Mat, dryck och avslappnad feststämning – där har du Amarillos heliga treenighet. Med äkta Amarilloattityd tillagar vi rejäla och djärva rätter som får sombrerorna att dallra av välbehag och till det bjuder vi på en fantastiska partystämning; det är Amarillo i ett nötskal. Amarillo ligger vid Koskikatu i anslutning till Original Sokos Hotel Vaakuna. Amarillos kök har fantastiskt långa öppettider på veckosluten: ända till klockan 00.30 på fredagar och lördagar! Baren serverar drycker fram till klockan 2.30 på fredagar och lördagar.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“listalla oli minulle uusia kivoja ruokia (oliko sitä uusittu?), lista on monipuolinen, ruoka on aina ollut korkeatasoista eikä liian kallista, kivoja drinkkejä joita tarjoilijat osaavat myös muokata esim. alkoholittomiksi, viihtyisät tiöat joissa myös yksityisyys säilyy”
“Viihtyisä ,rauhallinen ruokailupaikka.”
“Tilausta joutui odottamaan pitkään.”
“Ensikertalaisena myös Rovaniemellä, vierailusta jäi monella tapaa hyvä mieli. Tarjoilija otti meidät erittäin ystävällisesti ja tuttavallisestikin vastaan, kun kuuli että olemme menossa Somerharjulle Naisten Valmiusliiton kurssille. Suositukset menivät kohdilleen, niin ruoan ja varsinkin juomien suhteen. Saimme jopa lähtiessä tikkarit! Paikka jäi kyllä mieleen positiivisesti:)”
“Eipä tule mieleen mitään, kaikki oli hyvin, ainakin meidän kohdalla:)”
“Perjantai-illan 5.4.2018 nuori tummahiuksinen naistarjoilija olierittäin miellyttävä ja ystävällinen. Hän suositteli meille ruokia, ja kertoi niistä tarvittavan. Ruokien laadun perusteella antaisin ravintolalle arvosanan 7,5, mutta tarjoilian ammattitaidon ha palvelun vuoksi antaisin kokemuksellemme arvosanaksi 9!”
“Ruoan laatu. Olisin toivonut hieman enemmän rahoillemme vastinetta.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvällä paikalla, kaikille sopivaa purtavaa eikä mitään pönötystä ja liikaa odotusta!”
“Saimme tyytyväisyystakuun.Ystäväni koki,että ranskalaiset eivät olleet tarpeeksi rapeita.Hän sai uuden annoksen tilalle. Palvelu oli hyvää!!!Olimme tyytyväisiä ja kylläisiä. Tulemme uudestaan.”
“Illalla Klo.21 oli kovaääninen nuorten joukko toisessa pöydässä.Ehkä pieni - Mutta ,ruoka oli täydellistä...”
“Palvelu oli sujuvaa ja kesken ruokailunkin tultiin kyselee et kaikki on ok. Oli ystävällinen tarjoilija. Ei pahaa sanottavaa mistään”
“Kaikki toimii, ystävällinen palvelu ja ruoka on hyvää.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ruoka tuli todella nopeasti ja oli maistuvaa”
“Maistuva ruoka ja hyvä asiakaspalvelu”
“Ihanan muhkea iso pöytä, jonka ympärille mahtui koko perhe 8 henkilöä, istuimena pehmeät nojatuolit. En ole nähnyt missään vastaavaa. Kiitos!”
“Yleensä tasalaatuista ketjuruokaa”
“Palvelu, musiikki puuttuu, aina vois olla paremman makuista ruokaa.”
“Erittäin mukava henkilökunta. Rento tunnelma. Hyvä ruoka. Tullaan toistekin! +++++”
“Hyvä varma valinta”
“Ainutlaatuisuus puuttuu”
“Nopea ja ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa!”
“Ainakin kohtelias henkilökunta ja annokseni maistui hyvältä.”
“Ainakin viime kerralla oli hyvä palvelu”
“Aina palvelu ei ole ollut yhtä hyvää”
“Asiakaspalvelu”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvällä paikalla. Ystävällinen henkilökunta. Mukava tunnelma. Kiva sisustus. Hyvää ruokaa.”
“Hieman hankala jättää siihen lähelle mies, joka kävelee huonosti kyynärsauvan kanssa oikean puolen halvauksen vuoksi. Esteettömyydestä en niin tiedä, onko huomioitu tarpeeksi.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Siisti ravintola, hyvät ja tasalaatuiset ruoat ja mukava paikka kaiken kaikkiaan.”
“Iloinen,ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta,sekä erittäin hyvä ruoka!”
“Hyvä palvelu”
“Ruokaa sai odottaa kauan,lisää henkilökuntaa!”
“Henkilökunnan iloisuus ja palvelualttiudesta.”
“Hyvä ruoka, kivat tarjoilijat”
“Odottaminen, jonotus. Sama homma monessa Amarillossa. Viimeksi sama juttu Vaasan Amarillossa pari kesää sitten. Menee illalla syömään, niin ehtii tulla lasten nukkuma-aika ennenkuin saa ruuan pöytään. Keittiö tuntuu olevan aina ruuhkautunut. Vaasassa meni 2 tuntia ruuan saantiin. Nyt taisi mennä reilu tunti. Amarilloissa on myös tyyli, että käsketään odottaa pöytiin ohjausta, mutta tarjoilijat ignooraa täysin jonossa olevan porukan. Pöytiä saattaa olla tyhjänäkin. Ilmeisesti henkilökuntaa on liian vähän sekä tarjoilijoissa että keittiössä. Nytkin seurasin, että useampi pöytä vapautui, mutta jono ei lyhentynyt yhtään, päinvastoin kasvoi. Tarjoilijat eivät ehdi laittamaan pöytiä kuntoon seuraavalle porukalle. Monissa yksityisissä ravintoloissa on asiakkaan vastaanotto ihan eri luokkaa. Minusta ei riitä, että ruoka on hyvää, vaan jonotus ja odotuskokemukset pitäisi laskea ravintolan palveluun myöskin. Lasten kanssa emme enää tule Amarilloon, ellei ole pakko. Reissussa menee aina 2-3 tuntia, josta itse syöntiin vain murto-osa.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija unohti meidät ja meni n.15 min ennenkuin tultiin kysymään mitä tilataan.”
“Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta mukavaa.”
“Mukava tunnelma”
“Burgerit”
“Erittäin mukava henkilökunta”
“Hyvä kokonaisuus”
“Mukava paikka ja ruoka hyvää”
“Tarjoilija oli vähän yli-innokas kun kävi vähän väliä kyselemässä”
“Vihdoinkin tehty sisätilan remontti ja uudet kalusteet.”
“Kehitys viime kertaiseen kokemukseen... 'Palaneita hampurilaisia' Nyt ruoka oli ammattitaidolla valmistettu ...hyvää”
“Epäsiisteys ja tunkkaisuus”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja saimme hyvää palvelua.”
“Ruokalista oli jonkin verran uusiutunut. Toivoisin kuitenkin enemmän uusia mielenkiintoisia annoksia listalle!”
“Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista”
“Hyvä sijainti, buffet-lounas”
“Mukava asiakaspalvelu, varmasti loistavaa ruokaa ja hyviä etuja välillä.”
“Enemmän vaihtoehtoja erityisruokiin esim. Kasvis, gluteeniton..”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta. Myös rauhallinen ja mukava tunnelma, ei liikaa hälinää.”
“6 kk Vauvan kanssa asioiminen oli helppoa ja myös pieni lapsi huomioitiin ja listan ulkopuolelta pystyi tilaamaan kurkku siivuja pienelle jostä hän oli hyvin iloinen.”
“Ahtaus tulla kärryjen kanssa.”
“Hyvä ruoka viihtyisä paikka ja ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka”
“Asiakaspalvelu kiireessä”
“Herkullinen ruoka, kivoja cocktaileja, hyvä palvelu ja tunnelma”
“Ruoka on ollut aiemmin hyvää ja maukasta. Nyt lounasburger oli täysin mauton. Tilasin gluteenittoman, pöytään tuotiin tavallinen. Muut olivat jo syöneet kun sain omani.”
“Meistä kaikista huolehdittu on koko vierailumme ajan. Lapsille tarjottiin leikkipaikkaa, piirustusmahdollisuus ja heitä huomioitiin ruoassa. Lapset saivat myös tikkarit lähteissään. Henkilökunta kävi huolehtimassa, että meillä oli kaikki hyvin. Ruoka edullista ja maukasta.”
“Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Mukana ollut lapsi 8 v. huomioitiin erityisesti.”
“Aivan upeat tarjoilijat!”
“Kilpailukykyiset hinnat, annokset ja hintataso kohtaavat.”
“Tuote oli osittain liian suolainen, mutta en jaksanut valittaa. Ruokaa odotimme 1,5h, vasta kun itse mainitsimme asiasta tämä hyvitettiin meille. Itse ihmettelen kyllä miten ko. homma oli mahdollista, koska ensinnäkin mielestäni sillä hetkellä ei ollut edes kauheasti porukkaa syömässä...oliko the table-viihdyttämiseen panostettu liikaa tai sidottu hetkittäin liian monta ihmistä keittiön puolelta, sillä siellä ei ollut silloin kuin 4 henkeä syömässä..eikä varoitettu tästä musiikin kovuudesta ja että meillä on tässä kohtaa nyt tämä tällainen happeninki menossa, josta aiheutuu kovaa musiikkia hetkittäin..”
“ruuat ovan välillä tosi hyviä, mutta samakin ruoka-annos on joskus selvästi huonompi kuin jollakin toisella kerralla. Johtuisiko kokista vai lämmitetäänkö teillä valmiiksi tehtyjä annoksia?”
“Sisustus loistava, palvelu loistava, ruoka loistava.”
“Lastennurkkaus väärässä paikassa.”
“Aina silloin tosi hyvä ja maukas ruoka ja on paljon täytteitä ja kastikkeita kun ei ole se italialainen Mauri kokkina . Kaikilla muilla kokeilla tosi hyvät ruuat.”
“Italialainen mauritcio kun kokkina niin ruuassa tosi vähän täytteitä ja kastikkeita.”
“Hyvä ruoka, tunnelma”
“Kokonaisuus”