En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,2)
Barn (2,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“olisi hyvä jos lemmikki( pieni koira) pääsisi sisälle”
“Mukava paikka.”
“Kaikin puolin viihtyisä paikka syödä/juoda ja rupatella.”
“Linjasto ei vedä, koska maksaminen ja Kahvien valmistaminen on kassalla. Kaikki odottavat sumpussa, me satuimme huonoon jonoon ja odotimme vuoroamme kauan. Eri ihminen voisi ottaa kahvitilauksen ja maksu jouhevasti toiselle. Kehittämisen paikka.”
“Se on aina täynnä turisteja ja se on hieman ahdas tunnelmainen, mutta sen taruoilu on hyvä. Se on myöa todella kallis opiskelijalle.”
“Mukava käydä, hyvällä paikalla ainut miinus että vähän paikkoja yleensä aina täynnä jonka takia joutunut useasti kääntyyn ovelta.”
“Viihtyisä paikka!”
“Viihtyisä kahvila hyvällä sijainnilla. Monipuolinen kuumien ja kylmien juomien valikoima, ajoittain kivoja uutuuksia tuttujen klassikkojuomien lisäksi. Hyvänmakuiset leivokset. Mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan.”
“Tilava.”
“Palvelu mahtavaa ja parhaat kahvit ja lisukkeet”
“Hyvä ja viihtyisä tila. Kiva, että myös vaunut mahtuvat. Mukavasti tarjolla sekä suolaisia että makeita tuotteita. Teeveden lämpötilaan voisi kiinnittää huomiota: vihreä ja valkoinen vaatii noin 80-90 asteista, eikiehuvaa.”
“Viihtyisä,hyvä sijainti”
“Coffari on kiva paikka mennä viettämään aikaa kavereiden kanssa tai opiskelujen parissa. Siellä on rauhallinen tunnelma jopa silloinkin kun aisakkaita on paljon. Se on myös tosi hyvällä paikalla ja kaikkien on helppo löytää sinne.”
“Yksinkertaisesti hyvä kahvilla jossa ihana henkilökunta ja mukava aina asioida siellä! Ja juomat ja ruuat hyviä!”
“Alennuksen kanssa ilmeni jotain häikkää ja kun viimein pääsin herkkucappuchinoa hörppimään, oli se jo ehtinyt jäähtyä liikaa.??”