Våra menyer

Aamiainen Seurahuoneella

Herkullinen aamiainen tarjoillaan tunnelmallisessa Hämesalissa, 2. kerroksessa. Mo­ni­puo­li­nen ja mo­neen ma­kuun so­pi­va aa­miais­tar­joi­lu ra­ken­ne­taan rak­kau­del­la kaik­kia vie­rai­tamme aja­tel­len. Lah­den Seu­ra­huo­neen am­mat­ti­tai­tois­ten työn­te­ki­jöi­den kä­den­jäl­ki näkyy aa­miais­pöy­dän tar­jon­nas­sa. Seu­ra­huo­neen aa­miai­sel­la pää­set naut­ti­maan mo­nis­ta lä­hi­seu­dun her­kuis­ta. Nakit ori­mat­ti­lai­sel­ta Maa­ti­la-Liha Me­ro­sel­ta, hei­no­la­lai­sen Pekan Lei­vän tuoreet sämpylät, Vääk­syn Myl­lyn kau­ra­puu­roa, hä­meen­kos­ke­lai­sen Tu­loi­se­lan mar­ja­ti­lan mar­jat ja Faze­rin Lah­den teh­taan tuot­tei­ta. Eri­tyis­ruo­ka­va­lioi­ta on myös tarjolla omissa tar­joi­lu­pis­teissä, joissa glu­tee­nit­to­mia ja ve­gaa­ni­sia tuot­teita.

Kahvit ja teet tarjoilemme sinulle tietenkin pöytään. Ja mikäpä herkullisempi aamiaisen jälkiruoka, kuin itsepaistamasi vohveli!

Tai saatat herkutella tuoreilla, raikkailla hedelmillä, jotka sinulle on valmiiksi pilkottu.

Aamiainen tarjolla:

ma - pe 06:30 – 10:00

la - su 11:30 – 13:00

Hotellin ei majoittuville vieraillemme aamiainen €23/hlö. Lapset 4-12 vuotta veloitus €1 per ikävuosi. Lapset 0-3 vuotta veloituksetta.

Huomaathan, että aamiainen on tarjolla erikoispäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä tai vappuna vain klo 9:30 saakka. Myös muina pyhinä, kuten juhannuksena ja jouluna, voi aamiaisaika vaihdella perinteisestä

Varaa paikka aamiaiselle tästä

Lisätiedot: 0201234654, sales.hameenmaa@sok.fi

Aamiainen

Seurahuoneen Aamiainen
G
L
VE
V
23,00 €
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, VE = vegansk, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen.

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Aleksanterinkatu 14

Lahtis

karta
S-Card
Vi godtar S-Card
Telefonnummer

020 1234 654

Samtalets pris 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

ring
Veckonummer
Vecka:
Öppettid

mån - fre 

06:30 - 10:00

lör - sön 

11:00 - 13:00