Våra menyer

Joulun take away

Jo toista joulua putkeen keittiömestarimme Sini tiimeineen helpottaa joulun taian tekemisessä ja valmistaa herkullisien reseptien mukaan ruokia. Ruuat tilataan torstaihin 14.12. klo 14.00 mennessä ja niiden nouto on ravintolan tiloista 22.-23.12. klo 11-20 välisenä aikana etukäteen sovitusti.

Tilauksen voit jättää sähköpostin kautta invar.nummela@sok.fi, puhelimitse 044 7705 136 tai tulla paikan päälle ravintolaan.

Valikoima

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Prismakeskus Nummela

Naaranpajuntie 3

Vichtis

karta

Restaurangen är tillgänglig med rullstol

S-Card

Vi godtar S-Card

Kaikki annokset myös take away

Vecka:

Mån - Tor 

11:00 - 19:00

Kök: 11:00 - 18:30

Fre - Lör 

11:00 - 21:00

Kök: 11:00 - 20:30

Sön 

12:00 - 18:00

Kök: 12:00 - 17:30

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.