En kaffepaus piggar upp   

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trevligt att stanna till på färskt kaffe varje dag. Doften lockar dig till färska bakverk och du kan äta dig mätt på rejält fyllda baguetter. En del av Presso-caféerna erbjuder även en omväxlande lunchbuffé.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“liian vähän henkilökuntaa. joskus joutuu odottelemaan tosi pitkään että saa kahvinsa maksettua kun työntekijät ovat hesen ja buffan puolella.”
“Kalliit hinnat”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Niukka tarjonta kahvin kaveriksi, ahdas kahvilatila, usein täydet astioiden palautuskärryt”
“Yleisilme ja ystävällisyys”
“Hidas kassa, ahtaat pöydät”
“Helppo liikkua .saa ruokaa että juomaa”
“Siisti, ystävällinen henkilökunta ja hyvä valikoima.”
“Pressosta saa haudutettua teetä. Myös hyvä cappuccino kuuluu valikoimaan, joskus harvoin otan sitä.”
“Joskus on paljon hälinää. Tänään (10.12) ostamani juustosämpylä oli hiukan kuiva tai sitkeä.”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“Rattoisaa paikka,kahvimukin ääressä!?”
“Ruoka on hyvää.”
“Eläkeläiset joutuvat maksamaan liikaa ruuasta, ei ole varaa syödä joka päivä. Joku keitto vois olla normaalia halvempaa eläkeisille ja vähän salaattia, kun ei meidän annokset niin isoja ole. Muista ruuvista normi alennus.”
“Kahvijuomat ja kahvila on myöhempään auki kuin normi kahvilat. Helppo poiketa kauppareissun yhteydessä”
“Tuotteissa ei maku ole niin hyvä. Toisinaan saa hyvää ja toisella kerralla ei välttämättä”
“Sopii hyvin kaupan käynnin lomassa”
“Se on ihan mukava ns. 'kahvitauon pitämispaikka' Rauman Prismassa, johon voi tulla käymään välillä, kun on kiertänyt pitkän matkan ympäri Raumaa ja haluaa välillä ns. hengähtää ja istahtaa pitämään hetken tauon ja juoda jotain ja ottaa sen kera jotain suuhun pantavaa, kuten minäkin otin lasillisen vettä ja yhden joulutortun sen kera.”
“Siellä otettaisiin myös ruoka-allergiat huomioon ja heille olisi myös jotain tarjottavaa.Minunkin täytyy eri paikoissa kuten kaupoissa ja ravintoloissa, kahviloissa aina kysyä, mitä ne sisältää, koska minulle sopii vain laktoosittomat ruoat, enkä voi ottaa happamia ruokia, joissa on esim. ruista ja olen allerginen sipulille, aprikoosille, kiiwille, banaanille, herneelle, enkä voi juoda kahvia ja teetä vaan pelkkää vettä.”
“Erittäin hyvä palvelu ja mukava tunnelma kahvilassa.”
“Käytän gluteenittomia tuotteita ja se huomioitiin hyvin.”
“Kahvila voisi olla viihtyisämpi.”
“Valikoimaa pitäisi vaihtaa aina silloin tällöin.”
“Erityisesti pienille lapsille syötävän valikoima todella huono, lapsille tarvitaan esim karjalanpiirakkaa tai pieniä muffinseja ym.”
“Sekainen, rauhaton.”
“Toimiva esillepano ja palvelu”
“Gluteeniton pizza, jonka saa maifottomanakin....??”
“Mukava yleisilme”
“Hintataso melko korkea”
“Todella hyvää asiakaspalvelua”
“Ystävällinen palvelu.”
“Paljon tuotteita, kaunis esillepano, mukava henkilökunta. Pienille lapsille voisi olla leluja leikkipaikassa”
“Hyvät tuotteet, sopivat hinnat”
“Ruuhkaa usein, henkilökuntaa saisi olla enemmän, että esim. maksaminen sujuisi helpommin, turhaa jonotusta usein. Tiskitila liian pieni varsinkin kassan kohdalla, vaikeuttaa maksamista, vesipisteen käyttöä yms. Siis ahtaus ja henkilökunnan vähäisyys haittaavat viihtyisyyttä..”
“Ruuhka aikoina ei saa palvelua. kahvi ehti jäähtyä ennen kuin sain palvelua ja maksettua.”
“lasten leikkipaikka, pääsee samalla ruokakauppaan”
“Pakasteesta sulatettujen tuotteiden hinnat ovat täysin ylihintaisia. Makukaan ei ollut mieltä ylentävää. Naapurin CM:ssä saa kahvin ja pullan hyvin edullisesti ja onkin suosittu paikka ostosten yhteydessä. Suosittelen harkitsemaan valikoimiin edullista pullaa ja kahvia. Ihmiset voisi istahtaa kauppareissulla ja vaihtaa vaikka muutaman sanan tuttujen kanssa. Nykyisillä hinnoilla en aio kovin useasti käyttää kahvilan palveluita.”
“ystävällinen palvelu !”