Bomban ravintola tarjonta uudistuu.

Tiedote 30.8.2023

Nurmeksen Bomballe kaksi uutta ravintolaa. Lokakuussa avautuu Buolu Café & Ristorante, kesäkuussa 2024 Bistro Ohto.

Break Sokos Hotel Bomballe avautuu 2.10.2023 uusi artesaanipitsoja ja pasta-annoksia tarjoileva Buolu Café & Ristorante. Buolu on rennon syömisen paikka, jonne on helppo piipahtaa kylpyläkäynnin tai touhukkaan lomapäivän yhteydessä. Karjalankielinen sana Buolu tarkoittaa puolukkaa, ja vihjaa niin ravintolan luonnonläheiseen sijaintiin kuin paikallisiin raaka-aineisiin.

Uusi ravintola on osa Break Sokos Hotel Bomban käynnissä olevaa uudistusta, jonka seuraavassa vaiheessa, kesäkuussa 2024, avautuu hotellin uudissiipi. Uuteen hotelliosaan tulee 92 huoneen ohella pidemmän kaavan illallisiin sopiva Bistro Ohto, joka tarjoilee laadukkaan ruoan ohella ainutlaatuisen näkymän Pielisen järvimaisemaan.

Hotellin tiloissa aiemmin toiminut Trattoria Pielinen sulkeutuu 3.9.2023.

”Break Sokos Hotel Bomba ja koko Bomban karjalaiskylän alue uudistuu parhaillaan entistä monipuolisemmaksi matkailukohteeksi, ja laadukas ruokaelämys on tärkeä osa matkan nautintoa. Tarjoamme jatkossa vierailijoille kolme erilaista ruoka- ja ravintolatunnelmaa – ja entistä houkuttelevammat palvelut myös paikallisille”, kertoo hotellinjohtaja Sanna Tenhunen kehityksestä innostuneena.

Buolu on mutkattoman perheravintolan ja laadukkaan kahvilan yhdistelmä

Buolu Café & Ristoranten ruokalista koostuu pitsoista ja pasta-annoksista.

”Valmistamme Buolussa niin napolilaisia artesaanipitsoja, klassisia pitsoja kuin pannupitsaa. Artesaanipitsan taikina tehdään omassa keittiössä, nostatetaan 24 tuntia ja vaivataan sitten käsin muotoonsa. Valmis pitsa paistetaan aitoon napolilaiseen tapaan 450-asteisessa uunissa”, keittiötoimenpäällikkö Pasi Brilli kertoo.

”Artesaanipitsojen täytteisiin olemme halunneet tuoda vähän ekstraa Pielisen savumuikusta kandeerattuun sitruunankuoreen ja itsetehtyyn savupaprikahilloon. Klassisten pitsojen täytteinä taas on suomalaisten suosimia makuja, kuten kinkku-ananasta ja jauhelihaa”, jatkaa Brilli.

Buolun pastalistalta löytyy herkullisia spagetti-, ravioli- ja fagottiniannoksia. Ravintolan yhteydessä toimii kahvila, jonka valikoimiin kuuluun niin kahveja, paikallisia Rautavaaran Leipomon leivonnaisia kuin retkille ja lomapäiviin sopivia välipaloja.

Ravintola Bomban a la carte -lista sai hyvää palautetta kesävierailta

Buolu Café & Ristoranten sekä tulevan Bistro Ohton ohella ruokaelämyksiä Bomballa tarjoilee Ravintola Bomba. Karjalaisen hirsitalon huomassa nautitaan kolmen ruokalajin menuita, joiden pääosaa näyttelevät paikalliset raaka-aineet. Tarjolla on myös viiden ruokalajin Valamo-menu viineineen.

”Siirryimme kuluneena kesänä Bomban talon iltaserviisissä a la carte -listaan. Se osoittautui hyväksi ja toivotuksi ratkaisuksi. Saimme asiakkailta erinomaista palautetta niin ruoan laadusta, viiniparituksista kuin uniikista tunnelmasta”, Brilli kertoo.

Ravintola Buolu Café & Ristorante, avautuu 2.10.2023. Tuulentie 10, Break Sokos Hotel Bomba, 75500 Nurmes.

Bistro Ohto, avautuu kesäkuussa 2024 Break Sokos Hotel Bomban uudisosaan.

Ravintola Bomba, Suojärvenkatu 1, Nurmes. Lounasbuffet, iltaisin a la carte -tarjoilu. Avoinna sesonkiaikoina joka päivä, muina aikoina viikonloppuisin.

Lisätietoja:

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, sanna.tenhunen@sok.fi, puh. 050 301 0419

Pasi Brilli, keittiötoimenpäällikkö, Break Sokos Hotel Bomba, pasi.brilli@sok.fi, puh. 044 571 1123

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä luonto ja karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Kylpylässä on kolme saunaa ja seitsemän allasta sekä järvelle avautuva panoraamanäkymä. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.

Break Sokos Hotel Bomba uudistuu; kesällä 2024 Pielisen rantaan avautuu kokonaan uusi 92-huoneinen hotellisiipi ravintoloineen.

www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.