En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Följ oss på sociala medier: Facebook @coffeehouserovaniemi och Instagram @coffeehouserovaniemi

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,4)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä, rento, ystävällinen palvelu.”
“Keskeisellä paikalla”
“Ihan kiva kahvila, mutta pidän itse persoonallisemmista.”
“Nyt oli tuotteet 'suojattu ' Aikaisemmin ennen koronaa tuotteet oli paljaana ilman ns.kupua suojana, tiskillä ihmisten ohi kävellessä ja jonottaessa vuoroa, ei ollut hygieenistä. Sen takia ei ole pahemmin tullut käytyä kys.liikkeessä. Nyt suosittelen ja toivottavasti 'suojaus' jatkuu koronan jälkeenkin..”
“Siisti toimiva paikka auki sunnuntaina klo 11 jolloin monet paikat kiinni”
“Mainio paikka”
“Kaikin puolin hyvä kokemus”
“Vastaa hyvin kaikkia kahvilalle asettamiani tarpeita.”
“Siellä oli tosi kiva tunnelma”
“Hyvä valikoima gluteenittomia tuotteita ja ystävällinen palvelu”
“mukava ilmapiiri”
“Ainakin Ida hoiti ahkerasti pöytiä ja likaiset astiat pois.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Tilava, viihtyisä, keskellä kaupunkia”
“Mukava paikka jutustella”
“Pidän Rovaniemen Coffee Housesta, olen käynyt siellä asiakkaana jo vuosikausia. Nykyisin käyn harvemmin, vaikka tuotteet ja palvelu sekä sijainti ovat erinomaiset. Asia mikä nykyisin tekee kokemuksesta vähemmän miellyttävää on tilan siisteys. Pöydillä on asiakkilta jääneitä likaisia astioita, joita ei ole korjattu vaunuihin tms. Tämä toki myös asiakkaiden vika, mutta siis tilanteessa jossa asioin ei ollut kiirettä tai ruuhkaa, vaan sisälläkin vain muutamia pöytäseurueita. Asiakaspalvelijoita töissä taisi olla kolme kappaletta, he eivät tiskin takaa kuitenkaan käyneet siivoamassa salin puolella kertaakaan sinä aikana kun olin siinä. Puhutaa tunnin, puolentoista ajanjaksosta. Palveltuaan asiakkaan he jatkoivat keskinäistä jutteluaan tiskin takana 'ryppäässä'. Voihan se olla että oli työasiaakin, mutta se kuva ei minulle välittynyt. Tämän on siis ollut toistuva kokemus niinä kertoina kun olen asioinut kahvilassa viime aikoina. Jokseenkin ovat olleet näitä uudempia työntekijöitä. Kahvilassa on myös työntekijöitä jotka jatkuvasti huolehtivat salin siisteydestä reippaan rennolla otteella. Etenkin eräs nuori mies jokin aika sitten oli erinomainen työssään, nyt hän ei ollut työvuorossa. Mutta siis varmasti käyn jatkossakin asiakkaana, mutta en niin usein, huomaan. Etenkin näin korona-aikana pöytien siivoaminen edellisten asiakkaiden jäljiltä olisi suotavaa tehdä asap, etenkään jos ei ole kiireaika. Vähän virallisen muotoinen tämä palaute, mutta näin itsekkin alalla joskus työskennellessäni pidän tätä asiaa tärkeänä. Puhtaus on puoli ruokaa ja silleen.”
“Coffee Housessa on aina ystävällinen ja hyvä palvelu. Se on myös viihtyisä ja siellä saa parhaat erilaiset kahvit. Coffee Housessa pitää aina käydän kun on Rovamiemellä käymässä.”
“Asun nyt Turussa, käyn kuitenkin usein Rovaniemellä ja aina tässä kahvilassa. Paras paikka Rovaniemellä, hyvällä paikalla, aina ystävällinen palvelu, laadukkaat tuotteet jotka ovat kauniisti esillä. Kun jotain kysyy vastaus tulee heti ja tiedon kanssa, iloisesti ja hymyillen, palvelu on erinomaista oli vanha tai nuori. Seurailen usein asiakaspalvelijoiden käytöstä kahvitellessani muissakin paikoissa, tässä paikassa palvelualttius on joka hetki ykkösasia, tämä on tärkeää koska niin moni paikka on muuttunut itsepalveluksi, on ihanaa kun tiskin takana on joku joka tervehtii, osaa ja puhuu. Suosittelen myös näille Turkulaisille Teidän paikkaanne aina kun joku Rovaniemelle aikoo - ja kiitosta on tullut. Kiitos Teille.”
“Hyvää kahvia”
“Kiva paikka keskellä kaupunkia”
“Siistit tilat, erittäin maukkaat annokset ja ystävällinen palvelu.”
“Helppo asiointi , hyvät kuumat juomat ja pikku suolaiset”
“Kahvila viihtyisä ja siisti. Mielestäni viime asiointikerralla henkilökuntaa liian vähän asiakas määrään nähden (pientä ruuhkautumista/hitautta). Asiakaspalvelu kuitenkin hyvää ja iloista.”
“Kodikas ja viihtyisä kahvila.”
“İhanaa paikka, mutta vähän pieni ja paljon ihmisiä. Hankalaa jutella ja olla rauhassa.”
“Terassilla oli tilaa istua, palvelu oli hyvää.”
“Mukava kahvila, hyvä tunnelma ja hyvät tarjoilut”
“Rollon paras”
“Kahvileipä tarjonta oli niukan laista ja ruuhkaan nähden oli vähän henkikökuntaa”
“Siisti paikka. Kohtelias henkilökunta”
“Tuotevalikoima voisi olla monipuolisempim”
“Hyvä viihtyisä siisti hyvä kahvi”
“Viihtyisä ja siisti paikka”
“Mukava tapaamispaikka”
“Viihtyisä kahvila ja terassi hyvällä paikalla”
“Oikein mukava kahvila varsinkin kun sää sallii ulkoterassilla nauttia kahvista.”
“Hyvä kahvi, mukava henkilökunta ja hyvä lokaatio”
“Koronarajoitukset tekivät käyntini sujuvuudesta hankalaa joten en osaa arvioida normaalitilannetta”
“Aikaisin aamulla auki”
“Monipuolinen tarjonta, ystävällinen ja iloinen palvelu”
“Mukava paikka keskellä kaupunkia, joskus kylläkin liian täynnä että joutuu valitseen toisen paikan, liian pieni mikä harmittaa ja alkanut myös ajatteleen kun esim kahville tai syömään menossa että se on täynnä kuitenkin ja valitsee jonkun toisen paikan, mikä tosi harmi. Muuten loistava paikka.”
“Luotettava ja tasalaatuinen elämys Rovaniemellä, missä kahvilat yleisesti ovat aika heikkoja. S-kahvi ajaa asiansa ihan ok.”
“Vertailen muihin kahviloihin. Remontin jälkeen CH tunnelma latistui. Siitä tuli valoisa näyteikkunakahvila. Epämukavat istuimet. Entinen oli sopivan hämyinen.”
“Viihtyisä ja siisti”
“Kahvilan hyvä sijainti ja mainiot aukioloajat.”
“Viihtyisä paikka ja siisti terassi, ystävällinen henkilökunta, hyvät tuotteet ja S-bonus.”
“Viihtyisä ja paljon tilaa”
“Paras kahvila paikkakunnalla”
“Keskeinen hyvä sijainti. Paljon asiakkaita”
“Mukava ja viihtyisä paikka.”
“Ulkoterassilta tuleva tupakansavu häiritsi todella paljon”