FAFA'S MYLLY, RAISIO - fresh and delicious, with portions large enough to satisfy
 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,0)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoan sai nopeasti ja se maistui hyvälle”
“Pidin ruoasta ja tunnelmasta”
“"Kohtuu hyvä ruoka ja asiakaspalvelu ehkä ""liioiteltu"" koronapelko oli syytä moiseen."”
“Maukas ruoka”
“Suosittelinkin jo :)”
“Hyvää kasvisruokaa ja vegaanivaihtoehtoja!”
“"Minulla on eritysruokavalio ja toiveeni otettiin huomioon äärimmäisen hyvin. Vaikka olinkin ns ""vaikea"" asiakas minua palveltiin hymyillen ja varmistettiin vielä että varmasti ruokaani ei tule mitään mitä en saisi syödä. Tämä on äärimmäisen harvinaista, yleensä koen ravintolassa olevani rasite ja siksi päädyn yleensä syömään kotona. Tällä kertaa näin ei todellakaan ollut vaan koin olevani tärkeä, tervetullut."”
“"Annos oli erilainen kuin ne, mihin yleensä olen tottunut. Maistui kuitenkin ihan hyvältä, kysyttäessä, laitetaanko chiliä, vastasin kyllä, chiliä oli ehkä vähän liikaa. Kokemus oli kuitenkin ihan ok. En kuitenkaan ”hehkuttaisi” ystävilleni."”
“Mukava pikaruokala”
“"Tykkään kovasti Fafaksen ruoista ja pita leivistä, mutta valitettavasti tsatsikin määrää on supistettu annoksissa ja kun tsatsikia pyysi lisää se olikin maksullista. Ei hyvä."”
“Hyvä hinta-/laatusuhde vrt. hampurilaisateriat”
“"Oli hyvää ruokaa, mutta lähempääkin löytyy FAFAS ravintoloita. Niissä kaikissa on sama tarjoilu."”
“Siisti paikka ja hyvää ruokaa”
“Ruoka oli maistuvaa ja palvelu joustavaa.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää”
“Ruoka on hyvää ja ravitsevaa.”
“"Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään huomiotsherättävää. Ylipäätään harvemmin valitsen/suosittelen kauppakeskuksessa olevaa ravintolaa. "”
“Ystävällinen ja ratkaisukeskeinen henkikökunta. Oli ongelmia S-mobiiliappin kanssa mutta hlökunta auttoi ja maksu onnistui sujuvasti. Hyvä S-etu tarjous.”
“"Todella maukasta ja kevyttä ruokaa rasvaisen pikaruoan sijaan, annokset hintavempia ja laadussa sen huomaa. Annoskoot sopivia, tulee kylläinen olo eikä roskikseen ole kertaakaan tarvinnut toimittaa muuta kuin käytetyt lautasliinat. Jos jotain parannettavaa sanoisi, niin pita-annosten kanssa voisi henkilökunta vinkata että kannattaa ottaa lautanen mukaan."”
“Ruoan tulemisessa kestää usein suhteellisen pitkään.”
“Ruoka oli maistuvaa.”
“"Ruoka oli hyvää ja ravintolassa hiukan epäsiistiä ( pöydät tahmaisia, joka vaikutti omaan kokemukseen)"”
“Hyvä ruoka-annos!”