Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,8

Mat (3,8)
Betjäning (3,7)
Stämning (3,8)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Annos oli erinomainen, salaattipöytä vaatimaton: vihanneksia aika vähän ja lehtisalaatti amerikansalaattia, jossa on vitamiineja ja antioksidantteja salaateista vähiten.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki ok”
“Olin tyytyväinen”
“Ruoka”
“Ruoka oli hyvää, mutta henkilökuntaa liian vähän. Tarjoilija ei ehtinyt tuoda laskua pöytään, piti mennä tiskiltä itse pyytämään.”
“Etsimme tyttäreni kanssa elokuisena maanantaina illansuussa ruokaravintolaa. Olimme saapuneet Raumalle vasta iltapäivällä. Meillä oli mukana tyttäreni 1,5-vuotias poika. Jotkut ravintolat keskustassa oli suljettu, mutta Amarillo oli auki. Saimme hyvältä paikalta pöydän, johon mahtui syöttötuoli pöydän päähän. Pyynnöstä ystävällinen tarjoilija 'valmisti' puuron lapselle, eli tyttäreni antoi puurohiutalepussin ja tarjoilija sekoitti sen kiehuvaan veteen ja toi sitten valmiin puuron pöytäämme. Tyttäreni ja minun ateriat olivat oikein hyvinä.Tunnelmallinen ravintola ja porukkaa oli sopivasti.”
“Hyvä”
“Laatu ja hinta ok”
“Tilaamastani juomasta puuttui kokonaan hiilihappo. Olin oikeassa ja sain uuden juoman ystävällisesti pahoittelujen kera. Harvinaista, kiitokset!”
“En mä oikeen osaa perustella, hieno sisustus oli ravintolassa. Annos oli peruskauraa, ihan OK.”
“???”
“Terassilla linnut hieman häiritsivät, muuten hyvä mesta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja tunnelma oli viihtyisä. Plussapisteet flipperistä.”
“Ruoka oli kyllä todella hyvää, ainoa miinuspuoli on se että aina kun olen käynyt niin menua vaan pienennetään ja pienennetään, en kohta halua enää käydä koska ei ole tarpeeksi valinnan varaa.”
“Olimme juuri saaneet tilattua. Kun ravintolaan tuli iso porukka opiskelijoita. Tarjoilija tyttö palveli heitä hyvin kunnes tuli päällikkö ja huusi heille todella lujaaa jos tulee noin isolla porukalla niin tehkää varaus. Ja oli erittäin tympeän näköinen. En ole ikinä ennen nähnyt keneltäkään pääliköltä noin huonoa palvelua. Muu henkilökunta hoiti hommansa erittäin hyvin.”
“Sympaattinen vanha miljöö”
“Ihana sisustus, pystyy säilytä ravintolassa”
“Ok paikka”
“Miellyttävä kokemus”
“Miellyttävä käynti Rauman Amarillossa. Siisti ravintola, henkilökunta tosi mukavaa ja ammattitaitoista. Kiitos paljon.”
“Todella hyvä palvelu ja ruuat eli täyden kympin paikka Raumalla!”
“Ihan ok paikka, helppo tulla.”
“asiointi sujui joustavasti, ruoka-annokset maittavia”
“Tällä kertaa oli hieman tunkkainen annos, kesä-lista hieman suppea.”
“Kaikki oli täydellistä, ruoka, juoma, palvelu, huomiointi, ihan kaikki ??”
“Hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen henkilökunta. Mukavassa paikassa ja siisti.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä tunnelma, mukavat työntekijät mitäs sitä muuta tarvii.”
“Keskeisellä paikalla, siisti, ihan ok perusravintola.”
“Palvelu oli ystävällistä, ruoka hyvää. Lisäksi ravintolasalin miljöö oli mielenkiintoinen ja vanhaa kunnioittavaa. Ravintolasali lienee ollut joskus juhlasali tms.”
“Jouduimme odottamaan pöytiin ohjausta hyvän tovin vaikka ravintola oli miltei tyhjä. Ruokailun jälkeen odotimme laskua pitkään. Yritin ottaa katsekontaktia ja kiinnittää huomiota tarjoilijaan, kesti kuitenkin melko kauan. Ruoka oli hyvää, siitä kiitos. Palvelu ystävällistä, vaikkakin hidasta. Ko. päivänä terassilla oli enemmän väkeä, sisällä näkyi meidän lisäksemme kaksi perhettä ja yksi pariskunta.”
“Ruoka oli todella hyvää kuin myös palvelu”
“Vieras paikkakunnalla mutta jos joku tutuista kertoo lähtevänsä Raumalle voisin hyvinkin suositella tätä. Toki myönnettävä että ei poikennut muilla paikkakunnilla käymistämme Amarilloista.”
“Loistava tarjoilija työvuorossa (illalla 27.7.)”
“Hyvä paikka ja opiskelijalle sopiva hintataso”
“Kaiken puolin onnistunut kokemus”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää.”
“Keskellä kylää, nuorekas paikka. Aukioloajat hyvät.”
“Koronatilanne. Ruoan saanti kesti 45 minuuttia, mutta tarjoilija kertoi sen etukäteen ennen tilaustamme ja suositteli alkupaloja ja juomaa odotusajaksi.”
“Monipuolinen ruokalista, pöytien asettelu kivasti jaoteltu ja sai omaa rauhaa mutta pystyi yhdistämään myös isommalle porukalle”
“Henkilökunta oli miellyttävää.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvin tilaa, siisti, nopea palvelu. Menu voisi olla hieman monipuolisempi:kalaa.”
“Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus. Ystävällinen henkilökunta. Loistavaa ruokaa. Näin korona-aikana huomioitu hygienia ja turvavälit hyvin.”
“Viihtyisä..palvelualtis henkilökunta.Hyvä ruoka”
“Todella ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.”
“Parantanut nyt vähän, mut pariin muuhun Raumalaiseen ravintolaan vielä matkaa.”
“Söimme terassilla ja koira sai tulla mukaan”
“Nopea ja mutkaton ruokapaikka”
“Oli keskeisellä paikalla, ruoka oli hyvää . ystävällinen henkilkunta vaikka oli kova kiire. Kävimme lomareissunaikana Amarillon terassilla joka ilta . Kiitos!”
“Tarjoilijat olivat kovin kiireisen oloisia.. vaikka ravintola ei ollut täynnä. Lapsi ei oikein tykännyt ruuasta, paitsi pienistä tomaateista, eikä niistä ollutkaan kuin yksi syötäväksi kelpaava. Muut tomaatit olivat huonoja alapuolelta. Sanoin tarjoilijalle, kun hän haki lautasia pois.. hän sanoi, että hän voi hakea keittiöstä pari tomaattia. Ei kai nyt enää kukaan tomaatteja jää syömään, kun ruokailu oli ohi.. olisi edes tarjonnut lapselle jätskipalloa?!”
“Ruuan puolesta suosittelisin ravintolaa ehdottomasti, mutta palvelu taas jätti toivomisen varaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, ulkona hyvin tilaa syödä.”
“Kiva terassi jonka vieressä ei ollut kauheasti liikennettä tai ihmisiä kadulla. Mukavat tuolit/pyörät,sekä erillisiä istuma paikkoja.”
“Ei mitään moitittavaa,mutta koskaan ei voi antaa arvosanaksi 10 koska seuraava kerta voi olla vielä parempi.”
“Hyvä ruoka, parempi mieli.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, Kari oli hyvä”
“Muuten kaikki oli ihan ok, mutta ruokaa joutui odottamaan pitkään ja sali oli vain puolillaan, joten mistään isosta ruuhkasta ei ollut kysymys. Joitain vuosia sitten, kun kävin ensimmäisen kerran tilanne oli täysin sama. Silloin jouduimme odottamaan ruokaa vielä kauemmin ja asiakkaita oli vielä vähemmän.”
“Laadukas ruoka, hyvä tunnelma ja asiakaspalvelu”
“Raumalla on parempiakin ravintoloita”
“Hyvä ruoka, hienot puitteet, hyvä palvelu”
“Paikka on viihtyisä ja sisustus kaunis”
“Olin perustyytyväinen saamaani palveluun ja tuotteisiin. Ei mitään ihmeellistä, mutta toimivaa.”
“Ravintola täytti odotukset ja voin sillä perusteella suositella myös muille.”
“Palvelu oli asiallista, tosin vesi saatiin vasta kolmannen pyytämisen jälkeen????”
“hyvä ruoka”
“Sommarkväll och en El Grande i goda vänners lag säger väl allt”
“Odoteltiin melko pitkään pöytiinohjausta. Toiminta hoitui rutiinilla, ei niinkään ystävällisellä asiakaspalvelulla. Tupakan haju tuli ulkoa sisälle pöytiin asti, koska ovet olivat auki. Ruoka oli syötävää, muttei kovinkaan raikasta, mitä itse arvostaisin.”
“Hyvää, tuttua perusravintolaruokaa.”
“Ruoka hyvää, joskin samassa annoksessa saattaa olla eroja eri kertojen välillä, tästä vähän miinusta.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Ok paikka”
“Maukas ruoka,hyvä,huomioiva palvelu,rento ilmapiiri ja sijainti ok”
“Hyvä rafla!”
“pihvi oli hyvä mutta muuten annos omi aneeminen. lohkoperunat ilman kunnon salaattia ja patonkia hintaan 2 kpl 56 € ei saa vastinetta rahalle hintakalleusluokassa Rauma...”
“Paikka ei hyvä muttei huonokaan”
“Ruoka on todella maistuvaa. Ja paikka miellyttävä”
“Vähän epäsiisti yleisvaikutelma jäi.”
“Persoonallinen, siisti ja ystävällinen.”
“Ravintola siisti ja ruoka hyvää. Valinnanvaraa todella vähän.”
“Palvelu ja ruoka hyvää.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Palvelu pelasi ja tarjoilijat olivat iloisia.”
“Tunnelma oli hyvä ja leppoisa, tarjoilija ei tyrkyttänyt mitään, vaan oli ihanan luonnollinen ja rempseä nainen. Kerran aikaisemmin oli vähän liian 'myyntitykki' tarjoilijamies, jonka palvelusta jäi hieman valju fiilis.”
“HYvä ruokaravintola hyvällä paikalla. Käynti oli mutkatonta ja ruoka hyvää.”
“Siisti ja viihtyisä paikka”
“Kokemus oli hyvä, joten voin suositella”
“Ruoka maittoi ja palvelu hyvää mukavassa ravintolassa. Kiitos??”
“Kiva ja onnistunut käynti. Ravintola myös mukavan erilainen miljööltään.”
“Miellyttävä paikka, ihana sisustus”
“Kaikki sujui mukavasti ja ruoka oli maistuvaa.”
“Hyvä kokemus”
“Kaikki sujui ja hlökunta oli tosi ystäbällistä”
“Olin matkoilla ja asun kauempana. Ihan ok ravintola. Kiva, että oli sunnuntaina illalla avoinna.”
“En nyt ehkä suosittelisi, koska jos suosittelen jotakin, sen pitää todella olla todella hyvä asia, esim. itsellä terveysasiat tai trendijutut (esim. megatrendinä ilmastonmuutos) kuuluvat tähän kategoriaan. :)”
“Ehkä korona virus hieman muuttaa ravintolan ilmettä. Ihmettelen miksi terassilla on niin turvallista syödä että kaikki lähes samassa kasassa mutta sisällä on niin vaarallista että asiakasmäärää on rajoitettu. Mielestäni ravintolan ei tarvitse niin orjallisesti kuunnella ohjeita vaan toimia oman ja asiakkaiden turvalisuus edellä. Ei terassille voi mielestäni ottaa enempää asiakkaita kuin sisälle.”
“Palvelu oli ystävällistä, ravintola on tyylikäs ja viihtyisä, ja ihan jo pelkän jälkiruokabrownien takia voisin suositella paikkaa!”
“Mukava vastaanotto, huomioiva palvelu, ystävällinen ja huumorintajuinen meininki”
“Erittäin hyvää ruokaa, hieno miljöö, hyvä palvelu”
“Ruoka oli hyvää, hinta-laatusuhde kohdallaan, ravintolassa kaikki perushyvin (siisteys, valikoima, järjestelyt, viihtyisyys). Ravintolaan saavuttuamme saimme aika kauan odottaa pöytäänohjausta ja toinen palvelleista tarjoilijoista oli kovin vähäpuheinen (ei mitenkään epäystävällinen kuitenkaan), mutta esimerkiksi poistui tilauksen saatuaan sanomatta mitään, jolloin jäi hieman epätietoinen olo, että tuliko kaikki kuntoon.”
“Kyllä, oli mukavaa ja ruoka maistui”
“Suhteellisen kiva paikka, liikennettä oli aika paljon terassilla ollessa”
“Voisin suositella paikkaa hyvänä lounaspaikkana”
“Ruoka on aina taatusti hyvää vaikka sitä joutuukin odottamaan tolkuttoman kauan.”
“Hyvä hintalaatusuhde”