Kycklingrätter älskas överallt. Vårt team reste kors och tvärs och spårade upp de olika kökens smakligaste kycklingdelikatesser och testade såväl topprestaurangerna som hem- och gatuköken. Resultatet blev TSIKEN som har en riktig cross-kitchen-meny med smaker från öst, väst och däremellan. Vår specialitet är en kryddbar från vilken du hittar kycklingkryddor från såväl Afrika, Kina som Kalifornien. Välkommen på en smakresa till TSIKEN!

Tsiken Mylly, Raisio

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka hyvää ja asiakaspalvelu myös.”
“Ruoka on todella hyvää ja henkilökunta ystävällistä mikä on minulle tärkeä asia. Ainoa miinus minkä keksin on ravintolan sisällä olevat kiinteät penkit. Kun niihin istuu joku selkäsi taakse tuntuu että itse lentää tuolilta :D”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää!”
“Kiva paikka, mukava henkilökunta ja todella hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Ruokaa herkullista ja tuli nopeasti. Mukana oli 2 alakouluikäistä tyttöä ja molemmat tykkäsivät ruuasta. Lisäksi positiivista oli eri-ikäisten työntekijöiden työllistäminen.”
“Sikäli mikäli tutut ja ystävät yleensä käyvät Myllyssä niin mainitsen toki paikasta, jos keskustelu siirtyy ruokailu asioihin.”
“Nopea palvelu ja ruoka oli maistuvaa”
“Maukas ruoka. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“Hyvä ruoka. Annoskoko liian pieni.”
“Käynti oli kokonaisuudessaan mieluisa, rauhallinen ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa, sopuhintaan, nopea asiakaspalvelu ja ystävällinen palvelu. On mukavaa, kun kokki tuo aterian tiskille ( näin ainakin luulin).”
“Syy siihen, että arvosana laski, oli se, että aasialaisessa annoksessa ei ollut aasialaista makua ja mausteisuutta.”
“Hyvä valikoima, helppo asiointi. Ruokaan toivoisi kuitenkin hieman parannusta, ranskalaiset olivat turhan jauhoisia esimerkiksi. Palvelu oli hyvää.”
“Ruoka oli erinomaista”
“Ruoan hintalaatusuhde oli kohdillaan, joten voisin todennäköisesti suositella ystävilleni.”
“Majooneesit yllättivät mauillaan. Uusia ja raikkaita makuja. Reilun kokoinen annos. Nuori 15v. poikani piti ruoasta ja ravintolan ilmeestä. Äiti ja poika pitivät kokemuksesta. Tullaan uudelleen.”
“Hyvä perusruoka ja nopea palvelu”
“Kanasalaatti oli hyvän makuinen ja reilun kokoinen.”
“Hinta/laatu OK”
“Perus ok paikka, vähän epäsiistit penkit/sohvat ja pöydät. Ei oikein missään suomen ravintolassa järin tervetulleeksi itseään tunne eikä asiakaspalvelu toimi mitenkään hyvin, mutta henkilökunta tekevät työnsä kuitenkin. Enemmänhän ulkomailla ravintoloissa henkilökunta ymmärtää käyttäytyä hyvin, mutta aika vähän suomessa sitä vastaan tulee.”
“Ruoka on aina fressiä ja palvelu ystävällistä.”
“Vähän liian tiheesti pöydät näin korona-aikaan”
“Kaikki ihan jees ei mitään erikoista kuitenkaan”
“Kaikki oli ihan ok, joten voin suositella .”
“Kaikki oli ihan ok, mutta ruoka oli vain hyvää, ei erinomaista. Annoksen liha oli hieman kuivaa ja mautonta. Lasten annoksen kana oli inan parempaa.”
“Positiivinen ensi käynti, myös vieraamme(aikuinen ja 2 lasta) Kymenlaaksosta olivat aivan innoissaan ruuan mausta ja reilusta annoskoosta. Varmasti tullaan uudelleen heidän seuraavalla vierailullaan :)”
“Tykkäsin paikasta. Piti hakea suolat hesburgerin puolelta kun en löytänyt niitä Tsikenin puolelta, ja henkilökunta oli kiireinen. Ruoka oli silti hyvää!”
“Annokset näyttivät yhtä hyvältä pöytään tuodessa kuin esitteessä. Erittäin maistuva ja hyvä koko. Henkilökunta osasi suositella.”
“Paikka oli erityisen siisti ja mukavasti viihtyisä, sain hyvin opastusta annoksen valintaan, hinta-laatu mielestäni hyvä.”
“Olen suositellut jo.”
“Ruoka oli hyvää ja se tuli nopeasti. Henkilökunta asiansa osaavaa.”
“Kaipaisin bataattiranskalaisia valikoimaan”
“Helppo tulla muiden asioiden hoitamisen ohella ja suht nopeaa”
“Ruoka on hyvää ja lapsi söi kaiken”
“Hyvä ruoka. Loosien penkit kovat ja sen tuntee kun selän takana olevasta penkistä joku nousee ylös tai istuu alas. Ei kovin miellyttävää.”
“hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka”
“Iloiset tarjoilijat”
“Herkullista ruokaa, jota kannattaa tulla maistamaan :)”
“Ystävällinen siisti tilava maistuva, viisi ⭐️”
“Juomat oli kalliit. Ruoka hyvää ja kohtuuhintaista.”
“Yleensä rauhallinen paikka, ihan hyvät annokset”
“Liikaa hälyä, wingsit ok, nugetit ja dippi hyviä, isommat ranskalaiset erittäin hyviä dipin kanssa hampurilaisateria ja erityisesti sen ranskalaiset pettymys”
“Ruoka oli hyvä , sopivankokoinen annos.”
“Ruoka on aina yhtä hyvää ja paikasta jäi todella hyvä kuva jo ensimmäisella kerralla.”
“Hyvä ruoka”
“Helppo ja melko nopea ruuan toimitus. Ystävällinen asiakaspalvelu.”