Frans&Chérie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat och att njuta av den. Du hittar den trivsamma bistron Frans&Chérie i Original Sokos Hotell Vaakuna i hjärtat av Rovaniemi.
I bistron Frans&Chérie kombineras det franska köket och bubblande livsglädje på ett gladlynt och charmigt sätt. C'est délicieux!

 

Facebook @fransetcherirovaniemi

Instagram #franscherierovaniemi

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelulaitos ja ystävällinen tarjoilija, restonomi”
“Todell a ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka. Olemme vierailleet jo monena kesänä emmekä ole vielä kertaakaan pettyneet”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu”
“Mutkaton palvelu ja parempi ruoka kuin monissa muissa saman ketjun ravintoloissa.”
“Miksi nimenmuutos, kun kaikki puhuvat entisestä Fransmannista? Turha puhua puikuloista, kun ne on pilattu friteeraamalla mustiksi öljyssä. Onneksi nyt on tilliperunat/vihannekset, kun muistaa pyytää.”
“asiakkaan huomioiminen jäi mieleen, ruoka oli todella hyvää ja vähän erilaista kuin yleensä”
“Ruokalista on selkeä, tarjoilija piti aktiivisesti hyvää huolta porukastamme ja kommunikaatio hänen kanssaan pelasi moitteetta, ruoka oli hyvää - kuumaa tarjoiltaessa, kuten pitääkin.”
“6 aikuista + 1 lapsi, pääruoat ja jälkiruoat, ei viinejä tms. juomia: lasku oli melkein 200 €. Se ei ole ihan vähän ja nostaa kynnyksen tulla isommalla porukalla aika korkealle - taitaa jopa jäädä tulematta ja muitakin tulee ehkä varoitettua. Ruoassa ei lopulta ollut mitään vau!-kokemusta, tuohon hintaan sitä vähän olisi mielestäni lupa odottaa. Härkäruukun kanssa ei enää saanut uuniperunaa, tästä iso peukku alaspäin ja perään että höh.”
“Lista on muuttunut huonommaksi. Ennen oli esim kermaperunat, jotka oli klassikko. Perinteistökin olisi hyvä säästää. Kaipaan myös kana-aurajuustoruukkua. Pippuripihvin pitäisi pysyä aina listalla!!!”
“Kun soitin ja varasin pöytää, ystävällinen ääni. Hän otti pöytä toivomuksen huomioon ja varasi pöydän hyvästä paikasta, syöttötuoli oli tuotu valmiiksi ja vielä lähtiessämme hän tuli ovelle hyvästelemään, se oli Ihana ele. ❤ Lisäksi joustavuus, kun jouduimme muuttamaan hieman tuloaikaa, koska vieraani saapuivat Jyväskylästä asti...”
“Maukasta ruokaa, kiitos.”
“Yksi kovaääninen miesporukka oli lähistöllä.”
“Nopea ja kohtelias palvelu.”
“Rovaniemellä tarjoilija oli huippu ammattilainen. Jos eksyn sinne uudelleen toivottavasti hän olisi silloin työvuorossa.”
“Ruoka oli ihanaa”
“Ihan perus ketjuravintola, ei huono mutta ei erityisen mieleenpainuva tai erikoisen hyvä”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka erittäin makoisaa.”
“Ihana illallinen kynttilänvalossa ??”
“Luotettava”
“Palvelu, ruoka, siisteys”
“Joustavuus, esim lounaalla ei ollut lihatonta vaihtoehtoa valmiina, se tuotiin perheenjäsenelle vaikka ei suuremmin sitä pyydettykään. Iloinen ,tuttavallinen ilmapiiri, asiakkaista huolehdittiin .”
“Yleis ilme hyvä ja ruoka maistui”
“Laskua piti odottaa turhan pitkään. Aamupalalla kahvi/juomapöytään pitkä jono.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Pöydät hieman liian lähellä toisiaan”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu, ruokakin hyvää.”
“Hintataso on aika korkea esim. poronkäristys mitä söin 27.90 on kyllä ihan kipurajoilla.”
“Todella hyvä ruoka, erittäin miellyttävät tarjoilijat sekä huippusiisti wc”
“Joutuu odottamaan aika pitkään, että tullaan ottamaan tilauksia vastaan. Samoin laskua saa odotella, jos ei hoksaa pyytää heti kun astiat haetaan pois.”
“Kaikki mainiota”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Rauhallinen tunnelma, palveleva henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen, ammattimainen palvelu”
“Tarjoilija hymyili ja oli asiakaslähtöinen”
“Loppulaskun kanssa sekaannusta. Ilmainen jälkiruoka oli laitettu laskulle, onneksi mieheni huomasi asian kun ihmetteli laskun loppusummaa. Oisko ollut inhimillinen erehdys?”
“Maukas ja kattava salaattipöytä”
“Keskeinen paikka.”
“Aamiainen on aina yhtä sotkuinen ja tuotteita loppu. Henkilökunta salilla voisi olla ammattitaitoisempaa.”
“Ystävällinen tarjoilija”
“Palvelu, ruokalistan valikoima ja ruoan maku”
“Kalliit hinnat”
“Lounaan hinta/laatusuhde”
“Lounasaika loppuu klo 13,oo, elikkä liian aikaisin ainakin tunnin verran Leivälle levitteenä ainoastaan voi tai jokin epämääräinen mössö.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hintataso on joillekin liian korkea.”
“Erittäin runsas ja houkutteleva lounaspöytä”
“Rovaniemellä täällä on paras lounas, buffee on monipuolinen ja aina todella hyvä. Salaatit ovat maukkaita ja lämmin ruoka herkullinen. Ainoa miinus on että lounas aukeaa vasta klo 11, kun joskus tarve olisi päästä lounaalle jo klo 10:30 lähtien”
“Herkullinen salaattibaari lounasaikaan.”
“Onnistunut, mukava henkilökunta.”
“Kokonaisuus oli loistava, välitön keskusteleva henkilökunta. Viihdyimme oikein hyvin. Kiitos ravintolaan.”
“Good salad and bread tables”
“I’d like two options for main course”
“Kokonaisuus.”
“Ehkä hinta.”
“Positiivinen tunnelma”
“Mukava henkilökunta! Tekivät ystävien vauvalle aamupuuronkin yksilöllisesti :)”
“Hyvä ruoka ja mukava palvelu.”
“Isommalla porukalla syötäessä annosten laatu mielestäni hieman kärsii. Annokset eivät viime kerralla olleet aivan niin siististi laitettuja kun vertaan siihen, jos käyn syömässä esim. puolisoni kanssa”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Voisi olla monipuolisempi ruokalista”
“Meidän vierailun aikana ravintolassa oli todella äänekäs känniääliöporukka, jonka takia poistuimme ravintolasta heti kun olimme syöneet pääruoat”
“Mukava henkilökunta, viihtyisä ravintola”
“Harmikseni sattui, että tilaamani kala oli ihan raakaa ja seuraavalla käynnillä brunssilla, useat tuotteet oli vain vähälaktoosisia, joita en voi käyttää. Osa oli lisäksi normaalia laktoosia sisältäviä tuotteita. Tarkastin asian henkilökunnalta.Myöskin kala-allergiselle brunssilla oli vain niukasti tarjottavaa.”
“hyvä ruoka”