Valfri meny från dinnerutbudet (1x förrätt, 1x huvudrätt, 1x efterrätt)
FÖRRÄTTER
Gös och wakame-citrussallad L, G
sojamarinerad gös, sallad med wakamealg, lime-sesamsås och misomajonnäs
Lax och blomkål L, G
sockersaltad lax, blomkålspuré, friterad blomkål och dill-surmjölkssås
Gravad lax L
akvavitgravad lax, Rosala skärgårdsbröd, pressgurksgelé
Mousse på rökt siklöja L
Rosala skärgårdsbröd, lingonmajonnäs och marinerad rättika
Tartar av nöt G, L
kräm på äggula, majonnäs med bladpersilja, frasig potatis och inlagd rödlök
Potatis och svampar (L)
potatiskräm, inlagd svampsallad, frömysli med Rosala skärgårdsbröd och caviart
Soppjulienne (L,G)
fyllig soppstuvning med ost
Morotstartar (M,G)
kräm på äggula, majonnäs med bladpersilja, frasig potatis, inlagd rödlök och senapsfrön
HUVUDRÄTTER
Biff på rödbeta och quinoa
jordärtskockskräm, rostad blomkål och säsongens grönsaker
Rostat ankbröst
stekt ris, fermenterad pak choi och broccolini med banan-ingefärssås
Potatis och dagens fisk L
potatiskräm, vildfiskterrin, frömysli med Rosala skärgårdsbröd och nötsmör
Sik bouillabaisse L, G
glödstekt sik, rotsaksgratäng med belugalinser och sås med fisk och skaldjur
Renoch tranbär L, G
rostad innerstek av ren, potatisfondant, puré av palsternacka, brysselkåloch tranbär-smörsås
Helstekt nötinnerfilé L
friterad tryffelpotatis, stekta svampar, palsternacka och Madeirasås
EFTERRÄTTER
Matcha-glaserad chokladmousse L, G
chokladmousse med citrussmak glaserad med grönt te, mandelkaka, mandelpralin och apelsinkräm
Romsavarin
marinerade säsongens frukter och mjölkchokladmousse
Citrussorbet och frystorkade hallon M, G
Vitchoklad och hjortron
vitchokladkaka, mjuk vitchokladmousse, mascarponekräm och hjortronkompott
Extra rätter till menun
1 x förrätt 10€
1x huvudrätt 25€
1x efterrätt 5€