Ta med eller ät med detsamma!

Rosso Express stillar pizzahunger med äkta Rossopizzor på food courts och ABC-trafikbutiker över hela landet. Utom de traditionella tunna och frasiga originalepizzorna kan du beställa rågpizza som ger mer kostfiber och en rejäl pan pizza. En del av våra restauranger har också pasta- och wokrätter på menyn. Bekanta dig med sortimentet på närmaste Rosso Express och på de ständigt aktuella ägarkundsförmånerna.

De bästa pizzorna – ugnsfärska.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukavat kalusteet.”
“Leipomotuotteita saisi olla paljon monipuolisempi valikoima. Sekä suolaista että makeaa.”
“Henkilökunta pääsääntöisesti ystävällistä. Muistavat asiakkaansa. Tervehtivät, palveluhenkistä. Antavat asiakkaalle tilaa/saa rauhassa miettiä mitä haluaa.”
“Kiireapulaisia/uusia työntekijöitä kannattaa kouluttaa palveluhenkisyyteen. Esimerkkinä, tulimme syömään, ruokailuvälineet oli loppu. Pyysimme lautasia täyttävältä uudelta työntekijältä voisiko hän antaa niitä. Vastaus oli että ei kerkiä? Olimme linjalla vähän ihmeissämme ja jono kasvoi takana. Onneksi vakituinen työntekijä tuli paikalle kysyi mikä on hätänä. Kerroimme asian ja hän antoi haarukoita ja veitsiä. Tässä ei kestänyt kuin noin. 20 sekunttia”
“Erittäin ystävällinen asiakaspalvelija.”
“Menee liian aikaisin illalla kiinni. Jos pääse kaupoille vasta töiden jälkeen ja haluaa shoppailun jälkeen kahville, onkin kahvila jo kiinni...”
“Ystävällinen henkilökunta. Viime pyhänä tulimme kahville sulkemishetkellä. Ystävällinen henkilö tiskin takana toivotti iloisesti tervetulleeksi ja niin joimme rauhassa kahvimme ja kiitimme ystävällisyydestä. Suosittelen tätä paikkaa, jossa saa ihmisiä arvostavan palvelun, iloisen.”
“Hyvä palvelu, helppo asioida.”
“Viihtyisyys. Maukkaat tuotteet.”
“Käynti,iltapäivällä oli nopeaa,ei ollut ruuhkaista ! Suosittelen paikkaa tuttavilleni ja muillekin asiakkaille.Omalla autolla tulijoille löytyy hyvin parkkitilaa läheltä Prismaa ! Kesäisi on terassi-pöydät ulkona .”
“Kahvilan ruokalistaa,lounas-ruoka tarjontaan väh.kaksi ateriaa tarjolle.Viikon S-etukortti tarjous lounas-listan ruokailijoille!”
“Kahvi ja palvelu ok.”
“Pyydetään viemään astiat keräyskärriin ,pöydissä ei ole pöydänpuhdistukseen tarvittavia välineitä ja pöydät on monesti likaisia.Hintataso on sellainen ettei asiakkaille kuulu pöytien tyhjennys kun ei ole henkilökuntaa riittävästin että putsais pöydät.Sama ongelma on ABC asemilla.”
“Helppous eli voi käydä ostosten lomassa, suht tilava ja siisti. Erittäin hyvä ruoka”
“Hieman nuiva asiakaspalvelija kassana”
“Kahvileivät ovat tyypillisiä ketjutuotteita. Toivon, että suunniteltaisiin Savonlinnan Prismalle oma tuote.”
“Nopea palvelu, tilavavasti ja siististi päydät. Valoisa.”
“Kesämökkiläisenä käyn yleensä vain kesäisin, joten kaupassa käynnin ohessa oikein sopiva paikka !”
“Löytyi gluteenitonta kahvileipää!”
“-erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Huomioikaa paremmin ainakin kahviossa erityisruokavalioita !!!”
“kärpäsiä.”
“Sopivasti matkan varrella, löytyy kohtuullisen nopeasti lounas, kahvi ym”
“Edullinen, maistuva lounas”