Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,7)
Stämning (3,9)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoan odotusaika 45 min eikä tästä mainittu ollenkaan.”
“"ihan mukava ruokailukokemus. ulkoterassi näytti houkuttelevalta jos olisimme olleet pelkästään olusilla, mutta menimme sisätiloihin syömään Annos oli hyvää muttei mitenkään mieleenpainuva kuitenkaan. voisin kuitenkin helpostikin tulla toiste."”
“"Tarjoilija suositteli minulle paikallista mallasjuomaa, joka oli uusi kokemus ja ihan hyvä."”
“Hyvä lista ja asiakasomistajaviinit kohtuullisen hintaisia. Ruoka oli erittäin hyvää.”
“"Oli juhannuspäivä ja ravintola täynnä.Ei oltu huomioitu,että Amarillo oli ainoana kuulemma avoinna .Henkilökuntaa näin ollen Kassalla ja keittiössä aivan liian vähän .Mekin odotimme ensin jonossa puoli tuntia,kunnes pääsimme tilauksen vastaanottajalle.Ruoka tuli 40 minuttia myöhemmin.Oli erittäinkova helle,eikä edes vesilasillista tuotu ennenkuin anelimme sitä.Ruoka kyllä maistui jo näin pitkän odottelumme jälkeen ja saatoimme lähteä vatsa täynnä ajelemaan takaisin Kotiimme Poriin. ,"”
“"Ruoka on aina hyvää ja asiakaspalvelu erinomaista. Kova meteli on pieni miinus, välillä ei kuule oman pöytäseurueen puhetta, mutta toisaalta Amarillo onkin rento ravintola."”
“"Tilausten vastaanottaminen kesti kauan. Menut piti pyytää sekä pääruoan että jälkiruoan osalta. Ruoka tuli nopeasti, mutta esillepanossa olisi ollut toivomisen varaa. "”
“Kaikki oli ok”
“Valitettavasti saimme odottaa annoksia puolitoistatuntisen!”
“Olen ollut aina erittäin tyytyväinen Rauman Amarillon palveluksiin ja ruokaan.”
“"Siisti ja viihtyisä ravintola. Palvelu hyvää sisällä, ulkona palvelu oli hidasta. "”
“Ystävällinen palvelu”
“Sisään astumisesta lähtien aina poistumiseen asti meidät huomioitiin lämpimästi ja ammattitaitoisesti koko vierailun ajan.”
“Oltiin ulkona katu terassilla syömässä velipojan ja hänen avovaimonsa kanssa. Ruoka oli hyvää ja palvelu kiitettävää. Lämpimänä päivänä myös varjoinen pöytä saatiin heti. Tulemme toistekkin!”
“"Erinomainen palvelu, tunnelma ja miljöö."”
“Kaikki sujui hyvin”
“Oikein mukava ravintola. Hyvää ruokaa ja henkilökunta kohteliasta.”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä paikka"”
“Noin yhdeksän hengen porukalla ruokien tulo pöytään oli kaoottista kun annokset meni sekaisin.”
“Saatiin asiakaspalveluhenkistä palvelua mutta kesti aika kauan ennen kuin meitä huomioitiin odottaessa vaikkei ollut muita asiakkaita ja henkilökuntaa näkyi. Meillä oli hieman kielteistä palautetta koskien toista ruoka-annosta ja henkilökunta hoiti tilanteen tosi hyvin.”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka.”
“"Mukava mutkaton paikka, hyvä palvelu"”
“"Rento paikka, ok ruoka"”
“Riippuu minkälaista ruokaa haluavat”
“"Tuttu paikka ja muutama lempiruoka, lastenlapsille tuttu. Bonus??"”
“"Ruuassa liian paljon kaiken näköistä; juustoa, hilloa, tekmex-kastiketta jne. Grilliruoka voisi olla ilman texmexiä, kun kuitenkin on mahdollista ottaa pelkkää sellaista ruokaa."”
“Tilasin Texas pihvin mediumina ja oli erittäin hyvä. Ruoka tuli pöytään nopeasti ja tarjoilija oli hyvin saatavilla.”
“"Lista oli hyvä ja vaihtoehtoja sopivasti. Tilat sopivan väljät, tässä tilanteessa..."”
“"Olen käynyt useamman kerran Rauman Amarillossa, mutta täytyy harmikseni todeta että tämä kerta oli pettymys. Meidät ohjattiin pöytään, mutta meni pitkä aika, että saimme palvelua. Meidän jälkeen tuleva seurue sai aikaisemmin palvelua ja heidät huomioitiin nopeammin. Heiltä kysyttiin juomat ja ruoat ennen meitä vaikka meitä oli kaksi ja heitä neljä ja toki saivatkin ne ennen meitä. Lisäksi lapseni syömä kala oli oudon makuista(tätä pahoiteltiin ja hän sai jäätelöpallon hyvitykseksi). Omassa kalassani oli useampi ruoto(tiedän kyllä, että kala sisältää ruotoja, mutta ennen ei ole näin käynyt) Itseni mielestä ennen ruokalista muutoksia oli huomattavasti parempi lohiannos kuin tämä uusi. Tänä on toki varmasti makuasia. Varmasti tulemme silti uudestaan ja toivon, että saamme silloin parempaa palvelua ja täytyy selkeästi valita jotain muuta kuin lohta silloin. "”
“"Hyvä, siisti ja ""helppo"" ravintola, kun kaipaa piristystä arkeen"”
“hyvä ravintola!”
“Kaikki kohdillaan”
“"Aina hyvä ruoka, henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ravintolassa siistiä, viihtyisää ja tunnelmallista, sopii syömään, juomaan, seurustelemaan."”
“"Yleensä olen saanut hyvää palvelua. Viime kerralla meiltä ei edes kysytty, että haluammeko tilata jotain lisää, vaan että maksammeko erikseen vai samasta ja lasku tuotiin pöytään. ?? "”
“Ravintola on erittäin hienosti sisustettu ja on viihtyisä. Ruoka ei aivan ollut sitä tasoa jota olen amorilloissa tottunut saamaan. Ulkomaalaiselle asiakaspalvelialle pisteet palvelusta. Vieraassa maassa vieraalla kielellä palveleminen ei ole helppoa mutta hän hoiti palvelemisen hienosti”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta ohjeisti hyvin. Olin naapurini kanssa hakemassa ruokaa ja pyynnöstä siirryimme odottelemaan annoksia eteisaulan sohville kunnes ruoka tuotiin meille siististi pakattuna paperikasseissa ??”
“Hyvä terassi sisältä persoonaton”
“"Tarjoilija oli todella mukava ja auttoi loistavan ruoka-annoksen valinnassa. Turvavälit oli valmiiksi otettu huomioon, tarjoilija ohjasi pöytään. Ravintola on siisti.Ensimmäinen kerta kun olin yksin, yleensä käymme perheen kanssa ja meitä on yleensä seitsemän aikuista. Korona aika on vähentänyt käyntejä joten todellakin toivon että tilane sen osalta rauhoittuu. Tyttäreni käyvän myös kavereineen Rauman Amarillossa syömässä, olemme myös ajatelleet että tulemme lauantaina nuorimman tyttären lakkiaisia juhlistamaan hyvällä ruualla ja juomalla. Juhlat ovat myöhemmin ja kotona on brunssi. Yt. Tyytyväinen asiakas joka kirjoitti asian ohi, Jaana "”
“"Ruoka oli hyvää. Palvelu hieman tönkköä. Tarjoilija kysyi maistuuko ruoka, vastasimme että maistuu mutta tarjoilija jäi kiusallisesti seisomaan pöydän päähän."”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka tuli nopeasti pöytään.”
“"Luontevaa palvelua, hyvää ruokaa! "”