Amarillos hjärta klappar för gemensamma matupplevelser och trevlig samvaro. Flera av rätterna på menyn är nämligen avsedda att delas.
 
Grundpelare på menyn är färska råvaror och mexikanska smaker. Välj fräscha tacos till dig själv eller att dela med en kompis. På menyn finns också delikatesser stekta på kolgrill samt våra bekanta och välkända burgare som garanterat håller hungern borta!
 
På fredagar och lördagar kl. 20.00 dukas The Table på Amarillo – en komplett måltid med unika drycker och rätter som vem som helst kan delta i genom att boka bord. Detta är en upplevelse som alla borde testa, kom ensam eller i grupp.
 
Köket är oppet varje dag 12-22.30
 
Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Följ oss på sociala medier Facebook @AmarilloRovaniemi och Instagram @amarillorovaniemi

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,3)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,3)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Olimme siellä lomailemassa vko:9 ja lounastimme ravintolassa.Sielä oli alkuviikosta töissä aivan ihana ja kohtelias ja täysin ammattilainen tarjoilija joka teki vierailustamme todella mukavan ja mieluisan.Salaattipöytä oli paras,mitä hetkeen olemme nähneet.Eli 10+ kaikelleen??"”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Palvelu erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka oli erittäin hyvää ja sai mahan täyteen.”
“Ruoka oli hyvää”
“"Aina hyvä ruokalista,monipuolinen ja ruoka todella hyvää "”
“Takuu varma ruoka ja viihtyisä ilmapiiri”
“"Mukava fiilis jäi, ruoka perushyvää Amarillo-ruokaa ja palvelu ystävällistä"”
“tuli jo sanottua”
“palvelu oli sujuvaa ja mukavaa.”
“Mukava asioida”
“Asiallinen henkilökunta”
“"Palvelu oli liian imelää/teatraalista ja sanoin jopa rouvalle ""liika on liikaa"". Ja olin jo kysymässä: oliko hyvä myyntikoulutus. Ravintola on viehättävä ja ruoka vastasi odotuksia. Tullaan me uudelleen. Itse koulutan asikaspalvelua ja tästä sain taas hyvää materiaalia opettaa ammattilaisia. Kiitos!"”
“Hlökunta oli iloista ja ystävällistä.”
“"Ensinäkin palvelu oli erittäin hyvää, mukavaa ja ammatillisen ystävällistä sekä oli hauska nuori mies. Ruoka oli laitettu kauniisti esille ja erittäin maukasta myös erikoisruokavalio oli hyvää. Jäi erittäin hyvä olo ja tunnelma, olin OIKEA asiakas jota arvostettiin ja kunnioitettiin. Täydellistä kiitos henkilöstölle. "”
“"Jouduttiin odottamaan kauan että ohjattiin pöytään ja varoiteltiin 45 min odotusajasta, mutta loppujen lopuksi saatiin ruuat paljon nopeammin ja erittäin hyvää oli "”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“"Mukava kokemus, hyvä ja nopea palvelu ja erittäin maittava ruoka!"”
“"Muilla asiakkailla ei ollut maskeja ja seisoimme kaikki pöljinä läjekkäin ovella odottamassa. Meillä oli pöytävaraus, mutta silti joku toinen porukka ohjattiin meitä ennen pöytään. Meille ei tarjottu kuitteja. Meniköhän oikein...?:D Bataattiranskalaiset oli pehmeitä ja vähän ehkä ällöjä. Eivät meinanneet pysyä haarukassa kiinni. Yleensä ne on ihania ja rapeita. Asiointi oli muuten helppoa ja sujuvaa. Punkku, tunnelma ja musiikki oli ihanaa! "”
“"Korona-aikana missään ravintolassa ei oikein voi täydellisesti nauttia. Pöydät olivat ehkä liian lähekkäin, het selän takana toinen iso seurue."”
“"Tullessamme meni yli 15 min ennenkuin kukaan hlökunnasta huomioi meitä. Odotimme pitkään pöytään ohjaamista, vaikka hlökunnalla ei vaikuttanut olevan kiirettä."”
“Hyvä ja asiantunteva palvelu. Mukava tunnelma.”
“"Minulla tai seuralaisillani ei ole koskaan ollut mitään valitettavaa yhdelläkään kerralla, jona olemme Amarillossa käyneet. Ruoat ja juomat ovat aina olleet erittäin hyviä ja palvelu on pelannut moitteettomasti. Myöskään hintataso ei ole päätä huimaava. Tästä syystä suosittelisin, ja olenkin suositellut ravintolaa läheisilleni. "”
“ruoka on erityisen hyvää ja otetaan siakaan ruuan kypsyys esille”
“Uudistunut ruokalista mennyt minun ja mieheni mielestä huonompaan suuntaan. Pääruokavaihtoehdot supistuneet ja osa lisukkeista hieman erikoisia meidän makuumme. Mielestäni amarillon kohdalla jokaisen menun uudistuksen jäljiltä ollaan menty huonompaan suuntaan. Rosson ja frans&femmesin kohdalla asia on päinvastoin.”
“Ihana henkilökunta!!!”
“Ruokalistan valikoima oli suppea.”
“Erittäin hyvää asiakaspalvelua sekä ruoka erinomaista.”
“"Meitä palvellut tarjoilija on super ihana ja todella ammattitaitoinen asiakaspalvelija...iloinen,reipas ja ystävällinen..."”
“"Hyvä ruoka, rento paikka"”
“Lounas ja palvelu hyvää”
“siisti ravintola ja makoisat ruuat”
“"Ruoka oli hyvää mutta alkupalojen koko oli todella pieni, odotin suurempaa"”
“"Lapsiystävällinen ravintola, jossa myös vanhemmat viihtyi."”
“Henkilökunnan ja ruuan perusteella ehdoton kymppi!”
“Reipas asiansaosaava tarjoilija teki onnistuneen kokemuksen.”
“"Toimiva konsepti, matalan kynnyksen paikka, mutta kuitenkin viihtyisä. Helppo asioida lapsen kanssa."”
“"Hyvä hinta-laatu suhde, nopea palvelu."”
“palvelva”
“Oli kivaa.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli ystävällinen ja ammattitaitoinen”
“"Kiireetön ja mukava tunnelma. Työntekijät ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Ehkä vähän ahdas, ja vessaa joutui etsimään. "”
“Kaikki muuten hyvin mutta uuniperuna oli ylikypsä ja vetinen”
“"Paras ravintola, paras asiakaspalvelu. Olemme tykänneet melkein kymmenen vuotta. Kiitos! Terveisiä tutuille terveisin Heikki Kulppi"”
“"Mutkaton, rento tunnelma. Helppo tulla. Laskun saamisessa kestää."”
“Perus hyvä”
“"Loistava palvelu, hyvä Soile!"”
“Loistava palvelu ja hyvä ruoka”
“Meitä palvellut tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palvelualtis”