Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä ruoka”
“Palvelu oli tosi hyvää ja erityisruokavaliot otettiin huomioon. Ruoka oli kuitenkin vähän mautonta ja esillepano vähän sottaista.”
“Otta on ruottiksiki 8”
“"Oli ilo katsella ahkerien osaavien nuorten miesten työskentelyä. Sanoinkin siitä heille. Ajattelin, rttä ravintola on heidän oma, niin antaumuksella tekivät koko ajan jotain. Aivan mahtavaa, tuntui, että ksksi teki kolmen työt. "”
“Iloinen asiakaspalvelu ja aina löytyy hyvää syötävää. Hyvin hoidettu myös koronarajoitukset. Tsemppiterkut koko työporukalle”
“"Ruoka on hyvää ja monipuolinen kattaus. Ainut negatiivinen asia on se, että välttämättä 4 vuotias ei syö pizzaa vielä, eikä kovasti maustettua ruokaa. Toivoisin että lapsilla olisi mahdollisuus saada mm. nakkeja ennen klo 15. kysyin asiasta, mutta sain vastauksen että nakit tarjoillaan vasta klo 15 alkaen ja ennen sitä niitä ei voi saada. Lapseni söi siis lounaaksi tuorekurkkua ja maissilastuja ja kaksi haukkua pizzaa. Nakit olisivat lapsille hyvä vaihtoehto myös lounaalla."”
“Mukava paikka ruokailuun”
“Hain pizzaa kotiin. Se oli todella herkullista ja vatsat tuli täyteen.”
“Ihana paikka”
“Hyvää ja helppoa eikä ruoka lopu kesken”
“Henkilökunta antaa huomion jokaiselle asiakkaalle ja toivottaa tervetulleeksi. Huomioi lapsen ja kertoo että voi esittää oman pitsatoiveen kokille. Mahtava paikka!! Parasta palvelua Rovaniemellä.”
“"Herttainen henkilökunta, helppo tulla"”
“Maistuvaa pitsaa. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Palvelun takia kyllä”
“"Maistuva ruoka, hyvät pizzat"”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ei moitittavaa mistään”
“Ei moitittavaa”
“Kaikkea saa syödä vapaasti niin paljon kuin jaksaa ja on hyvä palvelu. Minulla ei ole mahdollisuutta käydä usein pitkän matkan vuosi. Asioilla käydessäni Rovaniemellä käyn syömässä.”
“Todella ystävällinen ja reipas tyttö kassalla ottamassa tilausta. Runsaasti täyte vaihtoehtoja pizzoihin. Hinta sopiva.Olen jo suositellut ystäville.”
“"Ruoka on todella hyvää ja mielestäni lapset huomioitiin erittäin hienosti. Oma 6-vuotias syö mielummin tässä buffassa, kuin viereisessä hesessä"”
“"Hei, kiva käydä, vaik' kaupassa asioinnin jälkeen. Ruokaa monipuolisesti, jokaiselle maun mukaan! Voin valita, ateria annokseni! "”
“"Muuten hyvä, mutta pääruoka valikoima vähän tylsä ja suppea."”
“"Rovaniemen päiväreissut toiselta paikkakunnalta ovat aika raskaita, niin tähän ravintolaan on helppo ja miellyttävä istahtaa rauhassa syömään. Palvelu on sujuvaa, tilat väljät, ei jonotusta ja salaattipöytä vaikuttaa ainakin suuresti minun ruokapaikan valintaan eli se on hyvä."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvää ruokaa, sujuvaa toimintaa, helppo löytää haluamansa ruuat, toivoin buffaan pientä jälkiruokaa kahvin kanssa."”
“Asun maalla ja joka kerta kaupassa käydessä syön Pressossa.”
“Hyvä valikoima vaikka henkilökunta vähän sählää”
“Viihtyisä ja laadukas ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka. Voi valita pizzaa ja/tai muuta ruokaa. Pääseenopeasti syömään. Sopiva hinta.”
“Tunnen oloni kotiseksi Kiitos!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Aina lämmintä pitsaa tarjolla. Mahtava ku lapselle edullinen hinta kun syö jos sille päälle sattuu ?? Viihtyisä paikka vaikka joka kerta ku oltu niin paljon asiakkaita eli hyvä hässäkkä ??”
“Hinta laatu hyvä.”
“" Olen tyytyväinen ko. ruokaravintolaan. Toivoisin vielä, että salaattipöydän kulhoissa olisi parempi kontrolli niin, että kaikkea olisi saatavilla ruuhka-ajastakin huolimatta. Pitkä miinus tulee pizzan noutopaikasta. Ihmiset ottavat lisää ja hakevat täydennystä käytetyillä lautasilla. Ottimet koskettavat likalautasta, kun pizzaa asetellaan lautaselle. Se ei ole ollenkaan hygienistä. Samaa tapahtuu tietenkin muillakin ottopisteillä. Henkilökohtaisesti en kykene ottamaan pizzaa. Tähän olisi jokin ratkaisu tärkeää löytää. "”
“"Siisti, hyvät salaatit, maukkaat pitsat. "”
“"Parhaimmat pizzat, laaja salaattipöytä sekä muutenkin maistuvat ruuat."”
“Ruoka hyvää. Asiointi helppoa.”
“Laaja tarjonta”
“Hyvä paikka”
“"Iloinen henkilökunta, hyvät ruuat"”
“"Hyvää ruokaa, nopea asiointi, riittävästi istuinpaikkoja, siistiä, sopiva hinta "”
“"Olen käynyt aika usein teillä ja käyttänyt myös vieraani teillä ja viime joulun alla käytiin syömässä myös työtovereiden kanssa teillä. Aina hyvä palvelu , hyvä ruoka ja hyvä mieli kun teiltä lähtee... "”
“Erityisen hyvät pizzat ja salaattibuffet. Myös ns. tavallinen ruoka oli maistuvaa.”
“Hyvä paikka ??”
“Helppo tulla ruoka hyvää. Todella toimiva paketti.”
“vaikuteima hyvä ruoka hyvä henkilökunta palveleva ja kohtelias”
“Laaja valikoima silti helppo nopea asioida”
“Ruoka on aina hyvää ja valikoima monipuolinen”
“"Ravintolassa on kiva käydä, kun siellä on kaikille jotain. Osa perheestä tykkää pizzasta, osa salaatista ja osa sitten muusta. Salaattipöydässä on runsas valikoima, pizzat ehtivät asioinnin aikana vaihtua, eli saa monenlaisia makuja maistellla. Kotiruokapuolella on myös kivasti vaihtoehtoja."”
“"Ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan, joten sillä perusteella uskallan suositella ja suosittelenkin kaikille tutuille."”
“"Ravintolan yleisilme siisti, viihtyisä. Työntekijät ystävällisiä, miellyttäviä."”
“Hyvä valikoima ja palveluja jotain tarvii Kotimaisia lihoja tarjoillaan”
“Kiireestä huolimatta palvelu on ystävällistä ja ruoka on hyvää ja siististi esillä”
“"Palvelu huippua, ystävällinen henkilökunta"”
“"Olen jo pitkään kaivannut syö-minkä-jaksat tyyppistä ruokapaikkaa Tornion yläpuolelle. Nautin lähinnä salaattipöydän antimista ja kanansiivistä. En pysty käyttämään maitotuotteita ja antamiani arvosanoja laski lähinnä se, ettei ollut kylttejä kertomassa maidottomuudesta! Allergiamerkinnät ovat nykypäivää! Myös ABC-noutopöytien kanssa on sama ongelma, lehmän tissieritettä tungetaan lähes joka ruokaan ja joudun usein syömään muualla. Lauantaina henkilökunta oli Rovaniemellä melko tiukoilla, joten salaattipöydän täydennys ja tiskien hoito ei sutjakkaasti toiminut. Huomaattehan että laktoosittomuus ja maidottomuus ovat eri asiat."”
“Helppo tulla syömään lastenkin kanssa”
“"Rovaniemellä henkilökunta tosi mukavaa ja rentoa! Kokki on kyllä parhaimmasta päästä, ruoka on hyvää! "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä.”
“Ruoka maittavaa ja jokaiselle jotain. Kahvit ja kahvimaidot kovan kysynnän vuoksi loppuivat. No onneksi tuli pian lisää.”
“hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Jos itse tykkään, niin kehun aina."”
“Hyvää ruokaa”
“"Tykkäävät kaverit käydä oikeissa ravintoloissa, meille riittää ketjuraflat vaikka kauppojen yhteydessä"”
“"Hyvä, monipuolinen ruoka"”
“Hyvä hinta-laatusuhde ja maukkaat tuotteet”
“Monipuolinen valikoima!”
“Henkilökuntaa vähän. Piti käydä keittiössä pyytämässä että saisi maksaa.”
“"Hyvät eväät ja puffana tietty riittävästi. Jokaiseen pöytään tulisi laittaa käsidesi pullot, että voi desinfioida kädet aina ennen käsin syöntiä ja ennen ruoan hakua"”
“Sieltä löytyy kaikille jotain. Tosin ns kotiruokapuoli on nykyisin aika vaatimaton verrattuna entiseen Pressoon. Aika pizza voittoinen lämmin ruoka nykyisin.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja maukkaat pizzat”
“Siisti paikka ja ruoka hyvää!”
“"Kaikki toimi hyvin, ruoka hyvä"”
“Salaattipöytä on huonontunut”
“Hyvä ruoka ja nopeesti saa”
“Todella hyvät ruoat”
“Hinta - ja laatusuhde on symbioosissa. Jokaiselle löytyi jotain syötävää nopeasti ja vaivattomasti. Meidän 4 hengen seurueesta vain yksi söi pitsaa.”
“Ensimmäinen kerta Pizza&buffassa ja olimme tyytyväisiä.”
“Kun jää hyvä fiilis tekee mieli palata.”
“"kerran palvelu ,ruoka , tykötarpeet pelasi moitteitta . niin miksen"”
“Helppo ja sujuva paikka käydä syömässä”
“helppo kaupassa käynnin yhteydessä käydä”
“Hyvää pizzaa tai kotiruokaa nopeasti ja helposti.”
“"Hyvä palvelu, kiitos!"”
“Ruoka oli todella monipuolista ja hyvää. Myös toiveet huomioitiin ja lapsille maistui ruoka todella hyvin.”
“"Jos haluaa käydä toimivassa pizza buffetissa, tämä on sellainen. Nopea ja helppo lounas/päivällinen."”
“"Ravintolan sijainti on loistava ja sinne on helppo mennä ja auton voi pysäköidä Prisman parkkipaikalle. Henkilökunta on aidosti ystävällistä, ilosta ja hyvin palvelualtista, he myöskin kuuntelevat toiveitamme ja huomioivat upeasti lapset. Ruoka on kaikin puolin hyvää ja maukasta. Erityismainintana, ravintolassa uskaltaa myös perheen pieni keliaakikkokin syödä, sekä luotettavan oloisen henkilökunnan ansiosta ja paikan siisteyden vuoksi."”
“Pizzojen täytteet ei ole näkyvillä. Esim itsellä rajattu ruokavalio niin tuli vastaan sellaisia täytteitä mitä ei päällepäin näe. Olisi hyvä olla täytteen vaikka jossain kyltissä pizzan päällä tai vaikka lautasessa lukea jotenkin mitä pizzassa on täytteitä.”
“Olen suositellut jo aiemmin.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Helppo poiketa matkalla syömään”
“"Ruoka hyvää, ja monipuolista."”
“"Jos ystäväni ei välttämättä halua johonkin pienempään intiimiin ravintolaan, tai haluaa nimen omaan pizzaa tai buffet ruokaa niin suosittelen ilman muuta tänne. "”
“"Runsas salaattivalikoima on parasta. Mielestäni siinä on vaivatonta käydä samalla, kun käyn ruokaostoksilla Prismassa. "”
“Kaikki toimi”
“"Tosi hyvää, ruoka maistui, muttei mitenkään eeppinen kokemus. "”
“Monipuolista ja riitävästi. Kaikille löytyy moneen makuun ja riittävästi”
“Myös monipuolinen salaatti valikoima”
“Sopii kauppareissun lissukkeeksi. Sujuva ruokailu ja maun tulee täyteen hyvää ruokaa.”
“"Laadukkaat pitsat ja hyvä salaatti. Joskus vähän mietityttää jos tarjolla kala/äyriäis pitsa, että onko sekoittunut ottimet, koska olen kala-allergikko."”
“"Ok paikka, mutta tarjonta voisi olla pikkasen monipuolisempaa. Esim lapsille oli aiemmin saatavilla hotdogeja, mutta ei enää. Ja muutenkin lapsiystävällistä ruokaa enemmän. Ja pizzan ohelle lisää tarjontaa. Pizzat ovat hyviä, eivät ""kuivia"" kuten monessa paikassa."”
“Samalla kauppareisulla hoituu ruokailu.”
“"Käyntini Rovaniemellä taisi olla elämäni ensimmäinen 50-vuoden aikana, joten valitettavasti en pääse teillä käymään kovin useasti täältä Etelä-Suomesta. Ainoa pieni miinus oli se, että meillä oli aluksi hieman epäselvää se, mitä lounaaseen kuului. Tätä ei meille kerrottu. Muista mallia ottamalla asia selvisi. Mukana ollut kaverini ruokailee lähes päivittäin ""ulkona"" ja hänen ""aivan mahtavaa ruokaa"" -kommenttinsa on minusta paljon puhuva. Kiitos!"”
“"En lähtisin vartavasten pizzalle mutta asioidessa kauppakeskuksessa saatan poiketa pizzalle uudestaan. Jos joku tiedustelisin pizzapaikkaa niin sanoisin että löytyy myös teidän paikka, mutta pizzat ihan ok keskinkertaisia. "”
“"Ravintolassa oli todella ahdasta. Osa asiakaspaikoista poissa käytöstä. Tähän asiakaspaikkojen vähyyyteen ei ymmärrettävästi voi vaikuttaa, mutta olimme molemmat sitä mieltä, että asiakkaita näytettiin ottavan sisään enemmän kuin asiakaspaikkojen on varattu."”
“"Kokonaisuus on todella hyvä. Ainoa miinus esim viime kerralla on että oli ruuhkaa vaikka on tällainen rajoitettu aika menossa. Lisäksi esillä olevat pizzat, niistä ei saa aina selvää mitä sisältävät ja tarjoilupöytä ehtii mennä sotkuiseksi sekä on vaara että lihavälineillä kosketaan kasvis tai kana-pizzaan. Muutoin tarjoilupöydät ovat toimivia. Parasta on että saa itse valita juuri sen oman pizzan!"”
“"Ruoka hyvää, asioiminen sujui jouhevasti."”
“Kuin kotiin menisi..”
“"Ruoka ja juoma on hyvää, mutta jos satut kiireiseen aikaan syömään, paikka on todella ruuhkaisa: ihmisiä on paljon, salaattien esillepano epäsiisti tai ovat loppu, pizzat menevät saman tien kun valmistuvat."”
“Sujuvaa ja lapsenlapset tykkää.”
“Erittäin ystävällinen palvelu!”
“"Häiritsevä meluava musiikki, epäsiistit pöydät, liian kirkkaat spottivalot, epäsiisti tarjollepano, ei pleksejä"”
“"Nopeaa, hyvät turvavälit"”
“Saa mahan täyteen takuulla.”