Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (3,9)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“En nyt ehkä suosittelisi, koska jos suosittelen jotakin, sen pitää todella olla todella hyvä asia, esim. itsellä terveysasiat tai trendijutut (esim. megatrendinä ilmastonmuutos) kuuluvat tähän kategoriaan. :)”
“Ehkä korona virus hieman muuttaa ravintolan ilmettä. Ihmettelen miksi terassilla on niin turvallista syödä että kaikki lähes samassa kasassa mutta sisällä on niin vaarallista että asiakasmäärää on rajoitettu. Mielestäni ravintolan ei tarvitse niin orjallisesti kuunnella ohjeita vaan toimia oman ja asiakkaiden turvalisuus edellä. Ei terassille voi mielestäni ottaa enempää asiakkaita kuin sisälle.”
“Palvelu oli ystävällistä, ravintola on tyylikäs ja viihtyisä, ja ihan jo pelkän jälkiruokabrownien takia voisin suositella paikkaa!”
“Mukava vastaanotto, huomioiva palvelu, ystävällinen ja huumorintajuinen meininki”
“Erittäin hyvää ruokaa, hieno miljöö, hyvä palvelu”
“Ruoka oli hyvää, hinta-laatusuhde kohdallaan, ravintolassa kaikki perushyvin (siisteys, valikoima, järjestelyt, viihtyisyys). Ravintolaan saavuttuamme saimme aika kauan odottaa pöytäänohjausta ja toinen palvelleista tarjoilijoista oli kovin vähäpuheinen (ei mitenkään epäystävällinen kuitenkaan), mutta esimerkiksi poistui tilauksen saatuaan sanomatta mitään, jolloin jäi hieman epätietoinen olo, että tuliko kaikki kuntoon.”
“Kyllä, oli mukavaa ja ruoka maistui”
“Suhteellisen kiva paikka, liikennettä oli aika paljon terassilla ollessa”
“Voisin suositella paikkaa hyvänä lounaspaikkana”
“Ruoka on aina taatusti hyvää vaikka sitä joutuukin odottamaan tolkuttoman kauan.”
“Hyvä hintalaatusuhde”