Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Koko käynti olisi ollut varmaan 100% erilainen jos olisimme istuneet ravintolasalissa. Myllyssä on ravintolamaailma-tyyppinen alue, joten päätimme lähteä sinne jotta kahdeksanhenkinen lapsiperhe saisi kukin vähän erityyppisiä juttuja. Sinällään täydellinen idea. Mutta Rossossa se näytti tulevan yllätyksenä, jotenkin negatiivinen suhtautuminen oli. En tiedä oliko se siis kiellettyä, eli että istutaan siellä ”ei kenenkään pöydissä”. Jotenkin vaikealta tuntui tarjoilijoille että tilaan tiskiltä. Maksusta tarjoilija yritti kertoa silmin nähden kiusaantuneena, että pitäisi maksaa etukäteen. Mikä ongelma se on? Tottakai maksetaan! Myös siirtymät on näin lasten kanssa helpompaa, kun ei aiota syönnin jälkeen kovin kauaa pöydässä viipyä parhaaseen leikkiaikaan. Etukäteen maksettuna päästään jostavasti lähtemään miten vain tarvis. Eli ei oltu klassikkoasiakkaita, tai ei käydytty peruskaavan mukaan ja se vaikutti palvelun tasoon töksähtelevästi. Itse asiakaspalvelijana kommunikoin asiakkaalle ensisijaisesti siten että onnistuu! Ja vaikka en tiedä miten käyntännössä, alan vasta sen jälkeen selvittämään että miten menetellä. Asiakkailla on oltava koko ajan tervetullut olo ja huolehditaan ett hän myös jää, vaikka palvelussa kestäisi. Nyt oli koko ajan olo että pitääkö vaihtaa ravintolaa. Mutta ruoka maistui ja sit tultiin hakemaan! Lasten lehtipihvi oli kalpea, siihen olisi voinut jotain väriä ottaa pintaan. Hyvältä se kuulemma maistui! :) "”
“Perus hyvä ravintola”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Takuuvarmaa Rossoa. Miestarjoilija oli nopea ja ruokakin valmistui yllättävän nopeesti huomioiden sen, että paikka oli täynnä."”
“Aivan loistavaa pitsaa ja palvelua!”
“"Ruokalista ei aivan vastannut odotuksiani, liikaa pizzapainotteinen. Tilatut valkosipulileivät tarjoiltiin liian myöhään, salaatit oli jo syöty. Jollain tavalla jäi välinpitämätön fiilis asiakkaita kohtaan."”
“"Oli hyvä palvelu, saimme yksilöityä palvelua."”
“Hyvää ruokaa.”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Kaikki toimi hienosti, erityisen hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola!"”
“"Vastaukseni on varovaisen myönteinen, koska kalaruossani oli ruotoja. Huomautin niistä, mutta virheeseen ei tullut mitään pahoittelua tai edes paria keksiä!"”
“"Kaikki toimi hyvin,erittäin hyvä palvelu"”
“"Kokemus kokonaisuutena hyvä, pitkähkö odotteluaika ruoalle oli miinus."”
“"Muuten ok, pirätsat olivat jäähtyneitä pöytään päästessään, ei tullut yllätyksenä kun tarjoilija kertoi henkilökuntavajauksesta saavuttuamme ravintolaan (tästä syystä emme saanaat palvelua käytävän puolelle, jossa on ravintolan pöytiä) "”
“Ihan hyvä ruokaravintola. Normaalia ravintolaruokaa. Annos pieni miehelle.”
“"Hyvä paikka, Erittäin hyvä henkilökunta, ruoka riittävän hyvää, salaattipöytä voisi olla runsaampi"”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka hyvää kuin myös palvelukin."”
“"Mukava ravintola, jossa voi syödä ihan vaikka pastaa tai sitten halutessaan juhlallisesti pihviä. Ravintola sopii niin arkisyömiseen kuin pidemmän kaavan ruokailuun. "”
“Lounasaikaan oli jonoa ja jouduimme odottelemaan annostamme vähän normaalia kauemmin”
“"Palvelu oli erittäin hyvää! Olin ravintolassa lapseni kanssa, jolla on monia allergioita (paha pähkinäallergia ym.). Meitä palveltiin erittäin hyvin, ja kaikki ruoat tarkistettiin huolellisesti. Ja käytiin vielä erikseen tilauksen jälkeen varmistamassa minulta, että kaikki varmasti menee oikein. Kiitos siitä!"”
“Kiva paikka.”
“"Erittäin hyvä palvelu,otettiin asiallisesti juomiopn,että olen pyörätuolissa"”
“"Kaikin puolin onnistunut ruokailu, varma valinta. "”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma”
“Lapsetkin kerjää aina tilaisuuden tullen juuri Rossoon ja taaskin kaikille maistui ja lautaset syötiin tyhjäksi.”
“Kaikki sujui hyvin. Ruokalista voisi vain olla vaihtelevampi tai monipuolisempi.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Mukava ja välitön tunnelma.”
“Hyvä ruoka ja riittävästi vaihtoehtoja listalla.”
“Paras ravintola siinä kauppakeskuksessa”
“"Mukavan rento paikka, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Annoksen taso oli laskenut edellisestä kerrasta, mutta monipuolinen paikka "”
“Ruokalista saisi vaihtua tiheämmin. Se maalais salaattin tulo takaisin on ollu toiveena jo pidemmän aikaa”
“"Hyvää peruspitseriaruokaa, nopea palvelu, joka on tärkeää kauppareissuilla. Toisaalta ei mitään yllättävää tai ihmeellistä, turvallinen perusvalinta. "”
“Kaikki pelasi”
“"Pizza oli TAIVAALLISTA, kerroimme asiasta jo lähtiessämme. Toivomme Tampereelle takaisin Rossoa. Kokkinne on loistava. Kyllä tulemme uudestaan kun Raisiossa käymme. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka ja palvelu"”
“Ihan ok-paikka. Pöytä vaihtamisesta huolimatta vetoisa. Piti istua ja syödä takki päällä!!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli asiakaslähtöistä ja mukavaa. Ruoka hieman pettymys”
“Ok paikka”
“Ruoka oli hyvää”
“"Ruoka oli hyvää, lapselle olisi voinut tuoda ruokalapun mutta muuten hänetkin huomioitiin hyvin:) pöytään odottaminen kylttien/oviaukon toisella puolella oli jotenki mälsää enkä tiennyt kummassa oviaukossa ”kuuluu” seisoa..me pääsimme ennempää vaikka toisella puolella olevat olivat meitä aiemmin"”
“"Helppo, perusvarma ruokapaikka perheen(kin) kanssa."”
“"Palvelu oli miellyttävää, ruoat saimme suht nopeasti. Kaikki sujui oikein hyvin, oli mukavaa. Pizzaan vain olisi kaivannut hieman enemmän makua ja mausteita, muuten hyvä."”
“"Käydään aina kun Myllyssä käydään täältä 100KM päästä, Rossossa syömässä ruoka on todella hyvää ja sitä on riittävästi. Kiitos"”
“Kohtuullinen”
“"Ruoka on hyvää, asiakkaat istuivat sopivan väljästi pöydissä, hinta-laatusuhde ok, taustamusiikki ei estänyt keskustelua."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelukin.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka! Tarjoilija osasi suositella just mitä halusin??nam??”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Ruoka palveltiin myös nopeasti. Ulkoasultaan ravintola ehkä kaipaisi vähän uudistusta. Valaistus oli turhan pimeä.”
“"perus varma ruoka, ei mitään erikoista, ei pety."”
“"Ihan tavallinen, siisti, kohtelias palvelu ja hyvä ruoka. Ruokalista suppea, joten valikoimaa ei omaan mieleeni ollut ihan tarpeeksi. "”
“Hyvä ruoka”
“"Ihan käypä paikka päiväruokailuun. Etikkaa oli liian monessa salaatissa, voisi olla pelkkä vihersalaatti vaihtoehto johon saisi haluamansa kastikkeen tai ilman. En pidä kaikkien ruokien” sotkemisesta” keskenään."”
“"Kaikki perusasiat toimivat hyvin ja ruoka oli hyvää, tosin hieman suolaista. "”
“Söin sen pihvimenun. Tosi hyvä ja hintansa arvoinen. Täytyy toistekin tulla! Kaveri söi sen kasvispyörykkä menun ja musta se näytti hyvältä. Ja kaverin mielestä se oli törkeen hyvä.”
“Se on lähes ainoa vaihtoehto...”
“Yleensä erittäin hyvää ruokaa; nyt otimme pizzat ja molemmille suuri pettymys- makua ei ja pohja mössöä”
“En ole koskaan käynyt Rossossa emmekä mieheni kanssa mielellään käy uusissa paikoissa. Nyt kuitenkin päätimme kokeilla ja aiomme käydä vielä uudestaan”
“"Kaikin puolin hyvä ravintola, hinnat kohtuulliset ja henkilökunta asiansa osaavaa. "”
“Ruoka oli hyvää ja pidin siitä että ei tarvinnut odotella liikaa tarjoilijan saapumista ja laskun saamista.”
“"Ruoka oli hyvää ja riittävästi. Italialaisen kivennäisveden sijaan ottaisin suomalaisen vastaavan, mutta sitä ei ollut tarjolla 0,5 l pulloa."”
“Ruoka erittäin hyvää ja edullista Asiakaspalvelu täysi 10”
“KTS ed”
“palvelu hyvää vaikka tällä kertaa ruoka oli kylmää ja raakaa wokkivihannesten kohdalta ja toisen annoksen liha sitkeää. muilla kerroilla oli ruoka hyvää”
“"Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja palvelu pelasi hyvin.Erityisesti mielytti se, että tarjoilija kävi pariin kertaan kysymässä onko kaikki ok.Tuli tervetullut olo. Ruoka myös maukasta ja tuli nopeasti "”
“Besöker Mylly sällan - 2-3 ggr per år”
“"Paikka oli siisti, hyvä ilmastointi, nopea palvelu, S-kortilla bonusta, salaattipöydällä oli monipuoliset salaattiainekset. Syömäni pitsa oli hyvä."”
“"Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja saivat asiakkaan olon hyväksi. Iloiset ilmeet, aito kohtaaminen ja leppoisa tunnelma. Kiitos hyville tarjoilijoille, eikä kokin taidoissakaan ollut moittimista! "”
“"Hyvä hinta laatu, kiva paikka tunnelmaltaan. Todella hyvä ja nopea palvelu. Erit maininta mies tarjoilijalle, jonka nimeä en muista. Ja ne pizzat on nii hyviä vaik viime kerral otinkin pastaa. "”
“Hyvä ruoka nopea palvelu”
“Kaikki sujui Ok .”
“Mukava tarjoilija. Ja se on aina asian ydin.”
“"Ihan ok, hyvä ruoka ja vaihtoehtoja erityisruokailijalle"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja hinnat ok”
“"Paikka siisti, ei ollut astioita jätetty lojumaan. Ruoka ihan hyvää. Henkilökunta ystävällistä. "”
“Ruoka oli haaleaa ja kasviksia vain viisi pientä kuutiota.”
“"Siisti, ammattinsaosaava henkilökunta"”
“Hyvä sijainti”
“Myllyn Rossosta saa aina hyvää ruokaa. Salaatit freshejä ja salaattipöytä siisti”
“"Ihan hyvää ruokaa, pasta oli hieman vetinen ja olisi voinut olla mausteisempi. Palvelu oli hieman tympeää viime kerralla, olen saanut parempaakin. Koimme olevamme vaiva kyseiselle tarjoilijalle, jolla ei enää ehkä motivaatio riitä työhönsä. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, ruuat tulivat nopeasti vaikka seurueemme oli melko iso."”
“Mukava paikka ja maistuva ruoka. Myös lapsen kanssa helppo tulla syömään.”
“Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Meille suositeltiin annoksia sekä niihin sopivia juomia. Koko ravintolareissun ajan meidät huomioitiin hyvin. Ruoka oli hyvää ja odotusaika ruuassa oli lyhyt. Kokonaisuudessaan kaikki meni loistavasti.”
“Ei mitään valittamista. Pojan kanssa tykätään paljon käydä kyseisessä paikassa. Mukava henkilökunta ja todella hyvä ruoka. Ja lapset otetaan ihanasti huomioon. Miellyttävä paikka kaikenkaikkiaan.”
“Toimiva perussetti”
“Ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta. Ruoka maistuvaa ja edulliset hinnat. Erinomainen hinta-laatusuhde!”
“"I menyn stod det att pastan skulle innehålla en gräddig sås, men det fanns knappt någon sås i tallriken. Detta påpekade vi och de fyllde på med sås i köket. Därefter blev pastarätten perfekt. Och därmed kan vi rekommendera stället. Men det är viktigt att inte snåla med ingredienserna vid första serveringen. "”
“Ihan kiva paikka sijainniltaan”
“Have told my friends about the restaurant. Coming back soon”
“"Ruoka hyvää joskin pienenä miinuksena melko vaatimaton salaattipöytä, ei edes minkäänlaista leipää."”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä ruoka ja tilaukset saapuvat nopeasti. Lasten lempiravintola!”
“Hyvä palvelu. Ruokalistalla olisi saanut olla enemmän gluteenittomia vaihtoehtoja.”
“"Pöytään ohjaus oli sujuvaa, ei tarvinnut odottaa, ruokamenuta suositeltiin, mikä olikin todella hyvä. "”
“Jäi hyvä fiilis ja ruoka maistui ??”
“Mukava paikka tulla lasten kanssa”
“Edellä mainitut vastaukset ovat samalla perusteluni.”
“Ruoka oli todella suolaista”
“Kohtuu hintainen palvelualtis henkilökunta kaiken kaikkiaan loistava”
“"Todella hyvää ruokaa. Hinta-laatu-suhde kohdillaan. Tunnelmallinen ja rauhallinen ravintola, vaikka sijaitseekin kauppakeskuksessa. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Siisti paikka ja ainakin tällä kerralla tilaus ja tarjoilut onnistuivat melko joutuisasti. Myös lapsille annoksia.”
“Nopea ja toimiva”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“Perushyvä lounaspaikka.”
“Asiointi oli sujuvaa melko arkisessa tunnelmassa.”
“Hyvä pizza ruispohjalla”
“"Rossossa on aina varma laatu, toimii ei tarvitse pettyä. "”
“suosittelisin jos joku kysyy”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”