Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!
 
Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (3,9)
Stämning (3,9)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti ja -parkkipaikat”
“Viimeisen vuoden aikana taso on laskenut selvästi! Ennen kävimme usein lounaalla, ehkä kerran viikossa, mutta ruoan taso on kyllä laskenut huomattavasti. Nytkin syömäni pasta oli haaleaa, kuivaa ja lähes mautonta, broileri pastan päällä oli sentään lämmintä. Aiemmin juuri kanapasta oli se takuuvarma annos, lähes aina kun se oli listalla, tulimme syömään. Lähtiessäni kerroin terveiset keittiöön, tarjoilija/tiskin takana seissyt mieshenkilö ei oikeastaan reagoinut asiaan mitenkään...”
“Hyvä hinta laatu suhde”
“Lista oli todella paljon pienentynyt. pettymys.”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Enemmän S-tarjouksia.”
“The Table oli mukava kokemus ja entertainer Tanja oli mahtava tyyppi, teki kokemuksesta ikimuistoisen”
“Ruokalista muuttuu vuosi vuodelta huonommaksi. Maussa huomaa, että yritetään tehdä mahdollisimman halvoista raaka-aineista.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka viihtyisä”
“Yleisilmettä heikensi pääkallomaalaus seinällä ( olenkohan liian vanha vai ahdasmielinen mutta en pitänyt). Henkilökunta on yleensä aina ollut asiantuntevaa ja miellyttävää. Viime kerralla hieman hämmensi tarjoilijan ilme ja ihmetys kun tilasimme alkudrinkeiksi Camparin. Tarjoilija ihmetteli että ”mitä se on”. Koimme että ME mokasimme. Asia selvis ja saimme drinksumme. Ei suuri moka.”
“Lista oli suppea,ja valikoima pieni.”
“Hyvä henksu”
“Siisti ja silmälle miellyttävä yleisilme”
“Asiantunteva henkilökunta ja ystävällistä kohtelua..”
“Ihan ok kokonaisuus.”
“Ruoka ja palvelu tosi hyvää ??”
“Palvelu ja tunnelma oli leppoisa. Ruoka hyvää.”
“Ruoka, tunnelma ja palvelu oli todella hyvää. Ravintolasalissa oli kylmä! Annoksen pääraaka-ainetta oli todella vähän, mikä oli ainoa pettymys”
“Hyvää ruokaa ja kivat tarjoilijat.”
“Kokonaisuudessaan hyvä kokemus ja ruokakin maistui.”
“Pidin uudesta menusta”
“Ruokalista oli tosi niukka”
“Musiikki aivan liian kovalla”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“The table oli ainakin ihan huippukokemus!!”
“Ravintola tosi siisti.. Tarjoilija ei ihan ollut ajan hermolla... Meitä palveli 2 eri tarjoilijaa.. Toinen tuli lounaalta ja toinen meni.. Tuntui sekavalta..”
“Rauman Amarillon uudistus on ollut hyvä. Henkilökunnan palvelutaso on parantunut. Miljöö miellyttää minua ja siinä on kunnioitettu alkuperäistä tilaa. Erikoistarjoukset houkuttelevat paikalle. On mukavaa, ettei esimerkiksi ruokaa tarvitse odottaa liian kauaa tai toisaalta, jos on jonoa, se ilmoitetaan heti.”
“Loistava palvelu. Meidät huomioitiin hyvin”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Kokonaisuus loistava!”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Halloumi burgerin halloumi oli suolainen ja sitkeä.maksoin yli 60e kolmesta burgerista.mukana oli yksi iso tuoppi kylläkin.majo oli hyvä valkosipuli chili ja mukavaa on chipsit alkupalana.mielestäni voisi mainita ,että burgerin on turhan suuri nais ihmisille ottaen huomioon mukana tulevat perunat vaihtoehtona en saanut ilman perunoita burgereitamme.”
“Amarillo on ehdottomasti yksi Rauman parhaista ravintoloista! Ruoka on hyvää, juomat on hyviä ja henkilökunta osaavaa ja asiallista :) ravintolan miljöön uudistuksen jälkeen, on myös siitä tullut erittäin viihtyisä, vaikka se oli sitä myös ennen sitä!”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu oli juuri sopivaa ei liikaa eikä liian vähän. Tunnelma oli myös hyvä ja palvelu asiallista ja ammattimaista.”
“Tehdyt muutokset ovat onnistuneet !”
“Olimme ystävien kanssa Tablessa, hienosti järjestetty juttu. Ruoka mahtavaa ja todellakin riittävästi. Palvelu ystävällistä. Hieno elämys.”
“Kaikkiaan mielyttävä asiointi”
“Pienentyneenruokavalikoiman takia tippuu pisteitä.”
“Kaikki meni hienosti, nopeasti ja kaikki maistui hyvältä”
“Uudistuksen jälkeen tila ihan viihtyisä ja ruuan/ palvelun laatu noussut.”
“Ruoka oli hyvää ja sen sai nopeasti”
“Sunnuntaipäivän autoilukierros, paikka joka osui ensimmäiseksi nälän yllätettyä. Osittain myös S-kortti vaikutti valintaan.”
“Mielestäni Amarillo ei ole enää se texmex-henkinen ravintola kun ruokalistaa on karsittu. Paikka tuntui sieluttomalta.”
“Ravintolassa oli erittäin mukava tarjoilija, iloinen, aito, nuori nainen. Hän oli kuulemma harjoittelussa siellä, täydet pisteet hänelle. Ruoka (halloumi-kanahampurilainen) oli maukasta!”
“Ruoka on hyvää ja ravintolan tilat viihtyisät ja siistit”
“Kaikki sujui hyvin, palvelu pelasi ja henkilökunta oli ystävällistä”
“Erinomainen kokonaisuus. Siitä on vaikeasti pistettävä paremmaksi.”
“Kokonaisuudessaan toimiva illallinen :)”
“Josnjoku menee Raumalle niin voin suositella ravintolaa. Raumaa en voi suositella.”
“Siisti paikka, tarjoilu toimi vaikka oli miltei täyttä”
“Hyvät ruoat ja juomat. Tosi cool paikka. Työtekijat olit ihanaat :)”
“Ravintola oli siisti, tarjoilija oli ystävällinen ja osasi vastata kysymyksiini ja suositteli vaihtoehtoja, kun olin vähän epävarma. Ruokaillessamme hän tuli kysymään maistuuko. Tietenkin hänet on 'valjastettu' tähän, mutta oikeasti silti minulle tuli hyvä mieli hänen ystävällisyydestään ja asiakkaan huomioimisesta.”
“Annos oli erinomainen, salaattipöytä vaatimaton: vihanneksia aika vähän ja lehtisalaatti amerikansalaattia, jossa on vitamiineja ja antioksidantteja salaateista vähiten.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki ok”
“Olin tyytyväinen”
“Ruoka”
“Ruoka oli hyvää, mutta henkilökuntaa liian vähän. Tarjoilija ei ehtinyt tuoda laskua pöytään, piti mennä tiskiltä itse pyytämään.”
“Etsimme tyttäreni kanssa elokuisena maanantaina illansuussa ruokaravintolaa. Olimme saapuneet Raumalle vasta iltapäivällä. Meillä oli mukana tyttäreni 1,5-vuotias poika. Jotkut ravintolat keskustassa oli suljettu, mutta Amarillo oli auki. Saimme hyvältä paikalta pöydän, johon mahtui syöttötuoli pöydän päähän. Pyynnöstä ystävällinen tarjoilija 'valmisti' puuron lapselle, eli tyttäreni antoi puurohiutalepussin ja tarjoilija sekoitti sen kiehuvaan veteen ja toi sitten valmiin puuron pöytäämme. Tyttäreni ja minun ateriat olivat oikein hyvinä.Tunnelmallinen ravintola ja porukkaa oli sopivasti.”
“Hyvä”
“Laatu ja hinta ok”
“Tilaamastani juomasta puuttui kokonaan hiilihappo. Olin oikeassa ja sain uuden juoman ystävällisesti pahoittelujen kera. Harvinaista, kiitokset!”
“En mä oikeen osaa perustella, hieno sisustus oli ravintolassa. Annos oli peruskauraa, ihan OK.”
“???”
“Terassilla linnut hieman häiritsivät, muuten hyvä mesta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja tunnelma oli viihtyisä. Plussapisteet flipperistä.”
“Ruoka oli kyllä todella hyvää, ainoa miinuspuoli on se että aina kun olen käynyt niin menua vaan pienennetään ja pienennetään, en kohta halua enää käydä koska ei ole tarpeeksi valinnan varaa.”
“Olimme juuri saaneet tilattua. Kun ravintolaan tuli iso porukka opiskelijoita. Tarjoilija tyttö palveli heitä hyvin kunnes tuli päällikkö ja huusi heille todella lujaaa jos tulee noin isolla porukalla niin tehkää varaus. Ja oli erittäin tympeän näköinen. En ole ikinä ennen nähnyt keneltäkään pääliköltä noin huonoa palvelua. Muu henkilökunta hoiti hommansa erittäin hyvin.”
“Sympaattinen vanha miljöö”
“Ihana sisustus, pystyy säilytä ravintolassa”
“Ok paikka”
“Miellyttävä kokemus”
“Miellyttävä käynti Rauman Amarillossa. Siisti ravintola, henkilökunta tosi mukavaa ja ammattitaitoista. Kiitos paljon.”
“Todella hyvä palvelu ja ruuat eli täyden kympin paikka Raumalla!”