Ta med eller ät med detsamma!

Rosso Express stillar pizzahunger med äkta Rossopizzor på food courts och ABC-trafikbutiker över hela landet. Utom de traditionella tunna och frasiga originalepizzorna kan du beställa rågpizza som ger mer kostfiber och en rejäl pan pizza. En del av våra restauranger har också pastarätter på menyn. Bekanta dig med sortimentet på närmaste Rosso Express och på de ständigt aktuella ägarkundsförmånerna. De bästa pizzorna – ugnsfärska.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,0)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)
Barn (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, hinta kohdallaan eläkeläisellä.”
“Helppo asioida, nopea palvelu”
“Hinta-laatuduhde kohdallaan. Tilava, valoisa kahvila hyvien kauppojen vieressä.”
“Siisti, tilaa hyvin, tarjottava tuoretta,”
“Palvelu Ok, hinta Ok . Lämpimien ruokien esillepanoon voisi vähän kiinnittää huomiota. Ovat sotkuisen näköiset.”
“Rauman lounaspaikoista ruoka on vähän parempaa perusmättöä . Pääosin lounasravintolat käyttävät eineksiä tukusta. Toisinaan hyvää, toisinaan ei.”
“makua lisää varsinkin keittoihin”
“kaikki oli sujuvaa ja palvelu nopeaa”
“Ihan kiva paikka??”
“Kotoisa”
“Viihtyisän nykyaikainen sekä iloinen henkilökunta.”
“Siisti paikka. Vähän kallista.”
“Ruoka suht hyvää, salaattipöytä hyvä, pääruoassa saisi kyllä olla 'sattumia' enemmän. Jos on esim. kanapataa, niin kanaa ei juurikaan siinä ole. Sama koskee esim. lohikeittoa, kalaa pitäisi olla kunnolla.”
“Aukiolo on ongelma. Sulkee ovensa jo 17:30 . Äyhö”
“Siisti, sopivan tilava,”
“Ystävällinen henkilökunta ??Maukas monipuolinen lounas ??”
“Viihtyisä ja hyviä tuotteita.”
“Kahvila oli siisti ja tarpeeksi väljästi sisustettu, ei tullut ahtaanpaikan kammoa. Palvelu oli hyvää ja asiallista.”
“Kahvilapuolella oli mitäänsanomattomia kahvileivonnaisia kahta lajia. Viimeisin kahvilaremontti on mielestäni epäonnistunut. Sohvalla istuminen on hankalaa koska selkänoja on pystysuora ja istuimen reidenpituus liian lyhyt.”
“Isokuppi kahvia vähän hintava, muualla lähimarketissa halvempaa.”
“Ruoka on hyvää!”
“Asiointi oli erittäin sujuvaa, ja henkilökunnan kanssa voi vitsailla (kaikissa paikoissa ei voi), heittää herjaa. Henkilökunnan asenteesta paistaa läpi, että työpaikan henki on hyvä ja työntekijät viihtyvät työssään. Tämä heijastuu tietenkin suoraan myös asiakaspalveluun. Jatkakaa vain samaan malliin.”
“Kyllä”
“Kahvilana paikka on oikein hyvä. Ruokaa olisin kaivannut, mutta siellä ei ole kuin pitsaa ja sitä minä en mielelläni syö. Ennen oli siinä suhteessa paremmin, ennen remonttia.”
“???”