VENNin mocktailit maistuvat kaikille!

VENNin mocktailit ovat herkullisia, alkoholittomia drinkkejä. Erinomaisia makusteluun ja täydellisiä nautittavia vaikka keskellä päivää.

Matka Karibialle Kaukana Karibianmeren sylissä on pieni saari. Saarella kasvaa kookospalmu sekä mango-ja sitruunapuu, joiden tyvellä pesii pieni, kirjava kana. Kerran vuodessa muuan vanha curacaolainen Valeria purjehtii saareen ja poimii yhden ainokaisen hedelmän kustakin puusta ja ottaa kanalta yhden ainoan munan. Näistä aineista syntyy Matka Karibialle -mocktail. Näin ainakin kuulimme. Lisää vain rommi, niin käsissäsi on jo cocktail.

Irma Yksisarvinen Maagisen vadelmainen unelma aikuiseen makuun. Sitruunan ja inkiväärioluen kirpeä puraisu tuo sormustimellisen korskeutta tämän vaaleanpunaisen fantasian viehkoon eleganssiin. Lähde laukalle lisäämällä mocktailiin viskiä ja herukkavodkaa.

Huvipuisto Kalifornian yliopiston tutkimuksissa todettiin, että vadelmapyre ja agavesiirappi kirkastivat koehenkilöiden katsetta 45 %, ja karpalomehu punastutti poskia yli 20 % verrokkiryhmään nähden. Lisäksi drinkkiin kuuluvien popcornien raportoitiin aiheuttavan ylenpalttista riemua. Lisää mocktailiin vielä tilkkanen vodkaa, niin saat jopa 18 % upeammat kynsinauhat.

I dessa restauranger

Restaurangkedjor

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö