Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (4,0)
Stämning (3,9)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 29.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“sopivalla asiointi paikalla”
“Rosso on hyvä ravintola, mutta mielestäni hinnat ovat vähän turhan korkealla.”
“¨Hyvää perusravintolaruokaa, sopii myös lapsiperheelle.”
“Ravintolan kokonais ilme on tyylikäs, siisti sekä viihtyisä. Henkilökunta toimii asiakaslähteisesti, ja heidän työnsä seurauksena koin itse tervetulleeksi kyseiseen ravintolaan. Myllyn Rosson ruoka on myös oman kokemukseni mukaan aina ollut todella herkullista!”
“Muuten hyvä kokemus mutta annosten hintataso oli yllätys lounasaikaan. Olisin odottanut 10€ hintaluokkaan ateriaa.”
“Hyvä palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ja nopea palvelu.”
“Hyvä ruoka ja parempi mieli.”
“Paras ruokapaikka ostoskeskuksessa. Voi helposti poiketa pelkästään syömässä.”
“Sopiva ravintola poiketa syömään mutta ei mikään seurusteluravintola jossa istuisi pidempään”
“Siisti hyvä ruoka ja salaatipöytä hyvä.”
“Todella hyvää ruokaa, hyvä palvelu, tunnelmallinen paikka ja kannatan s-ryhmän paikkoja ☺️”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Ruoka oli todella hyvää ja riittävästi”
“Helppo poiketa Myllyssä käydessä. Kohtuullinen hinta, jos ei tilaa 'herkkuja'.”
“Kaikki meni sujuvasti ja vatsat tuli täyteen. ????”
“tarjoilija oli todella ystävällinen. hän suositteli ottamaan valkosipulileipää alkupalaksi ja sanoin, että otetaan siis sitä. Tilattiin ruokajuomaksi talon viiniä. Alkupaloja ei ikinä tullut, ne oli selvästi unohdettu, enkä saanut huikattua kellekään. Lopuksi huomattiin laskusta, ettei saatu talon viiniä kuten tilattiin vaan kalliimpaa viiniä, jonka nimi oli eri. Tarjoilija lupasi tuoda lapsille kyniä, muttei ikinä tuonut, koska ilmeisesti unohti. Muuten oli kaikin puolin hyvä kokemus.”
“Ystävällinen tarjoilija juoksi vielä peräämme mennessämme seuraavaan kauppaan ?? Olimme unohtaneet ostoskassimme istuimelle...”
“Kiva palvelu”
“Maistoimme eri annoksia listalta ja kukaan meistä ei saanut ihmeempää ”ahaa” elämystä. Carbonara pasta oli aika pettymys. Annos kaipasi kastiketta, keltuaista ja mausteita. Pihvi oli ok, mutta liian kypsää mediumiksi. Lounas aikaan nälkä oli kova ja emme ehtineet odottamaan uusia annoksia.”
“Myllyn ravintolamaailmasta luultavasti paras paikka. Alkusalaatti voisi olla hieman monipuolisempi. Lisäksi jos kampanjoitte esim prosciutto crudo pitsaa kampanjassanne ja listahinta on sama niin se ei ole kampanja taikka tarjous. Tuote on tällöin normaalihintainen”
“Ruoka on perussetti, jos ei halua yllätyksiä. Palveluun pitäisi panostaa. Päälle liimattu hymy ja ystävällisyys ei ole hyvää asiakaspalvelua.”
“Palvelu oli hyvää ja erinomaista.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä tunnelma.”
“Myllyssä on tarjonta aika suppea, joten Rosso on hyvä vaihtoehto niiden joukossa.”
“Hyvä monipuolinen ruoka,kylmäruoka monipuolinen,lämmin maistuva.”
“Väkeä oli tosi paljon liikkeellä, mutta meidät ohjattiin pöytään heti paikalle saavuttuamme. Saimme ruokalistat pöytään ja juomat tuotiin ruuhkasta huolimatta saman tien. Saimme rauhassa miettiä ruokatilauksemme ja ruuatkin tuli nopeasti vaikka olisi voinut kuvitella jonon olevan pitkä. Ruuat olivat erittäin maistuvia, eikä niistä näkynyt kiire ollenkaan. Ruokailun aikana käytiin tarkistamassa että olemme tyytyväisiä ja syötyämme saimme mukavasti maksettua ja lähdimme jatkamaan shoppailua. Ripeästä palvelusta huolimatta ei tullut oloa, että pitäisi päästä lähtemään pois muiden jaloista. Mielestäni oikein mukava kokemus ja pisteet ammattitaitoisille, iloisille ja osaaville työntekijöille!”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka maittavaa.”
“Ruoka oli todella hyvää ja kaverini pitsa kuulemma nyös. Henkilökunta huomaavaista. Ympäristö on vähän liian pimeä ja tumma. Kaipaisi uudistusta. Mutta kaverilleni tuotiin lukulasit, kun hän ei nähnyt lukea ruokalistaa, mikä todella on pienellä kirjoitettu, sitä oli vaikea lukea siinä pimeydessä.”
“Palvelu ja ruoka erityisen hyvää lähetimme kiitoksemme keittiöön”
“Tunnelma oli miellyttävää ja ruoka hyvää. Kun olimme syöneet, kesti aika pitkään ennenkuin meidät huomioitiin ja saimme laskun tilattua.”
“Tyylikäs ja viihtyisä yleisilme, rauhallinen tunnelma, mukava asiakaspalvelu, monipuolinen ruokalista, hyvä ruoka.”
“Ihan ok. kokemus ja ruoka oli hyvää”
“Ihan kaikki toimi moitteettomasti ja ruoka sekä juoma maituivat hyviltä.”
“Kaikki sujui 'odotetusti'”
“Ihan hyvä perus ravintola. Ei valittamista.”
“Koronan takia tehdyt toimenpiteet olivat loistavia, huomioitiin asiakkaat todella hyvin, turvallisen ruokailun merkeissä, loistavaa ??”
“Ruoka oli hyvä, tarjoilijat ammattitaitoisia.”
“Hinta/laatusuhde heikentynyt Valikoima pienentynyt”
“Tarjoilija otti lapset huomioon. Saatiin myös carbonarasta lasten versio pyytämättä <3”
“Hyvä paikkq”
“Koen Rosson tutuksi brändiksi. Jos suosittelen jotain paikkaa/tuotetta, se on jotenkin uusi/tuntemattomampi/erilainen elämys. Jos käyntini sattuu muuten tulemaan puheeksi, toki kehun saaneeni hyvää ruokaa.”
“Palvelu oli ripeää, ei tarvinnut odottaa puolta tuntia ruokaa ja ystävällinen henkilökunta. Ruoka oli erinomaista. Tilasin pihvin ja kypsyys oli juuri sitä mitä halusinki!”
“Palvelu on hyvää ja ammattitaistoista. Aina siisti”
“Ihan ok pitsaa. Vois olla parempaakin. Salaattipöytä hyvä.”
“Maukas pizza ja hyvä palvelu.”
“Helppo tulla. Hyvä ruoka ja suuri kiitos että ruokaan kuuluva antipasti pöytä oli muuttunut lähes entisen veroiseksi Rosson salaattipöydäksi. Tuo salaattipöytä on aikoinaan ollut se joka on saanut minut Rosson ruokailemaan ja toivottavasti tätä palaisi jälleen Rosson omien salaatinkastikkeiden kera.”
“Nopea palvelu. Ruoat tulivat nopeasti. Lapset huomioitiinm”
“Itse valitsemani pitsa ei ollut niin maukas kuin odotin mutta ihan syötävä kyllä”
“Hyvä sijainti ja hyvä ruokalista”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä.”
“Suosittelisin perheellisille tutuille, mutta lähipiirissäni ei niitä juurikaan ole”
“Taattua Rosso-laatua”
“Ostosten lomassa mukava käydä”
“Syötiin vuohenjuustosalaatit. Muuten hyvä, mutta jos salaatin pohjana on melko väsynyt jääsalaatti niin oikaistaan aika paljon. Salaattipohjaksi jotain järkevämpää kiitos.”
“Jos joku kysyy ruokapaikka esim Myllystä, voin kertoa käyneeni Rossossa ja se oli ihan kiva paikka.”
“Hyvä ruoka”
“Jos ei ole kiire mihinkään”
“Kiva paikka, hyvä ruoka, paljon eri ruokavaihtoehtoja: löytyy jokaiselle oma, oli liikkeellä lasten kanssa tai vaikka kaveriporukalla”
“Helppo ja mukava, MUTTA RUOKALISTA OLI VAIKEA LUKEA, oli erittäin pientä tekstiä”
“Kaikki sujui hyvin ja olimme tyytyväisiä.”
“Hyvä paikka ja edullinen”
“Helppo käydä ostosten teon välissä. Siisti paikka, jossa rento tunnelma.”
“erittäin hyvä ja nopea palvelu,vaikka ravintola oli suht täysi!”
“Siisti paikka, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Sisäänmeno tapahtui jonottamalla ja odottamalla pöytiin ohjausta. Tarjoilija käveli ohi mutta ei tervehtinyt. Siitä jäi vähän paha maku. Muuten kanssakäyminen henkilökunnan kanssa oli miellyttävää.”
“Taattua hyvää laatua ja palvelua, laskun tilaaminen vei hiukan liian kauan, varsinkin kun itsellä oli kiire. Ruoan tulokin kesti mutta tästä mainittiin tilatessa, se ei haitannut”
“Kaikki oli muuten loistavasti, mutta ensimmäisen kerran elämässäni lehtipihvi (joka oli oikein iso ja houkuttelevan näköisesti maustettu) oli niin voimakkaasti porsaan/sikalan hajuinen että en kyennyt syömään sitä lainkaan. Ja minä en ole todellakaan yleensä nirso enkä ronkeli. Olin aivan sanaton siinä tilanteessa. Ennen lähtöämme ravintolasta pyysin ystäväni vaivihkaa haistamaan pihviä ja hän oli yhtä hämmästynyt. Lapsille en halunnut asiasta tehdä myöskään numeroa koska heille oma ruokansa maistui hyvin.”
“Hyvä ruoka, salaattipöytä heikointa tasoa. Niukka valikoima, selvästi pussista kaadettu, kirsikkatomaatit kokonaisia jättejä, ei patonkia enää...”
“Helppo tulla. Pysäköintitilaa riittävästi. Ruokaa ei tarvitse odottaa pitkään. Annos on kuuma ja sopivan kokoinen. Salaattipöytä on hivenen ”ahdas”.”
“Salaattipöydän vegaaneille soveltuvuus tuli varmistaa keittiöstä. Mielestä olisi helpompaa jos salaattipöydällä oli kiinteä allergeenit ja ruokavalioihin soveltuvat tiedot vaikkapa pienissä kylteissä salaatinkulhon vieressä.”
“Hyvä palvelu ja herkullista ruokaa”
“Ruokalista oli mielestäni hyvä”
“Kaikki ok”
“Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Ketjuravintolassa ns. 'tiedät mitä saat'.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Kaikki toimi. Palvelu hyvää”
“Perusravintola jos Mylyssä haluaa ruokailla oikeassa ravintolassa”
“Niin kuin sanoin kaikki meni hyvin??”
“Olin ainoana aikuisena syömässä 3v ja 10kk ikäisten lasten kanssa. Tarjoilija Hilkka kertoi olevansa lasteni kanssa sen aikaan että saisin haettua meille salaattipöydästä. Muutenkin lapset hän huomioi ihanasti ja minutkin äitinä.”
“Ihanan helppo vaihtoehto lasten kanssa.”
“Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti”
“Ihan kiva paikka”
“Hyvin toimiva konsepti lapsiperheelle ja toteutus sujui.”
“Hyvät ateriat vaikka pizzoista puuttui tilattu valkosipuli. Rauhallinen tunnelma.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka => parempi mieli!”
“Helppo ruokailla ostosten lomassa. Ruoka perussettiä, ei yllätystä. Salaattipöytään toivoisin panostusta.”
“Palvelu oli hyvää ja monet tarjoilijat huomioivat meidät”
“Mukava tarjoilija, hyvä sijainti, ruoka nopeasti pöydässä, erinomaisen makuista. Ei mitään sen kummempaa.”
“Palvelu toimi nopeasti ja ruoka oli erinomaista.”
“Kaikki sujui hyvin. Alkusalaattipöytään olisin toivonut jotain tavallista salaattia ja kurkkua.”
“Hyvä palvelu. God mat.”
“Myllyssä ei muita vastaavia vaihtoehtoja”
“Miellyttävä käynti. Joskin ruoka ei ollut tällä kertaa onnistunut. Kana oli kuivaa ja kasvikset oli liian tummaksi paahdetut.”
“Parhaat gluteenittomia pizzat”
“Olen vuosien varrella käynyt monta kertaa ko.ravintolassa enkä ole koskaan pettynyt.”
“Keittoja ei tarjolla. Salaattipöytä 'nahkea'.”
“Ruoka oli todella hyvää. Olin lasten kanssa ja yleensä ollut hankalaa löytää kaikille maistuvaa ruokaa mutta nyt löytyi.”
“Palvelu oli ystävällistä, ravintola oli siisti yleisilmeeltään, salaattipöytä oli ehkä hieman suppea ajatellen tuotteiden sopivuutta kaikille asiakkaille.”
“Ruoka on keskinkertaista, ja ruoan taso , määrä ja esillepano vaihtelevaa”
“Ainoa kunnon ravintola Myllyssä”
“Kasvissyöjänä ruokavalikoima oli aika suppea”
“Meitä palvellut henkilö oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Esitteli ruokalistan js vastasi tiedusteluun. Oli kiireisin lounasaika, mutta silti tuntui siltä,että olimme tervetulleita.”
“Mukava ravintola hyvällä sijainnilla.”
“Normiravintola liikekeskuksessa ei erotu”
“Ruoka oli hyvää, lukuunottamatta alkuruokasalaattia. Salaatti oli tosi vaatimaton ja heikkolaatuinen.”
“Mukava paikka, monesti täynnä”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kauppapeskuksen äänet hieman häiritsivät.”
“Palvelu oli hyvää!”
“Olen aina saanut maistuvaa ja hyvää ruokaa ystävällisrn palvelunkera Rossoissa ,niin myös Myllyssä!??”
“Rosso on Myllyn paras ravintola. En käy pikaruokapaikoissa, joten tämä on ainoa mahdollinen valittava, mutta onneksi hyvä sellainen.”
“Koronan takia rajoitettu hlö määrä, joten ovella piti odottaa asiakaspalvelijaa kauan. Töissä oli monta henkilöä mutta kaikki hengailivat vain tiskin takana”
“Salaattipöytä on hyvä lisä ja ruoka lista ok. Tosin vegaani ja kasvisvaihtoehtoja vähän ja vähän tylsiä. Samalla vaivalla ja kustannuksila saisi näyttävämpää ja maistubampaakin.”
“Kuten edellä,ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“Perus Sokos-ravintola. Ei erityisen loistava , mutta perusvarma lapsen kanssa ja on ruoka.”
“Yleensä Rossossa jokin menee pieleen. Nyt kaikki ok”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Ravintolan sijainti vaikuttaa tunnelmaan. Meidät ohjattiin heti oven vieressä olevaan pöytään, jonka ohi kulkee ihmisiä kauppakäytävällä. Tarjoilijoihin on joskus hirmuisen vaikeaa saada katsekontaktia ja ilmaista, että olisi asiaa. Muuten kaiken kaikkiaan mukava kokemus!”
“Hyvä nopea ystävällinen palvelu ja herkullinen ruoka”
“Ei huonoa sanottavaa. Ja ruoka erittäin hyvää ja laadukasta. Erityis maininta salaattipöydästä, se oli mieleinen.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja vastasi odotuksiani.”
“Hyvä ruokapaikka”
“Hyvä ruoka, mukava palvelu”
“Rosso Mylly on vähän nuhjuinen, palvelun saaminen on joskus hidasta ja hankalaa, joten hintataso huomioon ottaen en voi juurikaan suositella ystäville. Vien usein asiakkaita lounaalle Rossoon koska Myllyssä ei ole tasokkaampaa ravintolaa, mutta suosittelen panostamaan ruuan maistuvuuteen ja ravintolan sisustukseen.”
“Ei mikään rauhallinen tunnelmallinen paikka. Kova hälinä vaikka olikin väljästi ihmisiä”
“Helppo asioida ja mennä”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Rosso on varma valinta.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Pizzat isoja. Lapsille väritystehtäviä odotusjaksi.”
“Ihan ok paikka.”
“Todella nopea palvelu! Pieni miinus siitä, että salaattipöydässä ei ollut pizzeriaklassikkoa, eli vaaleaa leipää + balsamico-öljy-yhdistelmää.”
“Hyvällä paikalla”
“Ruoan saanti kesti melko kauan, n. 40 min”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka, tunnelma, henkilökunta”