Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,0)
Barn (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rento ja ystävällinen henkilökunta!”
“Ravintolassa oli hieman vilpoista, mutta ensikerralla enemmän vaatetta vaan päälle!”
“Roukalista englanniksi, ei helppo asia kieltä taitamattomalle.”
“Pääkallon kuvat eivät ole mieltä ylentäviä katsella. Mieluummin katsoisin jotakin kaunis kuin isoa pääkalloa seinällä.”
“Pääkalloteema.”
“Erittäin ystävällinen, asiantunteva nuorehko tumma miestarjoilija! Tällä kertaa seurueemme oli lounaalla ja ruoka täytti lounasruoan odotukset, vaikka asiakkaita oli paljon, kaikki pöydät täynnä. Ystävällinen palvelu siitä huolimatta????”
“Ei nyt mitään”
“Rento ilmapiiri, hyvät burgerit”
“Sijainti, palvelu”
“Ennen sain hyvää palvelua, Uudistuksen jälkeinen kerta ei jäänyt mieleen positiivisella tavalla vaikka puitteet hienot ovatkin.”
“Uudistettu ilme luo mukavaa tunnelmaa ja henkilökunta oli mukavaa.”
“Ainostaan se, että ruuan tulo kestää edelleen todella kauan samoin myös laskun/muun tuominen.”
“Ruoka oli tajuttoman hyvää, palvelu loistavaa ja ravintola siisti.”
“Amarillon konsepti on sellainen, että se sopii hyvin erityyppisille asiakaskunnille.”
“Ateria oli hyvää, ympäristö valoisa ja siisti ja savuton. Lasta varten olisi suotavaa olla pieni 'puuhanurkka' missä nopsaan kyllästyvä ja nopsaan syönyt lapsi voisi piirrellä ja puuhailla(leluilla yms). Palveluhenkilökunta oli kohteliasta ja asiantuntevaa. Tulen toistekin.”
“Uusittuna paljon avarampi.”
“Ruokalista sama vanha. Ruoat ollut aina vähän mössöjä.”
“Hyvä ruoka. Alkuruaaksi saimme hyvän suosituksen ja päätimme kokeilla ja olimme erittäin tyytyväisiä. Myös iso kolpakko oli mahtava.”
“Ravintolassa oli ruuhkaa. (Tietysti kun se oli juuri avattu remontin jäljiltä) Odotimme pöydässä puoli tuntia, ennen kuin ensimmäinen tarjoilija tuli kysymään, että oltiinko me saatu tilattua jo.”
“Tarjoilija oli erittäin mukava ja paikka rempattu hienon näköiseksi”
“Ennen uudistusta olin kuullut ruuan tasosta moitteita”
“Toivottavasti chicken wing perus kastikke takaisin menulista. Kiitos.”
“Kirjoitin jo ennen.”
“Maistuva ruoka”
“Pääkallojen kuvat ,koko seurue (8 henkilöä) oli samaa mieltä. Ei voi suositella lapsiperheille.”
“Viihtyisä yleisilme, jonotus loungessa kiva idea.”
“Odotettiin yli 20 min pöydässä tarjoilijaa vaikka vapaita siellä kyllä oli. Itse piti ruokalista hakea ja viittilöidä tarjoilija paikalle. (Joka sitten avasi keskustelun kysymällä olivatko hänen kädessään olevat burgerit meille.)”
“Siisti paikka.”
“Saamani ruoka-annos piti palauttaa koska se oli jo haalea.”
“Lähes kaikki ja ennen kaikkea tarjoilija .”
“Uusi upea ilme remontin jälkeen”
“Toisinaan henkilökuntaa tuntuu olevan liian vähän”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja viihtyisä ympäristö”
“Ei ole mitään negatiivista”
“Ruoka on hyvää”
“Lapsille ei ole enää leikkipaikkaa - meidän 5 vuotias meinasi lähteä samantien kotiin... Musiikki oli jo mukavammalla voimakkuudella, siihen voisi vielä hiukan panostaa”
“Erittäin miellyttävä henkilökunta, tuli heti ovella tunne että, tänne on tosiaan tervetullut. Ainakin ne 2 tarjoilijaa jotka meitä palvelivat , jos nyt nimet muistan oikein, niin Timo ja Henna. On mielestäni aika harvinaista että, on noin miellyttäviä asiakas palvelijoita.”
“Lapset pitivät flipperikolikon saamisesta yrityisesti”
“Hienosti ollaan remontoitu, oli lämmin tunnelma ja erittäin mukava henkilökunta, ruokailuhetki toimi erittäin sujuvasti!”
“Noutaja-palvelu oli huippu juttu!”
“Amarillo Sampler-annoksen hinta oli noussut, esillepano oli 'räävitön' ja annoksesta puuttui kokonaan nachokuorrutetut kanat!!!!! Mietin asiaa jo ravintolassa, mutta listat eivät olleet enää pöydässä, jotta olisin voinut tarkistaa asian, ruuan tulossa oli jo kestänyt yli tunti ja ravintola oli täynnä ja täten tarjoilijoilla oli kiire.”
“Ystävällinen henkilökunta ja aina maistuvat ateriat”
“Lounas vaihtoehto oli ennen uutta remonttia paremmin tehty”
“The table tosi kiva kokemus tarjoilija ja kokki tooosi ammattitaitoisia kiitos heille ja ilta muutenkin hyvin viihdyttävä aika meni tosi nopeasti”
“Valkosipulikana ei petä!”
“Välillä menee kauan aikaa ennen kuin tarjoilija huomioi asiakkaan”
“Monipuolinen ja tuore salaattipöytä ??”
“Vessapaperi puuttui kokonaan molemmista vessoista. Onneksi oli paperinenäliinoja laukussa.”
“Sijainti, uusi ympäristö”
“Amarilloon on helppo mennä perheen kanssa. Mukava tunnelma ja hyvää ruokaa.”
“Salin henkilökunta”
“Hyvä hinta-laatusuhde ja hyvä palvelu.”
“Luonteva henkilökunta ja erittäin maukas ruoka”
“Palvelu parantunut. Tarjoilija iloinen ja ystävällinen.”
“Ikävää että remontin myötä lasten leikkipaikka oli poistettu. Olin myös toivonut ruokalistan uudistumista tehdyn remontin myötä.”
“Paikka on viihtyisä, mukava ja palvelualtis henkilökunta”
“Oli panostettu elämyksellisyyteen. Palvelu oli poikkeuksellisen hyvää. Tuotiin pöytään, kerrottiin että pian tullaan kysymään tilauksia, saimme vinkkejä juuri meille sopivien annosten valitsemiseen.”
“Yksi seurueesta ei ole niin rohkea kokeilemaan uusia makuja ja runsaasti maustettua, hänen mukaansa sellaiselle ihmiselle ei ole valikoimaa. Itselleni ruoat maistuivat aivan täydellisesti, mutta hänen kauttaan ymmärsin, että voi olla joku jota sinne ei kannata viedä. Itse kyllä todellakin tulen.”
“Ystävällinen ja palveleleva henkilökunta.”
“Kohtalaisen pitkä odotusaika ruoan tilaamisen jälkeen.”
“Uudistettu sisustus”
“Meny aika kallis ja supistettu”
“Valot välkkyivät ja tarjoilija sanoi sen johtuvan huonosti tehdyistä sähkötöistä. Meidät myös unohdettiin kerran ja tarjoilija oli aivan ihmeissään emmekö ole tilanneet ruokia vieläkään. Tilaamastani salaattiannoksesta puuttui kastike ja sen saatuani aloin syömään. Kana osottautui raa’aksi ja se lähetettiin takaisin keittiöön. Tarjoilian mukaan sama ongelma oli myös ollut edellisenä päivänä keittiöllä. Sain uuden annoksen ja tällä kertaa annoksen avokado oli ruskeaa (luulisi huomaavan kun se oli halkaistu lautaselle). Laskua pyydettäessä tarjoilija itse ehdotti alennuksen antamista hyvitykseksi mutta laskun tuodessaan huomasin ettei sitä oltu alennettu. Tarjoilija sanoi ettei heillä ollutkaan tapana antaa alennusta, vaikka sen aluksi minulle lupasi.”
“Erittäin siisti ja tunnelmallinen uuden remontin jälkeen.”
“Ruokalosta on melko suppea.”
“Uusittu ravintola on todella siisti ja viihtyisä. Paljon freshimpi kuin aiemmin.”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“Ystävällinen palvelu”
“Viime kerralla kukaan ei tullut 45minuuttiin kysymään haluaisinko uutta juomaa, enkä saanut kehenkään katse kontaktia. Lopulta oli pakko ottaa lasku kun aika ei meinannut riittää. Siinäkin meinasi tulla kiire”
“se oli ainoa paikka vanhassa kaupungissa, joka oli auki ja jossa sai syödä, kiitos siitä. se oli myös siisti paikka, vaikka siellä oli paljon ruokailijoita ja juojia”
“lasten leikkipaikka oli tosi huono ja pieni tila nurkassa”
“Hyvä alkusalaattipöytä!”
“kiinteistö”
“Henkilökunta on mukavaa ja pääosin ammattitaitoista.”
“Itse en ole mikään meksikolaistyyppisen ruuan ystävä.”
“Jotain muutakin kuin mexikkkolaista. Vihannekset alle Dente ei toteudu”
“Hyvä ruoka ja sopii myös lapsille.”
“Olen jo antanut palautetta meitä palvelleesta, nuoresta ”ponnaripää-partasuu” miehestä, joka hoiti hommansa äärettömön hienosti!”
“Ympäristö, mutta onneksi ravintola uusiutuu. Myös ruokalistaan ja esillepanoon odotan vaihtelua ja panostusta.”
“Hyvät ruuat”
“Henkilökunta ei ole niin ammattitaitoista kuin toivoisin. Joko tuputetaan liikaa tai liian vähän, välillä huomioidaan asiakas todella hyvin, välillä tuntuu että unohdetaan kokonaan.”
“Maukas ja edullinen ruoka sekä hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka ja reilut annokset. Muutaman kerran annos on ollut hintaansa nähden pieni (varmaan eri kokki) mutta siitä on aikaa.”
“Hinnat, varsinkin pää ja jälkiruokien. Sitten pitää olla annos hintansa veroinen. Perunamuusi/bataattimuusi voisi olla suosittu varsinkin lapsien ruuissa eikä pelkästää ranskalaisia tms..”
“Tarjoilijat on aina olleet hyväntuulisia ja avuliaita. Asiakaspalvelu ei ole ollut liian virallista ja tönkköä vaan sopivan rentoa ja mukavaa.. :) ja ruoka on aina mahtavaa.. :)”
“Henkilökunta on todella asiallista ja mukavaa, sekä he ovat todella motivoituneita. Ruoka ja juoma ovat loistavan tasoisia ja yleisilme on todella miellyttävää.”
“Ruoka on laatuisekseen edullista ja taidolla tehtyä. Maut eivät ole tavanomaisia, kun osaa valita lisukkeet oikein. Salaattipöytä on myös ok. Tex-Mex tyyli on ihan ok Raumalla.”
“Sisustus kaipaa remonttia, on jo vähän nukkavieru.”
“Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka herkullista. Ruoan saa suhteellisen nopeasti tilaamisesta.”
“Ruokalista on aika yksipuolinen.”
“Erittäin viihtyisä. Tunnelmallinen ravintola. Hyvä ruoka. Hinta-Laatu-Suhde kohdillaan.”
“Caliente keskiviikkona!!!”