Sätt smak på vardagen.
 
Pizza & Buffa är ett okonstlat och avslappnat koncept för god mat – till exempel för hela familjen.
Vid sidan av nygräddad pizza innehåller vår lunchmeny alltid hälsosam husmanskost samt även olika sallader och desserter. Kvällstid ordnar vi temafiestor med nya läckra överraskningar. Kom och ät rejält och hemtrevligt, vi lagar maten i dag. Och hela buffén naturligtvis till samma pris.
På veckosluten har vi dessutom ett superbt desserturval.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä tunne, paljon perheitä, lapsia jne”
“Edullinen hinta, etenkin lapsille. Toivepizzamahdollisuus. Hyvä saalaattivalikoima. Jälkkärit.”
“Kahvi saisi kuulua ilmaisena ruuan yhteydessä.”
“Hyvä salaattipöytä, monenlaisia pizzapaloja ja hyvää kotiruokaa.”
“Ravintolassa on mukava ilmapiiri ja todella mukava kun kysyttiin millaista pizzaa halutaan ja kysymys osoitettiin ensimmäisenä lapselle. Kaikki työntekijät oli hyväntuulisia ja tervehtivät hymyn kera.”
“Tehokas ja ystävällinen palvelu, salaattipöydän valikoima, siisteys”
“Kassalla toiminut silmälasipäinen nainen oli yksi parhaista asiakaspalvelijoista joihin olen törmännyt. Ruoka oli hyvää, eritoten pitsavalikoima oli todella runsas ja pitsojen täytteet olivat aika eksoottisia RAX-mittarilla. Pitsapohja paras mitä ole ravintoloissa saanut. Ja tieto että haluamansa pitsan saa jopa 4 minuutissa jos valikoimasta ei valmiin mieleistä on todella tervetullut kiireellisissä lounashetkissä.Iso peukku myös hana-Novellelle. Lapsiperheellisin silmin leikkipaikka näytti houkuttelevalta.”
“Hyvät tuotteet ja hieno palvelu sekä siisteys. Todellakin kutsuva ruokapaikka.”
“Kävin kyllä ihan eka kerran BIZZABUFFASSA viikolla 42 klo 15 jälkeen. Silloin salaattipöytä oli vaatimaton. Pitsat olivat hieman keskivertoa huonommat,oli joka liikaa fetaa tai ananasta. No, makuasia?! Kanansiivet olivat jääneet osaksi raaoiksi ja yleensä ottaen ruuista puuttui maku. Minulle kuitenkin kehuttiin kyseistä ravintolaa ja nimenomaan lounasaikaa joten palasin syömään seuraavan kerran lounasaikaan.Käynti ei ollut pettymys! Pitsat olivat maukkaita ja aineksia oli oikeassa määrin. Kysyttiin ystävällisesti maistuuko (kysyttiin kyllä myös eka kerralla) ja salaattipöytä oli tosi monipuolinen. Palaan ruokailemaan PIZZABUFFAAN uudestaan.”
“Tällä hetkellä en osaa sanoa mitään.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Hieman lämpimämpi valo ja tummempi sisustus olisi luonut kotoisamman tunnelman kuin vaalea sisustus ja kylmä valo, vaikka sisustus muuten oli siisti ja moderni.”
“Pyörätuolissa oleva äitini pystyi helposti tulemaan mukaan. Avaruuden tunne-tilaa. Mukava kun oli monenikäisiä asiakkaita”
“Erittäin hyvä. Runsas valikoima. Sai itse esittää toiveita.”
“Ihmis määrä ??”
“Siisti ja hyvin huolehdittu ravintola. Ja myös ruoka on hyvää ja edullista.”
“Sen verran annan risuja, että ne lapiot jolla otetaan pizzoja niin voisi laittaa kasvis pizzoja varten ihan oman eli sillä ei otettaisi liha pizzoja jne...”
“Saa ruuan nopeasti”
“Sattuma oli että pizza valikoima loppui just nenäni edestä. Sain 1 viimeisestä palasta maistaa”
“Siisti, viihtyisä, lähellä vilkasta kauppakäytävää, mutta kuitenkin rauhallinen. Ei ollut tungosta, mutta asiakkaita tuli ja meni kaiken aikaa. Puskaradio oli jo kertonut, että Prismassa on hyvä uusi ruokapaikka.”
“Pitsat olivat erinomaisia ja oli mukava, että sai esittää omia toiveita täytteitä.”
“Ruokailuvälineet olivat välillä loppu ja jäätelötiski oli hieman epäsiisti. Lisäksi huomasin, että eräs työntekijä maistoi keittiössä salaatteja käsin.”
“Kasvisvaihtoehdot, monipuoliset salaatit olivat erinomaisia.”
“Siisti ja viihtyisä, hyvä hinta-laatu, helppo käydä.”
“Oletin myyjän olevan hieman aktiivisempi neuvomaan uutta asiakasta. Kysyin itse miten siellä toimitaan. Meille ei sanottu mistä ja milloin lautanen otetaan, saako sitä vaihtaa tms. Raxissa käytäntö kerrotaan aina.”
“Maittava ruoka”
“Hälinä!”
“Ruokaa oli monipuolisesti”
“Kohtuullinen hinta ja ihan hyvä pitsa.”
“Henkilökunta ei osannut sanoa, mitä pitsatäytteitä olisi saatavilla, eikä vaihtoehtoja lukenut missään. Sanottiin vain että pitsaan saa perustäytteitä. Minun täytyi alkaa arvuuttelemaan, kuuluuko esim. savuporo perustäytteeseen->ei.Simpukka->ei ...mukava arvausleikki ;)”
“Mukava ympäristö, kaikille jotain sopivaa syötävää”
“Kova tunhos pizzapöydän ympärillä”
“Yleisilme siisti ja viihtyisä.”
“Palvelu, ruoka, miljöö”
“Ystävällisyys mukava ympäristö helppo tulla ostosten lomassa”
“Erikoisruokavaliot huomioitu, hyvä salaattivalikoima”
“Mukava henkilökunta ja laadukkaat ruat”
“linjasto on ehkä vähän typerässä järjestyksessä.”
“Ei ainakaan mikään työ lounaspaikkana ole hyvä”
“Pitkä matkalaisena mukava käydä samassa paikassa syömässä missä asioi muutenkin.Saa tietenkin boonusta. Erittäin siisti ja monipuolinen salaattipöytä. Tilava ja oli silloin erittäin siisti ja mukavan oloinen paikka.”
“Hyvä leikkipaikka lapsille. Hyvin onnistunut remontti, rento ja siisti tunnelma.”
“Salaatti pöydässä ja pizzoissa olisi paremmat merkit mitä ne on . Ja salaattipöytään enemmän yksittäisiä tuotteita ei sekoituksia”
“Helposti tavoitettavissa, monipuolinen valikoima, mukava ja siisti , iloinen ja asiansa osaava henkilökunta.”
“Ruokaaika ei ole rajattu.”
“Ihmisten kulku ruokailualueen läpi”
“Ruuat on lähes päivittäin osin tai kokonaan hetkittäin loppu. Erittäin sekavat kassakäytännöt . Merkinnät huonoja tai puuttuu kokonaan.”
“Todella hyvä salaattipöytä, maistuvat pitsat ja vichyhana!”
“Nopea”
“Pitsat hyviä, mutta muu buffa samoja eineksiä kuin muuallakin.”
“Uuden ravintolan tilat ovat aiva UPEAT!!!!”
“Tunnelma oli positiivinen.”
“Pizza jossa on pelkästään juustoa ja tom.kastiketta maksaa samanverran kun 4.täytteen pizza!!!!!”
“Siisti uusi ympäristö”
“Kassapalvelu oli todella hidasta. Kassakoneita käytettävissä 2, mutta vain toinen miehitetty. Ensimmäisellä kerralla ei tarjottu lounaskorttia.”
“Monipuolinen. Pizzat voisivat olla selvemmin, kaikki ei syö punaista lihaa tai kalaa joten pizzat erilleen ettei ole skin sokin.”
“Pizzat voisi lajitella erilleen kasvis, kala ja kana sekä liha-makkaratäytteiset . Itsellä jäi syömättä kun en saanut selvää missä oli mitäkin täytettä.”
“Ystävällinen henkilökunta. Nopea palvelu.”
“Muu kuin pizza ei ollut kovin laadukasta.”
“Uusi, kiva paikka, jossa käy näppärästi täyttämässä vatsansa.”
“Erittäin hyvät pizzat ja vaihtuvat valikoimat. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä ja monipuolinen mahdollisuus kaikkia perheen tai porukan toiveiden täyttäminen yhdessä paikassa ja selkeä hinta.”
“kello kahdeksan on aikana liian aikainen, kun kauppa on auki yhteentoista olisi meillekin pitkänmatkalaisille ollut mekava syödä vähän myöhemmin. Kauppa reissun jälkeen, mutta nyt jouduimme syömään ennen kaupassa käyntiä.”
“Hyvää ruokaa ja hymyilevä henkilökunta”
“Ravintolapäällikkö on tosi iloinen, ystävällinen, tervehtii kaikkia, opastaa ja kyselee asiakkailta. Kaikki voisivat ottaa hänestä mallia!”
“Salaattibuffa voisi olla monipuolisempi, kuten Oulun pizzabuffassa.”
“Pizzabuffa oli positiivinen yllätys”
“Hyvä ja iloinen palvelu, hyvä ruoka”
“Siisti ravintola. Salaattipöytä huippu, oli monenlaista syötävää. Maukkaita pizzoja nam!”
“Kebabbia kaipalin, en sitten tiiä kuuluuko edes valikoimaan. Herkkusienet olisi kivat salaattipöytään. Istumapaikat oli melko täynä piti ettiä tyhjää pöytää.”
“Erittäin palvelualtis henkilökunta, riittävä salaattivalikoima.”
“Vegaanisia/kasvis vaihtoehtoja ei ole tarjolla lämpimien ruokien tiskillä jossa lihapullat ja nakit on.”
“Monipuolinen valikoima niin salaattipöydässä kuin pitsoissakin. Mukavaa on, että pitsavalikoimaan pääsee itse vaikuttamaan.”
“Työntekijät ovat hirvittävän kiireisiä.”
“Mukava henkilökunta”
“Hyvät pitsat, hyvä kotiruoka, monipuolinen salaattipöytä ja monipuolinen juomavalikoima.”
“Kaksi vastakkaisista suunnista kulkevaa ruokajonoa törmää toisiinsa. Ruokaa täytyy napata jostakin välistä kun jonotus ei toimi. Novelle on lähes aina loppunut hanasta. Astioiden palautuspaikalla on epäselvää mitä laitetaan mihinkin. Se on myös yleensä liian täynnä palautettuja astioita. Työntekijöillä on selvästi vaikeuksia tyhjentää palautuspaikkaa, koska se on todella epäergonominen typerine luukkuineen, joista työntekijän on kurotettava astiat.”
“Ystävälliset ja palveluhenkiset työntekijät. Lapseni sai juuri mieleisen pizzan, ko sellaista ei ollut tiskissä ennestään.”
“Hyvä pitsavalikoima . Pitsat ja salaatit oli hyvin esillä. Puhdasta pöytää oli vaikea löytää, siitä iso miinus. Kassalla asiointi todella sekavaa kun Presson kahvijono samassa, emme edes tienneet toisesta tiskistä. Todella pitkä jono kassalla, jono ei liikkunut mihinkään. Muutenkin jäi sellainen vaikutelma , että työntekijöillä kauhea kiire... työntekijöitä aivan liian vähän. Ruoka, pitsat ja salaatti tosi tuoreita ja todella hyvää joten vahva suositus.”
“Laitoin sen jo vahingossa edelliseen. Sekavat ja pitkät jonot kahvilan kanssa samassa. Työntekijöitä liian vähän, heillä tuntui olevan kauhea kiiire. Jos talo on täynnä asiakkaita ja jonot pitkiä, niin lisää työvoimaa!”
“Hyvä pitsa ja se oli iso, viihtyisä paikka ilo silmälle ja tilava”
“S-etutarjoukset ei olleet henkilökunnalla hanskassa”
“Siistit paikat, hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Monipuolinen ja runsas tarjonta.”
“kassalla jonottaminen”
“Pienille lapsille ei ollut tarjolla pieniä laseja tai mukeja, joista juominen olisi helpompaa lapselle. Tarjolla oli vain korkeita, isoja, aikuisten laseja, joista juomiseen lapsi tarvitsi apua.”
“Viihtyisä paikka, tosi mukava henkilökunta, hyvää ruokaa,houkutteleva salaattipöytä ??”
“Mieheni tykkäsi tosi pajon ja aijon tulla käymään uudestaan siskonlapsieni kanssa jotka varmasti ihastuvat paikkaan. Plus omavalinta täyte pizzojen toivominen on tosi hyvä puoli ravintolassa”
“Salatti pöytä on tosi runsas jossa on tarjolla kaikkea erikoisia sekoituksia mutta missään ei lue mitä mikäkin on ja sama on myös vikana osassa lämpimistä ruuissa.”
“Löytyi kaikille erillaisia vaihto ehtoja”
“Monipuolinen. Pizza niin hyvä, että söin reunatkin :) paljon vaihtoehtoja myös minulle joka ei syö punaistalihaa”
“Ruoka hyvää, siisti ja viihtyisä paikka.”
“Viihtyvyys, hyvä ruoka, lapsille leikkipaikka ( vaikka vähän vaarallisessa paikassa oven vieressä)”
“Erittäin hyväntuulinen ja palvelualtis henkilökunta. Ruokatarjonta oli riittävän monipuolinen.”
“Ajoittainen ruuhka kassalla”
“Mukava henkilökunta, hyvät ruuat”
“Reklamaatiomme entiseen rosso expres ravintolaan käsiteltiin ammattitaitoisesti ja pääsimme syömään uuteen pizza buffaan. Pizza buffan päällikkö/johtaja (mukava nais henkilö) on todella huippu tyyppi!”
“Koko konsepti”
“Henkilökunta unohti kertoa kolmella ensimmäisellä kerralla PIZZABUFFASSA vierailtuani, että heillä on 'pizzabuffa'-kortti johon saa leimoja. Kuusi (6) leimaa meni 'sivu suun', kun maksoin aterioilla myös seuralaiseni ruoan. No, pieni juttu, kun olette tuoneet meille rovaniemiläisille jotain näin ainutkertaista??. Takeaway-pizzoihin voisi myös saada jonkun salaatin mukaan. Kylmäkaappiin kassan taakse kertakäyttörasioihin, helppohomma, jos ei halua päästää asiakasta itse ottamaan salaattia pikkurasiaan salaattipuffasta. Tämä malli säästäisi tietty henkilöstökustannuksia.”
“Käyhän tutustumassa. ei mitään erityistä!”
“- Kassa ruuhkautuu, ei toimi vaikka kolme kassapistettä, niin yksi käytössä! Onko henkilökuntaa liian vähän? EIKÖ ole tilanneherkkyyttä ottaa lisää kassoja, kun yksi tekee ruuhkan. - asiakasliikenne ei ole kassoilla/tiskeillä sujuva. Nyt se kulkee molempiin suuntiin ja asiakkaat törmäilee toisiinsa (esim. viimeinen kassa ja lämminruoka; kuljetaan ristiin ja törmäillään vastakkain ==> ei hyvä, ei sujuvaa). - lounashinta nousi mutta laatu ei parantunut! Miksi torstain hernari/pannari jäi kokonaan pois?”
“Uusi siisti puffa. Pitsat erittäin hyviä”
“hyvä ruoka, valikoimaa oli, juomia, sai hakea lisää”
“rauhatonta, melua”
“Mukava lasten leikkipaikka. Olisi mukavaa, jos olisi myös maidoton jälkiruokavaihtoehto pannukakkujen ja jäätelön oheen.”
“Käsipaperi oli loppu ja salaattitiski oli hieman sottaisen näköinen eikä lasten aterimia ollut”
“Saa esittää omia toiveita pizzan täytteistä.”
“Paikka, johon tyhjät astiat viedään, on koko ajan liian täysi ja epäsiisti.”
“Kunhan ette nosta hintoja, suosittelen ystävilleni. Raxin tyyppinen, mutta paljon siistimpi. Jälkkäri kannattaisi ujuttaa hintaan. Lapsille ei käy kahvi eikä tee. Pitäkää henkilökuntaa tarpeeksi, ettei käy kun Hesen, jossa saa odottaa tilauksiaan puoli tuntia, sinne emme elää mene. Olemme jo vakiasiakkaita, kaksi aikusta ja kaksi tyytyväistä lasta.”
“Jälkkärin puuttuminen”
“Buffet”
“Tiskinpalautus piste oli epäsiisti ja näytti kuin sen tiskejä ei olisi ehditty tyhjentämään”
“Oli tosi, tosi kiva käydä, asiakaspalvelu ja ruoka erinomaista”
“Siistit ja valoisat tilat. Ruoka ok.”
“Kysyttiin heti että minkälaista pizzaa kukanenki haluaa, myös lapsilta, tosi hienosti toimittu.”
“Salaattipöytä tyhjä välillä, oli kyllä paljon asiakkaita ja astioiden palautuspaikka oli epäsiisti.”
“Kaikille oli kaikkea eikä ruoka loppunut kesken. Mukava bonus oli oma toive pitsa.”
“Helppo ja nopea pistäytyä ja saa vatsansa täyteen edullisesti.”
“Tuoreen oloiset ruoat ja paljon valinnan varaa”
“Helppo mennä. Nopea palvelu. Positoivinen henkilökunta.”
“Hyvä ruoka ja sitä on riittävästi, erittäin ystävällinen henkilökunta ja mukavat tilat.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvä hinta-laatusuhde”
“Ihana ja viihtyisä sisustus. Pizzoja sais olla vähän enemmän tarjolla kerralla. Monesti ruuhka aikaan joutuu odotteleen. Lapseni on 6 vuotias, hänen lounastamisen hinta oli mielestäni aivan liian korkea kun ei kuitenkaan syö paljon mitään. Mutta ruoat oli todella maukkaita.”
“Lasten lounaan hinta älytön. Varsinkin 6 vuotiaalle ja vanhemmille. Ruuhka-aikaan ei ole varauduttu kunnolla. Pitsoja joutuu odottamaan ja kassalla myös järkyttävät jonot.”
“Pizzat olivat todella hyviä ja valikoimaa oli sopivasti. Olisi ollut myös mahdollista toivoa pitsaa tietyillä täytteillä. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt ruuan laadusta suhteessa hintaan. Uusia pitsoja tuli tiuhaa tahtia, joten ei joutunut odottamaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja kyselivät jopa onko toiveita pitsojen suhteen. Buffetin valikoima oli erittäin hyvä.”
“Viihtyisä ympäristö.”
“Pitsa oli loppu koko ajan. Myös salaattipöydästä ja lounaspöydästä puuttui ruokia. Liian vähän henkilökuntaa.”
“Viihtyisimpiä ja parhaimpia ravintoloita Rovaniemellä, jossa palvelu pelaa täydellisesti”
“Hyvä hinta-laatusuhde sekä hyvää myös se, että buffa oli tarjolla myös viiden aikaan illalla”
“pizzaa oli niukasti tarjolla, ruoka oli aika suolatonta”
“Viihtyisä, tilava ja hyvä ruoka.”
“Hintaansa nähden iso valikoima syömisiä. Salaattipöytä aivan loistava, tuoreista aineksista. Ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta.”
“Jonkin verran epäsiisteyttä havaittavissa ruokailutilassa sekä astioiden palautuspisteellä.”
“Hinta/laatusuhde ei kohtaa”
“Perunamuusi oli veden makuista.”
“Pitsantekijä esitteli ystävällisesti PizzaBuffan käytäntöä samalla, kun teki pitsoja. Kysyi oma-aloitteisesti toiveita, millaisia pitsoja haluaisimme hänen tekevän. Lähtiessämme sanoi heipat ja toivotti tervetulleeksi uudestaan.”
“Uusi ilme...viihtyisä paikka...”
“Pizzoja sai odotella ja vähän valikoimaa...toivottavasti oli hetkellinen juttu...ensi kerralla nähdään...”
“Gluteeniton oli samanhintaista kuin muutkin ruuat.”
“Uudet viihtyisät tilat. Iloinen henkilökunta.”
“Astiapalautuspiste pursusi likaisia astioita, henkilökuntaa liian vähän? Pöytiä ei ehditty pyyhkiä sitä mukaa kuin oli tarvetta. Lattialla ruokaa ym. asiakkailta tippunutta ”sotkua”.”
“Hintataso, tarjonta (normiruokia, santsaamisen mahdollisuss, juomaa riittävästi”
“suosituommat ruoat loppu tai jonotuksen takana, vaikea ja ahdas astioiden palautusjärjestelmä, ovensuupöydässä melkoinen veto (ovet suoraan ulos)”
“Runsas salaattipöytä, viihtyisä ravintola”
“Tuotteet olivat tullessamme melkolailla loppu. Aika nopeasti niitä kuitenkin saatiin lisää esille. Kassalla jono liikkui hitaasti.”
“Hyvänmakuista ja herkullisen näköistä ruokaa, mukava rento miljöö, ravintolassa oli käyntimme aikana paljon muitakin asiakkaita, silti palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruokaa oli riittävästi eikä jonoja muodostunut.(paitsi kassalle) kiva yllätys oli buffan edullinen hinta. ??”
“Hyvä ja runsas lounas hinta laatu kohdallaan pizzat tosi maittavia”
“Tilasin kyllä noutopöytä ruoan mutta tulikohan pizzabuffa, kassan mukaan ainakin. Oli jonkin verran tungosta, henkilökunnan väärinkäsitys ateriasta? Lisäksi asiakkaat joutuivat odottamaan kahvia, loppui”
“Ihania tuoreita kuumia pizzoja, eri Makuja sai maistella. Kun jos sitä tilää kokonaisen niin on aika kaavoihin kangistunut, aina ottaa lähes samoilla täytteillä”
“Pizzojen monipuolisuus.”
“Pizzojen valmistuminen kesti kauan, ja ne oli kokoajan loppu. Tähän auttaisi kaksi pizzan valmistajaanyhden sijasta.”
“Ihana sisustus, tarpeeksi tilavaa.”