Terassille!

KESÄTERASSIT KUOPIOSSA

Olem­me Osuus­kaup­pa PeeÄs­sän ra­vin­to­la­väen kes­ken koos­ta­neet si­nul­le Kuo­pion ke­sä­te­ras­si­lis­taa vie­rai­lu­vin­keik­si:

  • Bien­ve­nue vii­leäl­le vii­nil­le, vii­pyi­le­väl­le lou­naal­le tai kesän raik­kail­le her­kuil­le Frans & Sop­hien te­ras­sil­le! Snell­ma­nin puis­to­mai­se­man vehreään tunnelmaan voit pysähtyä rentoutumaan lasilliselle tai viipymään her­kul­li­sen il­lal­li­sen äärellä vaik­ka koko il­ta. Tälle te­ras­sil­le ovat vie­raak­si ter­ve­tul­lei­ta myös rau­hal­li­set lem­mik­kiys­tä­vät.
  • Kun kai­paat veden äärelle, suuntaa Kuopion satamaan. Ravintola Wanha Satama tarjoaa Kal­la­ve­den lai­nei­den liplat­te­lua, vii­lei­tä juo­mia, muikkuja ja muita kesäisiä herkkuja. Wan­han Sa­ta­man upeal­le isol­le 300 vie­ras­pai­kan te­ras­sil­le ovat myös ih­mi­sys­tä­väl­li­set lem­mi­kit ter­ve­tul­lei­ta.
  • Jos ke­sä­sa­de yl­lät­tää ja te­ras­sin kut­sun kuis­kaa­van kuu­let, ota suun­nak­si Kaup­pa­ka­dul­ta löy­ty­vä kaupungin oma olohuone Hop­haus Kuo­pio. Hop­hausis­sa nau­tit la­si­te­tul­la te­ras­sil­la vii­lei­tä juomia sääl­lä kuin sääl­lä. Hophausin valikoimasta löytyy oluen ystäville uskomaton määrä eri panimoiden erikoisoluita.
  • Te­ras­sien tai­vas, löy­tyy Hop­hausis­ta ki­ven­hei­ton pääs­tä Vuo­ri­ka­dul­ta Ap­teek­ka­ri Sky, jossa sää­va­rauk­sel­la nau­tit kauniista nä­ky­mis­tä sekä raikkaista drinksuista Kuo­pion kat­to­jen yllä.
  • Kun Ap­teek­ka­ri Sky:sta las­keu­dut­tua alkaa nälkä yl­lät­tää, on hyvä hetki siir­tyä kul­man taak­se Ama­ril­lo Kuo­pion te­ras­sil­le her­kut­te­le­maan. Ama­ril­lon te­ras­si on myös lem­mik­kiys­tä­väl­li­nen.
  • Mua­li­man na­val­la eli Kuo­pion to­ril­la ohit­ta­ma­ton paik­ka on aivan torin lai­dal­la Food&Joyn lem­mik­kiys­tä­väl­li­nen te­ras­si, jossa ma­kumatkalla voit nauttia esimerkiksi Ros­son herkuista. Olet ter­ve­tul­lut myös Cof­fee Houseen rentouttavalle kahvihetkelle tai maistelemaan Hes­bur­ge­rin bur­ge­reita. Testaa myös Food & Joyn kokonaisuuden uusin tulokas Leiketupa!
  • Tsek­ki­läis­tyyp­pi­nen olut­tu­pa Hos­po­da Koza löytyy Suo­men kau­neim­man kaup­pa­hal­lin kel­la­ris­ta. Kozan vir­vok­kei­ta voit naut­tia joko kel­la­ris­sa karaokesta nauttien tai aurinkoisella terassilla kaup­pa­hal­lin kyljessä.
  • Kesäterassiravintola Bona BBQ tarjoilee kesäkauden parhaita grilliherkkuja Kallaveden laineiden liplatusten äärellä Kuopion satamassa, S-Market Maljalahden katolla.

P.S. Kun matka jat­kuu Kuo­pios­ta poh­joi­seen, py­säh­dy Tahkon oman luottomestan Hophausin terassille. Hophausin erikoisuutena on oma Tahkon tislaamo. Käsityönä valmistetuissa tisleissä käytetään Nilsiän puhdasta pohjavettä ja luomu raaka-aineita. Hophausin baarista on näkymä suoraan tislaamotiloihin ja terassilta avautuu näkymät Tahkon rinteille. Kaik­ki tiet vie­vät myös Ii­sa­la­meen eli py­säh­dy het­kek­si, yöksi tai vii­kok­si Ori­gi­nal Sokos Hotel Kol­jon­vir­taan ja O´Nelly´s Irish Barin lem­mik­kiys­tä­väl­li­sel­le ja aurinkoiselle sisäpihate­ras­sil­le.

Kuva: Lassi Saijets

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.