Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli lähes mautonta.”
“Normaali ”ruokala”, ei mitään erityistä, jotta erityisesti suosittelisin.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Maksamista saa odottaa ja tämä on tapahtunut useammin kuin viime kerralla.”
“Hyvällä paikalla, helppo asioida, henkilökunta ystävällistä”
“Riippuu tilanteesta ja siitä minkälaisena päivänä on liikkeellä. Lounasaikaan käy kyllä oikein hyvin ja jos on saatava pikaisesti syötyä, mutta jos haluaa vähän enemmän laatua niin kyllä paikkakunnalta löytyy laadukkaampiakin ruokapaikkoja.”
“Paras”
“Pitsojen lisäksi pääruoka jossa on aina monta vaihtoehtoa. Pidän myös paljon satokauden kasviksista kuten nyt on ollut esillä joka kerran.”
“Upea mesta ja hyvä ruoka”
“Lapsi on 5 v sanoin kassalla myös, siltikin lyötiin sisälle 6 v hinta, sanoin että väärin. Katsotiin että valhettelen( lapsi 130cm pitkä).”
“Ruoka oli 'pliisua' (suht mautonta) Bbq-broileri, ei maistunut bbq:lle ollenkaan. Mutta nälkä siellä kyllä lähti.”
“Tulin tyttäreni 2,5v kanssa syömään pyöräilylenkin päätteeksi. Valittiin iso syrjäinen pöytä ravintolan perältä. Jouduin ottamaan pyörän mukaan sisälle,lukko jäi kotiin. Ravintolassa oli hiljaista ja syrjäinen ruokailu paikka mahdollisti tämän. Henkilökunta oli myötämielinen , vaikka pyörä olikin mukana. Pienelle lapselle löytyi jotain mieleistä syötävääkin,lihapullat tuntui kelpaavan tosi hyvin. Kurkku , tomaatti ja kanamuna kelpasi myös. Pizzoihin kaipaisi hieman vaihtelevuutta. Kokista ilmeisesti vaihtelevuus kiinni, toisinaan eräs mies kokki teki super hyviä, hieman erilaisia pizzoja. Se oli kiva. Semaisella kokilla tuntui olevan ammattiylpeys kohdillaan, esille pano ja toiminta muutenkin oli ammattimaista ja erityisen ystävällistä, hymy huulilla teki työtään. Harmi että en tiedä kokin nimeä, hyvin työnsä teki, hyvä mieli jäi tästä käynnistä.”
“Tällä kertaa hain ainoastaan noutopitsan.”
“Halpa hinta hyvä ruoka.”
“Pizzat olivat huomattavasti paremmat kuin edellisellä kerralla pari vuotta sitten. Lisäksi vaikka vaihtoehtoja oli tarjolla vain kolme, oli ne riittävän erilaiset. Salaattivalikoima voisi olla vähän monipuolisempi.”
“Normaalia buffet-ruokaa. Liharuoka oli aika haaleaa, siis ei tarpeeksi lämmintä.”
“kattava tarjooma, hinta-laatusuhde”
“Ruokalistalla joskus syömäkelvotonta ruokaa”
“Nopea ruokailu ilman odotusta.”
“Homma toimii. Välillä joutuu ruokaa (pitsaa) odottelemaan jos pöydästä loppuu.”
“Buffapöydästä löytää aina jotakin sopivaa syötävää, jos ei muuta, niin ainakin pizzaa, jotka ovat hyviä.”
“Ruoka parempi kuin muualla.”
“Hyvällä paikalla, kun samalla voi käydä Prismassa ostoksilla.”
“Lounas ruoka on hyvää”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Yllättävän hyvät pizzat”
“Maha meni sekasin”
“Helppo ruoka ja pitsavaihtoehtoja useita. Viime kerralla likainen tiski, jäätelöt pitkin poikin jne ja toivomisen varaa olisi myös pitsojen vaihtumisella ettei kokoajan samoja..”
“Osa ruuasta loppui kesken eikä tullut heti lisää”
“Hintansa veroinen, helposti saatavilla. 'Perushyvä'”
“Helppo asioida,hyvä ruoka,ok”
“Mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa.”
“Sujuva kokemus”
“Monipuolinen ruokapaikka”
“Salaattipuoli oli hyvä. Kahvi ei maistunut.”
“Perushyvä peruspaikka.”
“Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Ruoka hyvää.”
“Maksoin aterioinnissa myös punaisella kortilla,eli yhden ateria edun ja kaksi ruokaa lisäksi. Aeteria edusta hyvitettiin vain 10.50 vaikka ateria etu on 12 euroa.”
“Kaikki toimi hyvin joku lava oli kyllä keskellä lattiaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka. Hintataso kohdillaan.”
“Asiointi sujuvaa, ruoka maistuvaa ja turvavälit ok ☺”
“Kiva sisustus, vaikka ns marketti ruokapaikka.”
“Lähialueen sopivin ruokapaikka meidän perheellemme.”
“hyvä hinta laatusuhde. helppo lasten kanssa”
“Viihtyisä”
“Ravintolan uudistunut ilme on todella kiva”
“Perus buffa. Täällä voi poiketa, kun ruokailu tarvitsee hoitaa nopsaan.”
“Nii kuin kotiruokaa, todella hyvää en kaipaa mitään piiperrys ruokaa Kiitos Buffa Riksu??”
“Kiireisimpään lounasaikaan, yleensä ruuat vähissä. Kahvi termari on myös usein ollut tyhjä. Siitä syystä 8. Ruuan suositukselle antaisin 9. Salaatti pöytä hyvä.”
“Viihtyisä paikka, hinta/laatusuhde hyvä”
“Helppous asioida kiireessäkin”
“Hinta ja laatu suhde on paikallaan.”
“Ruoka palvelu toimii.”
“Kävin hakemassa pizzan kotiin ja se oli maukas”
“Kaikki sujui erittäin sujuvasti.”
“I han hyvä ruoka, ihan hyvä koke us.”
“Paikka on hyvä (matkakeskuksen ja rautatieaseman välitön läheisyys eli sopii siis myös muualta tulevalle. Ruokaa oli tarjolla buffetissa myös normaalin lounasajan jälkeen. Ruoka oli monipuolista ja edullista.”
“Ihan kivasti tarjontaa. Siisti paikka ja ystävällistä henkilökuntaa. Mukava siis on käydä.”
“Pizzoja joutui odottamaan, haluamani pizzavaihtoehdot oli juuri loppunut molemmilla kerroilla, kun hain ruokaa. Muuten käynti oli oikein onnistunut ja henkilökunta ystävällistä.”
“Monipuoliset salaatti jutskut. Salaatin saa koota itse se on hyvä asia.”
“Yleensä hyvää ruokaa hintaan nähden...saa valita mitä haluaa ...”
“Palvelu oli ystävällistä. Minulta mm. Kysyttiin minkälaisia täytteitä lempi pizzaani kuuluu. Kokki teki sitten sellaisen. Iso plussa siitä. Ystävällisestä palvelusta kannattaa pitää kiinni. Sitä ei nykypäivänä kaikkialta todellakaan saa.”
“Hinnat kahvion puolella nousseet koronasulun jälkeen törkeästi. Ennen koronaa kahvi ja lihapasteija maksoi 5.05 nyt 5.70!!!!!”
“Itse olen pitänyt Buffan pizzoista ja noutopöydästä. Pizzat ovat maittaneet olivat sitten take awayna tai paikan päällä syötyinä. Harmillista on kuitenkin, ettei buffetpöydän tyylisiä/samoja pizzoja kuin buffetpöydässä voi tilata kotiin.”
“Ravintola oli yleisilmeeltään erittäin siisti. Buffa oli maistuva ja runsas. Itse otin listalta kanaa ja se ei ollut kovin hyvää. Mielestäni se oli sitkeää/raakaa.”
“Remontin jälkeen ruoka ollut todella maukasta.”
“Aina löytyy parantamisen varaa”
“Ei huono, muttei loistavakaan”
“Kokonaisuus toimi hyvin ja kaikkea oli saatavilla joskus joutuu vähän odottamaan jotakin syötävää, henkilökunta ei aina ajan tasalla menekin suhteen.”
“Kaikki toimi ok, mutta aina on hiukan parantamisen varaa??”
“On todettu hyväksi valikoimineen. Jokaiselle pitäisi löytyä syötävää. Palvelu on ollut hyvää ja ystävällistä.”
“Sopivalla paikalla eikä hitsin kallis”
“Edullinen, monipuolinen.”
“Ruokailu on helppoa ostosten ohella,ravintolan sijainnin vuoksi.”
“Ihan hyvä, kaikin puolin”
“Maukas ruoka”
“Riihimäen Buffa on siisti. Saluunavaikutelma, joka viime korjauksessa buffaan tehtiin on oikein viehättävä. Tilaa on runsaasti ja salaatit yms. ovat selkeästi esillä”
“Tykkään Riihimäen Buffasta ja melkein aina kun käymme niin kaikki on ihan ok. Kerran on ruoka loppunut ja se oli huono geissi mut normisti kaikki on yes. Tykkäämme koko poppoo. Ja ystäväni ovat käyneetkin kun olemme kertoneet kokemuksestammme.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka ja juoma erittäin hyvää ja tuoretta. Sitä on myös runsaasti tarjolla.”
“Buffa on hyvä ruokapaikka. Pizzat ovat erinomaisia. Muu ruoka varsinkin klo. 15 jälkeen on perusmättöä, jota voisi aika ajoin jopa hieman vaihdella.”
“Ihan ok”
“Ruokaa on ainakin lounasaikaan riittävästi ja se on ihan syötävää. Silti usein pienempien lounaspaikkojen itsetehdyt ruoat ovat parempia, maukkaampia. Lapset tietty pitää pitsasta.”
“Ihan ok. Varmaan lihansyöjille löytyy joka päivä syötävää, mutta olisi kiva jos joka päivä olisi myös yksi kala/kasvisvaihto pizzan lisäksi.”
“Hyvä, edullinen ja maukas tapa nauttia lounasta buffassa.”
“Ihan ok paikka, ei mitenkään erityinen mutta nälkä lähtee”
“Ravintola on erittäinkin sopiva perheelliselle, toki myös pariskunnille ja yksinkin ruokaileville. Meille taaperon kanssa on ollut mukava kun paikka ei ole liian 'hieno' jos taapero sattuu vaikkapa laulamaan tai kiukuttelemaan, tunnelma säilyy miellyttävänä. Ravintolanne on ehdottomasti prisma keskuksen parhain ratkaisu kun kaipaa ruokailuun monipuolisuutta.”
“Hyvät pitsat!”
“Mutkatonta, siisti!”
“Tällä kertaa nousin vain pizzan, mutta muulloinkin ruoka on ollut hyvää. Miinuksena pidän sitä, että pitää aterioida yhden lautasen taktiikalla.”
“Helppo ja monipuolinen”
“Asiallista työskentelyä”