Ta med eller ät med detsamma!

Rosso Express stillar pizzahunger med äkta Rossopizzor på food courts och ABC-trafikbutiker över hela landet. Utom de traditionella tunna och frasiga originalepizzorna kan du beställa rågpizza som ger mer kostfiber och en rejäl pan pizza. En del av våra restauranger har också pasta- och wokrätter på menyn. Bekanta dig med sortimentet på närmaste Rosso Express och på de ständigt aktuella ägarkundsförmånerna.

De bästa pizzorna – ugnsfärska.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yleensä katson ennakkoon mitä ruokaa tarjollakun lähden ruokailemaan. Jos on esim, käristettä tai punajuuripihvejä ja muuta mieleistä niin tulemme ruokailemaan. Kerrankin tulimme hiukan viime tipalla ruokailuun ja kerroin että kun oli käristystä niin sain viimeisen annoksen joka oli tosi hieno juttu.”
“I find the staff polite, helpful and courteous.”
“Alueen tarjonta on heikkoa. Silloin on käytävä mihin pääsee, mutta ruoka on pääsääntöisesti ollut hyvää silloin kun kyseinen ravintola on ollut auki. (palvelee heikosti meidän perheen aikatauluja)”
“Viihtyisä paikka ruokaostosten yhteydessä”
“Kallis”
“Lounaat, leivät! ja kahvileivät ovat tuoreita ja maukkaita. Kahvi on ollut aina tasalaatuisesti hyvää, täällä sen uskaltaa juoda jälkiruoaksi sillä se ei pilaa aterian makumaailmaa. Oispa muuten kiva jos 'välikahvi' piste olisi leipomispisteen tai kassojen lähellä, meille kiireettömille... Nurmeksessa on”
“Asiointi oli helppoa ja henkilökunta ystävällistä”
“Valikoimaa.”
“Sujuva ystävällinen palvelu. Hyvät tuotteet”
“Ostosten lomassa luonteva!”
“Salaattivalikoima voisi olla runsaampi”
“Liikaa suolaa pizzassa”
“Helppo asioida. Tuo vaihtelua. Saa rauhoittua ja lukea päivän lehden tai vain rauhassa keskustella. Hyvä hetki ennen kauppaan menoa.”
“Jos tulee asioimaan ko.tavarataloon, kahvilassa käynti ok.”
“Myönteinen kokemus ja valikoima tuotteita yleensä hyvä. Nyt niin myöhään liikkeellä, että se verottanut valikoimaa.”
“Viihtyisä lounaspaikka”
“Tyypillinen marketin kuppila.Tilava.”
“Nyt on pari kertaa ongelmia käyttää s-cardin ateriaetuja. Tällä kertaa s-cardilta hävisi maksaessa 24€ arvosta ateriaetuja, eikä niitä hyvitetty ostotilanteessa. Reklamaatio tulossa. Jos maksaessa voi käyttää esim. kyseistä maksutapaa, niin kyllä henkilökunta pitäisi kouluttaa, jotta pystyisi eri maksutapoja hyödyntää.”