Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,8)
Barn (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“sujuva palvelu”
“viimekerran käynnillä lasinpaloja kassan edessä lattialla”
“Nirso lapseni kysyi kinkkupitsaa ilman ananasta -ja seuraavan tiskiin tulevaan pitsaan jättivät 'kulman' ilman ananasta. (Ottivat vissiin sivuun lapselleni nämä palat, kun pitsa laitettiin esille). Itse olen saanut hyvän pitsan gluteenittomana. Gluteenittomiin iso plussa siitä, että täytteet saa valita vapaasti -osassa buffista saa valita täytteet vain sen päivän 'normipitsojen' täytteistä. Kokonainen pitsa on vaan sen verran iso, et ei 'passaa' syödä salaatteja, eikä lämpimiä ruokia yhtään, jos ei halua osaa pitsastaan laittaa biojätteeseen. Olisi hyvä jos sen oman 'spessupitsansa' loput saisi ottaa kotiin.”
“jos tulee kello 15 jälkeen ei ole tarjolla muuta kuin fiestaa”
“Shiracha oli tullut valikoimaan, siitä isosti plussaa”
“Helppo 'pizzaperjantai' koko perheen kanssa.”
“Paikat voisi olla siistimmässäkin kunnossa.”
“Hyvähkö hinta-laatusuhde, mahdollisuus tilata toivepitsa ja loputon limsa buffettilauksen yhteydessä.”
“Useissa pitsoissa täytteiden päällä ikävää kastiketta.”
“POS: palvelu sujuvaa”
“Välttäkää einesruokia”
“Kaikki.Ruoka aina hyvää ja palvelu. Kun taas Hämeenlinna ja Lahti tosi surkeita.En suosittele niitä koskaan.Riihimäkeä suosittelen AINA!!”
“Monipuolisuus ja puhtaat pöydät”
“Ruoat oli haaleita ja tortillat lasten kokoo”
“Ruoka ja palvelu on hyvää. Yleensä käymme syömässä seisovasta pöydästä, jossa ainoa ongelma on tapamme syödä koko rahan edestä ja se johtaa joskus liikaan syömiseen, kun hinta on kiinteä. Kevyttä annosta kevyemmällä hinnalla ei ole mahdollista ostaa. Viimeksi hain meille pizzat kotiin omavalintaisilla täytteillä. Pizzat olivat herkullisia, kuten aina, ja niillä pärjäsi kotona koko päivän siivous ja rakennustöissä.”
“Joskus lounasajan päättyessä ovat täydet ruokapadat kadonneet kiireen vilkkaa, eikä niistä ole enää voinut ottaa lisäannoksia. Toisinaan taas ruokaa jää syötäväksi, niin kauan kuin sitä riittää. Tämä logiikka on jäänyt epäselväksi.”
“Noutopöytä sama La-Su.Pitää olla eri noutopöytä kumpanakin päivänä.”
“Ruokien maku”
“Palvelu välillä tönkköä”
“Ruoka ei ollut erikoista ja asiakaspalvelu on välinpitämätöntä.”
“servetit loppu”
“Hyvä ruoka, asiallinen henkilökunta, kiva sisustus”
“pizzalajeja saisi olla useampia”
“hyvät tilat ruokailijoille”
“viime kerralla lounasruoka loppui kesken juuri kun saavuimme hieman ennen klo 14!!! kalan tilalle tuli vain paistettuja iltabuffan kanoja!!!”
“lounasruoka ja pizzapala yhdistelmä. Tarjolla myös kivennäisvettä. Sisustuksessa nähty vaivaa, omaperäinen tunnelma.”
“Pitsat ja muukin ruoka erinomaista vaikka välillä perusruoka mautonta mutta vain harvoin.”
“Välillä esin tänään 27.8 broilerivuoka todella heikkoa. kaikki muu hyvää”
“Siellä saa mahan täyteen melko perus ruualla. Valikoima on melko runsas. Tilat ovat melko siistejä.”
“Hinta alkaa karkaamaan jos ajatellaan laatua. Esille laitto vähän hassu, kun salaatteja pitää kurkottaa toisten salaattien yli. Minäkin olen melko lyhyt, niin se on ensinnäkin vaivalloista ja tulee mieleen ettei ole kovin hygienistä. Olen usein sotkenut hihani siinä. Nykyään usein joutuu odottamaan ennekuin joku tulee myymään ja silloinkin tuntuu, että häiritsee eikä ole tervetullut. Valitettavasti usein tosiaan näkee kovin myrtyn naamaan siellä. Ja nykyään myös ruoka on alkanut olemaan tosi mautonta? Ainoat mitkä maistuu joltain on kanat, jotka on maustettu tulisesti. Siis ei kaikki ruuat pidä olla maustettu tulisesti, kunhan niihin laitettaisiin edes suolaa. Kun kaikki ruuat ei saa makua, jos suolan laittaa jälkikäteen. Se ei ehdi imeytymään ja maustamaan, vaan ruoka maistuu sitten vaan suolalta.”
“Sopivan lähellä, perheen nuoriso tykkää. Siisti ja sopiva hintataso. Kiva paikka ja mukava henkilökunta!”
“Perus hyvää ruokaa ja pizzaa”
“Ruokalista tuntuu olevan aina sama”
“Useammassa Buffassa käyneenä,Riihimäen kaikista viihtyisin.Puiset rakennelmat loivat tunnelmaa ja antoivat yksityisyyttä”
“Hyvä ruokapaikka ison kaupan yhteydessä. Voi käydä syömässä ja hoitaa kauppa-asioinnin samassa paikassa.”
“Isot, edulliset pitsat omavalintaisilla täytteillä kotiin.”
“Jauhelihapitsaa toivoisin aina valikoimaan lapsille. Turhan erikoiset täytteet ei esim 5v vielä iske.”
“Kiva asioida.”
“Rauhallista ruokailu tilaa -”
“Kattolamput liian alhaalla. Pöystä oustessa löi päänsä.”
“Laaja valikoima, limut kuuluvat hintaan”
“Salaattipöytä on joka kerta tyhjillään! Joka käynnillä saa pyytää täyttöä salaattipöytään. Pizzoja saa usein odotella, varsinkin jos asiakkaita runsaasti, työntekijöitä on liian vähän tekemään pizzoja ja täyttämään salaattipöytää”
“Pizzat loppu lähes aina lounasaikaan. Luulisi, että osattaisiin varautua, että 11 hujakoilla saattaa tulla ruokailijoita.”
“Siisti, ihan ok”
“Pizzalajikkeet, voisi olla enemmän”
“Esimerkiksi kun kyselin tarjolla olevien pizzojen täytteitä allergioitteni vuoksi, minulle tarjouduttiin tekemään omavalintainen pizza?? Löysin kuitenkin runsaasta valikoimasta sopivan vaihtoehdon, mutta ajatus tällaisesta palvelusta ja huomiosta lämmitti mieltä☺️ Täydellistä asiakaspalvelua??”
“Tykkään siitä, että minua kohdellaan ystävällisesti, ja että pizza tehdään hymyssä suin, toiveeni mukaan :)”
“Hyvät pullat sekä maku että ulkonäkö.”
“Saa valita syömisensä buffasta tai tilata listalta. Lapset tykkää ja miksei aikuisetkin pizzoista. Ne ovat tosi hyviä.”
“Lounasaikaan ruoka on enemmänkin nuorten mieleen. Vanhempi väki kaipaisi enemmänkin selkeitä vaihtoehtoja kuten kalaa, lihaa eikä erilaisia mössöjä, joista ei saa selkoa mitä ne oikein ovat.”
“Tämä oli edullinen mobiilitarjous. Suosittelin sitä heti myös ystävilleni. Ruoka oli aika hyvää.”
“Siellä on jonkin verran meteliä ja kolinaa. Toivoisin viihtyisämpää ilmettä ja anniskelu/seurusteluravintolaa.”
“Erittäin lämmin ja iloinen vastaanotto kassa myyjän puolesta joka sai hyvälle mielelle”
“Kalaruuat puuttuu tai on ”pakastelinjaa”. Oheiskasviksia vähennetty. Ruoka muutenkin pääosin ”lihapulla/pasta” pohjalla. Kasvis/kalapizzoja monipuolisemmin samoin yleisruuissa kasvis/tuoreesta kalasta tehtyjä ruokia lisää.”
“Uusittu sisutus on hienompi ei niin perinteisen tapaan tehty.Buffan salaattipöytä on suhteellisen monipuolinen siitä plussat.”
“JOskusu ruokalistan ruuat ei oikein vastaa sitä mielikuvaa mitä sitten todellisuus tarjoaa. Esim. joskus kun olen mennyt syömään aurajuusto kanaa niin oletuson ollut että siellä on uunissa paistettua kanaa aurajuusto kuorrutteella. No eiollut puoliksi vedessä (jossa ehkä oli jopa aurajuustoa seassa) olevia kanankoipia. Lievä pettymys. Mutta tässä pointtina se että jos on luvattu aurajuustoa tai parmesaania tai jotain vastaavaa niin olettaisii että sitä sitten myös löytyy sieltä ruuasta. Aina sitä ei löydy. Ja sitten mausteet. Jos niitä ei uskalleta laittaa itse ruokaan, niin laajentakaa sitten maustevalikoimaa joita voi itse lisätä. Ja niitä purkkeja voisi olla enemmän kuin yksi siinä maustetiskillä. Joku ottaa Tabascon pöytään niin se on sitten siinä...ja myös hieman tulisempaa maustetta voisi olla tarjolla. Esim Sriracha.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää, lapselle tarjottii omat astiat automaattisesti”
“Monipuolinen salaattipöytä”
“Ruoat loppuvat tarjoilupöydästä ja niitä saa odotella hetken.”
“Uusi sisustus on kiva. Ruoka maittavaa.”
“Hyvä esillepano”
“Osa henkilökunnasta nyrpeitä”
“Ystävällinen palvelu, ja se että meille olisi tehty erikseen tonnikalapizza ilman katkarapuja jos olisimme pyytäneet.”
“Salaattiosaston lokeroita oli välillä tyhjillään.”
“Välillä hyvät salaatit, ja pitsatkin, hodarit pojan mieleen”
“Likaiset aterinlaatikot, viime ke 7.8 myös aterimet nöyhtäiset. Salaatit ruskeita, perunasalaatti mauton, hodarit kuivia, ankea valikoima, ei rahalle vastinetta. Mutta ei ollut tuttua henkikökuntaa. Laatu vaihtelee kovasti.”
“Helppo tulla. Nopeaa.”
“Tällä kertaa broilerin sääret (?) olivat aivan olemattomia. Salaatitkaan eivät oikein innostaneet.”
“Positiivinen tunnelma ja puheli lataus mahdollisuus”
“pizzat”
“kalaruuat”
“Ystävällinen henkilökunta, suoriutuivat nopeasti tarjoilusta ym. Kiireestä huolimatta, palvelusta jäi hyvä mieli??”
“Ehkä siisteydessä vielä, likasten astioiden korjaus, pöytien pyyhintä tms. Henkilökuntaa enemmän, oisko mahdollista!? ????”
“Hyvä ruoka, ei tarvitse odotella ja tilava ruokailutila”
“Ruoka on epäterveellistä suurimmaksi osaksi.”
“Monipuolinen buffa, ruoan loppuessa tuodaan heti uutta. Yleensä ruoka on maukasta, poikkeuksiakin...”
“Asiointi aika sujuvaa, ei ruuhkaa”
“Yksi Riihimäen ainoista buffé-lounas pöydistä viikonloppuisin.”
“Yleisilme vähän epäsiisti, astioiden palautuspiste törkyinen ja pöydät likaisia.”
“asiakaspalvelu erinomaista”
“hieman tylsä salaattivalikoima”
“Kiva että lapsi sai syödä Hesen hampparin samassa pöydässä!”
“Buffet oli vähän nuhjuinen ja pizzoista osa loppu.”
“Siistit ruokailupaikat.”
“Tiskillä olevia pizzavaihtoehtoja joutui odottelemaan suhteellisen kauan ja sitten kun niitä tuli tiskille ne oli heti loppu (osittain myös ahneiden asiakkaiden syytä), mutta kun huomataan, että joku pizza on loppumaisillaan voitaisiin jo alkaa tekemään ja paistamaan uutta, jotta tuotetta olisi tarjolla koko lounasajan. Lounasaika on kuitenkin työnantaja määrittämä aika ja sen tuhlaaminen pizzojen odotteluun on kohtuutonta.”
“HYVÄ RUOKA”
“Annokset ovat herkullisia ja henkilökunta on sekä ystävällistä että kohteliasta.”
“Kotimaisen liha käyttö!!!”
“Monipuolinen lounas”
“Pepsi oli loppu”
“Läget bra. Prisvärd och god mat.”
“Kaikki hyvin,,,melko siisti paikka.”
“Ruokailutila seinät kivat”
“Erittäin kiva sisustus, joka antaa ruokailijoille mahdollisuuden ikäänkuin syödä yksin- vaikka sali olisikin lähes täynnä. Henkilökunta on palvelualtista.”
“Toisinaan jätepiste on suljettu ruokailijoilta siten, että siihen jätepisteen eteen on laitettu vaunuja, johon tarjottimen voi sellaisenaan laittaa ilman lajittelua. Kärryihin on toisinaan kuitenkin kertynyt aika isoja määriä palautettuja astioita yms. ja vaikutelma ruokatiskien vieressä on jonkin verran kaoottinen (systeemi lähellä ruokalinjaa). Ja ruokailuvälineiden osalta toivoisin toisinaan vähän useammin niiden pesua- lajittelupisteen isot röykkiöt ruokailuvälineitä samassa korissa saavat minut epäilemään tuleeko asioista todellakin riittävän puhtaita seuraaville ruokailijoille....(olen terveydenhuoltoalalla :) ).”
“Sekavihannekset oli kylmiä”
“Ks edellä”
“Hyvä gluteeniton pizza”
“Henkilökunta”
“Hyvä ruoka”
“Laaja menu ja erittäin hyvät pizzat ja edullinen hinta!!!!”
“Monipuolinen tarjonta, s-kortti käy”
“Gluteenittoman pizzapohjan saa keliaakikolle ilman lisämaksua”
“Hyvä ruoka ja laaja valikoima.”
“Riihimäki on aika pitkällä missä asun (Helsinki)”
“Sijainti on sopiva, kun asioimme aina Cara Fashion myymälässä. Buffassa on kiva poiketa syömässä sitten ostosten päätteeksi. Siisteys oli kyseenalainen, pöytien alla oli ruuantähteitä, ja tuolilla myös yhdessä pöydässä, johon ei voinut mennä. Muuten paikka on mukava.”
“Juuri ne pöytien alla olevat ruuantähteet, siis ravintolasalin puolen epäsiisteys. Silti suosittelen, täytyy vaan palkata siistijä, resurssit kannattaa pistää kuntoon, ettei ruokailijat katoa. Mukava paikka, koko Atomi. Hämeenlinnasta ajelemme sinne muutamia kertoja joka vuosi. Tänään lähden ehkä jo kolmannen kerran tänä vuonna....”
“toimiva konsepti”
“lämpimien ruokien maku pois lukien pizzat”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ruoka.Siisti paikka.”
“Maksua sai odottaa (henkilökunta oli jossain muualla). Osa pitsoista loppui ja täydennystä sai odotella kohtuuttoman kauan.”
“Teini ikäisen suursyömärinkin maha täyttyy??”
“Salatti tarjonta on huonontunut verrattuna vuosien takaiseen tarjontaan.”
“Pizzoissa oli ennen niiden vieressä laput joista pizzan täytteet voi lukea. Nyt ei ollut Toivoisin tätä käytäntöä ettei tarvitsisi kysellä.”
“Kaikki toimi hyvin.Henkilökunta oikein auttavaista.Ps.Haluaisin ehdottomasti jälkiruokakahvin kanssa jotain edes pientä purtavaa.esim.pipari tai vohvelikeksikin riittäisi.”
“Keskeinen sijainti kauppakeskuksessa, siisti ravintola”
“Pizzat on aina loppu. Joutuu odottamaan kohtuuttoman kauan että saa pizzaa. Pizzavalikoimaa on myös supistettu. Usein seisovassa pöydässä on samoja ruokia esim. melkein aina lihapullia. Pitäisi olla vaihtelevampaa”
“Siisti paikka”
“Hyvät lista-annokset,mukava henkilökunta.”
“Salaattipöytä vähän ankea ja vähän vaihtoehtoja kasvissyöjille etenkin lounaspöydässä.”
“Asun Vantaalla ja käyn aika harvoin, mutta joka kerta meinaan käydä syömässä.??”
“Siisteys. Maku”
“Kiva henkilökunta Hyvä valikoima”
“Nopea palvelu ja ruoka on heti valmista.”
“Jotkut tuotteet loppu, esim maito tai kotikalja. Jälkiruoka voisi kuulua annokseen.”
“Runsas kasvituotteiden valikoima”
“Valitettavasti on alettu käyttämään porkkanaa kastikkeessa joissa on.myös liha.plen allerginen monille kasvikunnan tuotteille. Toivon että buffassa otettaisiin enemmän selvää allergioista ja allergiaa aiheuttavista ruoka-aineista Muuten olen ollut tyytyväinen siihen ettei salaateissa ole kaikki aineet sekaisin..sekin on viime aikoina huonontunut. Toisinaan astiat eivät ole puhtaita”
“Hyvä nouto pöytä ja monipuolinen Ja limut kuuluu hintaan”
“Hymyilemätön henksu”
“hyvällä paikalla”
“Jälkiruokakahvi vaatimatonta. Pizzojen viipalointi huonoa. Asiakkaat yrittivät repiä viipaleita irti”
“Rauhallinen asioida”
“Viihtyisät tilat ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä hinta-laatu-suhde”
“Tekevät toive pizzoja. Sen takia menemme aina sinne jos buffaan menemme syömään. Pizzat siellä parempia, kuin kotikaupungissamme”
“Salaattipöydässä oli kippoja usein tyhjänä”
“Ei tarvitse pahemmin jonotella. Kaikki sujuu hyvin.”
“Olis hyvä että ei olisi portaita missään. Vanhemman ihmisen on vaikea nousta ruokalautasen kanssa rappusta ylös.”
“Kiitos ystävällisestä palvelusta!”
“Kotikaljaa sain vain puolilasia. Sanoin henkilökunnalle asiasta. Lupasivat tuoda lisää, mutta kotikaljaa ei tuotu, vaan piti ottaa sitten vettä. Kotikalja oli loppunut edelliselläkin kerralla eikä sitä tuotu lisää.”
“Helppo tulla ja mennä. Auton saa parkkiin. Perus hyvä ruoka.”
“Saa lounasta ja saa tilattua myös annoksia ja mikä parasta myös ruoka mukaan.”
“Oli yllätys. Positiivinen. Tyytyväinen olen. Tuoreet ruuat, buffetissa oli iloinen yllätys. Ja ei ole monessakaan Prisma ssa niin käytännöllistä astioiden palautusta.”
“Ruuan oheen tulevan salaattipöydän monipuolisuus.”
“Kanakorin kana-osuuden vähyys.”
“Yllättävän hyvä ja monipuolinen seisova pöytä. Erityisesti syön ns. kotiruokatarjontaa ja monipuolisia salaatteja ja juureksia. Syön vain kerran päivässä, enkä osta jääkaappiin mitään (koska söisin kaiken) Näin olen 3.6.2019 alkaen laihtunut yli 6 kg (töissä opettajana lihon joka talvi yli 10 kg nopeiden hiilareiden vuoksi) Puffan miljöö on jees ja vanhempi kantahenkilökunta erittäin ystävällistä ja hyvää / osaavaa...”
“Joskus tarjottimet epäsiistejä (harvoin) joskus pari kolme vuotta sitten linjastoa kärpäsiä ja etenkin Hyvinkään ABC:llä...”
“Hyvä ruoka”
“Jonotus kesti”

I Raflaamo hittades 2 lunchrestauranger nära dig: