettei melkein pystynyt syömään. Sen takia mausta tippui yksi piste. Muina kertoina ei ole ollut ruuassa valittamista, tässäkin tapauksessa varmaan jokin lipsahdus.”
“Voi itse toivoa mieleistä pizzaa,hyvä salaattipöytä”
“Isot, tilava ravintola”
“Omavalintaisen pizzan saa tilaamalla ja salaattipöytä oli hyvä.”
“Ruokalinjasto on ruuhkainen ja kulkuväylät ovat hieman ahtaat.”
“Siellä on leppoisa tunnelma ja mukavia ihmisiä töissä.”
“Valikoima on buffetiksi hyvä, kun tarjolla on kotiruokaa ja paljon salaattia, pizzan vastapainoksi.”
“Pikkasen meinaa olla tilanpuutetta ainakin viikonloppuisin”
“Itse haluaisin sinne kanaa enemmän.kanankoipia ym”
“Suositten koska asioin Prismassa voi käydä samalla syömässä.asun maalla 50 km päässä.”
“Maukas ruoka”
“Pizzat ja wingsit loppuivat kesken lauantaina.. ihmiset joutuivat odottelemaan ruokaa”
“Pitsat olivat erittäin hyviä ja koko ajan uunituoreita. Vaikka ravintolassa oli hiihtolomaperjantaina paljon asiakkaita, niin ruokaa oli koko ajan riittävästi tarjolla. Myös salaattupöytä oli erittäin hyvä ja herkullisen näköinen.”
“Maukkaat pizzat!!!!! Tuore salaatti valikoima. Tarjolla myös samaan rahaan ns. tavallista kotiruokaa. Juomavaihtoehtoja hyvin tarjolla (juon mieluiten kuitenkin soodavettä). Positiivista on se, että voin itse annostella monipuoliset ruokalajit lautaselleni mutta ns santsiannosta en ota vaikka sekin olisi mahdollista. Jälkiruoaksi riittää puolkuppia kahvia, joka sekin on ollut aina hyvää. Ravintola on siisti ja henkilökunta parasta, KIITOS HEILLE suurella sydämellä.”
“Hyvä palvelu, runsas ja maukas pitsa”
“Kohtalaisen laaja valikoima, jolloin löytyy soveltuvaa syötävää kaikille.”
“Jos käy usein ko ravintolassa, tarjonta pysyy hyvin samanlaisena, se voi kyllästyttää.”
“Hieman sotkuista ruuhka-aikana. Astioiden palautuspiste sotkuinen.”
“Ruoka oli herkullista ja hodaribuffet kruunasi aterian!”
“Kasvisvaihtoehtoja voisi olla enemmän, nyt 11 hengen porukasta vain neljä söi pizzabuffassa, muut ottivat hesestä kasvisvaihtoehdon.”
“-------”
“-------”
“Tasaisuus keskiverto hyvää ruokaa, tuoreena nyt ainakin. Monensorttista kaikenikäisille jotain Lempiruokaa.”
“Pöytien siisteys ja penkeiltä löytyvät yllätykset. Ei aina mutta ollut useanpaan kertaan.”
“Todella maukas ruoka ja mukava henkilökunta. Tuntui mukavalla kun kerrottiin mahdollisuudesta toivoa lapsille mieluista pitsaa tai täytettä tai ihan aikuisillekin. Ja toiveet myös toteutettiin”
“Monipuolista ruokaa saatavilla. Kaikille sopivaa .”
“Kivan raikas sisustus, erinomainen salaattipöytä, koko perheelle syötävää, erityiskiitos tummapaahtoisesta kahvivaihtoehdosta, mukava henkilökunta, pizzavaihtoehtoa pystyi lapsi toivomaan ja se tuli nopeasti.”
“Hyvät ruuat ja viihtyisä paikka.”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka, siisti paikka”
“Pitsat tosi hyviä ja pitsan paistaja osasi myös kertoa ett voi toivoa omaa pitsaa myös.”
“Maksaminen oli hiukan hankalaa kun käytettiin tarjousta 1lapsi ilmaiseksi aikuisen mukana. Ei ohjeistettu selkeesti miten toimia maksun kanssa kun käytettiin tätä tarjousta, oli sekavaa mutta lopulta maksu onnistui.”
“Hyvä henkilökunta ja ruokaa riittää.”
“Täytyy käydä tiskillä katsomassa mitä tarjolla, kun sitä ei lue ravintolan ulkopuolella, tai missään ständillä. Aiheuttaa turhaa ruuhkaa, ja ulkovaatteiden kahinaa ruokien ja kassan edessä.”
“Erittäin maukkaat ja kookkaat pizzat (hain kotiin). Sujuva ja iloinen palvelu vaikka on vilinää ja vilskettä. Ekalla kerralla kun kävin jäi sama vaikutelma, hyvää ruokaa jota on riittävästi ja mukava palvelu.”
“Onhan siellä vilskettä ja ihmisiä paljon, jos joku hakee rauhallista ruokapaikkaa, tämä ei ole sellainen.”
“Ruoka oli todella hyvää ja maistuvaa. Pizzat olivat mehukkaita, mutta rapeita, ei ollenkaan kuivia. Kaunis miljöö”
“Siisti paikka.”
“Lapset olisivat halunneet syödä siipiä. Niitä ei ollut valikoimassa.”
“Hyvä valikoima ja helppo ruokailla”
“Helppo käydä lasten kanssa.”
“Tilat ovat ahtaat, kun ihmisillä on ostoskärryjä mukana.”
“Allerginen lapsi huomioitiin hienosti. Tehtiin oma pizza ja olisi tehty lisää tarvittaessa.Todella hyvää palvelua!!!”
“Pizzat oli ' sotkuisesti' esillä ja niitä otettiin samoilla ottimilla. Juuri tästä syystä kala-allerginen lapsi ei uskaltanut syödä tarjolla olleita pizzoja, kun tonnikala pizza ottimella oli voitu ottaa mitä tahansa. Tämä huomioitiin todella hienosti ja lapselle tehtiin oma pizza.”
“Helppo tulla lasten kanssa, hyvää ruokaa ja edullinen hinta.”
“Jäätelökone ei toiminut mutta saimme hakea pehmiksen Hesburgerista”
“Todella hyvät pizzat.”
“Helppo tulla samalla kun tekee ostoksia Prismassa.”
“Pöytiä voisi siivota nopeammin.”
“Monipuolinen ruokatarjoilu ja ystävällinen palvelu ja kohtuulliset hinnat”
“Tiskiosasto välillä tosi täynä”
“Ehdottamasti parasta oli osaava ja iloinen henkilökunta.”
“Sai syyä niin paljon ku jakso.”
“Pitsat oli koko ajan lopussa”
“Mielestäni lounaspöydän kierto pitäisi olla toisinpäin.”
“Pizzat oli tosi hyviä sekä kivennäisvesi hanasta oli hyvä juttu.”
“Hyvä ruoka ja runsas salaattipöytä”
“Henkilökunta on ihanaa, niinku kotiin tulis syömään. Ruoka on todella hyvää ja näyttää hyvältä!!!!! Pizzoja saa oman maun mukaan”
“Paljon ihmisiä viikonloppuisin.”
“Monipuolinen ruoka. Paljon asiakkaita. Hyvänmakuinen pizza.”
“Jälkiruoan ottopisteitä vain yksi. Jonoa”
“Monipuolisuus, hyvä salaattipöytä, jokaiselle jotakin”
“Ehkä taco- ruokien mausteet voisivat olla voimakkaampia (guagamole voisi esim sisältää valkosipulia, suolaa, chiliä ja limeä mitä sen kuuluisikin) ja maistua enemmän, tuskin niitä lapset kuitenkaan ottaa.”
“Tuotiin esille että pizzoja voisi tehdä myös toiveen mukaan kun emmimme olisiko kaikille sopivia vaihtoehtoja.”
“Esim. maidottomia tuotteita oli saatavana”
“Kahvin kanssa oli valittavana myös keksejä, jota ei monissakaan paikoissa saa.”
“2 kassaa vierekkäin, ihmiset hiukan epätietoisia mitä maksetaan millekin kassalle. Opastekyltit ylös. Kerran tilasin pizzan kotiin, pizzapahvissa rasvaisia sormenjälkiä ja kinkunpalasia. Sitä ei voinut auton penkille laittaa.”
“Viihtyisä ja lämmin tunnelma.”
“Hyvä valikoima eri ruokia ja hyvän makuisia”
“Monipuolinen valikoima, hyvin valmistetut pizzat ( pohja ei jää raa'aksi kuten raxissa), asiakkaiden pizzatoiveet otetaan huomioon, viihtyisä ympäristö, helppo käydä syömässä myös lasten kanssa.”
“Kiva paikka, jossa näppärä käydä. Hyvä valikoima ruokaa. ??”
“Salaattipöytä kaipaa monipuolisuutta.”
“Laaja valikoima, houkutteleva myös lapsille, kiva jälkiruokapöytä”
“Erinomaiset salaattipizzat”
“Parempi taso kuin RAX:ssa vaikka sama hintataso ja konsepti.”
“Viihtyisä”
“Ahtaat ruokailu paikat”
“Maukas ruoka, hyvät salaatit”
“Erityisruokavaliot ei ole huomioitu tarpeeksi. Lapsella on keliakia ja ainoa vaihtoehto on gluteeniton pizza. Ei halua lapsi enää syömään, koska aina joutuu samaa ruokaa syömään.”
“Valikoima, pizzat hyviä, voi itse toivoa täytteet, alkuruoka pöytä monipuolinen.”
“Lounas aikaan tungosta”
“Hyvä hinta-laatu suhde, maukasta ja terveellistä ruokaa myös ryyditettynä herkuilla.”
“Ei ehkä ollut ihan selkeetä ensinäkymältä että buffet käsittää kaikki itarjolla olevat salaatit, hodarit, pizzat ym. Ilmoitusta tästä en nähnyt missään ja luulinkin ensin vain olevani hodari ja papumuhennosasiakas kanansiivillä ;-) mutta tähän kuului siis kaikki kahvia myöten, Ihan superpaikka. Kaikki myös tuoretta ja hyvää.”
“Kauniisti sisustettu, edullinen hintataso, maukas ruoka. Pizzat eivät olleet rasvaisia tai liian juustoisia.”
“Hyvä ruoka, leikkipaikka lapselle”
“Pöytiä siivotaan huonosti, etenkin ruuhkaiseen aikaan vaikea löytää siistiä pöytää. Ruuhka-aikaan pitsat loppuvat jatkuvasti kesken.”
“Voi toivoa mieleistä pizzaa. Ystävällinen henkilökunta. Mukavaa kun lapsiakin on välissä huomioitu ja heiltä kysytty pizza toiveita.”
“Varsinkin ruuhka aikaan pizzat ovat jatkuvasti loppu ja ruokaa pitää odotella. Pizzojen tarjoilupöytä on lähes aina epäsiisti.”
“Hyvä sijainti kaupan yhteydessä. Viihtyisät ja väljät tilat.”
“Pitsavalikoima oli käydessäni hieman huono.”
“Laaja valikoima, päivällisen aikaan”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka/pizza. Siisti ruokailutila, kaunis salaattipöytä”
“Hyvä ruoka ja iloinen henkilökunta sekä vastaavat kysymyksiin??”
“Helppoa ruokailla”
“Paljon asiakkaita, hiukan sotkuista.”
“Rauhallinen ympäristö ruokailla mm.”
“Hyvät tuoreet salaatit ja pizzat.”
“siisti ja viihtyisä”
“salaateista puuttui aineosa luettelot..ei tienny mitä sisältää . Samoin lounasruokaa ei tienny mitä se on. lounaalla oleva kala oli raakaa ja mautonta.”
“LÄMPIMÄ BUFFET TISKI ON SEKAVA, ENSIN OTAT PIZZAA JA MUITA RUOKIA KOHTI MENOSSA TARJOTTIMEN KANSSA KUNNES HUOMAAT, TOINEN JONO TULEE VASTAAN JA EIKUN JONON HÄNNILLE UUDELLEEN.”
“Hyvä salaattipöytä, maistuvat pizzat ja pizzoja tehdään myös toivomusten mukaan.”
“Monipuolinen tarjonta. Viihtyisä ympäristö ja ystävällinen palvelu”
“Jälkiruuan hinnoittelu. Popparit, karkit ja jätski ok. Näille sopiva hinta 2.5 esim. Muuta ei tarvis tai jos on kakkupala vaikka lisänä niin 3€.”
“Loistavat pizzat!! Ja muutkin ruokavaihtoehdot ja salaatit todella hyviä. :)”
“No ei vähennä halukkuutta suositella, mutta maito oli loppunut.”
“Viihtyisyys”
“Yleisilme ja hyvä ruoka.”
“Välillä epäsiistiä, esim ruokaa linjastoilla, johtuen että porukkaa käy niin paljon ettei työntekijät kerkeä siivoamaan!”
“Erittäin positiivinen yllätys. Ruoka maistuvaa ja laadukasta.”
“pizzat todella herkullisia, eivät ui rasvassa ja hlökunta todella ystävällistä, varsinkin pizzaleipuri”
“Laaja valikoima ruokaa”
“Monenlaista tarjottavaa ja edullinen hinta”
“Astianpalautuspaikka erittäin epäsiisti. Jos joku ruoka loppuu, joutuu monesti odottamaan pitkään (pizza, lämmin ruoka, joku tietty salaatti)”
“Varsinkin alkuruokabuffet on todella maukas ja monipuolinen. Pizzat erinomaisia!”
“Kiva ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Helppo, s-bonus, tarpeeksi monipuolinen”
“Henkilökunta iso + ,erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa porukkaa. Ruoka oli erinomaista ja kauniisti aseteltu. Lisäksi henkilökunta kysyi pizzamieltymyksiä ja olivat valmiina tekemään pizzaa sen mukaan. Ehdottomasti suosittelen muille ??”
“Hyviä makuja, runsas salaattipöytä. Viimeksi erityisen hyvät pitsat.”
“Viimeksi oli todella sotkuista ja suurin osa salaateista loppu. Oli ollut ilmeisesti kiirettä ennen kuin saavuimme. Pisteet siitä että salaattipöytää täydennettiin.”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Lämmin ruoka on 'massaruokaa', kokolailla mautonta ja hieman epämääräisen oloista.”
“Hyvä paikka ja niin mukava ko kysyttiin että mitä pizzaa tehdään! Erittäin ystävällistä asiakaspalvelua! Ja eväs hyvää!”
“Pizoissa oli hyvät täytteet”
“Ei tiennyt mitä täytteitä pizzoissa oli”
“Lounasaikaan sain esittää pizzatoiveen leipurille ja hän sen toteutti.”
“Jokaiselle oli jotain syötävää.”
“Olisin kaivannut pöytien siistimistä. Karkkeja ropisi lattialle eikä kukaan siivonnut. Tiskinurkka oli aivan täynnä, olikohan liian vähän työvoimaa paikalla?”
“Iloinen palvelu”
“todella hyvät pizzat”
“Siisti yleisilme, runsas salaattipöytä, hyvä ruoka.”
“Todella hyvä ruoka ja hyvät vaihtoehdot.”
“Monipuolista ruokaa ja juomaa, kiva henkilökunta, pitsatoiveet toteutetaan, hyvät salaatit, viihtyisät ja avarat tilat. Helppo käydä kaupassa käynnin yhteydessä. Hinta saisi olla sama arkena ja viikonloppuna. Nyt se on viikonloppuisin vähän liian kallis kun koko perheellä käydään.”
“Mahdollisuus tilata toivetäytepizza.”
“Hinnat nousseet. Kahvivalikoima oli huonontunut.”
“Hyvä, maistuva ruoka, monipuolinen ja kiva kun otetaan ehdotuksia pitsatäytteisiin vastaan. Siis myös asiakaspalvelu hienoa. Viihtyisä paikka.”
“Ruuhka-aikaan työntekijät eivät ehdi tehdä pitsoja riittävän nopeasti.”
“Hyvää ruokaa, viihtyisä sisustus. Hyvin myös salaattitarvikkeita saatavilla. Isotkin miehet saavat mahan täyteen. Nuorisolle ja lapsille pizzaa, jos muu ruoka ei maistu, pääsee koko perhe yhdessä kuitenkin syömään ja nauttimaan yhteisestä ruokahetkestä.”
“Välillä on ollut niin paljon väkeä, että ei mahdu samaan pöytään syömään oman porukan kanssa.”
“Siisti Hyvä ruoka Hyvä salaattipöytä”
“Mukava henkilökunta, herkulliset ruuat”
“Laaja valikoima, löytyy jokaiselle jotain, pizza täytteitä saa itse ehdottaa, löytyi lapselleni maistuva vaihtoehtokin??”
“Hyvät pizzat, hyvä salaattipöytä, sujuva”
“Tiskivuoret oli isoja ja likaista”
“Sijainti, bonukset ja hyvä ruoka.”
“Aluksi oli ongelmia maksukorttipäätteiden kanssa. Ruokailijoiden kassajono ja kahvila- asiakkaiden kassajono menee päällekkäin ei ole selkeästi kahta eri jonoa. Pizza usein loppu tai tosi vähän jämiä jäljellä. Eikä aina jouda odottamaa ja kun odottavia on paljon niin ne viedään nenän edestä ja taas pitäis odottaa”
“Pizzat ovat ok. Sujuva meininki.”
“Vähän hallimainen on tunnelma.”
“Ruoka oli hyvää. Pizzaa oli koko ajan tarjolla useampia makuvaihtoehtoja ja ruokailun aikana makuvaihtoehdotkin vaihtelivat, sai siis maistella monenlaisia pizzoja. Pizzat olivat laadultaan hyviä, täytteitä oli runsaasti. Yleensä buffet pizzojen täytteet ovat kovin kepoisia ja niukkoja, nyt näin ei ollut, siitä iso plussa. Toivottavasti ravintola pysyy yhtä siistissä yleisilmeessä, kun aikaa kuluu. Siisteys on puoli ruokaa!”
“Lasten leikkipaikka hyvä ja siisti. Koko ravintola viihtyisästi sisustettu. Pizza on hyvää.”
“Salaattipöydästä ei aina saa selvää mitä on tarjolla koska info puuttuu. Salaattipöydässä saisi olla myös tonnikalaa tai muuta proteiinia enemmän kuten erilaisia papuja. Jätepiste epäselvä! Pitäisi olla paremmat eli selkeämmät merkinnät mitä mihinkin laitetaan. Esim kerran meni sen vuoksi biojätteeseen roskia. Enemmän rauhallisempia ruokapöytä tarvitsisi järjestää esim. Sermein. Lapsia ei erityisemmin huomioida.”
“Monipuolinen valikoima.”
“Joskus on kupit tyhjänä.”
“Pizzojen tekijä oli erityisen ystävällinen ja pirteä!”
“Jälkiruokapöytä oli erittäin epäsiisti.”
“Uusia makuja, hyviä vaihtoehtoja.”
“Jonkin verran sokkeloinen. Pöytiä käydään harvakseltaan siistimässä.”
“Jonotus maksamiseen joskus turhauttavan pitkää vaikka itse ruuan ottamisen jonotus tosi lyhyt”
“Kassahenkilön ystävällisyys. Nopea ruokapaikka, ja saa itse valita sen mitä jaksaa syödä.”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä ruoka, hyvä salaatit, vaikkakin salaatti lautaset olivat melko tyhjät..”
“Ehkä pienille lapsille vähän valikoimaa, meilläkin söi vain pizzaa.”
“Hyvää oli että useammanlaista ruokaa tarjolla, pizzat olivat hyviä, todella hyviä sekä salaatit.”
“'oikeaa ruokaa' pitäisi olla laadukkaampaa tarjolla. Eineksille maistuvat ruuat kokonaan pois. Lasange ja lihapullat olivat tosi surkeita. Ehdottomasti tähän pitää satsata enempi. Aikaisemmin Pressossa oli 'oikea ruoka' hyvää.”
“Hyvä ruoka”
“Monipuolinen tarjonta ja ei ole jonoja. Kaikki pelaa joustavasti vaikka syöjiä on toisinaan paljon.”
“Nopeahko pitsojen tulo ja muutenkin ruuat hyvin esillä.”
“Pitsoille ehkä turhan pieni tarjoilutaso. Ruuhkan aikaan enemmän henkilökuntaa.”
“Hyvät tilat, hyvä sijainti, hyvä ruoka ja henkilökunta”
“Huippu pizat. Fressiä ruokaa.”
“Kankea ja hidas maksusysteemi. Jälkkäri ei sisälly hintaan. Pizatarjoilussa ajoittain ruuhkaa. Hyvä kahvimaku oli vaihtunut presidenttiin.”
“Pizzat”
“Liian vähän työntekijöitä.”
“Monipuolinen ruoka”
“Pienet lautaset”
“Henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja huomioonottavaa ja tämä on yksi syy miksi ravintolaan on aina mukava tulla. Viimeksi käydessämme kuitenkin henkilö joka valmisti pizzoja, oli hiukan luotaantyöntävä. Aiemmin on ollut aina helppo kertoa pizzatoiveita ja lapset on otettu hienosti huomioon. Tällä kertaa lasta ei huomioitu millään tavalla enkä itsekään uskaltanut pyytää mitään kun näin millaista palvelua siskoni häneltä sai. Ruuat näyttävät aina hyviltä, etenkin pizzat, ja niiden esillelaitto on hyvä.”
“Se tulikin tuossa aiemmassa kommentissa.”
“Palvelu pelaa aina ja henkilökunta oin ystävällistä”
“Ystävällinen henkilökunta, herkulliset ruuat ja siisti yleisilme.”
“Hyvä ruoka jota oli tarjolla riittävästi.”
“Ystävällinen, nuorekas henkilökunta, sopivan ripeä tahti jonoissakin.Mukava, kun pizzanpaistajat ovat näkyvissä ja sanoivat, että voi jopa toivoa jotain täytettä niin he tekevät odotellessa eikä mene kauan.Kiitos myös, kun niin pian se etuosa/reuna siis puhdistetaan tiheästi, sillä pizzojen nostelemisesta näyttää aina tulevan murusia. Pst. valvooko kukaan, syövätkö asiakkaat enemmän kuin yhden, jonka ovat maksaneet...on tullut vain mieleen, kun seurailen ympärillä tapahtuvia...”
“Jotkut ovat sanoneet, että paikka on liian iso, siksi paljon hälinää ruuhka-aikoina, mutta sehän on ymmärrettävää minun mielestäni eikä häiritse. Sehän kertoo vain paikan kiinnostavuudesta.”
“Reilu meininki.”
“Henkilökunta vähän rivakampaa”
“Todella ystävällinen henkilökunta!!”
“Lapsiystävällinen paikka, siisti,”
“Perunat on olleet usein huonoja, samoin niistä tehty muusi. Onneksi tarjolla on kuitenkin muuta maistuvaa”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Järjetön kassajärjestely, jossa vain toiselle kassalle voi maksaa buffan ja toiselle kahvit ym. Turhia jonoja ja odottelua.”
“pizzat, salaatti”
“noutopöydän ruoka ei ollut lämmintä”
“Mukav ruokapaikka. Helppo syödä matkanvarrella”
“Gluteenitonta sais löytyä noutopöydästä enemmän. Pizzan lisäksi.”
“Oli suurperheelliselle helppo kun hampparia sai viereisestä hesestä ja Pizzapuffa oli monipuolinen”
“-”
“Ensikertalaiselle ruokien ja juomien sijoitus hieman sekava. Joskus jää epäselväksi mitä lounaaseen sisältyy.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu”
“Rento ja ystävällinen henkilökunta”