À la carte
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa. Jokaisessa annoksessamme on yksi tarkkaan valittu pääraaka-aine ja sitä täydentävä lisuke, jotka yhdessä muodostavat harmonisen ja puhtaan makuelämyksen.
Menut
Kolmen ruokalajin menut
Alkuun
Pääruoaksi
Jälkiruoat
Lisukkeet
Kastikkeet ja dipit
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.