Mat, dryck och avslappnad feststämning – där har du Amarillos heliga treenighet. Med äkta Amarilloattityd tillagar vi rejäla och djärva rätter som får sombrerorna att dallra av välbehag och till det bjuder vi på en fantastiska partystämning; det är Amarillo i ett nötskal. Amarillo ligger vid Koskikatu i anslutning till Original Sokos Hotel Vaakuna. Amarillos kök har fantastiskt långa öppettider på veckosluten: ända till klockan 00.30 på fredagar och lördagar! Baren serverar drycker fram till klockan 2.30 på fredagar och lördagar.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti,takuuvarma ketjutuoka”
“Aivan liian paljon ranskanperunoita annoksessa amarillo big burger.”
“Yleistunnelma”
“Hyvä palvelu ja ruoka hyvää.”
“Jos saisi vanhan lounaan takaisin, niin käväisin useammin.”
“Iloiset ja ystävälliset tarjoilijat, erityisruokavalio huomioitiin hyvin ja viinisuositus sopi ruoalle. Tulen jatkossakin ruokailemaan ??”
“Ruoka oli hyvää, ja meitä palvellut tarjoilija teki parhaansa. Mutta kiire näkyi ravintolassa ja aina sai odottaa todella kauan että sai palvelua”
“Henkilöstövaje, ruokaa et saa nopeasti vaan joudut odottamaan jopa sitä että saisit edes tilattua alkujuomat. Tarjoilija ei pahoitellut tilannetta.”
“Ruoka, hyvä palvelu ja viihtyisä ravintola.”
“Ei tule äkkiseltään mieleen. Aina olen viihtynyt. Ruokalista voisi olla ehkä hieman laajempi.”
“Aika vähän pihviruokia, enimmäkseen kanaa ja sormiruokia. Pihvilistaan enemmän vaihtoehtoja.”
“Tarjoilijat kysyvät kukin vuorotellen liian usein maistuuko ruoka.”
“Hyvä ruoka ja reilut annokset. Välitön tunnelma.”
“Sisustus oli persoonallinen ja kotoisa.”
“Annoksessa ollut broilerinpala oli koostumukseltaan outo; hiukan kumimainen ja liha tuntui suussa 'raa'alta' vaikka oli läpikypsää. Broilerin kohdalla tällainen suutuntuma on ikävä.”
“teemailtoja / -viikkoja”
“suppeahko menuu sellaiselle, joka ei välitä pihveistä”
“miljöö”
“asiakaspalvelu, ruoka ei vastannut odotuksia, eikä palaute auttanut”
“Palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Hyvä paikka ulkonäöltä”
“Palvelu oli hidasta”
“Todella viehättävä paikka ja hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä”
“Hinnat.”
“Hyvät myyjät.”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka”
“Mielestäni asiakaspalvelu oli erittäin laadukasta, jouhevaa sekä ystävällistä. Vaikka pöydälläni vaihtui kesken kaiken tarjoilija, niin se ei laadussa tai asiakkaan kohtaamisen taidossa näkynyt mitenkään.”
“Kaunis miljöö, hyvä ruoka.”
“Ruoka menu aika suppea. Saisi olla enemmän valinnan varaa”
“palvelu mukavaa”
“ammattitaitoinen henkilökunta”
“S etukortti on hyvä”
“Hyvä palvelu tällä kertaa”
“Hieman sekava, hälinä.”
“Hyvä sijainti. Kohtuulliset hinnat.”
“Pyörätuolilla tulijalle pieniä kynnysesteitä ja ovien aukeaminen kanssa on haasteita, vaikka sinänsä ravintola on esteetön.”
“Tasainen laatu niin ruuan kuin palvelun suhteen. Aina ilo käydä.”
“Hyvä ruoka, asiallinen ja iloinen henkilökunta”
“Vaarallisen jyrkät rappuset wc-tiloihin”
“Kun tarjoilija vaihtui joko tauon tai vuoron vaihtumisen vuoksi, jouduin odottelemaan todella pitkään saadakseni laskun.”
“iloinen palvelu!”
“kiireellisyyden tunne”
“Perushyvä ruoka ja 'helppo' ravintola käydä”
“Vaikka pääsimme vasta sulkemisaikaan klo 23:00 poistumaan paikalta, niin meitä palveltiin loppuun asti todella hyvin. Vanhempi naistarjoilija on ollut aina älyttömän mukava ja kertonut ruuista ja juomista perusteelliaesti. Todella asiantuntevaa henkilökuntaa.”
“Hyvä ruoka ja sopivan kokoiset annokset. Lapsiystävällisyydestä plussaa. Ateriointivälineet ja lasit näyttivät kuluneilta ja vanhoilta eivätkä luoneet vaikutusta, pullo josta vettä tarjoiltiin oli ulkopuolelta likainen. Uudistunut sisudtus näytti jotenkin sekavalta, ravintolassa oli ehkä muutenkin turhan hämärää, vaikka istuimmekin ikkunan vieressä. Suositellun alkupala-annoksen esillepano ei ollut järin houkutteleva (mozzarellatikkuja ja jalapenopopperseja, nimi ei muistissa). Hampurilaisten ”monterey” juusto ei ole hääviä, ennemmin ottaisin cheddarilla tai jollain voimakkaammalla juustolla. Muuten oli ihan hyvä ravintolakokemus. Lisäksi oli mukava huomata että lista on hieman uudistunut, mutta myös hyvät tutut tuotteet (rockefeller ribs ja chicken pocket?) ovat saaneet jäädä listalle.”
“Kts edellinen kohta.”
“Ystävällinen ja avulias henkilökunta ja nopea tilauksen tarjoilu oli samalla tasolla kuin aiemmilla Rovaniemen käynneillä.”
“Asiantunteva ja palveleva henkilökunta”
“hyvää ruokaa siistissä paikassa jossa osaavaa henkilökuntaa.”
“Hyvä palvelu ja loistava ruoka!”
“Mukava palvelu”
“Todella viihtyisä henkilökunta ja sisustus, hyvä ruoka.”
“Meille myytiin hurjasti kaikkea eikä hinnoista kerrottu. Esim. Latteen makusiirapit maksoivatkin extraa”
“Tarjoilija, joka huolehti meidän pöydästä oli todella ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen. Jaksoi kertoa tuotteista eikä antanut kiireen näkyä. Lisäksi ruoka tietty oli maittavaa ja annoskoko oli hyvä.”
“Ensimmäinen henkilö joka ohjasi seurueen pöytään ei oikein ottanut mitään kontaktia. Vähän hällä väliä tyylillä mentiin. Toinen hieman häiritsevä seikka oli (varsinkin seurueen vanhemman väestön mielestä) että pöytämme sijaitsi takaosassa ja siellä oli todella hämärää. Mutta em. seikat eivät kuitenkaan estä suosittelemista.”
“Erittäin ystävällinen vastaanotto”
“Henkilökunta oli aivan loistavaa! Oli hienoa seurata, miten ammattitaitoisesti työntekijät toimivat erittäin kiireisenä päivänä, paikalla muutama isompi seurue ja silti myös me ohikulkevat nopeat lounasruokailijat saimme aivan yhtä huolellista, ystävällistä ja huomioivaa palvelua. Täys kymppi henkilökunnalle!”
“Pöytien sijoittelu toisiinsa nähden teki paikoitellen tiloihin hieman ahtaan vaikutelman.”
“Palvelivat vielä vaikka ei olisi enää ollut tarvis. Halusivat ,että kaikki ravivieraat saavat illalla syödäkseen. Mutta tarjoilkaa Suomalaisia raakaaineita . Jos pitää valita ravintoloiden väkillä joissa esim toisesa ulkolainen hormooniliha penisiliinillä höystettynä tai suomalainen jäljitetty ja tarkastettu liha .Suomalisuutta suosiva vie voiton mennen tullen.”
“Ulkolainen liha”